میرنیوز

پیوند مردم و دولت در ترمیم مشکلات و تحقق آبادانی

پیوند مردم و دولت در ترمیم مشکلات و تحقق آبادانی 2021-08-09T09:36:16+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر، کیهان نوشت: مشارکت و همدلی وحدت و انسجام به وجود می‌آورد و در این راستا است که مردم با دلسوزی و شناخت برای رفع مشکلات خود اقدام می‌کنند و انگیزه در بین مسئولان نیز برای ارائه خدمات بیشتر فراهم می‌شود. در واقع ارتقای سطح و بهبود شرایط زندگی در نواحی مختلف کشور علاوه‌بر رشد و توسعه شهر و روستا، برای رسیدن به توسعه ملی نیز موثر خواهد بود که در این راستا مشارکت‌های مردمی و تلاش مردم و مسئولین در جهت پیشرفت، مهم‌ترین رکن توسعه محسوب می‌شود. همه مسئولان ذی‌ربط باید با برنامه‌ریزی صحیح و توزیع عادلانه منابع در تمام نقاط شهری و روستایی رفاه و آسایش را برای همگان به ارمغان آورند و از فاصله طبقاتی بین زندگی خانوار روستایی و شهری بکاهند.


«وظیفه امروز مردم این است که اولاً، وحدت و صفا و برادری را با همه وجودشان حفظ کنند. ثانیاً، ملّت ایران گوش به زنگ باشند تا آنجایی که انقلاب و نظام حضور آنها را لازم می‌داند در صحنه حاضر باشند. با حضور آگاهانه و مخلصانه شما، تمام مشکلات ریز و درشت این کشور و ملّت برطرف خواهد شد.»
(مجموعه رهنمودهای مقام معظم رهبری، حدیث ولایت، تهران، سازمان مدارک فرهنگی انقلاب اسلامی، ۱۳۷۵، ج ۱، ص ۳۱۰)


اردوهای جهادی مصداق بارز همبستگی مردمی برای تحقق آبادانی
یکی از مصادیق بارز همبستگی‌ها برای تحقق آبادانی اقصی نقاط کشور به ویژه آبادانی روستاها و بخش‌های دور افتاده و مرزی حرکت اردوهای جهادی بعداز پیروزی انقلاب اسلامی بوده است. حرکتی که به نظر می‌رسد این روزها در سایه بیماری همه‌گیر کرونا کم رنگ شده و باید با رعایت پروتکل‌ها و اتخاذ تمهیدات جدید جانی دوباره بگیرد.


حامد ترابیان با ورق زدن دفتر خاطرات ذهنی‌اش به یکی از حرکت‌های جهادی و عمرانی تاثیرگذار در روستای بازفت کردستان اشاره کرده که با همدلی و همبستگی مردم روستا انجام شده است. وی می‌گوید: «شرکت خصوصی برای حفر کانال آب در میان صخره‌ها زمان یکساله و هزینه میلیونی خواسته بود. وقتی راه صعب‌العبور را دیدیم، هر کداممان روی یکی از سنگ‌ها وا رفتیم. باد سردی می‌آمد. به یکباره فکری به ذهنم رسید تا پروژه کانال آب را با هزینه کمتر و با کمک نیروهای مردمی منطقه به سرانجام برسانیم.»


وی در ادامه می‌گوید: «با توکل به خدا اولین تیشه را به صخره‌ها و سنگ‌ها زدیم. به دوستم مجیدی گفتم؛ امروز هر طور شده باید تا ۱۰ متر جلو برویم. در همین حین یاد خاطرات جبهه افتادم که در کتاب‌ها خوانده بودم. فرمانده می‌گفت: بچه‌ها! امروز باید تا خاکریز شماره… به پیش برویم.»


این فعال جهادی در ادامه می‌گوید: «ساعاتی که گذشت بچه‌ها خسته و نفس بریده شدند. احساس کردم اطرافم خلوت شد. کم کم برای پیشروی ۱۰ متر در یک روز ناامید می‌شدم. ناگهان صدای فریاد یا زهرا (س) از مسیر شیب تند مرا به خود آورد. به آن سمت سر برگرداندم و دیدم ۵۰ نفر نیروی تازه نفس مردمان روستا از آن سمت به سوی بچه‌های جهادی می‌آیند تا نشدنی‌ها در سایه همدلی و همبستگی شدنی
گردد.»


شناسایی مشکلات به کمک نخبگان و نظرخواهی از مردم
محسن مسعودیان، جامعه‌شناس و استاد دانشگاه با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های جامعه متمدن امر گفت‌وگو است؛ می‌گوید: «گفت‌وگو عامل تمایزبخشی است بین توحش و زندگی جمعی مسالمت‌آمیز است و به عبارتی گفت‌وگو یکی از بهترین شاخص‌های جامعه فرهیخته است. خداوند بهترین نعمتی را که به انسان‌ها عطا فرموده زبان است و به مدد زبان است که می‌توانیم با دیگران صحبت و گفت‌وگو کنیم. در واقع به کمک گفت‌وگو است که می‌توان انسان‌ها را گردهم جمع کرد و قراردادهایی را تنظیم کرد.»


وی در ادامه می‌افزاید: «آقای رئیسی، رئیس‌جمهوری منتخب ایران، نکته بسیار خوبی را اشاره کرده‌اند و آن این است که برای رفع مسایل و مشکلات جامعه باید با مردم گفت و گو کرد. از این رو، در اینجا دو سؤال مطرح می‌شودکه لازم است به آنها پرداخته شود. یک با دولت درباره چه چیزی گفت‌وگو کنیم؟ و دوم اینکه چگونه با دولت گفت‌وگو کنیم؟ برای پاسخ به پرسش اول باید گفت، ابتدا باید مسائل و مشکلات مبرم جامعه، شناسایی شوند. مادامی که مسائل جامعه‌شناسایی نشوند و ما دغدغه‌مند امور و مسائل واقعی کشور نباشیم، نمی‌توانیم مسائل و مشکلات جامعه را حل کنیم؛ لذا برای شناسایی این مسائل و مشکلات کافی است به نخبگان جامعه رجوع کنیم. مثلاً در حوزه اشتغال لازم است به سراغ جامعه‌شناسان، جمعیت‌شناسان و اقتصاددانان برویم. یا در مورد آب به سراغ متخصصان حوزه زیست آب و منابع طبیعی برویم. برای هر کدام از این مسائل می‌توانیم به گروه نخبگان مراجعه کنیم.


گروه نخبگان به عنوان مرجع انتخاب شده مردم هستند و مردم نظرات آنها را پیرامون مسایل و مشکلات می‌خوانند و در این‌صورت می‌توانند تایید یا رد کنند. پس از اینکه مسائل دقیقاً بررسی شد و ایرادات مطرح شد، دولت موظف است آنها را در یک تارنما یا سایتی عیان سازد و مردم به میزان اهمیت این مسایل و مشکلات رای دهند.
پس از رای‌گیری درباره اهمیت این مسائل از سوی مردم به نحوی به پاسخ به پرسش اول میرسیم یعنی اینکه چگونه با دولت گفت‌وگو کنیم.»


ظرفیت مردمی را وارد عمل کنیم
عزت الله اکبری رئیس‌کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه نگاه ما این است که اگر ظرفیت مردمی را وارد عمل کنیم کشور از هر نظر بیمه شود، می‌گوید: «ولی باید این امر را باور کنیم، نه اینکه فقط حرفش را بزنیم.»
این مسئول با تاکید بر اینکه رفع مشکلات فعالان اقتصادی و تولیدی باید در اولویت باشد، می‌گوید: «بر این باور هستیم که بخش خصوصی نه‌تنها باری بر دوش نظام نیست، بلکه سراسر سود است. باید توجه داشته باشیم که بخش خصوصی با ایجاد اشتغال باری از دوش دولت بر می‌دارد.»
اکبری با اشاره به اینکه هدف ما ایجاد انسجام بین فعالان اقتصادی در سراسر کشور است، می‌افزاید: «ما می‌خواهیم فعالان عرصه اقتصادی از دولتی که روی کار می‌آید، مطالبه‌گری داشته باشند و اعضای دولت دور از لابی‌گری‌های مرسوم باشد.»


وی در پایان تصریح می‌کند: «مردم ولی‌نعمت انقلاب‌اند و پشتوانه مستحکم عبور کشور از بحران‌های بزرگ. تجربه نشان داده در مقاطعی که عزم ملّت بر تحوّلات اساسی است، جریان نفاق سعی می‌کند با حرکات براندازانه ارادهٔ عمومی را بشکند. مسئولان باید با خدمت مجاهدانه به مردم، توطئه‌ها را خنثی کنند.»


مدیریت منابع و نیروها برای هزینه در جای درست
یک نیازسنجی درست و درمان به شما کمک می‌کند که پولتان را بهینه و در جای درست، هزینه کنید. قبل از برآوردن حاجت نیازمندان، فهرستی دقیق از نیازمندی‌های آنها تهیه کنید. تهیه اقلام حیاتی که این روزها، مردم به آن نیاز فوری دارند، اولویت دارد. در بسته‌های ارزاقی که تهیه می‌کنید، به جای یک کالای لوکس و کم‌کاربرد، سراغ مواد مصرفی با ماندگاری بالا بروید.


علیرضا خسروی یک امدادگر با ورق زدن دفتر خاطرات ذهنی‌اش می‌گوید: «در تجربه‌ای که برای امداد رسانی به هموطنان زلزله زده کرمانشاهی داشتم، به عینه دیدم که متاسفانه در شرایط بحرانی مدیریت کمک‌های مردمی به نحو احسن صورت نمی‌گیرد. برای مثال برخی اقلام تکراری از جانب مردم گردآوری شده، در حالی که مردم منطقه به اقلام دیگری نیازمند بودند.»


وی در ادامه می‌گوید: «در منطقه و حین توزیع اقلام پیرمردی را دیدم که سه بسته پوشک برداشت و راهی محل اسکانش شد. پرسیدم: پدر جان شما بچه دارید؟ گفت: نه. می‌برم تا اگر لازم شد با کالای دیگری عوضش کنم. در واقع تفکر او در اوج بحران تفکر دپو کردن و معامله پایاپای بود. در حالی که چند چادر آن طرف‌تر نوزاد داشتند و به پوشک بچه خیلی نیازشان بود.» این امدادگر در تکمیل صحبت‌هایش می‌گوید: «باید مدیریت درست منابع و کار فرهنگی عمومی برای انسجام اذهان مردم توامان در رسانه‌ها و از سوی مدیریت‌هایی که عهده‌دار کار خیر هستند، صورت پذیرد تا شاهد بیشترین اثرگذاری‌ها باشیم.»


موازی کاری نکنید
یکی از دغدغه‌های کسانی که در امور خیریه فعال هستند، توجه نامتوازن به مناطق محروم و متمرکز شدن کمک‌های مردمی در چند نقطه خاص است. این اتفاق سبب می‌شود برخی مناطق از کمک‌های مردمی بهره‌مند شوند و مناطق دیگری همچنان گرفتار فقر شدید باشند. پس برای توزیع اقلام و بسته‌هایی که آماده کرده‌اید، دنبال جاهایی بگردید که کمتر کسی سراغ آن رفته است. استفاده از تجربه کسانی که سابقه کارهای خیر دارند، در این مورد کمک‌کننده است. یکی دیگر از عوامل شکست پویش‌های خیریه، زیاده‌روی در استفاده از فضای مجازی است.


مهدی احمدی یک بانی کار خیر از مسجدی واقع در شرق تهران برایمان می‌گوید: «این‌که شما برای جمع‌آوری کمک در همه شبکه‌های اجتماعی موجود پست، استوری و… منتشر کنید و متن درخواست کمک را در همه گروه‌هایی که عضو هستید ارسال کنید، نتیجه‌ای جز دلزدگی مخاطب‌تان ندارد.


به‌جایش می‌توانید محدود اما اثرگذار عمل کنید و فقط در جاهایی از دیگران کمک بخواهید که احتمال می‌دهید افراد علاقه‌مند در آن حضور دارند. یادتان نرود بعضی‌ها هم در فضای مجازی حضور ندارند، اما مشتاق مشارکت در کارهای خیر هستند.»


وی در ادامه می‌گوید: «این خیلی مسئله مهمی است که برای یک خانواده نیازمند چه اقلامی تهیه کنید؟ از آنجا که مطمئناً بودجه محدودی در اختیار دارید، باید اطمینان حاصل کنید که ضروری‌ترین چیزها را در بسته ارزاق می‌گذارید؛ مواد غذایی اساسی و ضروری مانند برنج، روغن، انواع حبوبات، گوشت، مرغ، ماکارونی، رب و… که با توجه به شرایط اقتصادی این روزها برای خیلی‌ها آرزوست. لبّ‌کلام این‌که با هزینه یک کالای لوکس، می‌توانید چندین کالای حیاتی تهیه کنید که بیشتر به کار نیازمندان می‌آید. یکی از دغدغه‌های کسانی که در امور خیریه فعال هستند، توجه نامتوازن به مناطق محروم و متمرکز شدن کمک‌های مردمی در چند نقطه خاص است.

این اتفاق سبب می‌شود، برخی مناطق از کمک‌های مردمی بهره‌مند شوند و مناطق دیگری همچنان گرفتار فقر شدید باشند. پس برای توزیع اقلام و بسته‌هایی که آماده کرده‌اید، دنبال جاهایی بگردید که کمتر کسی سراغ آن رفته است. استفاده از تجربه کسانی که سابقه کارهای خیر دارند، در این مورد کمک‌کننده است.»

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار مجازی

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!
2023-09-07T17:16:53+03:30
«هر چه داریم از امام حسین(ع) داریم. زندگی‌مان مال امام حسین(ع) است. این کار هم بساط هر سال است، این مغازه پدرمان است که خادم و عاشق امام حسین (ع) بود. ما هم ...

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!
2023-09-04T15:36:59+03:30
فیلتر کردن بسترهای مختلف فضای مجازی در سطح جهان مسئله تازه‌ای نیست؛ از جنوب غرب آسیا که شدت فیلترینگ در آن بیشتر است گرفته تا چند قاره آن طرف‌تر در کشور کانادا.

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!
2023-09-03T13:30:14+03:30
هنگام تماشای اعزام زائران افغانستانی اشک می‌ریختند؛ گویا دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند و انگار بدرقه اربعینی‌ها، به مناسک جاماندگان تبدیل شده باشد، جاماندگ...

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون
2023-08-26T10:01:16+03:30
«مشکل زائران افغانستانی ارتباط چندانی به ایران ندارد؛ مربوط به دولت افغانستان است که اربعین برایش در اولویت نیست و متولی دولتی برای زیارت اربعین ندارد، بنابر...

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»
2023-08-15T14:21:28+03:30
حبیب‌الله حاجی‌زاده، سال‌ها است بدون اینکه کسی از او بخواهد یا حقوقی دریافت کند از جنگل‌ها مراقبت می‌کند: «ما نه می‌گذاریم آتش به جان جنگل بیفتد، نه می‌گذاری...

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!
2023-08-14T13:07:53+03:30
شبکه‌های اجتماعی این روزها چالش‌هایی را رواج می‌دهند که مبنای علمی ندارند، دنبال جذب مخاطب هستند و سعی دارند القا کنند: «شما تنها با شرکت در چالش‌ها، به یک ا...

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!
2023-08-12T13:01:13+03:30
همسایگان زندان «رجایی شهر» بعد از تخلیه از این ندامتگاه، بیش از آنکه از سال‌ها همجواری با آن شکایت کنند، به فکر آینده بودند: «ما از مسئولان پارک و هتل نمی‌خو...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی
2023-08-07T20:23:55+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!
2023-08-07T15:57:38+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر
2023-08-01T14:43:59+03:30
روزنامه «جوان» در گزارشی به ماجرای جر و بحث اخیر نماینده مردم تربت‌جام در مجلس با کاربران توئیتری پرداخت.

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-29T00:24:02+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-26T10:37:22+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»
2023-07-26T09:43:56+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید که نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!
2023-07-23T11:03:54+03:30
«مجید دستانی» از 12سال ماشین‌نویسی در محرم می‌گوید که با رفقایش، خودروها را با خط خوش مزین به نام اباعبدالله(ع) می‌کنند،خودروهایی که تا مدت‌ها مثل بیلبوردهای...

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!
2023-07-20T12:18:55+03:30
روزنامه «همشهری» در گزارشی به تبلیغات اخیر برخی شرکت‌ها برای اعطای وام بدون ضامن پرداخت و ابعاد غیرقانونی بودن آن را شفاف کرد، این گزارش همچنین توضیحاتی دربا...

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 
2023-07-20T11:38:56+03:30
خودرو را پارک کردم و به محل گودبرداری برگشتم و پرسیدم اینجا قبلاً پمپ بنزین نبود؟ جوابشان حافظه تصویری‌ام را تأیید کرد: «پمپ بنزین بود! دیگر نیست؛ حالا قرار ...

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!
2023-07-19T13:19:04+03:30
می‌گویند نوشیدن چای داغ در لیوان‌های پلاستیکی احتمال ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد؛ اعتراضی نیست! فقط ای کاش طعم چای بعد از روضه را عوض نکند. کافی است چای...

بازندگان کنکور!

بازندگان کنکور!
2023-07-16T13:07:00+03:30
روزنامه «جام جم» در گزارشی به تاثیر شرایط جغرافیایی و شکاف طبقات اجتماعی بر قبولی رشته‌های دانشگاهی در دهک‌های مختلف جامعه پرداخته و از دهک‌های ضعیف به عنوان...

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش
2023-07-16T13:06:59+03:30
پیر و جوان ندارد، تقریباً همه باندی به چشم دارند و دستی به در و دیوار! اینجا همه درد چشم دارند؛ درد بینایی! و ضیا با تخصص خود به چشم‌ها نور روشنایی می‌بخشد، ...

چگونه دختران دهه‌هشتادی محله بانی برگزاری یک مراسم ازدواج شدند؟

چگونه دختران دهه‌هشتادی محله بانی برگزاری یک مراسم ازدواج شدند؟
2023-07-16T10:54:01+03:30
روزنامه «همشهری» به سراغ یکی از محله‌های تهران رفت که در آن دختران دهه هشتادی با برگزاری مراسم عروسی از آغاز سنین نوجوانی باعث و بانی امر خیر می‌شوند. ​​​​​​​

جهان‌شهر علوی/ غم و شادی شیعیان به هم گره خورده است

جهان‌شهر علوی/ غم و شادی شیعیان به هم گره خورده است
2023-07-11T14:22:15+03:30
تاجیک، تمام روز لحظه‌ای استراحت نکرده و در مسیر شلوغ «مهمونی ۱۰ کیلومتری» خدمت کرده اما در دل حسرت می‌خورد که کاش تمام شیعیان دنیا می‌توانستند در جشن بزرگ ام...

فعلا حرف خواب و خوراک نباشد؛ بعد از مراسم همه سِرُم می‌زنیم!

فعلا حرف خواب و خوراک نباشد؛ بعد از مراسم همه سِرُم می‌زنیم!
2023-07-07T14:28:52+03:30
حرف آخر را یکی از خادمان می‌زند: «یادتان نرود؛ قرار است یکی از بزرگ‌ترین کارهای دنیا را انجام بدهیم. تا صبح شنبه کسی حرف از خواب و خوراک نزند، بعد از مراسم ه...

«چند قطره باران» بر گونه آرزوهای کوچک/ پیتزای مهربانی بدون عکس!

«چند قطره باران» بر گونه آرزوهای کوچک/ پیتزای مهربانی بدون عکس!
2023-07-06T12:22:13+03:30
حسن صلواتی چند سالی است که با همراهی دوستان عکاس و هنرمندش یک حرکت جذاب را شروع کرده است؛ فروش عکس‌ها به نفع بچه‌های محروم! امسال هم سفره پیتزای آنها به عشق ...

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)
2023-07-04T14:22:10+03:30
«سر بر دامن ماه» از طریق برش کمتر دیده‌شده تاریخ یعنی زندگی امام هادی (ع)، قدم به روایت غیبت امام زمان (عج) می‌گذارد و در این میان شخصیت «بانو حُدیث» مادربزر...

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی مدرن از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی مدرن از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)
2023-07-04T09:42:14+03:30
«سر بر دامن ماه» از طریق برش کمتر دیده‌شده تاریخ یعنی زندگی امام هادی (ع)، قدم به روایت غیبت امام زمان (عج) می‌گذارد و در این میان شخصیت «بانو حُدیث» مادربزر...

کارت شما مسدود است!/ زخم رفتارهای سلیقه‌ای با مهاجران

کارت شما مسدود است!/ زخم رفتارهای سلیقه‌ای با مهاجران
2023-06-28T08:48:35+03:30
اواخر خرداد هر سال با پایان مهلت کارت‌های آمایش، حساب‌ بانکی مهاجران افغانستانی برای مدتی نامعلوم مسدود می‌شود؛ اقدامی که بیش از یک دستورالعمل مدیریتی، اعمال...

عروسی که صبح ازدواجش دوید/ می‌گفتند قدت کوتاه است، برو یک رشته دیگر!

عروسی که صبح ازدواجش دوید/ می‌گفتند قدت کوتاه است، برو یک رشته دیگر!
2023-06-27T01:41:38+03:30
سال‌های زیادی از زمانی که به اسماعیل‌نژاد می‌گفتند «قدت کوتاه است، به درد دویدن نمی‌خوری» می‌گذرد اما او امروز رکورددار دوی سرعت در ایران است و رویای کسب مدا...

عکاسان خبری، دشمن کسی نیستند!/ ثبت تاریخ از دل آتش تا قلب کرونا

عکاسان خبری، دشمن کسی نیستند!/ ثبت تاریخ از دل آتش تا قلب کرونا
2023-06-11T12:21:13+03:30
«عکاس خبری دشمن کسی نیست! باید به این آگاهی برسیم که عکاس، ثبت‌کننده تاریخ است و قرار نیست نگاه پررنگ سیاسی داشته باشد، دغدغه جدی عکاسان این است که در هر شرا...

غنی‌سازی با خلوص بالا برای رفع تحریم است/همچنان با آژانس بین‌المللی انرژی تعامل داریم

غنی‌سازی با خلوص بالا برای رفع تحریم است/همچنان  با آژانس بین‌المللی انرژی تعامل داریم
2023-06-11T00:00:47+03:30
محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت غنی‌سازی‌های با خلوص بالا برای این صورت گرفته تا تحریم‌ها لغو شوند، هدف قانونگذار هم همین بوده که اقدام راهبردی برای ل...

چرا راه آهن رشت - آستارا کلیدی‌ترین پروژه ریلی کشور است؟

چرا راه آهن رشت  - آستارا کلیدی‌ترین پروژه ریلی کشور است؟
2023-05-18T11:13:51+03:30
کریدور شمال - جنوب یک مسیر اقتصادی مهم و استراتژیک برای ترانزیت بار میان هند، روسیه و شمال اروپا از طریق ایران است که راه‌آهن رشت - آستارا به عنوان حلقه مفق...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)