میرنیوز

۵ دستاورد بزرگ فناوری که در سال ۲۰۲۲ ظاهر می‌شوند

۵ دستاورد بزرگ فناوری که در سال ۲۰۲۲ ظاهر می‌شوند 2021-10-09T08:43:33+03:30

به گزارش ایسنا و به نقل از فوربس، همه‌گیری کووید-۱۹ در سال ۲۰۲۲، تاثیر خود را از راه‌های گوناگون بر زندگی ما ادامه خواهد داد. این بدان معناست که ما شاهد افزایش سرعت دیجیتالی شدن و مجازی شدن کار و جامعه خواهیم بود. با ورود به سال جدید، نیاز به پایداری، افزایش حجم داده‌ها، افزایش سرعت محاسبه و شبکه احساس خواهد شد.

مهم‌ترین درس دو سال اخیر برای بسیاری از افراد و سازمان‌ها این بوده که اگر انگیزه وجود داشته باشد، تغییرات تحول‌آمیز آن قدر که پیشتر تصور می‌شد، دشوار نیست. ما به عنوان اعضای یک جامعه، بدون شک از این راهگشایی جدید برای انعطاف‌پذیری و چابکی تفکر نوین استفاده می‌کنیم زیرا تمرکز ما از تلاش برای بقا در جهان، به شکوفایی در آن تغییر می‌کند.

پیش‌بینی‌های ارائه شده در این گزارش، در مورد روندهای ویژه‌ای است که به احتمال زیاد، بیشترین تاثیر را در سال ۲۰۲۲ خواهند داشت. شاید مردم درباره محاسبات کوانتومی، رابط‌های عصبی یا نانوفناوری، نظری نداشته باشند اما یقینا این فناوری‌ها تاثیر خود را در آینده نشان خواهند داد. در عوض در سال ۲۰۲۲، بیشترین تمرکز بر همگرایی روندهای فناوری خواهد بود زیرا ابزارهایی رونمایی می‌شوند که به ما امکان می‌دهند تا آنها را به روش‌های جدید و شگفت‌انگیزی ادغام کنیم.

هوش مصنوعی در همه جا!

واژه "هوشمند" پیشتر فقط به معنای متصل به اینترنت به کار می‌رفت. تلفن‌های هوشمند، تلویزیون‌های هوشمند و سایر فناوری‌های مشابه، فقط ابزارهایی بودند که قابلیت اتصال به اینترنت را داشتند. "هوشمند" در حال حاضر مفهوم مبتنی بر هوش مصنوعی را نیز در بردارد که عموما الگوریتم‌های یادگیری ماشینی را نیز شامل می‌شود و می‌تواند به واسطه روش‌های گوناگون به ما کمک کند.

خودروهای هوشمند، از الگوریتم‌های تشخیص چهره برای درک این موضوع استفاده می‌کنند که آیا کاربر به جاده توجه دارد یا خیر و اگر کاربر خسته به نظر برسد، به او هشدار می‌دهند. تلفن‌های همراه هوشمند از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای انجام دادن کارهای بسیار، از حفظ کیفیت تماس گرفته تا ثبت تصاویر بهتر استفاده می‌کنند و همچنین به اپلیکیشن‌هایی مجهز هستند که به کاربر در انجام دادن هر کاری کمک می‌رسانند. حتی توالت‌های هوشمند نیز می‌توانند کارهای بسیاری انجام دهند. برای مثال، نمونه مدفوع را با استفاده از بینش رایانه‌ای تجزیه و تحلیل کنند و مشکلات گوارشی را تشخیص دهند.

هوش مصنوعی، به ابزارهایی نفوذ کرده است که ما از آنها برای انجام دادن کارهای روزمره استفاده می‌کنیم؛ از دستیارهای صوتی گرفته تا اپلیکیشن‌های ترجمه و ابزارهایی که به ما امکان می‌دهند تا داده‌های ساختاربندی‌شده را از تصاویر و یادداشت‌های دست‌نویس استخراج کنیم. همچنین، هوش مصنوعی با خودکارسازی فرآیندهای رباتیک کمک می‌کند تا حجم کار در بخش‌های مدیریت، حسابداری و منابع انسانی کاهش یابد. برای هر حرفه‌ای، احتمالا می‌توان راه‌حلی پیدا کرد که با کمک هوش مصنوعی طراحی شده است تا زندگی را ساده‌تر کند.

این روند گسترده‌، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و شبکه‌های در حال ظهور فوق سریع مانند ۵G را در بر می‌گیرد که همه آنها گردهم آمده‌اند تا قابلیت‌هایی را ارائه دهند که تا چند سال پیش فاقد آنها بودیم. افزایش حجم داده‌ها، سرعت بیشتر شبکه‌ها و پردازنده‌ها گردهم می‌آیند تا جامعه را طوری تحت تاثیر قرار دهند که بیشتر از تاثیر هر یک از آنها به تنهایی است.

همه چیز در قالب یک سرویس

یکی دیگر از محرک‌های قوی، دموکراتیزه کردن مداوم داده‌ها و فناوری است. در سال‌های اخیر، صنعتی ظهور کرده که هدف آن، قرار دادن مهارت‌ها و ابزارهای لازم برای نوآوری در اختیار بخش گسترده‌ای از افراد جامعه بدون در نظر گرفتن تخصص یا تجربه آنها است. راه‌حل‌های فضای ابری برای ذخیره‌سازی، شبکه و پردازش، هزینه دارند و خطرات ایجاد زیرساخت‌های پرهزینه به منظور آزمایش ایده‌های جدید، به شدت کاهش می‌یابد. راه‌حل‌های ترکیبی برای زمانی که سرویس‌های فضای ابری کاملا مناسب نیستند، به سطحی رسیده‌اند که اغلب قابل اجرا هستند.

نوآوری در برخی از زمینه‌ها به دلیل بحران مهارت‌ها محدود شده است و این یک مشکل به نظر می‌رسد اما محرک آن، راه‌حل‌ "خودت انجام بده" است. زمانی که هر شرکت می‌تواند یک نفر را برای انجام دادن کارهای مورد نیاز خود به کار بگیرد، به استخدام یک ارتش از نوابغ رایانه نیاز ندارد تا مغز دیجیتالی خود را بسازد. راه‌حل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی، برای همه چیز از بازاریابی و منابع انسانی گرفته تا مدیریت پروژه، برنامه‌ریزی و طراحی روند تولید وجود دارند. در سال ۲۰۲۲، شاهد عملکرد شرکت‌هایی خواهیم بود که زیرساخت‌های هوش مصنوعی و اینترنت اشیا را بدون داشتن یک سرور مستقل یا یک رمز اختصاصی به کار می‌گیرند.

رابط‌های بدون رمز، محبوبیت بیشتری خواهند یافت و فقدان دانش برنامه‌نویسی یا درک دقیق آمار و ساختار داده‌ها، مانعی برای تحقق ایده تغییر جهان به شمار نخواهد رفت. شرکت پژوهشی موسوم به "اوپن ای‌آی"(Open AI) که توسط "ایلان ماسک"(Elon Musk) بنیانگذاری شده است و شرکت "مایکروسافت"(Microsoft) از منابع مالی آن به شمار می‌رود، از "کدکس"(Codex) رونمایی کرده که یک مدل برنامه‌ریزی است و می‌تواند از زبان گفتار طبیعی انسان، رمز تولید کند. با بلوغ فناوری‌هایی از این دست که در سال ۲۰۲۲ شاهد آنها خواهیم بود و همچنین امکانات زیرساخت‌های فضای ابری، نوآوری‌های ما به ندرت با کمبود منابع یا مهارت‌های فنی محدود می‌شوند.

دیجیتالی‌سازی، داده‌سازی و مجازی‌سازی

بسیاری از ما طی سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱، مجازی‌سازی ادارات و محل کار خود را تجربه کرده‌ایم و هماهنگی دورکاری، به سرعت انجام شد. این تنها یک موج بحران‌محور از یک روند بلندمدت بود. ما در سال ۲۰۲۲، با مفهوم "متاورس" یا "جهان مجازی"(Metaverse) به صورت فزاینده‌ای آشنا خواهیم شد. به گفته "مارک زاکربرگ"(Mark Zuckerberg)، بنیان‌گذار فیس‌بوک، بسیاری از کارهایی را انجام خواهیم داد که در جهان واقعی به آنها عادت کرده‌ایم؛ مانند بازی کردن و معاشرت کردن.

با افزایش دیجیتالی شدن، متاورس‌ها می‌توانند جهان واقعی را با دقت روزافزون مدل‌سازی و شبیه‌سازی کنند و به ما امکان دهند تا تجربیات همه‌جانبه، قانع‌کننده و نهایتا ارزشمندی را در حوزه دیجیتال داشته باشیم. در حالی که بسیاری از ما واقعیت مجازی را تا حدودی به واسطه هدست تجربه کرده‌ایم، مجموعه‌ای از دستگاه‌های جدید که به بازار می‌آیند، به زودی تجربه بازخورد لمسی و حتی بو را فراهم خواهند کرد. شرکت "اریکسون"(Ericsson) که هدست‌های واقعیت مجازی را برای دورکاری کارمندان در دوره همه‌گیری کووید-۱۹ ارائه داده است، سعی دارد یک فناوری جدید موسوم به "اینترنت حواس"(Internet of Senses) ارائه دهد و زمان عرضه آن را ۲۰۳۰ پیش‌بینی کرده است. با کمک اینترنت حواس، تجربیات مجازی طوری خواهند بود که از واقعیت، قابل تفکیک نیستند.

شفافیت، حکمرانی و مسئولیت

برای این که فناوری بتواند کار کند، انسان‌ها باید به آن اطمینان داشته باشند. در حال حاضر شاهد واکنش‌های منفی هستیم که نسبت به روش‌های به کارگیری فناوری نشان داده می‌شوند و آنها را مخرب، خطرناک یا غیر مسئولانه قلمداد می‌کنند. به ویژه، هوش مصنوعی گاهی اوقات مانند یک "جعبه سیاه" نشان داده می‌شود که ما نمی‌توانیم داخل آن را ببینیم و نحوه عملکرد آن را درک کنیم. این موضوع، اغلب به دلیل پیچیدگی هوش مصنوعی است نه طرح بدخواهانه برای محدود کردن درک ما؛ با وجود این، اثر هر دو مورد یکسان است.

ایده هوش مصنوعی شفاف و قابل توضیح، در سال‌های اخیر محبوبیت خود را افزایش داده زیرا مشخص شده است که بخش‌هایی از جامعه نسبت به آن بی‌اعتماد هستند و به نظر می‌رسد که دلایل خوبی دارند. دولت‌ها نیز به وضوح درک می‌کنند که نیاز به داشتن یک چارچوب نظارتی احساس می‌شود. 

قانون پیشنهادی، مقامات را از به کارگیری هوش مصنوعی برای ایجاد سیستم‌های رتبه‌بندی اجتماعی و همچنین استفاده از ابزارهای تشخیص چهره در مکان‌های عمومی منع می‌کند. همچنین، فهرستی از اثرات خطرناک بالقوه وجود دارد که سوءاستفاده از آسیب‌پذیری و ایجاد آسیب‌های فیزیکی و روانی را شامل می‌شود و ارائه‌دهندگان راه‌حل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی باید پیش از فروش سیستم‌های خود نشان دهند که سیستم‌ها چنین مشکلاتی را در بر ندارند. با وجود این، برخی ادعا می‌کنند که پیشبرد این موضوع به قدر کافی نیست زیرا در شرایط کنونی، هیچ شرطی مبنی بر این که کاربران باید از تصمیم‌گیری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی آگاه باشند، وجود ندارد.

"سوندار پیچای"(Sundar Pichai)، مدیرعامل گوگل می‌گوید، اگرچه تنظیم هوش مصنوعی به نظر وی لازم است اما باید تعادلی وجود داشته باشد تا اطمینان حاصل شود که نوآوری از بین نرفته است.  این اقدام متعادل‌کننده، به احتمال زیاد طی سال ۲۰۲۲ به موضوعی برجسته برای بحث تبدیل خواهد شد زیرا افراد بیشتری از تأثیرات مثبت و منفی بالقوه هوش مصنوعی و سایر روندهای فناوری بر جامعه آگاه می‌شوند.

انرژی پایدار

انرژی تجدیدپذیر طی دوره همه‌گیری کووید-۱۹، با افزایش مصرف روبرو شد. مصرف انرژی تجدیدپذیر در آمریکا طی ۱۰ هفته نخست قرنطینه، تا ۴۰ درصد افزایش یافت. مصرف انرژی تجدیدناپذیر در سراسر جهان، به خاطر تعطیلی صنایع و خانه‌نشین شدن مردم، کاهش پیدا کرد. با توجه به‌ این آمار انتظار می‌رود که در سال‌های آینده، سرمایه‌گذاری بیشتری برای تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر صورت بگیرد.

"آژانس بین‌المللی انرژی"(IEA) تخمین می‌زند که انرژی‌ تجدیدپذیر در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال پیش، ۴۰ درصد بیشتر تولید و استفاده شده‌ است. پیش‌بینی‌ می‌شود که این افزایش تا سال ۲۰۲۲ ادامه داشته باشد. این موضوع، یک کمک بزرگ برای کشورها و کسب و کارهایی خواهد بود که سعی دارند به اهدافی مانند خنثی کردن انتشار کربن یا حتی به صفر رساندن انتشار کربن برسند. به علاوه، منابع در حال ظهور انرژی مانند سوخت‌های زیستی، هیدروژن مایع و حتی همجوشی هسته‌ای، پیشرفت بیشتری خواهند کرد.

با وجود این، پیشرفت در همه زمینه‌ها به احتمال زیاد خبرساز خواهد شد. شرکت آمریکایی "هلیون انرژی"(Helion Energy) که در زمینه انرژی همجوشی پیشگام است، انتظار دارد که بتواند جدیدترین نمونه ژنراتور همجوشی را طی سال ۲۰۲۲ معرفی کند.

همچنین انتظار می‌رود که کاربردهای عملی، در زمینه انرژی "هیدروژن سبز" ظاهر شوند. این روش برخلاف فرآیندهای اثبات‌شده تولید انرژی از هیدروژن که انرژی کثیف سوخت‌های فسیلی را به کار می‌گیرند، از انرژی تجدیدپذیر استفاده می‌کند و اثر زیست‌محیطی را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
2023-12-03T19:08:50+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی را از مهمترین ماموریت‌های شورای راهبری هوش مصنوعی دانست و گفت: این شورا با ای...

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!
2023-12-03T19:08:49+03:30
پژوهشگران می‌گویند، خاکسترهای حاصل از آتش‌سوزی‌های جنگلی باعث رشد و شکوفایی حیات دریایی می‌شوند.

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
2023-09-25T21:29:51+03:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خطر بیماری قلبی برای مردانی که در مشاغل پر استرس کار می‌کنند و احساس می‌کنند از تلاش‌هایشان قدردانی نمی شود، دو برابر بیشتر است.

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
2023-09-25T21:29:50+03:30
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، از مشارکت ۲.۵ میلیون نفر اهدا کننده خون در کشور برای تأمین نیاز ۱۰۰ درصدی مراکز درمانی خبر داد.

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
2023-09-25T21:29:50+03:30
تفاهم‌نامه احداث بیمارستان هزار تختخوابی در شرق تهران بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت سینوفارم چین منعقد شد.

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، از راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد.

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، از جذب ۴ هزار بهورز و ۵ هزار کارشناس بهداشت و مجموعاً ۹ هزار نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
2023-09-25T21:29:48+03:30
زمان اخذ آرای ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری، از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۰ روز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ اعلام شد.

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
2023-09-25T21:29:48+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
2023-09-25T21:29:48+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر لزوم ایجاد نقشه غربالگری و بیماریابی سلیاک در کشور تاکید کرد.

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
2023-09-25T21:29:47+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با طیف زیادی از بیماری‌های نادر مواجهیم که متاسفانه برای بسیاری از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا اینکه درمان های موجود کفایت نمی...

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:47+03:30
نشست چالش‌های زنجیره تأمین ایمن و اثربخش دارو در ایران در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
2023-09-25T21:29:46+03:30
شروع فصل پاییز، زمان شیوع بیماری های ویروسی است که سرماخوردگی شایع ترین بیماری فصل سرما است. اما، با رعایت یک توصیه ساده، می توان از ابتلا به این بیماری مصون...

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
2023-09-25T21:29:46+03:30
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی گفت: گران قیمت ترین محصولات مواد پایه پتروشیمی، دارو است.

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
2023-09-25T21:29:46+03:30
معاون فنی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: هر کسی که واکسن کرونا تزریق کرده باشد، پرونده الکترونیک سلامت دارد.

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
2023-09-25T21:29:45+03:30
راهکارهای ورود شرکت های داروسازی ایران به بازار دارویی اوراسیا، در یک نشست تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد
2023-09-25T21:29:45+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تخصص و تعهد حرفه‌ای را دو بال جامعه پزشکی برای خدمت به مردم دانست.

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
2023-09-25T21:29:45+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، گفت: جامعه سلامت کشور افتخار دارد که همپای دلاورمردان عرصه نبرد، در جبهه ها حضور داشت.

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:45+03:30
نشست چالش‌های قیمت‌گذاری دارو، مواد موثره و مکمل‌ها در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم
2023-09-25T21:29:44+03:30
یک متخصص تغذیه، در خصوص میان وعده دانش آموزان در مدرسه، توصیه هایی ارائه داد.

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
2023-09-25T21:29:44+03:30
همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲، ۱۴۰۳ وزیر بهداشت، زنگ دبیرستان شهید آوینی تهران را به صدا در آورد.

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
2023-09-25T21:29:44+03:30
معاون پرستاری وزارت بهداشت، از جذب ۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان از طریق آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
2023-09-25T21:29:44+03:30
وزیر بهداشت، به طور سرزده از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفا یحیاییان تهران بازدید کرد.

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
2023-09-25T21:29:43+03:30
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در یک هفته گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور فوت شدند.

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود
2023-09-25T21:29:43+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، راه شناخت تولیدات دارویی کشور در جهان را، صادرات محصولات دانست.

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است
2023-09-25T21:29:43+03:30
وزیر بهداشت، با اشاره به کارآمدی حوزه سلامت کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای قوی‌ترین و موفق ترین نظام سلامت در منطقه است.

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
2023-09-25T21:29:43+03:30
مسئول هیات مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری، از رشد ۱۵ درصدی نامزدهای دوره ششم انتخابات نظام پرستاری نسبت به دوره قبل خبر داد.

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
2023-09-25T21:29:42+03:30
رئیس مرکز اورژانس استان تهران، با اشاره به مزاحمت تلفنی با اورژانس ۱۱۸، گفت: در هفته گذشته ۲۴۳۰ تماس مزاحم با اورژانس استان تهران داشتیم.

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
2023-09-25T21:29:42+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، تمرکز بر اقدامات بهداشت محیط را عاملی موثر بر جلوگیری از تحمیل هزینه های سنگین ناشی از بار بیماری های ...

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا
2023-09-25T21:29:42+03:30
مقاله کارایی واکسن برکت در یکی از برجسته‌ترین مجلات علمی جهان بنام The BMJ هیجده ماه پس از ارسال به چاپ رسید.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)