میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسماعیل اکبری، در جمع کارگروه کمپین تغذیه سالم، افزود: من از پتانسیل موجود در انستیتو مطلع ام و میدانم در اینجا توان انجام برنامه های کلان ملی وجود دارد و باید انجام شود.
وی گفت: امیدوارم هر چه سریع تر دبیرخانه این کمپین در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی تشکیل شود و از تمامی افراد و صاحب نظران این امر برای مشارکت دعوت بعمل آید.
اکبری تصریح کرد: در نخستین گام اجرای کمپین تغذیه سالم می توان به عنوان یک مدل و پایلوت، روی بحث ریزمغذی ها تمرکز شود زیرا در اجرای کمپین بحث عدالت اجتماعی هم باید مد نظر قرارگیرد و ما نمی توانیم تنها به مردم توصیه کنیم که چه بخورند بلکه باید به مردم کمک هم بکنیم مواد مورد نیاز بدنشان تامین شود.
وی خاطرنشان کرد: برای مثال ما قادر نیستیم همه مردم را در مصرف شیر و لبنیات و غذای دریایی به حدی برسانیم که ویتامین D مورد نیاز جامعه را تامین کنیم و نیاز به تامین ریز مغذی ها داریم که از دورترین نقاط کشور تا شهرهای بزرگ در دسترسی مردم باشد.
مشاور عالی وزیر بهداشت، با اشاره به اهمیت اجرای صحیح کمپین تغذیه، گفت: این تفکر ارزشمندی است و خود این امر ارزش محسوب می شود و اگر این کمپین را ناقص طراحی و اجرا کنیم زحمات ما زیر سئوال می رود و ممکن است جوابی که می خواهیم از اجرای این کمپین نگیریم. لذا، پیشنهاد بنده این است که از تمامی امکانات موجود چه در سطح وزارتخانه مانند PhC و معاونت بهداشتی، دفتر بهبود تغذیه سازمان غذا و دارو که دارای توان عظیمی هستند در اجرای این کمپین بهره بگیریم.
وی با اشاره به کمپین های مشابه اجرا شده در سایر کشورها، خاطرنشان کرد: حتماً کمپین های بین المللی را مطالعه و آنها را با یکدیگر مقایسه نمایید و چون در طی اجرای کمپین خواهید دید چقدر باید دانش و سطح سواد خود را ارتقاء دهید تا در خصوص یک سلول تا اقتصاد اجتماعی حرف برای گفتن در جامعه داشته باشید. همکاری های بین بخشی با گروه های دانشگاهی چقدر می تواند راهگشا باشد. همکاری های علمی در این کمپین به هیچ عنوان نباید دست کم گرفته شود.
اکبری، پیشنهاد کرد در جلسه ای این موضوع با وزیر بهداشت با توجه به تاکید وی به پیشگیری و اهمیت غذا و تغذیه در ارتقاء سلامت، مطرح و دستورات و توصیه های وزیر اعمال شود.
مشاور عالی وزیر بهداشت، با تاکید مجدد بر نیاز به تلاش مضاعف در کشور در حوزه پیشگیری از بیماری ها بر نقش انستیتو تغذیه اشاره کرد و افزود: مدیریت انستیتو با شتاب بیشتری تمام توان و ظرفیت انستیتو را برای طراحی و اجرای مداخلات همسو با سیاست های وزیر بهداشت به کار گیرد.
در ابتدا این جلسه، میرزای رزاز رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به تشریح اهمیت و جایگاه آموزش و ارتقاء فرهنگ تغذیه پرداخت و گزارش کاملی از امکانات و توانمندی های انستیتو برای اجرای کمپین تغذیه سالم با همکاری وزارت بهداشت، ارائه داد.
منبع : خبرگزاری مهر
اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
آتشسوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی میشود!
استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام میکند
زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
نشست چالشهای زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار میشود
چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفهای داشته باشد
هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار میشود
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعدههای سالم
وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی میشود
ایران دارای قویترین نظام سلامت در منطقه است
ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا