میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، محققان دانشگاه تافتس کشف کردند که این باکتریها به ترکیبات آلی فرار(VOC) که توسط قارچها در پوسته تولید شده و در هوا آزاد میشوند، پاسخ میدهند و طعمهای خوشمزهای را که در پنیر یافت میشود،تولید میکنند. ترکیبی از باکتریها، مخمرها و قارچها در عطر و طعم پنیر نقش بسیار مهمی دارند، بنابراین کارشناسان میگویند کشف چگونگی کنترل اکوسیستم میکروبی یک موفقیت در هنر تولید پنیر است.
"بنجامین ولف"(Benjamin Wolfe) استاد زیست شناسی و از محققان این مطالعه گفت: انسانها صدها سال از رایحههای متنوع پنیرها قدردانی کردهاند ، اما اینکه این عطرها چگونه بر روی زیست شناسی میکروبیوم پنیر تأثیر میگذارند مورد مطالعه قرار نگرفته است.
آخرین یافتههای ما نشان میدهد که میکروبهای پنیر میتوانند از این عطرها برای تغییر چشمگیر زیست شناسی خود استفاده کنند. با رشد باکتریها و قارچها بر روی پنیرهای رسیده، آنزیمهایی ترشح میشوند که اسیدهای آمینه را تجزیه میکنند تا ترکیباتی تولید کنند که به طعم و عطر پنیر کمک میکنند. آنها دلیلی بر بوی خاص پنیرهایی مانند کامامبر(Camembert)، استیلتون(stilton) و لیمبرگر(limburger ) هستند. برای مثال پنیر کامامبر طعمی تند دارد و هرچه بیشتر برسد، بافت پنیر نرمتر و بوی آن تندتر میشود.
محققان دریافتند که ترکیبات آلی فرار نه تنها به طعم و بافت پنیر کمک میکنند، بلکه روشی را برای ارتباط قارچها و تغذیه آنها با میکروبیوم پنیر فراهم میکنند.
"کیسی کوزتا"(Casey Cosetta) یکی از نویسندگان این تحقیق، گفت: این باکتریها قادر به خوردن چیزی هستند که از نظر ما بو محسوب میشود. با استفاده از ترکیبات آلی فرار، قارچها واقعاً کمک مفیدی به رشد باکتریها میکنند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
آتشسوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی میشود!
استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام میکند
زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
نشست چالشهای زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار میشود
چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفهای داشته باشد
هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار میشود
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعدههای سالم
وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی میشود
ایران دارای قویترین نظام سلامت در منطقه است
ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا