میرنیوز

از درمان واریس در کمتر از یک ساعت تا جلوگیری از قطع عضو بیماران دیابتی

از درمان واریس در کمتر از یک ساعت تا جلوگیری از قطع عضو بیماران دیابتی 2020-08-22T12:58:03+04:30

به گزارش ایسنا، بعد از چهار دهه کمتر کسی پیدا می‌شود که تحصیلات دانشگاهی را طی کرده باشد، اما از خدمات جهاد دانشگاهی اطلاعی نداشته باشد. از اخبار خبرگزاری ایسنا و مرکز افکار سنجی ایران که خدماتشان به جامعه را می‌توان عمومی تلقی کرد تا پایگاه مرکز اطلاعات علمی (SID) که هر دانشجویی برای پایان نامه و تحقیقات خود از آن بهره می‌برد جهاد دانشگاهی را به عنوان یکی از بازوهای فرآیند توسعه کشور تبدیل کرده است. علاوه بر این نمونه‌ها جهاد دانشگاهی ید طولایی در ارائه خدمات در حوزه پزشکی دارد که به مناسبت روز پزشک به برخی از آن‌ها خواهیم پرداخت.

جهاد پاسخ گوی نیازهای علمی جامعه

جهاد دانشگاهی در سال ۵۹ تاسیس شد. فلسفه تشکیل این سازمان را می‌توان در ضرب‌المثل انگلیسی «necessity is the mother of invention» (نیاز مادر خلاقیت است) پیدا کرد. جهاد دانشگاهی در چهل سال فعالیت خود بنا بر شرایط و نیازهای زمانه خدماتی متفاوت ارائه کرده است. با تاسیس جهاد دانشگاهی در ستاد انقلاب فرهنگی در ۱۶ مرداد ۵۹ قرار بر این بود تا این مجموعه در روستاها و مناطق محروم فعالیت سوادآموزی را دنبال کنند. اما با شروع جنگ تحمیلی در شهریور ماه همان سال جهاد دانشگاهی این رسالت را پیدا کرد تا به رزمندگان خدمات علمی ارائه دهد. در سال ۶۵ نیز در اساسنامه جهاد دانشگاهی بازنگری شد و در اساسنامه این مجموعه به فعالیت تحقیقاتی سازمان تاکید شد. به تدریج مشاهده می‌کنیم که بعد از پایان جنگ ماموریت علمی و تحقیقاتی جهاد از سال ۶۹ جدی‌تر شد. این سازمان ماموریت برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت را بر عهده گرفت و در دهه‌های بعدی نیز تعدادی موسسه آموزش عالی بنیان گذاشت.

پاسخ جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به نیازها در برهه‌های مختلف

حوزه سلامت و پزشکی از حوزه‌های فعال جهاد دانشگاهی است. همزمان با تاسیس سازمان جهاد دانشگاهی در سال ۵۹، جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران نیز تاسیس شد. جهاد علوم پزشکی تهران که ۱۶ مرداد امسال چهل سالگی خود را جشن گرفت، قدیمی‌ترین و یکی از دو واحد جهاد دانشگاهی در حوزه علوم پزشکی است. پس از شکل گیری این واحد جهاد دانشگاهی دو واحد دیگر جهاد دانشگاهی در حوزه پزشکی (جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران) در دهه ۶۰ شکل گرفتند که اکنون فقط جهادهای علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی فعالیت دارند. از این رو به نظر می‌رسد باید به صورت جداگانه به فعالیت‌های تاثیرگذار جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در حوزه سلامت و پزشکی پرداخت.

با نگاهی به فعالیت‌های جهاد علوم پزشکی تهران مشاهده می‌کنیم جامعه هدف خدمات این مجموعه در حوزه پزشکی دو گروه به شمار می‌روند. اول از همه عموم مردم و افراد جامعه و سپس جامعه پزشکی.

عموم مردم این خدمات را به طور مستقیم از واحدها و مراکز درمانی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران که از معتبرترین واحدهای درمانی در سطح کشور هستند دریافت می‌کنند. دسته دوم خدمات نیز در نهایت به طور غیرمستقیم به عموم مردم تسری پیدا می‌کند. این نوع خدمات از جنس آموزش و پژوهش هستند. اما به خاطر فعالیت گسترده و پرسابقه چهل ساله دست ارائه آمار دقیق به کسانی که از این خدمات استفاده کرده‌اند – از عموم مردم گرفته تا فارغ­التحصیلان پزشکی – بسیار دشوار است. با این حال می‌توان به فعالیت‌های شاخص و تاثیرگذار جهاد علوم پزشکی تهران در سالهای مختلف اشاره کرد؛ فعالیت هایی در حوزه‌های متفاوت که عزم این مجموعه به پاسخ دادن به نیازهای زمان را نشان می‌دهد.

۴۰ سال آموزش امداد

اولین نیاز جامعه که جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران سعی کرد به آن پاسخ درخور دهد آموزش‌های امدادی و فوریت‌های پزشکی به دانشجویانی بود که علاقه مند بودند در دوران دفاع از سرزمین خود، به یاری رزمندگان بشتابند. جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران نیز آموزش‌های امدادی خود را به راه انداخت تا دانشجویانی که برای کمک به رزمنده‌ها پا به جبهه می‌گذارند بتوانند در زمان‌ها لازم به مجروحان کمک کنند. این دوره هنوز که هنوز است در این مجموعه آموزش داده می‌شود، البته با این تفاوت که به تناسب زمان و پیشرفت علم، دوره‌ها به روزتر شده‌اند.

خدمات دندانپزشکی از سال ۶۲؛ از ارتودنسی تا ایمپلنت

شاید خیلی‌ها ندانند که ایمپلنت یا کاشت دندان در ایران برای نخستین بار در کلینیک دندان پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران انجام شد؛ کلینیکی که فعالیتش از سال ۶۲ آغاز شد. در دوره‌ای هم که خدمات ارتودنسی در تعداد کمی از کلینیک‌های دندان پزشکی ارائه می‌شد و به زبان اقتصادی تقاضا بیشتر از عرضه بود مرکز دندان پزشکی جهاد دانشگاهی علاوه بر آن‌که این نوع خدمات را به هزاران نیازمند مشکلات دندان ارائه کرد با آموزش‌های تخصصی خود به دندان پزشکان این نوع خدمات به عموم دندان پزشکی‌ها برد تا همگان بتوانند با هزینه بهتر از آن استفاده کنند.

گام بزرگ جهاد دانشگاهی در سال ۷۵ برای درمان شایع‌ترین سرطان زنان

یکی از نیازهای عمومی جامعه در حوزه سلامت به حوزه زنان برمی گردد. براساس آمار سرطان پستان شایع‌ترین سرطان‌هاست و در بین سرطان‌های زنان رتبه اول را دارد. البته مردان هم دچار این نوع سرطان می‌شوند اما نسبت ابتلای مردان به سرطان پستان در مقایسه با زنان یک به ۹۹ است. هر ۴۰ دقیقه یک زن در ایران به سرطان سینه مبتلا می‌شود  و گفته می‌شود آمار مبتلایان به این بیماری در کشور هشت درصد جمعیت زنان است و از هر هشت زن مبتلا تنها دو نفر از بیماری خود اطلاع دارند. هرسال حدود ۱۵ هزار نفر مبتلا به سرطان پستان در ایران شناسایی می‌شوند. بر اساس برآوردها این نرخ در دهه آینده به ۲۵ هزار نفر می‌رسد.

جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران یکی از پرافتخارترین عملکرد خود در چهل سال گذشته را تاسیس پژوهشکده درمان بیماری‌های برست یا «پژوهشکده سرطان معتمد» می‌داند. این مرکز در سال ۷۵ راه اندازی شد. پژوهشکده معتمد بعد از آنکه توسعه پیدا کرد از جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران جدا شد. اما همچنان قطب علمی سرطان پستان در کشور و خاور میانه است. پلی کلینیک فوق تخصصی پژوهشکده پستان سالانه بیش از ۱۵۰ هزار مراجعه کننده از سراسر ایران و کشورهای همسایه دارد.

سال ۷۸؛ در منزل بمانید تا پزشک به شما مراجعه کند

«دم» یا درمان در منزل یکی از مراکز وابسته جهاد دانشگاهی است که در سال ۷۸ تاسیس شد. «دم» اولین مرکزی در کشور است که به جای آنکه بیماران را به مطلب‌ها و کلینیک‌ها روانه کند، پزشکان را به بالین بیماران می‌فرستند. امروزه به خاطر گسترش فضای مجازی و تشکیل موسسه هایی که به نوعی رونوشتی از این موسسه محسوب می‌شوند «دم» آنطور که باید شهرت گذشته را ندارد اما طرح هایی در دست دارد که بتواند به نیازهای بیشتری در حوزه پزشکی پاسخ گو باشد. اکنون ۵۰ هزار مشترک با تماس با شماره پنج رقمی ۶۴۰۶۴ از خدمات این مرکز استفاده می‌کنند البته بخش اعظمی از مشترکان را سالمندانی که توان حرکت ندارند تشکیل می‌دهد.

استفاده از تجهیزات مدرن ترین تجهیزات لیزر پزشکی در جهاد از سال ۸۰

مرکز خدمات تخصصی پوست، مو و لیزر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در سال ۸۰ کار خود را آغاز کرد. این مرکز ابتدا با هدف ارائه خدمات در حوزه لیزر به پژوهشکده برست تاسیس شده بود اما با جدا شدن برست از مجموعه خدمات خود را در حوزه پوست و مو ارائه کرد. این مرکز به نوین ترین تجهیزات لیزر پزشکی مجهز است به گونه ای که در آغاز فعالیت نمونه برخی از تجهیزات مورد استفاده در هیچ مرکزی پیدا نمی‌شد.

شعار جهاد علوم پزشکی تهران در سال ۸۹: کمک به بیماران آلرژیک برای زندگی بهتر

حرکت به سوی صنعتی شدن با وجود آنکه زندگی بشر را آسان تر کرده است اما آثار مخربی نیز در پی داشته است که اصلی ترین آن نشانه گرفتن سلامت انسان است. بیماری های آلرژیک که به دنبال افزایش آلاینده ها در محیط زندگی به بیماری های مزمن تبدیل شده اند از دیگر حوزه­هایی است که جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران تلاش کرده با شعار «کمک به بیماران آلرژیک برای زندگی بهتر» و به طور تخصصی به آن وارد شود. از این رو جهاد علوم پزشکی تهران کلینیک فوق تخصصی آلرژی را در سال ۱۳۸۹ تاسیس کرد. در این کلینیک که یکی از معدود مراکز جامع درمانی در کشور است علاوه بر ویزیت بیماران مبتلا به آسم، سرفه مزمن، آلرژی غذایی و دارویی، کهیر و و … کلیه تستهای تشخیصی نیز انجام می شود.

مبارزه جهاد دانشگاهی با قطع عضو بیماران دیابتی از سال ۹۴

قطع عضو تا چندی پیش همیشه یکی از کابوس‌های بیماران مبتلا به زخم‌های مزمن اندام تحتانی مثل زخم‌های مزمن پای دیابتی و یا وریدی بود. پژوهشکده فناوری‌های زخم و ترمیم بافت (یارا) و مرکز درمانی زخم جهاد علوم دانشگاهی علوم پزشکی تهران که در سال ۹۴ تاسیس شد سهم مهمی در کاهش موارد قطع اندام تحتانی به دلیل زخمهای مزمن را برداشته است. این مرکز با ترکیبی از گروه‌های مختلف پزشکی مختلف بر اساس جدیدترین و موثرترین دستورالعمل‌های مدیریت زخم‌های مزمن سعی دارد طول درمان بیماران مبتلا به زخم‌های مزمن از جمله زخم‌های دیابتی و وریدی را کاهش دهد. این مرکز به صدها پزشک و پرستار آموزش داده است که اگر هر یک از آن‌ها از قطع عضو یک نفر جلوگیری کرده باشند یارا نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا کرده است.

درمان واریس از سال ۹۵ در کمتر از یک ساعت و بدون بیهوشی

واریس از بیماری‌های شایع در کشور است که جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با آخرین امکانات و دستاوردهای پزشکی به آن‌ها پاسخ می‌دهد. کلینیک واریس در سال ۹۵ تاسیس شد. در این کلینیک مدت درمان واریس به یک ساعت نمی‌رسد. روش‌های درمان واریس در این کلینیک بدون بیهوشی است و بیمار پس از درمان می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد. از دیگر مزایای درمان واریس در این کلینیک باید به بستری نشدن بیمار، درد کمتر، استفاده نکردن از آنتی بیوتیک‌ها اشاره کرد.

سلامت آینده دغدغه امروز جهاد دانشگاهی

همانطور که مشاهده می‌کنیم جهاد دانشگاهی در هر برهه تاریخی سعی کرده است که به یکی از نیازهای جامعه در حوزه سلامت و پزشکی پاسخ دهد. گاهی پاسخ گویی به این نیازها برای عموم مردم ملموس بوده است و گاه این خدمات به صورت تخصصی بوده و عموم آنها را به طور غیرمستقیم از پزشکان دریافت کرده اند؛ همچون دو فصلنامه علمی پژوهشی بیماری های پستان و لیزر در پزشکی که در راستای مراکز مربوط منتشر می شوند.

جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران علاوه بر آنکه خدمات گذشته خود را به روزرسانی و از آخرین دستاوردها و تجهزات استفاده می‌کند قصد ورود به چند حوزه جدیدتر دارد. برای نمونه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران این روزها مجری کلان پروژه شناسایی اختلالات ژنتیکی در خانواده‌هایی است که دو یا چند معلول دارند. این پروژه که در سطح ملی اجرایی می‌شود به دنبال دست پیدا کردن به نقشه ژن‌های معیوب معلولیت است تا از این طریق به جلوگیری از معلولیت در نسل‌های آینده کمک کند.

جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران همچنین با راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی «منش» از ایده‌های خلاقانه جوانان که به سلامت جامعه کمک می‌کند حمایت کند. به ویژه در شرایط کنونی که کشور در وضعیت تحریمی قرار دارد و خرید برخی خدمات و تجهیزات پزشکی از نظر اقتصادی هزینه بالایی به دنبال دارند، جهاد دانشگاهی سعی دارد به این حوزه‌ها ورود پیدا کند تا علاوه بر کاهش هزینه‌های درمانی مانع خروج ثروت ملی از کشور شود.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
2023-12-03T19:08:50+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی را از مهمترین ماموریت‌های شورای راهبری هوش مصنوعی دانست و گفت: این شورا با ای...

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!
2023-12-03T19:08:49+03:30
پژوهشگران می‌گویند، خاکسترهای حاصل از آتش‌سوزی‌های جنگلی باعث رشد و شکوفایی حیات دریایی می‌شوند.

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
2023-09-25T21:29:51+03:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خطر بیماری قلبی برای مردانی که در مشاغل پر استرس کار می‌کنند و احساس می‌کنند از تلاش‌هایشان قدردانی نمی شود، دو برابر بیشتر است.

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
2023-09-25T21:29:50+03:30
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، از مشارکت ۲.۵ میلیون نفر اهدا کننده خون در کشور برای تأمین نیاز ۱۰۰ درصدی مراکز درمانی خبر داد.

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
2023-09-25T21:29:50+03:30
تفاهم‌نامه احداث بیمارستان هزار تختخوابی در شرق تهران بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت سینوفارم چین منعقد شد.

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، از راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد.

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، از جذب ۴ هزار بهورز و ۵ هزار کارشناس بهداشت و مجموعاً ۹ هزار نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
2023-09-25T21:29:48+03:30
زمان اخذ آرای ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری، از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۰ روز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ اعلام شد.

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
2023-09-25T21:29:48+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
2023-09-25T21:29:48+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر لزوم ایجاد نقشه غربالگری و بیماریابی سلیاک در کشور تاکید کرد.

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
2023-09-25T21:29:47+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با طیف زیادی از بیماری‌های نادر مواجهیم که متاسفانه برای بسیاری از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا اینکه درمان های موجود کفایت نمی...

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:47+03:30
نشست چالش‌های زنجیره تأمین ایمن و اثربخش دارو در ایران در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
2023-09-25T21:29:46+03:30
شروع فصل پاییز، زمان شیوع بیماری های ویروسی است که سرماخوردگی شایع ترین بیماری فصل سرما است. اما، با رعایت یک توصیه ساده، می توان از ابتلا به این بیماری مصون...

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
2023-09-25T21:29:46+03:30
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی گفت: گران قیمت ترین محصولات مواد پایه پتروشیمی، دارو است.

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
2023-09-25T21:29:46+03:30
معاون فنی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: هر کسی که واکسن کرونا تزریق کرده باشد، پرونده الکترونیک سلامت دارد.

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
2023-09-25T21:29:45+03:30
راهکارهای ورود شرکت های داروسازی ایران به بازار دارویی اوراسیا، در یک نشست تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد
2023-09-25T21:29:45+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تخصص و تعهد حرفه‌ای را دو بال جامعه پزشکی برای خدمت به مردم دانست.

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
2023-09-25T21:29:45+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، گفت: جامعه سلامت کشور افتخار دارد که همپای دلاورمردان عرصه نبرد، در جبهه ها حضور داشت.

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:45+03:30
نشست چالش‌های قیمت‌گذاری دارو، مواد موثره و مکمل‌ها در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم
2023-09-25T21:29:44+03:30
یک متخصص تغذیه، در خصوص میان وعده دانش آموزان در مدرسه، توصیه هایی ارائه داد.

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
2023-09-25T21:29:44+03:30
همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲، ۱۴۰۳ وزیر بهداشت، زنگ دبیرستان شهید آوینی تهران را به صدا در آورد.

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
2023-09-25T21:29:44+03:30
معاون پرستاری وزارت بهداشت، از جذب ۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان از طریق آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
2023-09-25T21:29:44+03:30
وزیر بهداشت، به طور سرزده از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفا یحیاییان تهران بازدید کرد.

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
2023-09-25T21:29:43+03:30
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در یک هفته گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور فوت شدند.

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود
2023-09-25T21:29:43+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، راه شناخت تولیدات دارویی کشور در جهان را، صادرات محصولات دانست.

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است
2023-09-25T21:29:43+03:30
وزیر بهداشت، با اشاره به کارآمدی حوزه سلامت کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای قوی‌ترین و موفق ترین نظام سلامت در منطقه است.

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
2023-09-25T21:29:43+03:30
مسئول هیات مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری، از رشد ۱۵ درصدی نامزدهای دوره ششم انتخابات نظام پرستاری نسبت به دوره قبل خبر داد.

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
2023-09-25T21:29:42+03:30
رئیس مرکز اورژانس استان تهران، با اشاره به مزاحمت تلفنی با اورژانس ۱۱۸، گفت: در هفته گذشته ۲۴۳۰ تماس مزاحم با اورژانس استان تهران داشتیم.

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
2023-09-25T21:29:42+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، تمرکز بر اقدامات بهداشت محیط را عاملی موثر بر جلوگیری از تحمیل هزینه های سنگین ناشی از بار بیماری های ...

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا
2023-09-25T21:29:42+03:30
مقاله کارایی واکسن برکت در یکی از برجسته‌ترین مجلات علمی جهان بنام The BMJ هیجده ماه پس از ارسال به چاپ رسید.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)