میرنیوز

عرضه توانمندی های ایرانی در جشنواره ای به نام «خیام»

عرضه توانمندی های ایرانی در جشنواره ای به نام «خیام» 2020-01-24T00:08:43+03:30

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، محققان ایرانی در هر سن و جنسیتی نشان داده اند در مسابقات بین المللی صاحب بهترین جایگاه ها و مقام ها می شوند.

نگاهی به مسابقات بین المللی جهانی این امر را اثبات می کند که محققان ما چه در بخش های دانش آموزی چه دانشجویی و حتی اساتید دانشگاهی رتبه های برتر جهانی را کسب کرده اند، اما بیشتر این مسابقات در خارج از کشور برگزار شده است و محققان ما باید برای اعزام به این مسابقات علاوه بر هزینه، زحمات بسیاری را هم متحمل می شدند تا در مسابقات شرکت کنند.

حالا اما دو موسسه خصوصی با همکاری نهاد های دولتی و خصوصی دیگر تصمیم به برگزاری مسابقه ای بین المللی در کشور خودمان گرفته اند که محققان کشورمان راحت تر می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از آنجایی که این مسابقه نیز بین المللی است محققان ایرانی می توانند با محققان کشورهای دیگر نیز آشنا شده و ارتباط برقرار کنند.

نام این مسابقات نیز مزین به نام «خیام» دانشمند بزرگ ایرانی اسلامی است که در جهان علم ریاضی شهرت و جایگاه بالایی دارد.

غیاث‌الدین ابوالفتح عمر بن ابراهیم خیام نیشابوری مشهور به عمر خیام نیشابوری زاده ۲۸ اردیبهشت ۴۲۷ در نیشابور فیلسوف، ریاضی‌دان، ستاره‌شناس و رباعی‌سرای ایرانی در دورهٔ سلجوقی بود که به واسطه تبحرش در امور مختلف او را «همه چیز دان» نیز صدا می کردند.

یکی از برجسته‌ترین کارهای وی را می‌توان سروسامان دادن و سرپرستی محاسبات گاه‌شماری ایران در زمان وزارت خواجه نظام‌الملک که در دورهٔ پادشاهی ملک‌شاه سلجوقی (۴۲۶–۴۹۰ هجری قمری) بود، دانست، محاسبات منسوب به خیام در این زمینه، هنوز معتبر است و دقتی به مراتب بالاتر از گاه‌شماری میلادی دارد.

عمر خیام نیشابوری در ریاضیات، نجوم، علوم ادبی، دینی و تاریخی استاد بود، نقش وی در حل معادلات درجه‌ سوم و مطالعاتش دربارهٔ اصل پنجم اقلیدس نام او را به‌عنوان ریاضی‌دانی برجسته در تاریخ علم جهان ثبت کرده‌ است.

نوپیدا کردن نظریه‌ای دربارهٔ نسبت‌های هم‌ارز با نظریهٔ اقلیدس نیز از مهم‌ترین کارهای اوست.

به دلیل همین جایگاه والای خیام نیشابوری دانشمند بزرگ ایران، اسلام و جهان، در ایران نیز مسابقات بین المللی نوآوری و اختراعات که امسال برای اولین بار برگزار می شود به نام وی نامگذاری شده است.

درباره نحوه برگزاری این مسابقه بین المللی از علیرضا سلیمی دبیر جشنواره بین‌المللی اختراع و نوآوری خیام دعوت کردیم تا با حضور در خبرگزاری فارس به سوالات مخاطبان این خبرگزاری درباره جشنواره پاسخ دهد.

آنچه در گفت وگوی ما با سلیمی می خوانید :

* جشنواره خیام می تواند میدانی برای نمایش اختراعات و نوآوری های محققان باشد

* این جشنواره به حل معضلات کشور کمک می کند

* در جشنواره خیام چه جوایزی ارائه می شود؟

* جوایز جشنواره خیام به چه طرح هایی تعلق می گیرد؟

* تولید فناوری بدون هزینه و تلاش امکان ندارد

فارس: در ابتدا از جشنواره خیام بگویید، قرار است این جشنواره چگونه و به چه شکل برگزار شود؟

سلیمی: نخستین جشنواره بین‌المللی اختراع و نوآوری که مزین به نام «خیام» دانشمند ایرانی اسلامی است در نیمه دوم اسفند ماه امسال از روز ۱۶ تا ۱۸ اسفند در دانشگاه صنعتی اصفهان با حمایت بیش از 35 سازمان ملی و بین المللی از جمله سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان (WIIPA)، معاونت علمی ریاست جمهوری، سازمان بسیج علمی ، پژوهشی و فناوری، اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، کمیسیون ملی یونسکو و بسیج مهندسین صنعتی کشور در 9 کارگروه تخصصی برگزار می شود که این جشنواره شامل بخش دانشجویی، دانش‌آموزی و آزاد است.

می توان گفت این جشنواره یک نمایشگاه برای عرضه توانمندی‌های داخلی و خارجی در حوزه علم و فناوری روز دنیاست.

* حضور محققان خارجی در جشنواره خیام

فارس: از میان کشورهای خارجی، محققان چه کشورهایی در این جشنواره حضور می یابند؟

سلیمی: تاکنون محققان حدود ۳۱ کشور دنیا مانند اتریش، کرواسی، کانادا، هنگ‌کنگ، امارات متحده، ژاپن، کره جنوبی، سریلانکا، ترکیه، تایوان، ویتنام، هند، روسیه، سوئیس، اسپانیا، آلمان، رومانی، اندونزی برای حضور در این جشنواره اعلام آمادگی کرده‌اند..

* حضور محققان از حوزه های مختلف علم و فناوری در جشنواره

فارس: محققان از چه حوزه های علم و فناوری در این جشنواره حضور می یابند؟

سلیمی: محققان می توانند اختراعات و نوآوری های خود را در 9 حوزه تخصصی برق و کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک، زیست فناوری و پزشکی و داروسازی، نانو و شیمی و پلیمر، متالوژی و صنایع، عمران و معماری و ساختمان، مهندسی پزشکی، کشاورزی، فناوری های اقتصاد و هوشمند سازی به دبیرخانه این جشنواره از طریق سایت رسمی و پنل ثبت نام ارسال کنند.

آنچه اهمیت دارد این است که این جشنواره به حل معضلات کشور منجر شده و گره ای از مردم بگشاید.

جشنواره خیام را می توان یک نمایشگاه یا ویترین برای عرضه توانمندی‌های داخلی و خارجی در حوزه علم و فناوری روز دنیا دانست، این جشنواره باید به حل معضلات کشور در عرصه های مختلف منجر شود

* نحوه اعطای جوایز در جشنواره

فارس: درباره جوایز جشنواره هم توضیحاتی بفرمایید.

سلیمی: جوایز جشنواره شامل دو بخش داخلی و بین‌المللی است به این صورت که در بخش بین‌الملل جوایز شامل کاپ، مدال های طلا، نقره و برنز است.

سازمان جهانی مالکیت فکری اختراعات جهان یکی از حامیان اصلی بخش بین‌الملل است که رئیس و اعضای آن نیز در جشنواره حضور می یابند.

از طرفی انجمن مخترعان کشور ترکیه جایزه بهترین اختراع زنان و بهترین خلاقیت را در جشنواره ارائه می‌کند، جایزه دانش و نوآوری پروفسور آندری کشور رومانی نیز در سه سطح شوالیه، افسر و فرمانده پس از داوری به نفرات برگزیده اعطا می‌شود.

* تشریح اعطای جوایز در بخش داخلی

فارس: اعطای جوایز بخش داخلی به چه صورت است؟

سلیمی: جوایز داخلی شامل ۱۰ وام کلان بلاعوض و کم‌بهره جهت تجاری‌سازی و تولید انبوه، تسهیلات کسر خدمت سربازی، اعطای ۲۶ جایزه تا سقف ۵ میلیون تومانی به نفرات برگزیده، تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی به تعداد نامحدود است.

اگر شرکت کنندگان ایده‌هایی داشته باشند که قابلیت تجاری شدن دارد و در بحث تولید ظرفیت داشته طبق تفاهم نامه جشنواره با بنیاد تعاون تا سقف ۲ میلیارد تومان از طرح و مخترع حمایت می شود، البته مبلغ بستگی به طرح ارائه شده دارد.

تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی هم داریم که به هر نفر از اعضای تیم تا سقف ۴۰ میلیون تومان در جشنواره ارائه می شود.

برای شرکت کنندگان خارجی‌ها مبلغ مادی در نظر نگرفتیم زیرا معتقدیم آنچه قرار است هزینه شود داخل کشور باشد که برای خودمان کارایی داشته باشد.

بخشی از هزینه‌های جشنواره از سوی سازمان‌های حامی ارائه شده است، جشنواره به صورت خصوصی برگزار خواهد شد و سازمان بسیج علمی هم یکی از حامیان جشنواره است.

سعی کردیم طرح‌هایی که قرار است به بهره‌برداری برسد را حمایت کنیم، علاوه بر این میتوانیم از مزایای جشنواره خیام به این موضوع اشاره کنیم که از طریق این جشنواره محققان ایرانی با محققان کشورهای دیگر هم آشنا می‌شوند.

* چه طرح هایی در جشنواره نوآوری و اختراعات خیام جایزه می گیرند؟

فارس: شرایطی برای اعطای جوایز وجود دارد؟

سلیمی: طرح ها باید شرایطی مانند نوآوری، خلاقیت، کاربرد، تجاری‌سازی، ظرفیت بازار و اعلام نیاز را داشته باشند تا عوامل برگزار کننده بتوانند شرایط تجاری سازی و تولید را برای مخترع فراهم کنند.

فارس: این جشنواره شامل طرح های دانش آموزی هم می شود؟

سلیمی: بله، طرح های دانش آموزی هم به جشنواره ارائه شده و در کنار جوایز نقدی، معرفی به مراکز علمی و حمایت از شخص مخترع، کمک به تکمیل طرح و ثبت اختراع و همچنین جوایز معنوی مانند دیپلم افتخار و مدال‌های رنگارنگ داخلی و بین المللی بر اساس رتبه‌های داوری به طرح‌های برتر این بخش نیز اعطا می‌شود؛ به طور کلی این جشنواره در بخش دانش آموزی، دانشجویی و آزاد برگزار می شود.

* مخترعان و استعدادهای برتر برای اشاعه فرهنگ نوآوری و خلاقیت تلاش کنند

فارس: نظر شما به عنوان دبیر جشنواره بین المللی اختراع و نوآوری خیام درباره نحوه پیشبرد طرح های مخترعان چیست؟

سلیمی: ایده و اختراع یک بخش بزرگی از زندگی من بوده است که از نوجوانی با آن انس و خو گرفتم، از 15 سالگی وارد صنعت ایده پردازی شدم و تا کنون 3 ایده بنده به مرحله تولید و وارد بازار شده است، از این منظر معتقدم به طور جامع مخترع یعنی تبدیل کننده صفر به یک و مهم ترین و با ارزش ترین گزینه برای یک ایده پرداز یا مخترع ایجاد ارتباطات برای پیشبرد طرح است.

 

تمامی سیاست های برگزاری جشنواره اختراع و نوآوری خیام نیز ایجاد ارتباطات امن در راستای پیشبرد طرح های مخترعان  و محققان بوده و در همین زمینه باید بگویم با این حال که جشنواره سال گذشته به اتمام رسیده اما در روزهای گذشته یکی از طرح های معرفی شده به مراکز با توجه به پیگیری های عوامل برگزار کننده 40 میلیون تومان به صورت بلاعوض به صاحب ایده به منظور ساخت نمونه تجاری پرداخت می شود که این امر اثبات ادعای عوامل برگزار کننده مبنی بر پسا جشنواره و معرفی طرح ها است.

به عقیده من کپی‌برداری کار ساده و بی‌زحمتی است، اما مخترعان و استعدادهای برتر باید تلاش کنند تا بتوانیم فرهنگ نوآوری و خلاقیت را گسترش دهیم.

جوانان محققی که فکر می کنند در حارج از کشور برایشان سفره طولانی پهن کرده اند و در آنجا می توانند ایده هایشان را سریع تر به هدف برسانند اشتباه فکر می کنند، پیشنهادم به این جوانان این است که بیشتر تحقیق کنند و با توانمندی های محققان ایرانی و امکانات و توانایی های دانشگاه ها و مراکز علمی کشور خودمان بیشتر آشنا شوند

* موفقیت دانشگاه های ایران در حوزه های مختلف علم و فناوری

متاسفانه بعضی از مخترعان به بهانه مشکلات کشور و عدم توجه مسوولان به آنها گاهی به فکر مهاجرت هستند، مهاجرت یک پدیده جهانی است ولی اینکه برخی بدون هیچ نگرشی معتقدند کشورهای دیگر دانشگاه‌های بهتری دارند که آنها را به اهدافشان می‌رساند و از طریق مهاجرت به کشورهای دیگر می توانند بر روی ایده هایشان سرمایه گذاری کنند از نظر من اینگونه نیست و این افراد باید درباره نظراتشان بیشتر تحقیق کنند، به نظرم این گونه افراد هیچ اطلاعاتی از ظرفیت های مراکز علمی و تحقیقاتی داخل کشور ندارند و به دلیل عدم اطلاع تصمیم اشتباه خواهند گرفت.

اگر برخی جوانان فکر می‌کنند دانشگاه‌های کشورهای دیگر سفره طولانی برایشان پهن می‌کنند باید بیشتر تحقیق کنند.

* نحوه حمایت سازمان بسیج علمی از محققان و مبتکران

فارس: یکی از حامیان این جشنواره سازمان بسیج علمی بوده این محققان تا چه اندازه مورد حمایت این سازمان به واسطه جشنواره قرار می گیرند؟

سلیمی: سازمان بسیج علمی در حال حاضر حمایت‌های خوبی برای افرادی که قصد دارند از پایه رشد و حمایت شوند.

سازمان برای طرح‌های محصول محور هزینه می‌کند آن هم به صورت بلاعوض سال گذشته ۱۰ جایزه ۳ میلیون تومانی به طرح های برتر ارائه شده و امسال این جوایز تا ۵ میلیون تومان افزایش یافته است که توسط سازمان با تایید کمیته داوری جشنواره به برگزیدگان داده میشود.

ما سال گذشته 30 تا از طرح‌هایی که کمیته داوری امتیاز بالایی دادند را به سازمان های مربوطه معرفی کردیم تا از تجهیزات نهادهای دولتی استفاده کنند و این کمک بزرگی به مخترعان است.

ما مخترعان را به سازمان‌ها معرفی کرده و پیگیری‌ می‌کنیم تا از تجهیزات سازمان‌ها استفاده کنند، البته بیشتر طرح‌های محصول‌محور مورد توجه ماست.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری فارس


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
2023-12-03T19:08:50+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی را از مهمترین ماموریت‌های شورای راهبری هوش مصنوعی دانست و گفت: این شورا با ای...

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!
2023-12-03T19:08:49+03:30
پژوهشگران می‌گویند، خاکسترهای حاصل از آتش‌سوزی‌های جنگلی باعث رشد و شکوفایی حیات دریایی می‌شوند.

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
2023-09-25T21:29:51+03:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خطر بیماری قلبی برای مردانی که در مشاغل پر استرس کار می‌کنند و احساس می‌کنند از تلاش‌هایشان قدردانی نمی شود، دو برابر بیشتر است.

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
2023-09-25T21:29:50+03:30
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، از مشارکت ۲.۵ میلیون نفر اهدا کننده خون در کشور برای تأمین نیاز ۱۰۰ درصدی مراکز درمانی خبر داد.

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
2023-09-25T21:29:50+03:30
تفاهم‌نامه احداث بیمارستان هزار تختخوابی در شرق تهران بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت سینوفارم چین منعقد شد.

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، از راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد.

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، از جذب ۴ هزار بهورز و ۵ هزار کارشناس بهداشت و مجموعاً ۹ هزار نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
2023-09-25T21:29:48+03:30
زمان اخذ آرای ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری، از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۰ روز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ اعلام شد.

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
2023-09-25T21:29:48+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
2023-09-25T21:29:48+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر لزوم ایجاد نقشه غربالگری و بیماریابی سلیاک در کشور تاکید کرد.

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
2023-09-25T21:29:47+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با طیف زیادی از بیماری‌های نادر مواجهیم که متاسفانه برای بسیاری از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا اینکه درمان های موجود کفایت نمی...

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:47+03:30
نشست چالش‌های زنجیره تأمین ایمن و اثربخش دارو در ایران در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
2023-09-25T21:29:46+03:30
شروع فصل پاییز، زمان شیوع بیماری های ویروسی است که سرماخوردگی شایع ترین بیماری فصل سرما است. اما، با رعایت یک توصیه ساده، می توان از ابتلا به این بیماری مصون...

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
2023-09-25T21:29:46+03:30
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی گفت: گران قیمت ترین محصولات مواد پایه پتروشیمی، دارو است.

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
2023-09-25T21:29:46+03:30
معاون فنی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: هر کسی که واکسن کرونا تزریق کرده باشد، پرونده الکترونیک سلامت دارد.

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
2023-09-25T21:29:45+03:30
راهکارهای ورود شرکت های داروسازی ایران به بازار دارویی اوراسیا، در یک نشست تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد
2023-09-25T21:29:45+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تخصص و تعهد حرفه‌ای را دو بال جامعه پزشکی برای خدمت به مردم دانست.

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
2023-09-25T21:29:45+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، گفت: جامعه سلامت کشور افتخار دارد که همپای دلاورمردان عرصه نبرد، در جبهه ها حضور داشت.

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:45+03:30
نشست چالش‌های قیمت‌گذاری دارو، مواد موثره و مکمل‌ها در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم
2023-09-25T21:29:44+03:30
یک متخصص تغذیه، در خصوص میان وعده دانش آموزان در مدرسه، توصیه هایی ارائه داد.

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
2023-09-25T21:29:44+03:30
همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲، ۱۴۰۳ وزیر بهداشت، زنگ دبیرستان شهید آوینی تهران را به صدا در آورد.

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
2023-09-25T21:29:44+03:30
معاون پرستاری وزارت بهداشت، از جذب ۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان از طریق آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
2023-09-25T21:29:44+03:30
وزیر بهداشت، به طور سرزده از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفا یحیاییان تهران بازدید کرد.

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
2023-09-25T21:29:43+03:30
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در یک هفته گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور فوت شدند.

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود
2023-09-25T21:29:43+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، راه شناخت تولیدات دارویی کشور در جهان را، صادرات محصولات دانست.

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است
2023-09-25T21:29:43+03:30
وزیر بهداشت، با اشاره به کارآمدی حوزه سلامت کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای قوی‌ترین و موفق ترین نظام سلامت در منطقه است.

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
2023-09-25T21:29:43+03:30
مسئول هیات مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری، از رشد ۱۵ درصدی نامزدهای دوره ششم انتخابات نظام پرستاری نسبت به دوره قبل خبر داد.

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
2023-09-25T21:29:42+03:30
رئیس مرکز اورژانس استان تهران، با اشاره به مزاحمت تلفنی با اورژانس ۱۱۸، گفت: در هفته گذشته ۲۴۳۰ تماس مزاحم با اورژانس استان تهران داشتیم.

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
2023-09-25T21:29:42+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، تمرکز بر اقدامات بهداشت محیط را عاملی موثر بر جلوگیری از تحمیل هزینه های سنگین ناشی از بار بیماری های ...

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا
2023-09-25T21:29:42+03:30
مقاله کارایی واکسن برکت در یکی از برجسته‌ترین مجلات علمی جهان بنام The BMJ هیجده ماه پس از ارسال به چاپ رسید.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)