میرنیوز

بررسی دستاوردهای طرح شهید سلیمانی در مقابله با کرونا با گذشت ۴ ماه از اجرا

بررسی دستاوردهای طرح شهید سلیمانی در مقابله با کرونا با گذشت ۴ ماه از اجرا 2021-02-28T10:07:52+03:30

حسین عرفانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره همه گیری ویروس کرونا و طرح شهید قاسم سلیمانی اظهار کرد: بیشتر از یکسال است که از شناخت همه گیری ویروس کرونا در کشور می گذرد، در یکسال گذشته کشور و کل دنیا فراز و نشیب‌های بسیاری را در این رابطه داشته است.

وی افزود: از موج اول همه گیری کووید ۱۹ تا به حال سه خیز و افزایش موارد را در خصوص بیماری شاهد بودیم که اولین خیز در اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹، دومین خیز در تیر و مرداد و سومین خیز را اواسط پاییز تجربه کردیم که از آبان ماه آغاز و اواخر آذر و اوایل دی ماه فروکش کرد.

روزنه امید واکسیناسون همگانی و ایمنی جامعه

عرفانی با بیان اینکه اخیرا در برخی از نقاط کشور با افزایش میزان بروز بیماری و از سوی دیگر شناخت ویروس جهش یافته انگلیسی رو به رو هستیم، ادامه داد: طی چند ماه گذشته نیز تولید واکسن حرکت پرشتابی بوده و جامعه جهانی این توفیق را داشته که در نقاط مختلف دنیا به انواع مختلف واکسن دسترسی داشته باشد.

دبیر پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی گفت: روزنه امیدی است که با بحث واکسیناسیون همگانی سطح ایمنی جامعه نسبت به ویروس را افزایش داده و چرخه انتقال بیماری در عمل شکسته شود؛ تا آن روز نیاز است که همچنان به توصیه‌های همیشگی در کنترل ایپدمی پایبند باشیم که آن هم شعار در خانه بمانیم، است، این شعار از ابتدای شیوع کووید۱۹ در کشور بوده و با توجه به نزدیک شدن به نوروز باید آن را بیش از پیش در نظر بگیریم.

تامین مایحتاج افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف توسط بسیج محلات

وی گفت: اولین توصیه ما به تمام افراد جامعه رعایت شعار «در خانه بمانیم» است و توصیه دیگر این است که به جز موارد انجام کار، حضور در محل شغل و تامین مایحتاج خود و افراد تحت تکفل خود از خانه خارج نشویم؛ در این شرایط نیز باید پروتکل های بهداشتی را جدی بگیریم و رعایت کنیم.

عرفانی با اشاره به شرایط جسمی افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند، افزود: برای سالمندان، افراد دارای بیماری های مزمن و افرادی که به هر دلیل سیستم ایمنی ضعیفی دارند از واژه قرنطینه معکوس استفاده می کنیم، به این معنی که توصیه ما به این افراد این است که حتی در موارد ضروری مثل حضور در محل کار و تامین مایحتاج نیز از خانه خارج نشوند؛ پس اگر بحث دورکاری و کاهش ظرفیت حضور کارکنان در محل وجود دارد این افراد در اولویت هستند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تامین مایحتاج خانه امری ضروری است، اگر فردی در خانواده حضور ندارد که این اقدامات را برای افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف انجام دهد باید مورد حمایت اجتماعی قرار گیرند؛ در طرح شهید قاسم سلیمانی به خوبی به این مهم توجه شده است، و توسط بسیج محلات این افراد شناسایی خواهند شد و مایحتاج آن ها درب منزلشان به شیوه های بهداشتی قرار داده می شود.

دبیر پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی گفت: پس از اینکه مواجهه صورت گیرد و عامل بیماری زا منتقل شود، در مدت زمانی که فرد علائم را بروز نداده است از واژه قرنطینه یا جداسازی افرادی که ممکن است در دوره نهان بیماری قرار داشته باشند استفاده می کنیم. به طور متوسط ممکن است سه، پنج، هفت روز شاهد دوره نهان بیماری باشیم که در طولانی ترین مدت ممکن است دو هفته پس از آن علائم بیماری ظاهر شود، پس عقلانی است که تا دو هفته پس از تماس با فردی که دچار بیماری بوده خود را از سایر افراد جدا کنیم.

وی ادامه داد: باید فاصله اجتماعی را رعایت کنیم، از ماسک استفاده کنیم و دوره قرنطینه را به شکلی که با دیگران تماس نداشته باشیم سپری کنیم. با جداسازی خود در این مرحله می توانیم چرخه بیماری را بشکنیم.

وی در خصوص افرادی که به بیماری کرونا مبتلا هستند نیز گفت: این افراد زمانی که علائم را نشان دادند، بیماریشان به دو دسته خفیف و شدید تقسیم می شوند. هر کدام از این گروه های جمعیتی نیاز است که نکات بهداشتی را رعایت کنند و گفته می شود که باید حداقل ۱۰ روز از مدت زمان بروز علائم و حداقل ۲۴ ساعت از مدت زمان رفع علائم گذشته باشد تا مطمئن باشیم که دوره واگیری بیماری خاتمه پیدا کرده است.

تکیه بر سه گانه مهم برای کنترل همه گیری کووید۱۹

عرفانی گفت: بحث کنترل همه گیری کووید ۱۹ بر یک سه گانه مهم تکیه دارد، که یکی ساختار نظام سلامت کشور است که خوشبختانه در کشور ما با شکل گیری شبکه های بهداشت و درمان طی چهار دهه گذشته تاب آوری این نظام را بالا برده و این را در تجربیاتی که در گذشته داشتیم به خوبی شاهد بودیم. در بحث همه گیری کووید ۱۹ هم به خوبی نشان داده که اگر از نظام سلامت به خوبی استفاده شود می تواند با تاب آوری بالا پاسخگوی نیازهای مروبط به کووید۱۹ هم باشد. دومین جزء سه گانه هماهنگی بین بخشی است که در کشور ما تمامی وزارتخانه ها، نهادها و ارگان هایی که دستی بر آستین دارند و می توانند در مبارزه با این همه گیری نقشی ایفا کنند، حول محور فرماندهی ثابت جمع شدند و در ستاد ملی مبارزه با کرونا حضور پیدا کردند که مصوبات این ستاد به منزله قوانین و مقرراتی است که اجرای آن ها الزامی است. در بالاترین جایگاه کشور نیز مقام معظم رهبری بارها حمایت خود را از اقدامات پیشگیرانه و کنترلی و مراقبتی بیماری ابراز داشتند و حمایت ایشان باعث دلگرمی است.

وی ادامه داد: جزء سوم و پر اهمیت این سه گانه بحث مشارکت مردمی است، همه گیری کووید۱۹ زمانی در یک جامعه کنترل می شود که مردم کشور به دستورات حوزه سلامت عمل کنند و آن را اجرا کنند، چرا که بدون مشارکت مردم توفیقی در بحث همه گیری کووید۱۹ اتفاق نخواهد افتاد. باید این سه گانه را در نظر داشته باشیم، مردم ما نیز فهیم و حاضر در صحنه هستند و در یکسال گذشته هم نشان دادند که اگر اطلاعات شفاف و به موقع به آن ها داده شود و به مسئولیت اجتماعی خود واقف باشند قطعا در بحث مسئولیت خود در قبال کووید۱۹ عمل می کنند.

هر خانه یک پایگاه سلامت/لزوم انجام غربالگری کرونا در درگاه الکترونیکی

وی با بیان اینکه با این همه گیری هم می توان روی تشک درمان گلاویز شد و هم روی تشک بهداشت، گفت: در ماه های اول این همه گیری شاهد این موضوع بودیم که با توجه به اولویت های درمانی و اینکه بیماران با وخامت حال به مراکز درمانی مراجعه می کردند، بیشترین توجه به حوزه درمان بود و این باعث شده بود که عملا بیماری در جامعه سرایت خود را داشته باشد و در نقاط کشور پخش شود، با تصمیم درستی که گرفته شد قرار شد عمده مبارزه با این بیماری در عرصه بهداشت و پیشگیری باشد.

عرفانی ادامه داد: با توجه به برنامه ای که از پیش نیز وجود داشت و طرح هر خانه یک پایگاه سلامت دنبال شد و اجرای برنامه با سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی قرین شده بود، این برنامه به نام ایشان مزین شد.

دبیر پشتیبانی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: شاهد بودیم که به یُمن همین نام و پس از لطف الهی قطعا نام این شهید بزرگوار نقطه قوتی برای این برنامه بوده است. در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به یک سه گانه مهم توجه شد که اولین آن آموزش بود.

وی در خصوص آموزش مردم در خصوص بیماری کووید۱۹ گفت: باید سطح آگاهی مردم افزایش پیدا کند، برخورد های مردم نه افراطی و نه تفریطی باشد و جامعه بتواند به فعالیت های اقتصادی خود ادامه دهد و در کنار این فعالیت و زنده بودن و تلاش کردن، شیوه نامه های بهداشتی و مقررات مربوط به این بیماری باید مد نظر قرار داده شود.

عرفانی در باره نتیجه این آموزش ها گفت: تجربه این را داریم که درگاه الکترونیکی را خدمت هموطنان عزیز معرفی کردیم که تحت عنوان salamat.gov.ir بود؛ هموطنان می توانستند با مراجعه به این پایگاه پس از ثبت مشخصات خود مورد غربالگری قرار گرفته و پس از آن مورد راهنمایی قرار گیرند که آیا مشکوک به ابتلا به این بیماری هستد و اطلاعات دیگر را نیز به دست بیاورند. همچنین اگر توضیحات دیگری نیاز بود هموطنان به سامانه های ۴۰۳۰  و ۱۹۰ هدایت می شدند که استقرار این سامانه ها را از همان ابتدا داشتیم.

وی با طرح این سوال که چند درصد از افرادی که به مراکز درمانی و تشخیصی مراجعه می کنند ابتدا در این درگاه الکترونیکی ثبت نام کردند تا با هدایت و مشورت همکاران در این سامانه ها به مراکز منتخب مراجعه کنند؟ ادامه داد: اگر این را بررسی کنیم می بینیم که پس از یکسال درصد قابل توجهی از هموطنان بدون رعایت این مقدمه به مراکز درمانی مراجعه می کنند. شعار اصلی بیماری حفظ فاصله اجتماعی و در خانه ماندن است، اگر فردی به کووید۱۹ آلوده باشد، اما از افرادی باشند که مبتلا به بیماری خفیفی شده و بیماری زمینه ای نیز ندارد، قاعدتا نیازی به مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی ندارند و با رعایت فاصله اجتماعی، رعایت موارد ذکر شده و مصرف مایعات گرم، درمان علامتی و استراحت، به راحتی بهبود پیدا می کنند.

عرفانی در خصوص افرادی که دیر به واحدهای درمانی مراجعه می کنند نیز گفت: تجربه نشان داده اگر افراد در ۲۴ تا ۴۸ ساعت اول از بروز علائم مراجعه کنند دو نتیجه مثبت در پی خواهد داشت که یکی از آن ها این است که اقدامات درمانی زودتر برای آن ها اجرا می شود و با اجرای اقدامات درمانی، معمولا در مرحله خفیف بیماری بهبود پیدا می کند. نتیجه عمومی آن نیز این است که می تواند چرخه بیماری را بشکند و آن را به دیگران انتقال ندهد. حال باید پرسید چند درصد از افراد شناسایی شده در روز اول یا دوم بیماری قرار دارند؟

وی در خصوص چرخه انتقال بیماری گفت: در یک دوره واگیری ۱۵ روزه، سه چرخه انتقال را شاهد هستیم که در خصوص ویروس کووید۱۹ با توجه به میزان سرایت، فرد مبتلا به طور متوسط می تواند در هر پنج روز بیماری خود را به سه نفر انتقال دهد.

عرفانی در باره افزایش قدرت سرایت بیماری کرونای انگلیسی نیز گفت: به این معنی است که به طور متوسط انتقال بیماری از سه نفر در هر پنج روز می تواند به پنج نفر افزایش پیدا کند.

وی افزود: دلیل اینکه مقام محترم وزارت بهداشت نگرانی خود را در خصوص این نوع از ویروس ابراز می کنند آن است که به بُعدی از قدرت سرایت ویروس آگاه هستند، ازسوی درگیر هم گفته می شود که حدود ۳۰ درصد میزان بیماری زایی این ویروس افزایش پیدا کرده است.

دبیر پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی اظهار کرد: اگر میزان بیماری زایی افزایش پیدا کند در صد افراد بستری نیز افزایش پیدا می کند. در ابتدای خیزهای اول و دوم بعضا دربعضی از شهرها با کمبود دسترسی به تخت های بیمارستانی مواجه بودیم، هر چند که در کشور ما هیچ بیماری نبوده که به خدمات درمانی دسترسی نداشته باشد اما این تاب آوری نیز حد و اندازه ای دارد و اگر شاهد انفجار سرایت بیماری باشیم، ممکن است با کاهش پاسخگویی به مراجعان رو به رو باشیم.

عدم وجود محدودیت در انجام تست کرونا/ شناسایی بیماران کرونا تا رسیدن به دوایر پاک

وی با بیان اینکه رعایت توصیه های بهداشتی یک تعهد اجتماعی است، گفت: در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با محوریت هر خانه یک پایگاه سلامت و محلات برای مبارزه با این همه گیری به آموزش مردم اهمیت داده شد. در قدم دیگر نیز به بیماریابی توجه شد که پس از افزایش ظرفیتی که در تشخیص آزمایشگاهی انجام شد، بحث تست های سریع نیز به کمک آمد و محدودیتی در انجام تست نداریم.

وی افزود: جزء دوم در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی بیماریابی است، به طوری که شاهد آن نباشیم فردی که مبتلا به بیماری کرونا شده با وخامت حال به مراکز درمانی مراجعه کند و با افزایش آگاهی و ظرفیت تشخیصی اگر نیاز بود در اولین فرصت افراد بیمار را شناسایی کنیم. بعد از شناسایی نیز به منظور شناسایی سایر کانون های آلودگی ببینیم فرد بیمار با چند نفر تماس داشته است، آن افراد نیز را بررسی کنیم و اگر کانون آلودگی در افراد تماس یافته پیدا شد مجددا آن ها را در میدان های مراقبتی خود قرار دهیم و این چرخه را آنقدر تکرار کنیم که به دوایر پاک برسیم. این اقدامات به ما کمک می کند تا قرنطینه این افراد سریع تر آغاز شود.

فراهم کردن فضای مناسب برای قرنطینه افراد در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی/ کاهش موارد ابتلا یکی از دستاوردهای طرح 

عرفانی با بیان اینکه درصد قابل توجهی از مبتلایان امکان قرنطینه شدن در منزل خود را دارند، گفت: در میان برخی از خانواده ها، ممکن است فضای فیزیکی یا عواطف و فرهنگ، اجرای پروتکل ها و قرنطینه را با سختی مواجه کند پس ضرورت دارد که این افراد بتوانند در دوره واگیری خود در مراکز اقامتی سلامت حضور پیدا کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه تا به امروز علیرغم اینکه بیش از ۱۵۰ هزار تخت و ظرفیت بستری برای افراد فراهم است اما استقبال خوبی از این فضا انجام نشده است. سال گذشته یکسری سوله را به مردم نشان دادیم که در هرکدام از آن ها تعداد بسیاری تخت گذاشتیم، قطعا این تجربه به تجربه آنفلوآنزای اسپانیایی در سال ۱۹۱۸ باز می گشت در حالی که الان شرایط اجتماعی بسیار متفاوت شده است.

وی افزود: در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی اولین اولویت انتخاب مراکز اقامتی سلامت مهمانسراها و مراکز رفاهی ارگان های دولتی و حاکمیتی است. در مرحله دوم هتل های ایرنگردی و جهانگری و هتل های تک، دو و سه ستاره است. خوشبختانه در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی شرایط به شکلی است که کرامت انسانی هموطنان را در نظر گرفتیم و سعی کردیم شرایط مناسبی را فراهم کنیم.

دبیر طرح پشتیبانی شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: شرایط در کشور ما مثل بقیه نقاط دنیا شکننده است و همه باید تلاش کنیم که تا فراهم شدن شرایط واکسیناسیون توصیه های لازم جدی گرفته شود.

وی در پاسخ به این سوال که مهم ترین دستاورد این طرح چه بوده است، گفت: بزرگترین دستاورد طرح شهید حاج قاسم سلیمانی این بود که با سرد شدن هوا در نیم کره شمالی زمین شاهد افزایش بیماری بودیم اما در کشورما با اجرای این طرح موارد ابتلا روز به روز کاهش پیدا کرد، حتی شاهد آن بودیم که رنگ بسیاری از شهر ها به آبی تبدیل شد که البته با سهل انگاری انجام شده رنگ برخی از شهرستان ها تغییر کرده است و در مجموع بزرگترین دستاورد آن کاهش میزان بروز به دلیل کاهش میزان انتقال بود.

عرفانی تاکید کرد: با توجه به شرایط، اولویت اصلی بحث پیشگیری و جلوگیری از بروز چرخه انتقال است. قطعا سند واکسیناسیون در ستاد ملی مبارزه با کرونا تصویب و ابلاغ شده و پیش بینی می شود که تا انتهای سال حدود یک میلیون نفر واکسینه شوند، پس ازآن با تولید واکسن داخلی و افزایش خرید واکسن از خارج در سال ۱۴۰۰ سعی می کنیم که تا اواسط سال درصد قابل توجهی از هموطنان که کاندید واکسیناسون هستند را واکسن بزنیم. در ادامه آموزش، مراقبت و بیماریابی، جداسازی افراد آلوده و بیمار، افزایش و هدفمند کردن حمایت های اجتماعی و پوشش واکسناسیون از برنامه های ما است.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!

 پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!
2024-04-14T13:18:23+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت پهپاد گرده‌افشان شد. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت هوشمند می‌تواند ب...

ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T12:51:47+03:30
فرد شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دس...

ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟

 ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟
2024-04-14T12:38:24+03:30
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های چینی مورد نیاز متروی تهران توضیح داد.

رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"

 رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"
2024-04-14T12:38:23+03:30
یک سالیست که سازمان محیط زیست با نادیده گرفتن حکم شرعی شکار و تاکید رهبر انقلاب بر لزوم توقف شکار، بدون پاسخگویی به نقدهای دانشگاهیان و بی‌توجه به ابعاد اجت...

ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان

 ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان
2024-04-14T11:58:31+03:30
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت پهپادهای آشیانه‌دار برای تصویربرداری از مناطق صعب‌العبور شدند.

حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد

 حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد
2024-04-14T11:58:31+03:30
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد خبر داد و گفت: با آغاز فرایند پرداخت و تملک معارضات ملکی؛ پیش...

آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی

 آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی
2024-04-14T11:58:30+03:30
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پلیس از امروز در همه معابر و اماکن عمومی، اقدامات خود را به منظور برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی مانند بی‌حجابی با جدیت بیشت...

شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

 شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری
2024-04-14T11:58:30+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۷۹ مورد ابتلا به وبا در سال گذشته، از کاهش چشمگیر آمار این بیماری در کشور نسبت به سال‌ ۱۴...

طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی

 طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی
2024-04-14T11:58:29+03:30
مرحله اول طرح فجرانه از ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد. مرحله دوم آن از ۲۰ اسفند تا ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت و مرحله سوم نیز از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۱۸ اردی...

التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی

 التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی
2024-04-14T11:58:29+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان زخم‌پوش نانویی تولید کرده که می‌تواند به التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی کمک کند. این پانسمان باکتری‌ها را از بین برده و روند بهبود را تسری...

۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود

 ۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود
2024-04-14T11:58:29+03:30
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به احداث و بهره‌برداری از ۳ میدان میوه و تره‌بار در سطح منطقه گفت: در راستای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، میدان های میوه ...

مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟

 مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟
2024-04-14T11:58:28+03:30
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به مشکلات پیش آمده برای واگن‌های وارداتی از سوی وزارت کشور گفت: به همین جهت شخص رئیس جمهور برای برطرف کردن موانع و مشکلات ورود...

تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی

 تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی
2024-04-14T11:31:56+03:30
معاون شهردار تهران، تولید و تقویت دانش سرمایه انسانی را لازمه مدیریت چالش‌های این حوزه دانست.

امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه

 امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه
2024-04-14T11:31:55+03:30
دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم دوره متوسطه دوم از روز دوشنبه ۲۷ فروردین در امتحانات شبه نهایی شرکت می‌کنند.

ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست

 ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست
2024-04-14T11:31:54+03:30
رئیس شورای شهر تهران گفت: ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست.

ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت

 ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت
2024-04-14T11:31:54+03:30
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: سامانه مشوق‌های سربازی تولید شده و در حال تست است، ثبت‌نام رسمی واجدین شرایط از ۱۵ اردیبشه...

چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟

 چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟
2024-04-14T11:31:54+03:30
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان حج و زیارت گفت: حدود ۳۷ درصد زائران شیعه حج تمتع امسال، مرد و ۴۷ درصد زائران شیعه را زنان تشکیل می‌دهند.

افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو

 افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو
2024-04-14T11:31:54+03:30
طرح بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پرورش میگو به همت مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی به منظور تکمیل و بهسازی اجرای فرایند پرورش میگو در مزارع و اف...

انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان

 انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان
2024-04-14T11:31:53+03:30
رئیس سازمان بهزیستی کشور نسبت به عدم توجه مدیریت شهری به معلولان انتقاد کرد.

ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T11:31:53+03:30
شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود، جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دستگی...

"زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند

 "زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی تهران بزرگ از دستگیری زورگیران مسلح در اتوبان صدر خبر داد.

"برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند

 "برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند
2024-04-14T11:31:52+03:30
یک کارشناس صنعت خودرو معتقد است که برقی کردن حمل و نقل عمومی و ارتقای سیستم احتراق خودروهای داخلی باعث می‌شود تا هوای مطلوبی که در این فروردین تجربه می‌کنیم...

فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات

 فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه طی هفته گذشته در ایران،‌ گفت: در تصادفات هفته گذشته ۱۵۹۴ نفر دچار مصدومیت شده‌اند.

احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی

 احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی
2024-04-14T11:31:52+03:30
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: این موضوع در کمیسیون آموزش تصویب شده و در انتظار بررسی و تصویب در صحن علنی مج...

استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند

 استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند
2024-02-26T06:00:47+03:30
معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به استخدام ۱۰ هزار معلم تربیت‌بدنی در آزمون استخدامی فروردین ۱۴۰۳ گفت:دانش‌آموزان قهرمان رشته‌های ورزشی بدون کنکور وارد دا...

غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید

 غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید
2024-02-26T06:00:47+03:30
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش‌وپرورش از اجرای غربالگری اختلالات یادگیری برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی خبر داد.

کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام

 کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام
2024-02-26T06:00:46+03:30
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۰۰ قلم انواع لوازم آشپزخانه قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاها کشف شده را بیش از ۱.۵ میلیارد تومان...

ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان

 ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان
2024-02-26T06:00:46+03:30
سخنگوی پلیس از ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید

 توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید
2024-02-26T06:00:45+03:30
پلیس راهور فراجا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی، هم‌میهنان در صورت لزوم به سفر با آمادگی کامل اقدام به سفر...

صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳

 صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳
2024-02-26T06:00:45+03:30
براساس مصوبه شورای شهر تهران عوارض ساختمانی، مشاغل سیار و بی‌کانون، نصب دکل، طرح ترافیک، پارک حاشیه‌ای و حفظ و گسترش فضای سبز در سال ۱۴۰۳ افزایش پیدا کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)