میرنیوز

آموزش طبقاتی و تعارض منافع مسئولان؛ دولت آینده برای مشکلات مدارس دولتی چه برنامه‌ای دارد؟

 آموزش طبقاتی و تعارض منافع مسئولان؛ دولت آینده برای مشکلات مدارس دولتی چه برنامه‌ای دارد؟ 2021-07-13T12:48:12+04:30

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اولویت‌های دولت سیزدهم در حوزه آموزش و پرورش موضوعی است که این روزها در حال طرح است و بسیاری از افراد ویژگی‌های وزیر آموزش و پرورش دولت آینده را ترسیم می‌کنند.

وزارت آموزش و پرورش با مشکلات مختلفی مواجه است که مسئولان فعلی و سابق تا به امروز بسیار درباره آن سخن گفته‌اند اما طرح مسائل و چالش‌ها از میدان کار یعنی کف مدارس موضوعی است که تا به امروز کمتر به آن پرداخته شده، مدیران مدارس با چالش‌ها و مشکلاتی مواجه هستند که بیان آنها می‌تواند به ارائه برنامه‌ای واضح از سوی دولت آینده کمک کند.

به هر حال این روزها مخاطبان وسیع وزارت آموزش و پرورش (فرهنگیان و خانواده‌ها) خواهان آن هستند که وزیر پیشنهادی برنامه‌ای دقیق، مستند و قابل ارزیابی برای حل مشکلات این وزارتخانه ارائه دهد؛ در این گزارش به بررسی مسائلی پرداختیم که از نگاه مدیران مدارس به عنوان مشکلات و چالش‌های وزارت آموزش و پرورش مطرح است، مسائل و چالش‌های اساسی که نداشتن برنامه دقیق برای آنها و صرفاً‌  تغییر دولت‌ها و وزرا نمی‌تواند بهبودی در اوضاع ایجاد کند و باید دید وزیر جدید چه برنامه‌های متفاوت و البته قابل اجرایی را برای آنها ارائه خواهد داد؟

آقای زعفرانی مدیر یکی از مدارس در مناطق مرکزی تهران درباره اولویت‌هایی که آموزش و پرورش دولت سیزدهم باید به آنها متمرکز شود، به اختصاص سرانه به مدارس دولتی اشاره کرد و گفت: متأسفانه در چند سال اخیر اختصاص سرانه مدارس به فراموشی سپرده شده است، مدارس دولتی عادی به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار به تجهیزات سخت‌افزاری، نرم‌افزاری، بهسازی و بازسازی مدرسه به منظور ارتقای کیفیت آموزش نیاز دارند، اما به دلیل عدم اختصاص سرانه با مشکلات مختلفی مواجه شده‌اند. این مدارس در جذب مشارکت‌های مالی مردم نیز ناتوان هستند چون بیشتر خانواده‌ها به لحاظ سطح معیشتی و اقتصادی ضعیف هستند و در گذران زندگی روزمره خود نیز مانده‌اند.

دوم، مدارس خاص (سمپاد، شاهد، نمونه دولتی، وابسته به نهادهای مختلف) دانش‌آموزان مستعد، باهوش و دارای توان مالی را پذیرش می‌کنند و همین موضوع باعث شده تا مدارس دولتی عادی به لحاظ دانش‌آموزی دچار مشکل شوند و کلاس‌های درس از حضور دانش‌آموزان مستعد و باهوش خالی باشد. مدارس خاص، تفکر طبقاتی را در ذهن دانش‌آموز رقم می‌زند مبنی بر اینکه برای موفقیت در آینده باید در این مدارس درس خواند.

کم‌فروشی و گران‌فروشی

تنوع مدارس هرگز نمی‌گذارد، عدالت آموزشی که مقدمه عدالت اجتماعی است، محقق شود. بخش قابل توجهی از فرزندان خانواده‌های متوسط و ضعیف جامعه از ورود به مدارس خاص و غیردولتی ناتوان هستند. توجه داشته باشید که مدارس خاص شکل دیگری از مدارس غیردولتی هستند و صرفاً‌ شهریه مصوب را دریافت نمی‌کنند بلکه با کم‌فروشی یا گران‌فروشی خدماتی را به مردم ارائه می‌دهند؛ به عنوان مثال می‌گویند برای کلاس فوق‌العاده درس فیزیک این میزان ساعت را اختصاص می‌دهیم اما ساعت مصوب درسی را هم جزو کلاس فوق  برنامه محسوب و از خانواده‌ها پول دریافت می‌کنند، این اتفاق به‌ویژه در پایه 12 شایع است.

مافیای کنکور در مدارس

سوم؛ ورود مؤسسات کنکور به مدارس است، مشاوران این مؤسسات با برخی وعده‌ها، خدماتی را تبلیغ می‌کنند یعنی مدرسان را با عنوان دکتر معرفی یا اینکه نتایج کسب شده را چند برابر واقعیت بزرگ‌نمایی می‌کنند. بحث مبارزه با مافیای کنکور با توجه به همایش‌های برگزار شده و وضعیت حاکم بر مدارس بیشتر به یک شوخی شبیه است.

چهارم؛ استفاده از ظرفیت سایر وزارتخانه‌ها مانند نفت و نیرو در بهینه‌سازی میزان مصرف مدارس فرسوده است تا این مدارس نیز به الگوی مصرف نزدیک شوند و بتوانند از معافیت‌ها استفاده کنند.

پنجم؛ هم‌اکنون به دلیل کمبود نیروی انسانی مدیران بازنشسته را ابقا می‌کنند و از انتصاب مدیران جوان مغفول می‌مانند، در دوره متوسطه به شدت با کمبود معلم مواجه هستیم و برخی از معلمان بازنشسته در حال همکاری هستند اما اجازه ندارند بیش از 14 ساعت تدریس داشته باشند به نظرم یا نیروی جوان استخدام کنند یا ساعت تدریس معلمان بازنشسته را افزایش دهند چرا که در برخی مناطق برای حل این مشکل تخلفاتی انجام می‌شود.

آمارسازی در آموزش و پرورش

ششم؛ گزارش‌سازی توسط مدیران مدارس که از سوی ادارات آموزش و پرورش به آنها تحمیل می‌شود، مثلاً‌ مدیران مدارس برای مسائلی همچون برنامه تعالی مدیریت مدرسه تحت فشار هستند بنابراین فقط گزارش‌نویسی انجام داده و در اینجا آمارسازی‌های غیرواقعی رخ می‌دهد و در سطوح بالاتر اینگونه استنباط می‌شود اوضاع خوب است اما نمی‌دانند که مناطق برای این آمارسازی‌ها به مدارس فشار می‌‌آورند.

تعارض منافع مدیران آموزش و پرروش

هفتم؛ تعارض منافع و مدرسه‌داری مسئولان به ویژه مدیران آموزش و پرورش باید هر چه سریع‌تر حل شود تا زمانی که مسئولان آموزش و پرورش از صاحبان مدارس غیردولتی باشند، اوضاع مدارس دولتی عادی تغییری نخواهد کرد چرا که نگران سطح کیفیت این مدارس و دانش‌آموزان آن نخواهند بود.

بوروکراسی و ساختار حجیم آموزش و پرورش

آقای اسماعیلی که تا چند ماه قبل مدیر هنرستان صنعتی تهران بود درباره اولویت‌هایی که دولت سیزدهم در حوزه آموزش و پرورش باید به آنها توجه داشته باشد با تأکید بر ضرورت روزآمد و پیشرو بودن آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش باید روزآمود و پیشرو باشد اما هم‌اکنون درگیر بوروکراسی ناکارآمد است و برای اینکه بتواند پیشرو عمل کند باید بدنه خود را نوسازی و نیروها را به روز کند. کوچک کردن ساختار ستادی یک ضرورت است، آیا قرار است برای انجام هر وظیفه‌ای یک سازمان ایجاد شود؟ مدارس قدرتمند ارزش دارد نه اداراتی که فقط محل جذب نیروی انسانی است، این نیروها باید در مدارس انجام وظیفه کنند تا با کمبود معلم هم مواجه نباشیم.

ناتوانی آموزش و پرورش و موفقیت موسسات خصوصی

ساختار آموزش و پرورش دست و پاگیر است، برخی موسسات خصوصی از بدنه این وزارتخانه روزآمدتر و پیشروتر هستند البته آنها منافع اقتصادی را دنبال می‌کنند که به اهداف آموزش و پرورش لطمه می‌زند، اما دلیل موفقیتشان فرسوده بودن بدنه آموزش و پرورش است و چون این وزارتخانه نمی‌تواند نیاز  دانش‌‌آموزان و خانواده‌ها را تأمین کند، آنها به موسسات خصوصی هدایت می‌شوند، گاهی بنیانگذاران این مؤسسات از بدنه آموزش و پرورش بوده یا رانت‌خوار هستند. گردش مالی بسیاری در حوزه فروش آموزش شکل گرفته است که برخی مرتبط با بدنه آموزش و پرورش هستند.

صادرات نخبگان

دوم؛ مدارس رقابتی که به لحاظ روانی دانش‌‌آموزان را دچار آسیب می‌کنند چون آنها را در رقابتی سخت قرار می‌دهند، دانش‌آموزان مدارس خاص پس از فارغ‌التحصیلی به دلیل آنکه خودمحور تربیت شده‌اند و همیشه می‌خواهند اول باشند، به راحتی کشور را ترک می‌کنند عملاً این مدارس با جداسازی دانش‌آموزان نخبه آنها را  تقدیم سایر کشورها می‌کنند. باید توجه داشت که در کنار استعداد تحصیلی انواع دیگری از استعداد از جمله هنری، ورزشی و... را داریم که در مدارس شناسایی نمی‌شوند.

بلوغ جنسی دانش‌آموزان دبستانی

سوم؛ مسئولان کشور با همراهی بنیاد برکت به تولید تبلت دانش‌آموزی اقدام کنند چرا که اگر قرار باشد آموزش مجازی ادامه یابد نمی‌توان نسبت به دانش‌آموزانی که به ابزار لازم دسترسی ندارند، بی‌تفاوت بود البته باید مراقب آسیب‌های آموزش مجازی بود هم‌اکنون شاهد هستیم کودک دبستانی به بلوغ جنسی می‌رسد آن هم به خاطر تبلت و موبایلی که بدون نظارت و محدودیت در اختیارش گذاشتیم. باید سیم کارت دانش‌آموزی ارائه شود که فقط دسترسی به سایت‌های تأیید شده داخلی امکان‌پذیر باشد.

آموزش و پرورش مسئولیت‌پذیر شود

چهارم؛ در قوانین مختلف برای آموزش و پرورش سهم دیده شده است اما به آن توجه نمی‌شود و در وزارتخانه هم مطالبه‌کننده‌ای وجود ندارد، بنده مدیر هنرستان صنعتی تهران بودم، بخش بزرگی از هنرستان (حدود یک هزار متر) از سال 74 به دلیل کمبود فضای وزارت خارجه به صورت موقت در اختیار این وزارتخانه قرار گرفت، هم‌اکنون این نیاز مرتفع شده است اما آن بخش از ساختمان مدرسه را به کانون بازنشستگان وزارت امور خارجه داده‌اند، بارها این موضوع را از بخش‌های مختلف از جمله کمیسیون آموزش مجلس پیگیری  کردم اما در نهایت این پاسخ را به من دادند، معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش باید به دنبال موضوع برود، من به عنوان مدیر مدرسه که پیگیری می‌کردم اصلاً اهمیتی نمی‌دهند.

آقای خسروی که مدیر یکی از دبستان‌های مناطق جنوبی شهر تهران است به اولویت‌ها در سه حوزه معلمان، دانش آموزان و خانواده‌ها پرداخت و گفت: متأسفانه در دولت یازدهم و دوازدهم، افراد ضعیفی به عنوان وزیر آموزش و پرورش انتخاب شدند و برخی ساختار  را نمی‌شناختند بنابراین وزارت آموزش و پرورش کارایی لازم را نداشت به ماجرای رتبه‌بندی معلمان نگاه کنید، آنقدر طرح اولیه را تغییر دادند و کار را معطل کردند که در پایان دولت آن را ارائه دهند و بار مالی و اجرای آن بر عهده دولت جدید قرار دهند.

تدریس در کلاس‌های 40 نفره

جایگاه معنوی فرهنگیان از بین رفته است، معلمان درباره نوع چیدمان دروس، حجم کتاب‌های درسی و بارم‌بندی‌ صحبت‌های بسیاری دارند اما  هیچ‌گاه نظر معلم را نخواسته‌اند، مسئولان از کلاس‌های درس 40 نفره به‌ویژه در مناطق پایین شهر شناختی ندارند، معلم با 40 دانش‌آموز چگونه می‌تواند محتوای سنگین کتاب‌های درسی را به خوبی ارائه کند، این شرایط باعث می‌شود والدین تصور کنند معلم ضعیف است در حالی که آموزش و پرورش به جای آموزش به نگهداری دانش‌آموزان در کلاس درس متمرکز شده است و معلم نقش مبصر را ایفا می‌کند.

سهم‌خواهی تشکل‌ها

آموزش و پرورش بسیار سیاست‌زده است، تشکل‌های فرهنگیان به دنبال مهره چینی در آموزش و پرورش هستند و افراد ناکارآمد را به سیستم تحمیل می‌کنند، تشکل‌های فرهنگیان به جای شناسایی چالش‌ها و ارائه راهکار برای آن به دنبال مهره چینی برای گرفتن امتیاز هستند.

افراد با انگیزه باید در شغل معلمی جذب شوند از سوی دیگر سطح کیفیت معلمانی که هم‌اکنون درحال فعالیت هستند، رصد نمی‌شود بنابراین به نظام معلمی نیاز است تا کیفیت معلمان در دوران فعالیت را بررسی کند؛ برای توانمندسازی معلمان دوره‌های آموزشی کارآمد نداریم و دوره‌های ضمن خدمت فعلی به گونه‌ای شده که پول می‌دهند و فردی به جای معلم در این دوره‌ها آزمون می‌دهد، از سوی دیگر سرفصل‌های ارائه شده در آموزش ضمن خدمت تخصصی و متناسب با نیاز معلمان نیست، این مسیر غلط است و باید روش دیگری را طراحی کرد.

سند تحول  بنیادین به مدرسه اهمیت می‌دهد اما هم‌اکنون ستاد محور هستیم، ساختار وزارت آموزش و پرورش به شدت حجیم است و شاهد ارسال‌ بخشنامه‌های متعدد به مدرسه هستیم که بسیاری از آنها را نمی‌توان اجرا کرد این نشان می‌دهد مسئولان ستاد شناخت درستی از مدرسه ندارند. مدارس دولتی با مشکل هزینه‌های آب، برق و گاز مواجه هستند، دو مرتبه آب مدرسه ما را قطع کردند و 20 میلیون بدهی بابت هزینه‌های آب، برق و گاز داشتیم.

کتاب‌های درسی مسبب هدایت دانش‌آموزان به سمت بخش خصوصی

مسائل و مشکلات در حوزه دانش‌آموزان: سخت و حجیم کردن کتاب‌های درسی باعث شده است تا دانش‌آموزان به سمت کتاب‌های کمک آموزشی بروند چون معلم در مدارس دولتی فرصت ندارد، مطالب را به درستی آموزش دهد. در مدارس صرفاً حافظه دانش‌آموزان را پُر می‌کنیم. آیا لازم است در دوره ابتدایی 10 کتاب درسی داشته باشیم، نمی‌توان حجم کتاب‌ها را کم یا بعضی را حذف کرد؟ مهارت‌های زندگی و شهروندی در دوره ابتدایی جایگاهی ندارد و فقط حافظه دانش‌آموز را با مطالب درسی که بسیاری از آنها برای زندگی آینده کاربرد ندارد، پُر می‌کنیم و حتی تجزیه و تحلیل را هم به دانش‌آموز آموزش نمی‌دهیم.

در دوره ابتدایی نیاز به مشاوره رفتاری و روان‌شناسی داریم بسیاری از دانش‌آموزان در معرض آسیب هستند اما خبری از مشاوره در مدارس نیست.

خبری از مهارت‌های زندگی نیست

مدارس را درگیر طرح‌ها و بخشنامه‌های بیهوده کرده‌ایم در حالی که در دوره ابتدایی باید بر روی مهارت‌های زندگی متمرکز بود نه صرفاً آموزش ریاضی و علوم؛ ایامی که دانش‌آموزان به مدرسه می‌آمدند، مسابقه درختکاری در مدرسه گذاشتیم، شهرداری نهال را تأمین کرد و دانش‌آموزان کاشت درخت را تجربه کردند یا از آنها خواستیم از مشکلات محیط زیستی، عکس بگیرند. با محیط زیست ارتباط گرفتیم و آنها پذیرفتند که جایزه دانش آموزان را ارائه دهند، در ابتدایی به چنین فضایی نیاز داریم اما در این دوره از پرورش استعداد و مسیر یابی خبری نیست و تمام توان و آموزش را در کتاب درسی خلاصه کرده‌ایم.

خانواده‌ها گرفتار نظام طبقاتی آموزش

مسائل و مشکلات خانواده‌ها: هم‌اکنون خانواده‌ها در میان نظام طبقاتی آموزش که این روزها به شکل وحشتناکی قابل مشاهده است، سردرگم هستند. حدود 17 نوع مدرسه داریم و خانواده‌ها در مدارس عادی دولتی و کم‌برخوردار  نگران فرزندانشان هستند. به عنوان مثال اگر در یکی از مناطق، 90 دبیرستان دوره اول داشته باشیم، دو مدرسه برتر هستند و بقیه رها شده‌اند، چرا آموزش و پرورش تمرکز را روی دو مدرسه برتر می‌گذارد؟ باید سطح همه مدارس یکسان باشد چرا برخی مدارس را خاص می‌کنند و بقیه را ضعیف نگه می‌دارند تا دانش‌آموزان احساس حقارت کنند و استعدادها بروز پیدا نکند، فرزندان بسیاری از خانواده‌ها متوسط و ضعیف محکوم به حضور در این مدارس هستند.

خانم قاسمی مدیر دبستان در منطقه 15 شهر  تهران هم با تأکید بر اینکه مهترین اولویت باید استفاده از تکنولوژی باشد، گفت:‌ تمام معلمان باید آموزش‌های لازم به منظور استفاده از تکنولوژی و تدریس با آن را بدانند هم‌اکنون می‌توان در برخی از دروس مانند جغرافی و علوم با استفاده از فیلم، آموزش‌های کیفی را به دانش آموزان ارائه داد. اگر قرار است آموزش مجازی ادامه یابد باید به فکر تامین گوشی برای دانش آموزان بود چرا که برخی ابزار لازم برای حضور در کلاس‌های مجازی را ندارند و مجبور هستند به خانه دوست و فامیل بروند.

دوم؛ در مدارس به‌ویژه مناطق آسیب‌پذیر آسیب‌های اجتماعی در کمین دانش آموزان است و به مشاوره برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها به شدت نیاز داریم چون اعتیاد و ناسازگاری زیاد است.

سوم؛ با توجه به شرایط اقتصادی فعلی، خانواده‌ها توان مالی پرداخت شهریه مدارس دولتی را ندارند، درخواست کمک مالی به مدرسه از این خانواده‌ها  واقعاً در شأن آموزش و پرورش نیست، آموزش عمومی باید رایگان باشد اما چرا نیست؟

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!

 پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!
2024-04-14T13:18:23+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت پهپاد گرده‌افشان شد. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت هوشمند می‌تواند ب...

ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T12:51:47+03:30
فرد شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دس...

ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟

 ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟
2024-04-14T12:38:24+03:30
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های چینی مورد نیاز متروی تهران توضیح داد.

رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"

 رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"
2024-04-14T12:38:23+03:30
یک سالیست که سازمان محیط زیست با نادیده گرفتن حکم شرعی شکار و تاکید رهبر انقلاب بر لزوم توقف شکار، بدون پاسخگویی به نقدهای دانشگاهیان و بی‌توجه به ابعاد اجت...

ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان

 ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان
2024-04-14T11:58:31+03:30
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت پهپادهای آشیانه‌دار برای تصویربرداری از مناطق صعب‌العبور شدند.

حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد

 حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد
2024-04-14T11:58:31+03:30
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد خبر داد و گفت: با آغاز فرایند پرداخت و تملک معارضات ملکی؛ پیش...

آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی

 آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی
2024-04-14T11:58:30+03:30
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پلیس از امروز در همه معابر و اماکن عمومی، اقدامات خود را به منظور برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی مانند بی‌حجابی با جدیت بیشت...

شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

 شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری
2024-04-14T11:58:30+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۷۹ مورد ابتلا به وبا در سال گذشته، از کاهش چشمگیر آمار این بیماری در کشور نسبت به سال‌ ۱۴...

طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی

 طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی
2024-04-14T11:58:29+03:30
مرحله اول طرح فجرانه از ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد. مرحله دوم آن از ۲۰ اسفند تا ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت و مرحله سوم نیز از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۱۸ اردی...

التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی

 التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی
2024-04-14T11:58:29+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان زخم‌پوش نانویی تولید کرده که می‌تواند به التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی کمک کند. این پانسمان باکتری‌ها را از بین برده و روند بهبود را تسری...

۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود

 ۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود
2024-04-14T11:58:29+03:30
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به احداث و بهره‌برداری از ۳ میدان میوه و تره‌بار در سطح منطقه گفت: در راستای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، میدان های میوه ...

مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟

 مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟
2024-04-14T11:58:28+03:30
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به مشکلات پیش آمده برای واگن‌های وارداتی از سوی وزارت کشور گفت: به همین جهت شخص رئیس جمهور برای برطرف کردن موانع و مشکلات ورود...

تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی

 تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی
2024-04-14T11:31:56+03:30
معاون شهردار تهران، تولید و تقویت دانش سرمایه انسانی را لازمه مدیریت چالش‌های این حوزه دانست.

امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه

 امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه
2024-04-14T11:31:55+03:30
دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم دوره متوسطه دوم از روز دوشنبه ۲۷ فروردین در امتحانات شبه نهایی شرکت می‌کنند.

ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست

 ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست
2024-04-14T11:31:54+03:30
رئیس شورای شهر تهران گفت: ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست.

ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت

 ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت
2024-04-14T11:31:54+03:30
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: سامانه مشوق‌های سربازی تولید شده و در حال تست است، ثبت‌نام رسمی واجدین شرایط از ۱۵ اردیبشه...

چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟

 چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟
2024-04-14T11:31:54+03:30
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان حج و زیارت گفت: حدود ۳۷ درصد زائران شیعه حج تمتع امسال، مرد و ۴۷ درصد زائران شیعه را زنان تشکیل می‌دهند.

افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو

 افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو
2024-04-14T11:31:54+03:30
طرح بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پرورش میگو به همت مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی به منظور تکمیل و بهسازی اجرای فرایند پرورش میگو در مزارع و اف...

انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان

 انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان
2024-04-14T11:31:53+03:30
رئیس سازمان بهزیستی کشور نسبت به عدم توجه مدیریت شهری به معلولان انتقاد کرد.

ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T11:31:53+03:30
شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود، جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دستگی...

"زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند

 "زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی تهران بزرگ از دستگیری زورگیران مسلح در اتوبان صدر خبر داد.

"برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند

 "برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند
2024-04-14T11:31:52+03:30
یک کارشناس صنعت خودرو معتقد است که برقی کردن حمل و نقل عمومی و ارتقای سیستم احتراق خودروهای داخلی باعث می‌شود تا هوای مطلوبی که در این فروردین تجربه می‌کنیم...

فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات

 فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه طی هفته گذشته در ایران،‌ گفت: در تصادفات هفته گذشته ۱۵۹۴ نفر دچار مصدومیت شده‌اند.

احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی

 احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی
2024-04-14T11:31:52+03:30
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: این موضوع در کمیسیون آموزش تصویب شده و در انتظار بررسی و تصویب در صحن علنی مج...

استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند

 استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند
2024-02-26T06:00:47+03:30
معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به استخدام ۱۰ هزار معلم تربیت‌بدنی در آزمون استخدامی فروردین ۱۴۰۳ گفت:دانش‌آموزان قهرمان رشته‌های ورزشی بدون کنکور وارد دا...

غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید

 غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید
2024-02-26T06:00:47+03:30
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش‌وپرورش از اجرای غربالگری اختلالات یادگیری برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی خبر داد.

کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام

 کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام
2024-02-26T06:00:46+03:30
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۰۰ قلم انواع لوازم آشپزخانه قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاها کشف شده را بیش از ۱.۵ میلیارد تومان...

ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان

 ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان
2024-02-26T06:00:46+03:30
سخنگوی پلیس از ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید

 توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید
2024-02-26T06:00:45+03:30
پلیس راهور فراجا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی، هم‌میهنان در صورت لزوم به سفر با آمادگی کامل اقدام به سفر...

صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳

 صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳
2024-02-26T06:00:45+03:30
براساس مصوبه شورای شهر تهران عوارض ساختمانی، مشاغل سیار و بی‌کانون، نصب دکل، طرح ترافیک، پارک حاشیه‌ای و حفظ و گسترش فضای سبز در سال ۱۴۰۳ افزایش پیدا کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)