میرنیوز

گرفتاری‌های مضاعف عمل زیبایی برای کارمندان

گرفتاری‌های مضاعف عمل زیبایی برای کارمندان 2021-10-10T08:32:22+03:30

خبرگزاری مهر؛ گروه مجله _ مرضیه کیان: معلوم نیست روزانه چند صدای هشدار عدم تشخیص چهره یا عدم شناسایی اثر انگشت از دستگاه‌های ورودی ساختمان‌های اداری به صدا در می‌آید! درست نایستادن جلوی دستگاه و جابجا گذاشتن انگشت‌ها که می‌تواند علتش حواس‌پرتی، خواب‌آلودگی، عجله یا هر چیز دیگر باشد که بماند، سوژه مورد نظر ما تغییراتی است که در اثر انگشت و مخصوصاً چهره ایجاد می‌شود و هم برای کارمند دردسر درست می‌کند و هم برای بخش اداری.

تکلیف دستگاه‌های تشخیص اثر انگشت که مشخص است

در دستگاه‌های تشخیص اثر انگشت نمی‌توان کارمند را مقصر همه آزار و اذیت‌ها دانست، چون قطع به یقین خودش هم از اینکه انگشتش زخمی شده یا بر اثر استفاده زیاد از الکل و مواد ضد عفونی کننده، پوست دستش آسیب دیده و باعث محو شدن اثر انگشتش شده، دل خوشی ندارد.

گرفتاری‌های مضاعف عمل زیبایی برای کارمندان

اگر بخواهیم بند و تبصره‌ای هم اضافه کنیم، این است که شاید بشود در اسفندماه و نزدیک خانه‌تکانی عید، حواس جمع نبودن و سهل‌انگاری به خاطر عجله کردن در کارها را گردن کارمند مفلوکی انداخت که هم باید کارهای خانه را جمع و جور کند و هم صبح فردا رأس ساعت در اداره حضور داشته باشد و ناگهان می‌بیند که ای دل غافل! انگشت سبابه‌ای که باید حضور سر ساعتش را با اثر همان ثابت کند، با لبه چاقو یا تیزی گوشه بشقاب چینیِ لب‌پر شده خراش برداشته، اما الحق در بقیه موارد مثل استفاده از الکل و مواد ضدعفونی کننده که این همه به مصرف آن‌ها برای رعایت پروتکل‌ها توصیه شده، نمی‌توان مقصر خطابش کرد.

امان از اداره‌هایی که دستگاه حضور و غیابشان، تشخیص چهره‌ای است!

صدای هشدار دستگاه‌های تشخیص اثر انگشت یا به دلیل جراحت است یا شکستگی و سوختگی و این دست مصائب… اما امان از اداره‌هایی که دستگاه حضور و غیابشان، از مدل تشخیص چهره‌ای است! یعنی اگر گفته شود می‌توان برای هر عدم تشخیص چهره یک روایت جدا نوشت، اغراق نیست.

پای صحبت یکی از کارمندهای اداری که جدا از همه کارهایی که بر دوش دارد، متصدی همین امر حضور و غیاب کارمندان نیز هست، نشستیم: «روزی نیست که یکی از همکاران به دلیل عدم ثبت حضورشان روی دستگاه تشخیص چهره به واحد اداری مراجعه نکند! مشکل در آقایان بیشتر محدود می‌شود به اصلاح صورتشان؛ آن هم زمانی‌که به طور کامل پیرایش صورتشان را تغییر می‌دهند، مثلاً وقتی که محاسن صورت را با شماره صفر ماشین ریش‌تراش اصلاح کنند، اما در خانم‌ها تغییرات زیاد است و اتفاقاً خیلی از جراحی‌ها و کارهای زیبایی صورت را از طریق همین عدم تشخیص چهره متوجه می‌شوم! مثلاً شما جراحی بوکال‌فت، بلفاروپلاستی (همان جراحی پلک بالا و پایین) یا لیفت شقیقه و ابرو را شنیده‌اید؟

گرفتاری‌های مضاعف عمل زیبایی برای کارمندان

برعکس آنچه تصور می‌شود، تغییر سبک آرایش خیلی در تشخیص چهره خللی ایجاد نمی‌کند، اما کارهایی مثل بوتاکس، تاتوی ابرو، برجسته‌سازی گونه و جراحی بینی و فک و این موارد، دردسر ساز می‌شود.»

این کارمند اداری با وجود کار مضاعفی که این تغییرات برایش به وجود می‌آورد، خم به ابرو نمی‌آورد و می‌گوید: «حالا اگر این تغییرات یک بار بود، با شناسایی مجدد چهره تمام می‌شد، اما مشکل اینجاست که معمولاً در جراحی‌های زیبایی روندی وجود دارد که هر کدام آن‌ها مسبب شناسایی مجدد چهره می‌شود؛ مثلاً فردی که جراحی فک انجام داده یک بار باید برای تورم ناشی از دوره بعد جراحی، چهره‌اش تعریف شود و مجدداً بعد از حدود یک ماه برای زمانی که صاحب چهره جدید شد و ورم صورتش فروکش کرد. در جراحی بینی هم تا زمانی که چسب روی بینی زده می‌شود یک تعریف دارد و زمانی که چسب برداشته می‌شود، تعریف دوباره.»

مگر مدعی شعار «من همه چیزم طبیعیه» نیستیم؟

جدا از بار افزون شده روی دوش همکار اداری، مشکلات کارمندی که زیر تیغ جراحی یا سوزن‌های زیبایی هم رفته کم نیست و جالب است که قبل از عمل جراحی یا حتی همان سوزن نازک بوتاکس، از موارد سخت احتمالی دوران نقاهت اطلاع دارد، اما چه شد که با تمام سختی‌ها این موج زیبایی‌سازی به هر قیمتی در جامعه جاری شده و با وجود شعار «من همه چیزم طبیعیه» یا با بیان انگلیسی باب شده «من نچرالم»، همچنان فوج فوج صف‌های پر ازدحام در مطب پزشکان زیبایی به چشم می‌خورد؟

هر فردی که تن به عمل‌های زیبایی می‌دهد، دلیل قانع کننده خودش را دارد. یکی از کارمندها که عمل زیبایی بینی انجام داده می‌گوید: «عمل بینی که دیگر جز جراحی زیبایی به حساب نمی‌آید! به نظرم از ۱۰۰ درصد افرادی که در مترو و محیط کار و فامیل و دوستان با آن‌ها روبرو می‌شوم، راحت ۷۰ درصدشان این عمل را انجام داده‌اند و طوری شده که اگر یک نفر این کار را انجام ندهد، از جمع فاصله گرفته…!»

گرفتاری‌های مضاعف عمل زیبایی برای کارمندان

صحبت‌های کارمند دیگری که هر سال ۲ بار به دلیل تمدید بوتاکس با مشکل عدم تشخیص چهره مواجه می‌شود و سالهاست که بینی جراحی شده دارد هم بی‌شباهت به کارمند قبل نیست: «وقتی بازیگران را در قاب سینما و تلویزیون می‌بینم که اصلاً سنشان به چهره‌شان نمی‌خورد و ظاهرشان خیلی جوان‌تر نشان می‌دهد، ترغیب می‌شوم که از علم روز استفاده کنم و به خودم برسم؛ البته اوایلی که بوتاکس تزریق می‌کردم تا یکسال ماندگار بود و نیاز به شارژ مجدد نداشت اما از مرحله دوم به بعد، زودتر از موعد نیاز به شارژ پیدا کرد. با جستجو در اینترنت متوجه شدم که بوتاکس به مرور زمان تأثیر اولیه را که ندارد هیچ، تازه معکوس هم جواب می‌دهد، اما چیزی که هست این است که گرفتارش شدم و مجبورم ادامه دهم وگرنه بدتر از قبل می‌شود.»

یکی از کارمندان که ۲۲ سال دارد و تازه وارد بازار کار شده هم از این جمع بی نصیب نمانده: «تا وقتی بینی‌ام را عمل نکرده بودم، خیلی احساس بدی نسبت به خودم داشتم. خیلی از دوستانم در همان دوران مدرسه عمل جراحی انجام داده بودند، اما من چون نمی‌توانستم هزینه‌اش را پرداخت کنم تمام تلاشم را کردم تا درآمدی داشته باشم و بتوانم این کار را انجام دهم.»

دستگاه تشخیص چهره تمام معادلات را به هم می‌زند

بماند که با تمام فشارهای روانی که بسیاری از محققان در مورد آن پژوهش‌های متعددی انجام داده‌اند و برخی نیز این جراحی‌های زیبایی را ناشی از آسیب شناختی می‌دانند، خیلی از افراد هم تحت تأثیر ذات زیبایی دوستی در این مسیر قرار گرفته‌اند و با علم بر سختی‌هایی که در عمل جراحی و دوره نقاهت بعد از آن وجود دارد، تن به عمل زیبایی دادند.

به نظر سخت‌تر از پشت سرگذاشتن همه راه‌هایی که برای عمل زیبایی وجود دارد زمانی است که کارمند بعد از چند روز مرخصی، سر ساعت در اداره حاضر می‌شود و به دلیل عدم شناسایی دستگاه تشخیص چهره حداقل ۱۰ دقیقه‌ای جلوی دستگاه جابجا می‌شود و به نتیجه‌ای نمی‌رسد، که همین باعث می‌شود تأخیر در محل کار هم به مصائب قبلی اضافه شود.

حالا این بنده خدا هر چقدر هم به دکترش گفته باشد جراحی را به صورت طبیعی انجام دهد و طوری باشد که کسی متوجه نشود، هوشمندی دستگاه تشخیص چهره تمام معادلاتش را به هم می‌زند.

جالب است بدانید برعکس بازار پر رونقی که از چند سال گذشته در عرصه زیبایی به راه افتاده و سالانه فقط بین ۲۵ تا ۸۰ هزار عمل زیبایی بینی در ایران انجام می‌شود، خیلی از کشورها برای داشتن چهره طبیعی فرهنگسازی می‌کنند و قطعه موسیقی معروف «کُن أنت» حمود الخضر، خواننده کویتی نمونه‌ای از این فرهنگسازی است.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار مجازی

پای کودکان فلسطین در رکاب دوچرخه محمد

پای کودکان فلسطین در رکاب دوچرخه محمد
2024-10-06T12:51:53+03:30
شیراز- پنج سال بیشتر نداشت اما از دوچرخه تازه نفسش دل کند تا لبخند شادی را بر چهره یک کودک فلسطینی بنشاند و این لبخند بشود دلخوشی‌ کودکانه اش.

صف طلا در بازار خیابان جهاد

صف طلا در بازار خیابان جهاد
2024-10-03T16:38:26+03:30
همراهش کیفی بود که سفت آن را به خودش چسبانده بود. او را «حاج خانم» صدا می‌کنیم. دست‌پاچه بود.

شوخی‌های موشکی!

شوخی‌های موشکی!
2024-10-02T11:38:32+03:30
عملیات وعده صادق ۲ در شبکه‌های اجتماعی بسیار بحث‌برانگیز بوده است. بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی با احساسی از شعف و غرور، اظهارات طنزآمیزی را در این بار...

اهدای زیورآلات توسط بانوان ایران برای جنگ با اسرائیل

اهدای زیورآلات توسط بانوان ایران برای جنگ با اسرائیل
2024-10-01T14:11:50+03:30
بانوان ایرانی در حرکتی جهادی و خودجوش زیورآلات گران‌قیمت خود را برای کمک به لبنان اهدا می‌کنند.

اهدای زیورآلات بانوان ایرانی برای جنگ با اسرائیل

اهدای زیورآلات بانوان ایرانی برای جنگ با اسرائیل
2024-10-01T13:58:31+03:30
بانوان ایرانی در حرکتی جهادی زیورآلات گران‌قیمت خود را برای کمک به لبنان می فروشند.

معامله با حسین اینبار با جمع آوری زباله از زیر پای زائرانش 

معامله با حسین اینبار با جمع آوری زباله از زیر پای زائرانش 
2024-08-20T12:37:15+03:30
اینجا کربلاست، خیابان های منتهی به بین الحرمین، اینجا افراد هر کدام سعی دارند در حد توان و بضاعتشان به آقا، خودی نشان دهند و مزدی بیش از آنچه کرده اند، دریاف...

خادمی که در کربلا  مرگ خود را پیش بینی کرده بود

خادمی که در کربلا  مرگ خود را پیش بینی کرده بود
2024-08-20T12:10:26+03:30
مرگ هر کسی را یک جور و یک زمان فرا میگیرد اما آقا رحیم خادمی بود که در کربلا مرگ خودش را پیش بینی کرده بود.

موکب‌داری عاشقانه شهربابکی‌ها در عمارت ماری خانم فرانسوی

موکب‌داری عاشقانه شهربابکی‌ها در عمارت ماری خانم فرانسوی
2024-08-20T11:57:07+03:30
شهر بابکی ها موکب خود را در عمارت خانم ماری پیروالکمن فرانسوی برپا کرده اند.

توصیه‌های طب ایرانی برای پیاده‌روی اربعین

توصیه‌های طب ایرانی برای پیاده‌روی اربعین
2024-08-19T14:17:15+03:30
متخصصین طب ایرانی معتقدند؛ با چند روش ساده می توان عوارض پباده روی طولانی را کاهش داد.

یک دست پیراهن خونین؛ یک دست به ستون‌ عرش

یک دست پیراهن خونین؛ یک دست به ستون‌ عرش
2024-07-22T19:16:24+03:30
شب هفتم امام حسین(ع) است؛ کسی که مادرش در قیامت لباسی خونین همراه دارد و یکی از ستون‌های عرش را گرفته و از خدا می‌خواهد میان او قاتلان فرزندش حکم کند.

عکسی که هیچ‌وقت نگرفتیم...

عکسی که هیچ‌وقت نگرفتیم...
2024-07-08T16:03:06+03:30
بهادری جهرمی بعد از دیدار با رهبر انقلاب درباره جای خالی «شهیدجمهور» نوشت: عکسی که بیشتر از همه دوست داشتم عکسی بود که هیچ وقت نگرفتم، کنار مردی خستگی ناپذیر...

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!
2023-09-07T17:16:53+03:30
«هر چه داریم از امام حسین(ع) داریم. زندگی‌مان مال امام حسین(ع) است. این کار هم بساط هر سال است، این مغازه پدرمان است که خادم و عاشق امام حسین (ع) بود. ما هم ...

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!
2023-09-04T15:36:59+03:30
فیلتر کردن بسترهای مختلف فضای مجازی در سطح جهان مسئله تازه‌ای نیست؛ از جنوب غرب آسیا که شدت فیلترینگ در آن بیشتر است گرفته تا چند قاره آن طرف‌تر در کشور کانادا.

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!
2023-09-03T13:30:14+03:30
هنگام تماشای اعزام زائران افغانستانی اشک می‌ریختند؛ گویا دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند و انگار بدرقه اربعینی‌ها، به مناسک جاماندگان تبدیل شده باشد، جاماندگ...

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون
2023-08-26T10:01:16+03:30
«مشکل زائران افغانستانی ارتباط چندانی به ایران ندارد؛ مربوط به دولت افغانستان است که اربعین برایش در اولویت نیست و متولی دولتی برای زیارت اربعین ندارد، بنابر...

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»
2023-08-15T14:21:28+03:30
حبیب‌الله حاجی‌زاده، سال‌ها است بدون اینکه کسی از او بخواهد یا حقوقی دریافت کند از جنگل‌ها مراقبت می‌کند: «ما نه می‌گذاریم آتش به جان جنگل بیفتد، نه می‌گذاری...

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!
2023-08-14T13:07:53+03:30
شبکه‌های اجتماعی این روزها چالش‌هایی را رواج می‌دهند که مبنای علمی ندارند، دنبال جذب مخاطب هستند و سعی دارند القا کنند: «شما تنها با شرکت در چالش‌ها، به یک ا...

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!
2023-08-12T13:01:13+03:30
همسایگان زندان «رجایی شهر» بعد از تخلیه از این ندامتگاه، بیش از آنکه از سال‌ها همجواری با آن شکایت کنند، به فکر آینده بودند: «ما از مسئولان پارک و هتل نمی‌خو...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی
2023-08-07T20:23:55+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!
2023-08-07T15:57:38+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر
2023-08-01T14:43:59+03:30
روزنامه «جوان» در گزارشی به ماجرای جر و بحث اخیر نماینده مردم تربت‌جام در مجلس با کاربران توئیتری پرداخت.

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-29T00:24:02+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-26T10:37:22+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»
2023-07-26T09:43:56+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید که نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!
2023-07-23T11:03:54+03:30
«مجید دستانی» از 12سال ماشین‌نویسی در محرم می‌گوید که با رفقایش، خودروها را با خط خوش مزین به نام اباعبدالله(ع) می‌کنند،خودروهایی که تا مدت‌ها مثل بیلبوردهای...

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!
2023-07-20T12:18:55+03:30
روزنامه «همشهری» در گزارشی به تبلیغات اخیر برخی شرکت‌ها برای اعطای وام بدون ضامن پرداخت و ابعاد غیرقانونی بودن آن را شفاف کرد، این گزارش همچنین توضیحاتی دربا...

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 
2023-07-20T11:38:56+03:30
خودرو را پارک کردم و به محل گودبرداری برگشتم و پرسیدم اینجا قبلاً پمپ بنزین نبود؟ جوابشان حافظه تصویری‌ام را تأیید کرد: «پمپ بنزین بود! دیگر نیست؛ حالا قرار ...

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!
2023-07-19T13:19:04+03:30
می‌گویند نوشیدن چای داغ در لیوان‌های پلاستیکی احتمال ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد؛ اعتراضی نیست! فقط ای کاش طعم چای بعد از روضه را عوض نکند. کافی است چای...

بازندگان کنکور!

بازندگان کنکور!
2023-07-16T13:07:00+03:30
روزنامه «جام جم» در گزارشی به تاثیر شرایط جغرافیایی و شکاف طبقات اجتماعی بر قبولی رشته‌های دانشگاهی در دهک‌های مختلف جامعه پرداخته و از دهک‌های ضعیف به عنوان...

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش
2023-07-16T13:06:59+03:30
پیر و جوان ندارد، تقریباً همه باندی به چشم دارند و دستی به در و دیوار! اینجا همه درد چشم دارند؛ درد بینایی! و ضیا با تخصص خود به چشم‌ها نور روشنایی می‌بخشد، ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)