میرنیوز
به گزارش گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم، دیروز جنگندههای رژیم صهیونیستی طی حملهای به زینبیه دمشق، سردار سیدرضی موسوی از مستشاران باسابقه ایران در سوریه را به شهادت رساندند. شهید موسوی از مستشاران باسابقهای بود که بیش از 30 سال در سوریه حضور داشت. او از فرماندهان کلیدی جبهه مقاومت در سوریه بود. اقدام رژیم صهیونیستی در ترور این فرمانده شهید مقاومت، یک انتحار نظامی به حساب میآید. صهیونیستها یکی از فرماندهان ایرانی در سوریه را به شهادت رساندند و قاعدتا اکنون این ذهنیت ایجاد شده است که ایران در پاسخ به این عملیات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی چه واکنشی خواهد داشت.
واکنش ایران به این جنایت صهیونیستها قطعا باید در مختصات جنگ فعلی جبهه مقاومت با رژیم اشغالگر قدس و آمریکا به عنوان حامی اصلی این رژیم ارزیابی شود. شهید سیدرضی موسوی یکی از فرماندهان جبهه مقاومت بود و قاعدتا انتقام این شهید عزیز نیز توسط جبهه مقاومت گرفته خواهد شد. در این باره البته باید چند نکته را نیز در نظر داشت.
1- هدف رژیم صهیونیستی از ترور شهید موسوی، گسترده کردن جنگ و در واقع گسترش جنگ به بیرون از مرزهای سرزمینهای اشغالی است. پس از عملیات قهرمانانه طوفان الاقصی، تمام تلاش صهیونیستها توسعه جنگ به کل منطقه بوده است، چرا که طوفان الاقصی بزرگترین ضربه نظامی، امنیتی و سیاسی به رژیم صهیونیستی در درون سرزمینهای اشغالی بود. صهیونیستها درگیر بزرگترین جنگ در درون سرزمینهای اشغالی شدند و با توجه به واقعیتهای میدانی، بازندههای این نبرد، فارغ از هر نتیجهای خواهند بود. صهیونیستها حالا 2 ماه است وارد غزه شدهاند و تاکنون نتوانستهاند یک پیروزی مهم در قاعده نبردهای نظامی به دست آورند. بنابراین واضح است آنها تمایل داشته باشند جنگ به بیرون از مرزهای سرزمینهای اشغالی کشانده شود تا با درگیر شدن سایر کشورهای منطقه، بتوانند بهانهای برای ایجاد یک ائتلاف جنگی به سود خود پیدا کنند. ضمن اینکه با توسعه جنگ، تمرکز افکار عمومی دنیا از این رژیم و جنایات آنها در غزه برداشته میشود و معادلات جدیدتری بر وضعیت جنگ حاکم میشود. بنابراین به شهادت رساندن سردار قهرمان، سیدرضی موسوی نیز اقدامی انتحاری برای وارد کردن ایران به جنگ مستقیم با رژیم صهیونیستی و تبدیل منطقه غرب آسیا به یک میدان جنگی است.
2- جبهه مقاومت به مثابه یک کل و منظومه فکری و عملیاتی منسجم عمل میکند. در جریان جنگ اخیر غزه این هماهنگی و انسجام جبهه مقاومت نمود عینی یافت و منطقه غرب آسیا شاهد پدیده بینظیر عملیات منسجم و هماهنگ علیه رژیم اشغالگر قدس است. تنظیم میزان فعالیت هر کدام از ابعاد جبهه مقاومت علیه رژیم اشغالگر قدس نشاندهنده وجود یک اتاق فکر و اتاق کنترل مسلط بر فرآیندهای سیاسی و نظامی در منطقه غرب آسیاست. همین هماهنگی و انسجام باعث شده حملات دیوانهوار صهیونیستها فاقد ارزش نظامی و امنیتی شود. ضمن اینکه مقاومت اکنون در دفاع از ضلع فلسطینی خود در غزه، در حال نشان دادن میزان توانایی خود علیه رژیم اشغالگر قدس است. قطعا بر اساس یک برنامهریزی هماهنگ و حساب شده، در هر بازه زمانی مشخص، هر کدام از اضلاع جبهه مقاومت در حال ایفای نقش علیه صهیونیستها هستند. این برنامهریزی و اقدام هماهنگ برای حراست از پیروزی توفان الاقصی و همچنین وادار کردن صهیونیستها به پایان دادن جنگ و جلوگیری از کشتار بیشتر مردم بیپناه غزه است. انتقام ترور شهید موسوی را نیز باید در همین قاعده ارزیابی کرد. به عبارتی جبهه مقاومت در عملیاتهای خود علیه رژیم اشغالگر قدس، حتما بخش ویژهای را برای گرفتن انتقام شهید سیدرضی موسوی در نظر خواهد گرفت.
3- طوفان الاقصی نشان داد جبهه مقاومت میتواند براحتی در کمتر از نصف روز، ضربهای جبرانناپذیر به رژیم صهیونیستی وارد کند؛ ضربهای که مختصات آن میتواند انتقام خون همه شهدای مقاومت از ابتدا تاکنون تلقی شود. بنابراین جبهه مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی، دست برتر را داشته و خواهد داشت. اکنون نیز این صهیونیستها هستند که تلاش میکنند از مخمصهای که پس از توفان الاقصی در آن افتادهاند، جان سالم به در برند. لذا این نکته مهم را باید در نظر داشت که رژیم صهیونیستی اکنون یک جبهه گسترده عملیاتی و نظامی را در مقابل خود دارد؛ جبههای از درون غزه تا کرانه باختری، لبنان، سوریه، عراق و نیز یمن قهرمان و قطعا توان واکنش گسترده به همه اضلاع این جبهه گسترده را نخواهد داشت. صهیونیستها در غزه در حال درجا زدن هستند.
حملات کور آنها به کرانه باختری نشان میدهد ترس عمیقی از فعال شدن مقاومت در این بخش از سرزمینهای اشغالی به جان آنها افتاده است. در جبهه شمالی، در مقابل حملات دقیق و حسابشده حزبالله ذلیل شدهاند و ابتکار عمل در دستان حزبالله است. در سوریه به عنوان پشتیبان مقاومت، نتوانستهاند کوچکترین خللی در بحث لجستیک مقاومت ایجاد کنند. در جبهه یمن، صهیونیستها رسما بازنده بزرگ هستند و دست به دامان آمریکا شدهاند. فضاحت ائتلاف آمریکا علیه یمن را نیز این روزها همه خبرگزاریها و روزنامههای دنیا روایت کردهاند. جالبتر اینکه، هم رژیم صهیونیستی و هم آمریکا در مقابل حملات دقیق و تاثیرگذار مقاومت عراق نیز ساکت و سرگردان هستند. چند روز قبل مقاومت عراق اعلام کرد یک میدان نفتی بزرگ در نزدیکی حیفا را مورد حمله قرار داده است. صهیونیستها در واکنش به این عملیات مهم مقاومت عراق، هیچ کاری نتوانستهاند انجام دهند. هیچ کاری هم نمیتوانند انجام دهند. مستاصل هستند. بنابراین حلقه محاصره مقاومت در حال تنگ کردن همه عرصهها بر رژیم صهیونیستی است. بر همین اساس باید دقت داشت در تحلیل تحولات و اتفاقات مربوط به این جنگ مهم، همه چیز را بر اساس یک معادله کلی ارزیابی کرد. ترور شهید سیدرضی موسوی نیز باید بر اساس همین قاعده در نظر گرفته شود. قطعا جبهه مقاومت در گستره وسیعی که علیه صهیونیستها ایجاد کرده است، انتخابهای متعددی برای گرفتن انتقام خون مطهر شهید موسوی در اختیار دارد؛ انتقامی که به هر شکلی باشد، مانع فرار رژیم صهیونیستی از مخمصه جنگ غزه خواهد شد.
منبع: روزنامه وطن امروز
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
«بلاک سلبریتیها» تیری که به سمت غرب کمانه کرد
کابینه بحرانزده
پهلوان پنبهها این بار پادشاه کشتی را هدف گرفتند
درخواست عراق از تجار ایرانی برای راه اندازی کارخانه
بررسی مطبوعات روز/ پرونده تعطیلی شنبه همچنان باز ️
با ناکامترین سلاح آمریکایی در جنگ اوکراین آشنا شوید
اعتراف مجری اینترنشنال به اینکه یک اسرائیلی به تمام معناست!
هرانا؛ چرکنویس گزارشهای دروغ حقوق بشری درباره ایران
نگاهی به مطبوعات روز/ آدرس غلط جمعیتی
ویروس زیبایی
جواب تست هیچکدام است
اقدام سازمان اطلاعات سپاه در بازگرداندن اموال بیت المال
پیشرفت چشمگیر ایران در صنعت دفاعی در نیمقرن
تصمیم در باریکه راه مـرگ و زنــدگی
اسرائیل در صورت حمله به رفح یا آتشبس، باخته است!
ایران در شمار ده کشور برتر دنیا در ساخت ماهواره قرار دارد
بنزینخواری ۹ میلیارد دلاری پرمصرفهای تولید داخل
چرا برخی پزشکان از کارتخوان استفاده نمیکنند؟
افشاگری گسترده فرقه پهلوی و جوانمردی علیه یکدیگر!
اینترنشنال محکوم مواد مخدر را فعال سیاسی جا زد
از ادعای پیروزی صهیونیستها تا گرفتار شدن در غزه
صفحه نخست روزنامههای شنبه ۲۵ فروردین ماه
چشمان بسته مالیات بر لوکسنشینان
۵۲ شهیدی که صیاد را به کردستان کشاندند
لزوم هدایت نقدینگی به تولید
تولیدکننده با بیمهری داخلی و فرش قرمز خارجی روبهرو است
نیش «وام با اقساط» به درمان دندان!
کلید امیدآفرینی
لیلاز: در مقایسه با سه سال قبل اقتصاد ایران رو به بهبود است
هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله!