میرنیوز

رشد ۱۰۰ درصدی کمک معیشت جانبازان طی دوسال اخیر

 رشد ۱۰۰ درصدی کمک معیشت جانبازان طی دوسال اخیر 2023-08-30T13:50:16+03:30

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران سه‌شنبه 7 شهریور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری در شبکه یک صداوسیما به تشریح عملکرد دو ساله این سازمان پرداخت.

قاضی‌زاده در ابتدای برنامه ضمن عرض ارادت به دو شهید رجایی و باهنر، بنیاد شهید را سازمان اختصاصی انقلاب اسلامی است و سپس مهم‌ترین دستاوردها و برنامه ریزی‌های بنیاد شهید را تشریح کرد. او دلیل اختصاصی انقلاب بودن بنیاد شهید را توضیح داد و گفت: فرهنگ شهید و شهادت متعلق به حضرت امام(ره) بوده و خود امام بنیان‌گذار بنیاد شهید، حتی قبل از جنگ تحمیلی بودند.

رئیس بنیاد شهید ادامه داد: اولین کاری که کردیم انجام یک شناسایی جامع، بازتعریف و بازخوانی اسناد، سیاست‌های کلی در این بخش، اساس‌نامه و قوانین موجود و ... است تا ببینیم چه بخشی از کارها انجام شده و بر اساس آن و برنامه تحول دولت مردمی رویکرد تحول‌آفرین طراحی شد.

وی ادامه داد: 900 هزار نفر ایثارگر با عنوان 30 هزار شهید و 43 هزار آزاده و 627 هزار جانباز داریم که با خانواده 4 میلیون و 300 هزار نفر می‌شوند. از این افراد 3 میلیون و 500 هزار نفر در قید حیات هستند.

قاضی‌زاده ادامه داد: طی 2 سال گذشته هنوز ورودی اعضا به بنیاد باز بوده و هست. هنوز پرونده‌هایی از دفاع مقدس و مدافعین حرم در حال رسیدگی هستند. 67 هزار نفر از خانواده جانبازان به جمع ما اضافه شده‌اند.

7 برنامه تحولی بنیاد شهید در 2 سال گذشته

معاون رئیس‌جمهور، 7 برنامه تحولی خدمات بنیاد شهید را عنوان کرد و گفت: در بعد فرهنگی تلاش شد با کمک و محوریت مردم، در خدمات فرهنگی بنیاد شهید، بنیادی مردم‌پایه شود.کار دوم به‌روز کردن ابزار، به‌خصوص در حوزه ترویج ایثار و شهادت است که در این حوزه رشد ابزار را در رسانه‌ها زیاد داشتیم. سومین اقدام ما این بوده که بنیاد شهید را از یک سازمان امدادی و خدمت‌رسان به سازمانی تضمین‌کننده خدمات شایسته ایثارگران تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: برجسته‌سازی نقش ایثارگران در عصر حاضر به عنوان میدان‌دار و نقش‌آفرین در سطح جامعه، تغییر بنیاد از نگاه خدماتی به افرادی که صدای بلندتری دارند و به بنیاد نزدیک‌تر هستند، به سازمانی عدالت‌پایه و عدالت‌محور و توجه به اقصی نقاط کشور، در حوزه سلامت و خدمات اجتماعی از درمان‌محوری به پیشگیری‌محوری و از ارائه خدمات بیماری‌محوری به ارائه خدمات هوشمند بر اساس سلامت افراد اقدام کردیم.

قاضی‌زاده ادامه داد: سعی کردیم از نگاه تک‌عاملی و صرفاً معیشت‌پایه، به نگاهی چند عاملی به خانواده تبدیل شویم. یعنی به کمک‌های معیشتی محدود نشویم و ظرفیت‌های خانواده را بشناسیم و متناسب با آن اقدامات مناسب انجام دهیم.

رئیس بنیاد شهید درباره خدمات‌دهی به ایثارگران افزود: می‌خواهیم از درمان‌محوری به سمت پیشگیری‌محوری برویم. ایثارگر وقتی بیمار می‌شود به پزشک مراجعه می‌کند و ما پوشش بیمه‌ای انجام می‌دهیم. می‌خواهیم ارائه خدمات هوشمند مبتنی بر فرد و شرایط فردی انجام دهیم و تلاش کنیم سلامت او را حفظ کنیم. اولین قدم این راستا آموزش است.

وی این امر را توضیح داد و گفت: ما باید به جانبازان و خانواده‌های شهدا خودمراقبتی یاد بدهیم. تاکنون به 12 هزار نفر را از جامعه هدف آموزش دادیم که باید آن‌ها را به صورت دوره‌ای پایش کنیم. باید ببینیم مشکل جدی یا بیماری مزمنی پیدا کرده‌اند یا نه. پس پرونده سلامت الکترونیک را به دست گرفته و با جدیت دنبال می‌کنیم و سپس اطلاعات را جمع‌آوری و ثبت می‌کنیم.

قاضی‌زاده درباره پایش سلامت عمومی تصریح کرد: 190 هزار نفر مورد پایش قرار گرفته‌اند که 150 درصد نسبت به سال قبل رشد داشته است. جدی‌ترین کار نیز پوشش خدمات بیمه تکیملی بوده که سرانه ما از 174 هزار تومان در سال 1400 به 570 هزار تومان در سال 1402 افزایش پیدا کرده است. همچنین مراکز درمانی طرف قرارداد ما از 7 هزار مرکز به 9 هزار مرکز افزایش پیدا کرده‌اند.

3 سطح خدمات بنیاد به ایثارگران

معاون رئیس‌جمهور درباره سطح اول خدمات بنیاد ادامه داد: خدمات بهداشتی ـ درمانی را نیز سطح‌بندی کردیم. در سطح اول، ما در منزل به عنوان خدمات بهداشتی ـ درمانی وارد می‌شویم. برای این موضوع با 94 مرکز قرارداد بستیم که اگر خانواده سالمند شهید و به خصوص جانبازان ویژه ما، نیاز به خدمت پیدا کردند در منزل به آن‌ها رسیدگی کنیم.

وی سطح دوم خدمات را تشریح کرد و گفت: سطح دوم خدمت، مراکز آسایشگاهی ماست که به صورت موقت مشغول به کار شده است.

قاضی‌زاده در تبیین سطح سوم خدمات‌رسانی بنیاد گفت: ما همه جا بیمارستان نداریم؛ به همین دلیل با بیمارستان‌های دولتی در 14 استان قرارداد بستیم و حداقل 15 تخت وی‌آی‌پی را از هر کدام از آن‌ها به بیمارستان‌های خودمان اضافه کردیم. حدوداً 1000 تخت بیمارستانی در بیمارستان‌های عمومی مثل خاتم‌الانبیاء، امام خمینی و... را به هزار و 450 تخت رساندیم و 920 تخت اعصاب و روان را نیز با 150 میلیارد تومان نوسازی کرده و به هزار و 100 تخت افزایش دادیم.

رئیس بنیاد شهید ادامه داد: در کنار این‌ها توجه ویژه‌ای هم به حوزه سالمندی و مراکز نگهداری داریم که بر اساس آن شبکه‌ای از مراکز نگهداری با 10 هزار تخت آسایشگاهی طراحی کردیم که 20 درصد پیشرفت پیدا کرده. غیر از آن مراکز خدمات سرپایی را هم طراحی کردیم که در 28 مرکز استان، 28 مرکز توانبخشی و درمانی ایجاد شده است.

به والدین شهدا و جانبازان ویژه، دارو می‌رسانیم

وی درباره طرح دارورسان گفت: برای یک گروه خاص، یعنی والدین مسن شهدا و جانبازان ویژه، به طور ویژه مداخله اجرایی انجام می‌دهیم. در 4 استان به صورت آزمایشی برای جانبازان 70 درصد این طرح را پیاده می‌کنیم. آن‌ها به کمک مرکز تلفنی که در اختیارشان قرار گرفته است، درخواست‌هایشان را اعلام می‌کنند و حتی از خارج از کشور هم شده داروهای آن‌ها را تهیه کرده و درب منزلشان به آن‌ها تحویل می‌دهیم. این طرح الان در 4 استان به راه افتاده؛ اما بناست سراسری شود.

قاضی‌زاده ضمن اعلام اینکه کارهای زیادی در زمینه مسکن و اشتغال انجام شده است، بیان کرد: با کمکی که دولت و مجلس انجام دادند، سرانه‌های پرداخت پیشرفت چشمگیری داشته است. کمک معیشت جانبازان تقریباً 100 درصد رشد داشته و در حوزه کمک‌های خاص به برخی افراد که مشکلات خاص دارند و کمیسیون موارد خاص به آن‌ها رسیدگی می‌کند، در حوزه معیشت 35 میلیارد تومانی که در 1400 بوده به 85 میلیارد تومان در سال 1402 رسیده است. وام‌های قرض‌الحسنه نیز به 111 هزار 571 نفر داده شده و عدد آن نیز 40 درصد افزایش پیدا کرده است.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: هدف تمام این کارها، ایجاد عدالت توزیعی بوده است. طی این 2 سال کمک‌های رسیده به دهک‌ها به عدالت بیشتری رسیده است. کمک‌های ما در دهک اول شامل 761 نفر می‌شده که به 2 هزار و 660 نفر رسیده و در دهک دهم 8 هزار و 41 نفر کمک دریافت می‌کردند که به 6 هزار و 136 نفر کاهش پیدا کرده‌اند. یعنی غیر از افزایش سطح عمومی کمک‌ها، توزیع آن نیز ذره ذره در حال عادلانه شدن است.

9 هزار قطعه زمین و 49 هزار فقره وام برای ایثارگران در 2 سال

وی گفت: در این 2 سال 9 هزار زمین توسط بنیاد شهید تأمین شده و بین افرادی که از نظر قانونی واجد شرایط بودند، توزیع شده است. 49 هزار فقره وام نیز در اختیار ایثارگران قرار گرفته شده است.

قاضی‌زاده هاشمی اذعان کرد: در حوزه اشتغال، متأسفانه نرخ بیکاری بین ایثارگران 19 درصد بود که رقم خیلی بالایی بود. خوشبختانه این رقم در 2 سال گذشته به 15 درصد کاهش پیدا کرده است. هنوز بالاست، اما با طراحی و برنامه‌ریزی که انجام شده، امیدواریم طی 2 سال آینده این نرخ بالا به نرخ میانگین کشوری کاهش پیدا کند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص تجیهزات تخصصی و استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان‌ توضیح داد: خیلی از تجهیزات مورد نیاز جانبازان، به خصوص جانبازان قطع عضو را خودمان می‌سازیم؛ اما مواد اولیه را باید وارد کنیم. بعضی از تجهیزات مصرفی نیز در داخل کشور تولید می‌شوند، اما کیفیت لازم را برای استفاده مداوم ندارد.

وی به تبیین بیشتر این مشکل پرداخت و گفت: از طرفی هم مقداری محدودیت قانونی از سال 97 در خصوص واردات پیدا کردیم. برای وارد کردن کالا‌ها و داروها باید در مقام خریدار و خدمت‌دهنده باشیم؛ نه واردکننده که به همین دلیل به مشکل خوردیم. در پشتیانی مالی محدودیتی نداریم.

قاضی‌زاده ادامه داد: در 2 سال گذشته تلاش کردیم با شرکت‌های دانش‌بنیان مختلف به خصوص در حوزه تجهیزات پزشکی مربوط به ایثارگران، ارتباط برقرار کرده و وارد مذاکره شویم. این محصولات را وارد چرخه کردیم و در برخی موارد هم برای انتقال تکنولوژی وارد مذاکره شدیم.

ثبت و ضبط 40 هزار مورد خاطرات ایثارگران

معاون رئیس‌جمهور حول موضوع حفظ و نگهداری از آثار شهدا هم گفت: تا قبل از اینکه دولت سیزدهم بر سر کار بیاید، کلاً 55 هزار ثبت و ضبط خاطرات انجام شده بود، اما در این دوره 2 ساله 40 هزار تای دیگر به آن‌ها اضافه شد.

وی با اشاره به مسائل گلزارهای شهدا گفت: در حوزه گلزار شهدا 2 کار انجام دادیم که یکی ساماندهی گلزار شهداست. امروز 84 درصد از گلزارهای شهدا ساماندهی شده و دیگر اینکه تصمیم گرفتیم گلزار شهدا به پایگاه فرهنگی و معنوی تبدیل شود. 115 هزار و 908 مراسم فرهنگی در گلزار شهدا در این 2 سال اتفاق افتاده است.

قاضی‌زاده در پایان گفت: همه این کارها را با کمک مردم انجام دادیم. مردم در میدان هستند و در این مدت بیش از 7 هزار یادواره و 730 دیدار اتفاق افتاده است. این‌ها اعداد بسیار بزرگی هستند که با سازماندهی بنیاد، توسط گروه‌های مردمی و خود ایثارگران اتفاق افتاده است.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار فرهنگی

"پرداخت نفقه " نمونه‌ای از رعایت حقوق زن در اسلام است

 "پرداخت نفقه " نمونه‌ای از رعایت حقوق زن در اسلام است
2023-09-29T10:35:35+03:30
کارشناس مسائل دینی معتقد است: اسلام در موارد متعددی حقوق زنان را در نظر گرفته و بر آن تأکید کرده است که یک نمونه از آن، در پرداخت نفقه از طرف شوهر تعریف شده...

سخت ترین خاطره اسیر جنگ تحمیلی از اسارت چه بود؟

 سخت ترین خاطره اسیر جنگ تحمیلی از اسارت چه بود؟
2023-09-29T10:08:57+03:30
با آن همه فشاری که در قضیه قطعنامه و عزل منتظری بر قلب امام وارد شده بود، بیماری شان بعید نبود.

ماجرای یک عکس/نگاهی از شهید چمران که در تاریخ ثبت شد

 ماجرای یک عکس/نگاهی از شهید چمران که در تاریخ ثبت شد
2023-09-29T09:55:33+03:30
بهرام محمدی فر می گوید: شهید چمران به کار خبرنگاری خیلی اهمیت می‌داد و عکاسی و خبرنگاری برایش خیلی با اهمیت بود.

گفت‌وگو با مریم قربان‌زاده درباره «حوض شربت»/ روایت درست از زن ایرانی گمشده تاریخ معاصر است

 گفت‌وگو با مریم قربان‌زاده درباره «حوض شربت»/ روایت درست از زن ایرانی گمشده تاریخ معاصر است
2023-09-29T07:15:35+03:30
روایت زندگی زنان بخش گمشده‌ای از تاریخ معاصر ماست. یکی از مظلومیت‌های زن ایرانی این است که درست و کامل روایت نشده است. ربطی به انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و م...

تصویر انیمیشن‌های ایرانی زینت‌بخش نوشت‌افزارهای وطنی

 تصویر انیمیشن‌های ایرانی زینت‌بخش نوشت‌افزارهای وطنی
2023-09-29T07:02:19+03:30
استفاده از کاراکتر‌های انیمیشن‌های ایرانی برای تولید نوشت ‌افزار فرصتی است برای فرهنگسازی در ذهن کودکان و نوجوانانی که قرار است آینده‌سازان این مرز و بوم با...

نوجوان و بحران هویت - ۷| توانمندسازی فرزندان و حمایت از آنان در مقابل هجمه­ فرهنگی

 نوجوان و بحران هویت - ۷| توانمندسازی فرزندان و حمایت از آنان در مقابل هجمه­ فرهنگی
2023-09-29T06:48:54+03:30
درعصر دیجیتالی امروز بدون تردید کانون خانواده بخصوص فرزندان همواره در خطر هجوم داده‌های مختلف قرار دارند که لازم است والدین چگونه زیستن در این شرایط را به ف...

تصویر انیمیشن‌های ایرانی زینت بخش نوشت‌افزارهای وطنی

 تصویر انیمیشن‌های ایرانی زینت بخش نوشت‌افزارهای وطنی
2023-09-29T06:35:32+03:30
استفاده از کاراکتر‌های انیمیشن‌های ایرانی برای تولید نوشت ‌افزار فرصتی است برای فرهنگسازی در ذهن کودکان و نوجوانانی که قرار است آینده‌سازان این مرز و بوم با...

«قصۀ سنگو و شوبانه» رمانی براساس افسانه‌‎های ایرانی

 «قصۀ سنگو و شوبانه» رمانی براساس افسانه‌‎های ایرانی
2023-09-29T05:55:35+03:30
«ماجرای سنگو و شوبانه» که نویسندۀ نام آشنای کودکان، «سرور کُتُبی» آن را نوشته است؛ از افسانه‌های شیرین و قصه‌های ماندگار گذشته، الهام گر...

انتشار نخستین کتاب داستانی از عملیات کربلای ۴ و شهدای غواص برای نوجوانان

 انتشار نخستین کتاب داستانی از عملیات کربلای ۴ و شهدای غواص برای نوجوانان
2023-09-29T05:55:34+03:30
«بچه سرگذر»؛ اولین اثر متقن و داستانی از عملیات کربلای۴ و شهدای غواص با محوریت شهید علی چیت سازیان است که در قالب کتاب نوجوان توسط انتشارات شهیدکا...

رهبر انقلاب اسلامی: شهیدان، الگوهای بی‌زوال برای همه نسل‌ها هستند

 رهبر انقلاب اسلامی: شهیدان، الگوهای بی‌زوال برای همه نسل‌ها هستند
2023-09-28T19:51:25+03:30
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی به مناسبت هفته دفاع مقدس و روز تجلیل از شهدا و ایثارگران تاکید کردند: باید پیام شهیدان را بدرستی بشنویم و از آن برای آب...

اخوت اسلامی مهم‌ترین عامل عزت مسلمانان است / جهاد باید در برابر دشمن باشد نه برادر مسلمان

 اخوت اسلامی مهم‌ترین عامل عزت مسلمانان است / جهاد باید در برابر دشمن باشد نه برادر مسلمان
2023-09-28T15:37:01+03:30
معاون وزیر اوقاف کشور سوریه می‌گوید برادری و اخوت اسلامی مهم‌ترین عامل عزت مسلمانان است. اگر روزی آن را کنار بگذارند، هیبت و شکوه و عزت خود را از دست می‌دهند.

پژوهشگر کویتی: امت اسلام باید دربارۀ آزادسازی قدس تلاش کند / دشمن دنبال آزادی بدون چارچوب است

 پژوهشگر کویتی: امت اسلام باید دربارۀ آزادسازی قدس تلاش کند / دشمن دنبال آزادی بدون چارچوب است
2023-09-28T13:22:10+03:30
نایب رئیس انجمن دوستی ایران و کویت  ضمن اشاره به اینکه دشمن در راستای آزادی بدون چارچوب گام بر می‌دارد، گفت: همه ما باید دربارۀ مسئله آزادسازی قدس و فل...

انتشار پوستری جدید با محور پرتاب «ماهواره نور ۳» به فضا+عکس

 انتشار پوستری جدید با محور پرتاب «ماهواره نور ۳» به فضا+عکس
2023-09-28T12:55:33+03:30
پوستر «نور امید» با محور استقرار موفقیت‌آمیز ماهواره تصویربرداری «نور۳»  در مدار ۴۵۰ کیلومتری زمین، طراحی و منتشر شد.

"عکاس چریک" به حوزه هنری آمد

 "عکاس چریک" به حوزه هنری آمد
2023-09-28T12:55:32+03:30
نمایشگاه «عکاسِ چریک» دربرگیرنده گزیده عکس‌های جنگ تحمیلی جاویدالاثر کاظم اخوان، در حوزه هنری افتتاح شد.

توانمندسازی فرزندان و حمایت از آنان در مقابل هجمه­ فرهنگی

 توانمندسازی فرزندان و حمایت از آنان در مقابل هجمه­ فرهنگی
2023-09-28T12:55:30+03:30
درعصر دیجیتالی امروز بدون تردید کانون خانواده بخصوص فرزندان همواره در خطر هجوم داده‌های مختلف قرار دارند که لازم است والدین چگونه زیستن در این شرایط را به ف...

سردار ایزدی: دفاع مقدس از جلوه‌های انقلاب اسلامی است

 سردار ایزدی: دفاع مقدس از جلوه‌های انقلاب اسلامی است
2023-09-28T12:02:13+03:30
معاون امور راهبردی فرماندهی معظم کل قوا با بیان این که انقلاب اسلامی بسیار با عظمت است که یکی از جلوه های آن، دفاع مقدس بود، گفت: بعثت درونی در جبهه ها به ز...

مروری بر شعر دفاع مقدس و دوره‌های مختلف / شعر، زبان مردم و رزمندگان شد

 مروری بر شعر دفاع مقدس و دوره‌های مختلف / شعر، زبان مردم و رزمندگان شد
2023-09-28T12:02:13+03:30
شعر در دوران دفاع مقدس، نقش مهمی در تشویق رزمندگان به حضور در جبهه‌ها داشت و شاعران در این دوران به زبان گویای مردم زمانۀ خود تبدیل شدند.

انتشار کتابی تحقیقی درباره مادر مومنان حضرت خدیجه کبری

 انتشار کتابی تحقیقی درباره مادر مومنان حضرت خدیجه کبری
2023-09-28T12:02:12+03:30
کتاب «ام المؤمنین حضرت خدیجه کبری (س)» اثر آیت الله احمد عابدی در ۴۰۰ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

جامع‌ترین عملیات دفاع مقدس به روایت حاج قاسم

 جامع‌ترین عملیات دفاع مقدس به روایت حاج قاسم
2023-09-28T11:22:11+03:30
الان بیش از ۳۰ سال از جنگ گذشته است، ۲۰۰ سال دیگر هم اگر بگذرد و همه طراحان دنیا جمع بشوند، نمی‌توانند طرحی جامع‌تر از این عملیات طراحی کنند.

چهل‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب اندونزی آغاز به کار کرد/ ۳۵۰ عنوان کتاب از ایران

 چهل‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب اندونزی آغاز به کار کرد/ ۳۵۰ عنوان کتاب از ایران
2023-09-28T09:22:15+03:30
چهل‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب اندونزی چهارشنبه (پنجم مهر ماه ۱۴۰۲) افتتاح شد و جمهوری اسلامی ایران با بیش از ۳۵۰ عنوان کتاب در این دوره از نمایشگاه حض...

کلاته: جامعه نخبگانی ما اغلب مقلد و دنباله‌رو است / نگرانی سردار قاآنی از پرداختن غلو آمیز و ناقص پیرامون شخصیت حاج قاسم سلیمانی

 کلاته: جامعه نخبگانی ما اغلب مقلد و دنباله‌رو است / نگرانی سردار قاآنی از پرداختن غلو آمیز و ناقص پیرامون شخصیت حاج قاسم سلیمانی
2023-09-28T09:22:13+03:30
نویسنده ادبیات مقاومت: سردار قاآنی گفت: در مورد پرداختن به شخصیت سردار قاسم سلیمانی از دو چیز نگرانیم یکی غلو، یکی تعریف ناقص! که با اعمال محدودیت...

آغاز تحویل کاغذ ایرانی دیبای شوشتر به ناشران

 آغاز تحویل کاغذ ایرانی دیبای شوشتر به ناشران
2023-09-28T08:42:13+03:30
باتوجه به پیش ثبت‌نام ناشران برای دریافت کاغذ دیبای شوشتر، فرآیند تحویل این کاغذ به ناشران از ششم مهرماه ۱۴۰۲ آغاز شد.

تاریخ انقضای کاراکترهای ایرانی بلای جان صنعت نوشت‌افزار / مصرف‌کننده پای حمایت از تولید داخلی ایستاد؛ فروشنده نه

 تاریخ انقضای کاراکترهای ایرانی بلای جان صنعت نوشت‌افزار / مصرف‌کننده پای حمایت از تولید داخلی ایستاد؛ فروشنده نه
2023-09-28T08:28:50+03:30
نهمین نمایشگاه نوشت‌افزار ایرانی با استقبال قابل توجه مصرف‌کنندگان همراه بوده است،‌ مصرف‌کنندگانی که به باور کارشناسان بازار پای حمایت از تولید ایستاده‌اند،...

نگاهی به رمان نوجوان «کتانی‌های کوکام»/قدم‌هایی استوار با کتانی‌های ایثار

 نگاهی به رمان نوجوان «کتانی‌های کوکام»/قدم‌هایی استوار با کتانی‌های ایثار
2023-09-28T05:08:50+03:30
وجدان و اخلاق سکه‌های قیمتی این داستان هستند. همراه شدن قهرمانان «کتانی‌های کوکام» با آن دو نفر در دل جنگ، ایثار و همبستگی از جنس اخلاق را می‌آفری...

اجتماع سفیران فرهنگی در نیمه مهر ماه

 اجتماع سفیران فرهنگی در نیمه مهر ماه
2023-09-28T04:28:50+03:30
نخستین اجلاس منطقه‌ای نمایندگان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه با حضور ۲۰ تن از رایزنان و کارداران فرهنگی به میزبانی سازمان فرهنگ و ارتباطات ا...

بازیگر قدیمی سینما درگذشت

 بازیگر قدیمی سینما درگذشت
2023-09-28T04:28:49+03:30
امرالله صابری بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون از دنیا رفت.

استفتاء از امام خامنه‌ای؛ چه کسی باید "هزینه نماز و روزه قضای میت" را بپردازد؟

 استفتاء از امام خامنه‌ای؛ چه کسی باید "هزینه نماز و روزه قضای میت" را بپردازد؟
2023-09-28T04:15:27+03:30
آیت‌الله خامنه‌ای به استفتاء درباره «هزینه نماز و روزه قضای میت» پاسخ گفتند.

جلسه‌ نقد کتاب سرداران ایرانی از کوروش تا سلیمانی برگزار شد/ فقر منابع دانشگاهی در تاریخ دفاع مقدس

 جلسه‌ نقد کتاب سرداران ایرانی از کوروش تا سلیمانی برگزار شد/ فقر منابع دانشگاهی در تاریخ دفاع مقدس
2023-09-27T19:22:16+03:30
این نوع کتاب‌ها حاصل دغدغه‌ها و احساس مسئولیت افراد هستند و باید به آن ارج نهاد. ما در حوزه نگارش تاریخ نزدیک خودمان دچار فقر دانشگاهی هستیم. جامعه دانشگاهی...

تلاش در همگرایی جهانی از زمان پیامبر(ص) تا دوران پس از ظهور امام زمان (عج)

 تلاش در همگرایی جهانی از زمان پیامبر(ص) تا دوران پس از ظهور امام زمان (عج)
2023-09-27T19:22:16+03:30
مدیر دانشنامه زن مسلمان فرضیه «تناکح بین الملل ائمه(ع) و همگرایی جهانی در عصر ظهور» مبتنی بر بازخوانی ملیت مادران امامان(ع) را تبیین کرد.

«مشت در نمای درشت» آماده نمایش شد/ تقاضای حضور در «سینماحقیقت»

 «مشت در نمای درشت» آماده نمایش شد/ تقاضای حضور در «سینماحقیقت»
2023-09-27T19:08:51+03:30
فیلم مستند «مشت در نمای درشت» به کارگردانی محمدصالح حجت‌الاسلامی و محصول مرکز هنری رسانه‌ای سلوک، متقاضی حضور در هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت&...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)