میرنیوز

پنیر

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : پنیر

لپه به پنیر تبدیل می شود!

لپه به پنیر تبدیل می شود!
2022-06-11T10:19:54+04:30
محققان سعی دارند از لپه، پنیر گیاهی تولید کنند. آنها مبنای اولیه چنین پنیری را ابداع کرده و اکنون مشغول ارتقای طعم و بافت آن هستند.

پنیرک، یک آنتی بیوتیک‌ گیاهی

پنیرک، یک آنتی بیوتیک‌ گیاهی
2022-01-01T19:21:30+03:30
از گیاه پنیرک به عنوان گیاهی با اثرهای مختلف یاد شده است، به طور مثال منبع غنی از ویتامین های AوBو C بوده و همچنین دارای مواد لعابی، تانن‌ها، مواد رزینی، اگز...

تولید پنیر گیاهی با طعم چدار از جلبک!

تولید پنیر گیاهی با طعم چدار از جلبک!
2021-11-17T11:12:28+03:30
دانشمندان ادعا می‌کنند که موفق به تولید نوعی پنیر گیاهی با طعم واقعی پنیر شده‌اند.

تولید پنیر گیاهی از جلبک

تولید پنیر گیاهی از جلبک
2021-11-16T15:35:52+03:30
محققان یک نوع پنیر گیاهی از جلبک تولید کرده‌اند که طعم آن مشابه نمونه واقعی است.

امکان تولید نوعی پنیر بدون استفاده از مواد نگهدارنده

امکان تولید نوعی پنیر بدون استفاده از مواد نگهدارنده
2021-11-13T07:05:48+03:30
پژوهشگران در یک مطالعه با استفاده از باکتری‌های لاکتوباسیل، نوعی پنیر فتا بدون مواد نگهدارنده شیمیایی تولید کردند.

کاهش مصرف ۳ ماده غذایی از خطر زوال عقل می کاهد

کاهش مصرف ۳ ماده غذایی از خطر زوال عقل می کاهد
2021-09-20T06:08:17+04:30
به گفته محققان، داشتن یک رژیم غذایی مناسب مغر می تواند به بهبود عملکرد مغز و سلامت قلب کمک کند. جایگزینی غذاهای چرب و فرآوری شده با غلات کامل و سبزیجات سالم ...

درصد بالایی از پنیرهای سنتی آلوده‌اند

درصد بالایی از پنیرهای سنتی آلوده‌اند
2020-12-27T07:33:13+03:30
انجام یک مطالعه بر روی پنیرهای سنتی استان سمنان نشان داد که تقریبا ۶۰ درصد از این پنیرها به باکتری بیماری‌زای اشرشیاکلای آلوده هستند. این پنیرها قابل مصرف نی...

مصرف پنیر به کاهش زوال شناختی کمک می کند

مصرف پنیر به کاهش زوال شناختی کمک می کند
2020-12-13T06:23:17+03:30
بر اساس تحقیقات جدید، تغذیه ممکن است تأثیر مستقیمی بر قدرت شناختی در سالهای بعد داشته باشد. یافته ها نشان می دهد پنیر در برابر مشکلات شناختی مرتبط با سن نقش ...

دانشمندان علت بوی نامطبوع "پنیر" را کشف کردند

دانشمندان علت بوی نامطبوع "پنیر" را کشف کردند
2020-10-27T11:57:45+03:30
دانشمندان "دانشگاه تافتس" آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند علت بوی نامطبوع "پنیر" این است که این خوراکی به میکروب‌ها کمک می‌کند تا...

به کارگیری جاذب اکسیژن در محصولات لبنی پروبیوتیکی/ راهکاری برای تامین سلامت لبنیات

به کارگیری جاذب اکسیژن در محصولات لبنی پروبیوتیکی/ راهکاری برای تامین سلامت لبنیات
2020-06-21T16:31:01+04:30
نتایج پژوهش‌های محققان انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی حاکی از این است که به کارگیری جاذب اکسیژن در محصولات لبنی پروبیوتیکی از جمله پنیر به عنوان اقدا...

راهی برای بهبود کیفیت پنیر کم‌چرب

راهی برای بهبود کیفیت پنیر کم‌چرب
2020-02-25T08:26:51+03:30
مصرف غذاهای سالم و مطابق با دستورات پزشکی، یکی از مهم‌ترین راه‌های سالم نگه‌داشتن اندام‌های حیاتی بدن است. ولی این‌گونه غذاها اغلب در طعم و ظاهر دارای وضعیتی...

سامانه‌ای برای استخراج پروتئین‌های آب پنیر با کمک فناوری‌نانو

سامانه‌ای برای استخراج پروتئین‌های آب پنیر با کمک فناوری‌نانو
2020-01-17T14:25:06+03:30
محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان پس از عرضه سامانه‌ای برای تصفیه آب‌های خاکستری و پساب، موفق به ارائه سامانه‌ای برای جداسازی پروتئین‌های موجود در آب پنیر شد...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)