میرنیوز

آموزه‌های سبک زندگی در کلاس امام خمینی(ره)/ ضرورت ترویج اصول دینی میان جوانان

 آموزه‌های سبک زندگی در کلاس امام خمینی(ره)/ ضرورت ترویج اصول دینی میان جوانان 2021-02-06T09:50:00+03:30

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در بازار مکاره و داغ غربی‌ها در باره سبک زندگی، نشستن در کلاس درس سبک زندگی امام خمینی رحمه‌الله علیه که با رهبری هوشمندانه خود زمینه آشنایی بیشتر مردم با دین را فراهم کرد، ضروری به نظر می‌رسد. چراکه می‌دانیم سبک زندگی‌ای که از سیره امام خمینی در شرایط گوناگون سرچشمه گرفته، نه تنها تکراری نیست بلکه آنقدر قدرت دارد که در برابر بازار داغ نظریات روان‌شناسان غربی قد علم کند و یک بار دیگر یادمان بیندازد که چه شد مردم مسلمان کشورمان به رهبری این پیر فرزانه در مقابل توپ و تانک رژیم شاهنشاهی و رژیم بعث عراق ایستادند و مقاومت کردند.

خبرگزاری تسنیم در گفتگویی که با حجت‌الله جودکی، پژوهشگر تاریخ، انجام داده به بررسی آموزه‌های سبک زندگی دینی از منظر امام خمینی رحمه الله علیه پرداخته است. آن طور که این محقق اسلامی شرح می دهد، بزرگترها باید سبک زندگی امام خمینی را به جوان‌های نسل امروز آموزش بدهند، نه اینکه با تبصره ساختن بی مورد در مورد حلال و حرام، آنها را از دین دور کنند و یا قیام و انقلاب اسلامی توسط ایشان را آنقدر بزرگ یا دور از ذهن جلوه بدهند که جوان‌ها فقط از دستاوردهای انقلاب اسلامی بهره ببرند و دین خود را در برابر آن فراموش کنند. چون کنار آمدن با مردم و به ویژه جوان‌ها یکی از ویژگی‌های بارز امام خمینی بوده است و ایشان با همین شیوه برخورد خود توانست عده بسیاری از جوان‌ها را با دین اسلام آشنا کند تا اندازه‌ای که همین قشر جامعه بودند که تحت رهبری امام تا پای جان از مرزهای کشور ما دفاع کردند. پس سبک دینی را باید تا حد امکان با نرمی و مدارا به جوان‌ها آموزش بدهیم تا زیبایی و ملاطفت دین اسلام را درک کنند. به عبارت دیگر در این مورد باید توجه داشت که رفتار و شیوه سخن گفتن امام خمینی تا اندازه ای با مردم خوب بود که جوان‌های بسیاری در زمان ایشان با اسلام آشنا شدند، این در حالی بود که رضاخان و به دنبال او پسرش، محمدرضا شاه، تلاش زیادی کرده بود تا دین و آموزه‌های دینی را در نظر مردم کمرنگ و دست و پا گیر جلوه بدهد. یکی از دلایل موفقیت امام خمینی هم این بود که سبک زندگی ایشان ایستادگی و مقاومت رد برابر دشمنان و مهربانی و مدارا با مردم مسلمان بود، و مردم این را می‌پسندیدند و دوست داشتند.

 

آموزه‌های سبک زندگی در مکتب امام(ره)

قیام امام خمینی و بر پا کردن نهضت انقلاب اسلامی مهمترین و شاخصترین فعالیت ایشان بوده است. در این زمینه چه دستوراتی در زمینه سبک زندگی می‌توان از ایشان آموخت؟

درست است. قیام امام خمینی رحمه‌الله علیه به این دلیل بود که مردم نیاز به آرامش، اعتماد و اعتدال در سایه اسلام داشته‌اند و به همین علت باید به رهبری مقام معظم رهبری اقتدا کرده و این مسیر را برای مردم هموار کنیم. رعایت این نکته برای پیشرفت کشور ما اهمیت زیادی دارد. چون همان طور که امام خمینی تأکید می‌فرمودند لازمه پیشرفت کشور اسلامی در رعایت این مسائل است.

از سایر جنبه‌های زندگی امام خمینی چه راهکارهای عملی برای زندگی می‌توان نتیجه گرفت؟

بزرگترها باید سبک زندگی امام خمینی را به جوان‌های نسل امروز آموزش بدهند، نه اینکه با تبصره ساختن بی مورد در مورد حلال و حرام، آنها را از دین دور کنند و یا قیام و انقلاب اسلامی توسط ایشان را آنقدر بزرگ یا دور از ذهن جلوه بدهند که جوان‌ها فقط از دستاوردهای انقلاب اسلامی بهره ببرند و دین خود را در برابر آن فراموش کنند.

چون کنار آمدن با مردم و به ویژه جوان‌ها یکی از ویژگی‌های بارز امام خمینی بوده است و آن حضرت با همین شیوه برخورد خود توانست عده بسیاری از جوان‌ها را با دین اسلام آشنا کند تا اندازه‌ای که همین قشر جامعه بودند که تحت رهبری امام تا پای جان از مرزهای کشور ما دفاع کردند.

پس سبک دینی را باید تا حد امکان با نرمی و مدارا به جوان‌ها آموزش بدهیم تا زیبایی و ملاطفت دین اسلام را درک کنند.

به عبارت دیگر در این مورد باید توجه داشت که رفتار و شیوه سخن گفتن امام خمینی تا اندازه ای با مردم خوب بود که جوان‌های بسیاری در زمان ایشان با اسلام آشنا شدند، این در حالی بود که رضاخان و به دنبال او پسرش، محمدرضا شاه، تلاش زیادی کرده بود تا دین و آموزه‌های دینی را در نظر مردم کمرنگ و دست و پا گیر جلوه بدهد.

یکی از دلایل موفقیت امام خمینی هم این بود که سبک زندگی ایشان ایستادگی و مقاومت رد برابر دشمنان و مهربانی و مدارا با مردم مسلمان بود، و مردم این را می‌پسندیدند و دوست داشتند.

 

 

ضرورت ترویج سبک زندگی اسلامی از منظر امام خمینی

چرا با وجود تلاش‌های امام خمینی و شهدای انقلاب اسلامی که تا این اندازه بر عقل و فطرت انسان‌ها منطبق است، بعضی افراد از تمکین به این آ موزه‌ها ابا داشتهاند؟

این ذات بعضی از افراد است که دوست دارند در هر شرایطی منطبق بر میل و خواسته خودشان رفتار کنند. آنها در مورد مسائل پزشکی و درمانی هم نمی‌خواهند مانند دستور پزشک رفتار کنند و به میل و سلیقه خودشان کار می‌کنند. این کار برای آنها خطرناک است چون منفعت را بر مصلحت ترجیح می‌دهند و باعث می‌شود که از دایره اسلام بیرون می‌روند.

امام خمینی هم تلاش می‌کرد تا همه مردم در مسیر وطن پرستی قرار بگیرند اما باز هم هر چند کم، اما بودند مردمی که منافع شخصی و خانوادگی خودشان را بر مصلحت کل جامعه ترجیح می‌دادند.

راهحل این مشکل در کجاست؟

راه‌حل این مشکل آن است که دین اسلام را به طور صحیح به مردم معرفی کنیم، یعنی همان کاری که امام خمینی کردند. درواقع امام خمینی تلاش کرد تا دین اسلام را از تمام جنبه‌های دشمن ستیزی، مبارزه، استقلال، خودکفایی و ... به مردم معرفی کند. آن موقع بود که مردم متوجه شدند رژیم طاغوت تا چه اندازه به آنها ظلم می‌کند و به این ترتیب مسیر برای پذیرش انقلاب اسلامی هموار شد.

امروز هم اگر مردم به رهنمودها و دستورات مقام معظم رهبری توجه کامل داشته و از ایشان تبعیت کنند، همین اتفاق مبارک خواهد افتاد. اگر دین اسلام به این صورت به مردم و به خصوص جوان‌ها معرفی شده و در فعالیت‌های دینی از آنها کمک گرفته شود، زمینه آشنایی بیشتر آنها با دین فراهم می‌شود.

در زمینه نظامی و سیاسی چطور؟ شیوه برخورد و فعالیت‌های امام خمینی را از این لحاظ چطور ارزیابی می‌کنید؟

یکی از خصلت‌های بارز امام خمینی که آن را از جدش رسول اکرم صلی‌الله علیه و آله آموخته بود و از آن حضرت پیروی می‌کردند، روحیه مقاومتی ایشان است که به خصوص در انقلاب اسلامی و تبعیدهای مکرر ایشان نمود پیدا کرده است. این روحیه در تمام مردان بزرگ در طول تاریخ و به خصوص در پیامبران الهی هم وجود داشته، همان طور که حضرت موسی علیه السلام با شجاعت در برابر فرعون مقاومت کرد تا دین خدا را ابلاغ کند. و یا حضرت ابراهیم علیه السلام در برابر ظلم و سرکشی‌های نمرود ایستادگی کرد.

خوشبختانه چنین خصلتی در مردم کشور ما و به خصوص جوانان ما هم وجود دارد که توانستند با پیروی از امام خمینی در مدت هشت سال جنگ تحمیلی مقاومت کرده و از کشورمان دفاع کنند. این در حالی است که دنیا از لحاظ فکری پیشرفت کرده و تأسی مردم ما به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و تمکین به رهبری امام خمینی نشان می‌دهد که روش زندگی و افکار آن حضرت به اندازه‌ای کامل بوده که مردم در دوران‌های مختلف تاریخ می‌توانند از ایشان الگو بگیرند.

حفظ دین در کنار تمدن و پیشرفت

به پیشرفت‌های فکری و علمی اشاره کردید. در اینجا این سؤال مطرح می‌شود که آیا تمدن می‌تواند با دین همگام باشد؟ چون امام خمینی هم در حین مبارزات بارها بر تلاش برای خودکفایی مردم ایران تأکید می‌کردند تا مردم در زمان‌های مختلف ضمن بهرهمند شدن از تکنولوژی‌های پیشرفته، دین خود را هم حفظ کنند؟

بله؛ لباس تمدن با لباس دینی هیچ تناقضی ندارد و دوتایی در کار نیست. درواقع خودکفایی و تکیه نکردن به دستاوردها و پیشرفت‌های غربی یکی از ضرورت‌های جامعه مسلمانان است و امام خمینی هم به این اصل مهم توجه داشته و بر آن تأکید می‌کردند.

چون وقتی مردم مجبور باشند از دستاوردها و آموزه‌های غربی استفاده کنند، به طور ناخودآگاه به آنها محتاج می‌شوند و خودشان از یادگیری علم و دانش بی بهره می‌مانند. درنهایت هم در تمام امور خود به غریبه‌ها محتاج می‌شوند و به این ترتیب راه تسلط آنها بر کشور ما و بر افکار مردم باز می‌شود. به این صورت است که دین داری مردم هم در معرض آسیب قرار می‌گیرد.

ورود جوانان در فعالیتهای دینی

خوب است در مورد کمک گرفتن از جوان‌ها و وارد کردن آنها در فعالیت‌های دینی بیشتر بدانیم. چون در شیوه عملکرد امام خمینی هم بارها دیدهایم که به جوانان اعتماد می‌کردهاند.

همین طور است. البته در مورد جوان گرایی باید دقت داشت که در این مسیر زیاده روی یا کوتاهی نشود، چون این کار باعث می‌شود که احتمال خطا در کارها بالا برود. به این دلیل که سپردن امور و کارها به جوان‌ها دارای چندین بعد است و باید از زوایای مختلف بررسی شود.

باید بدانیم که جوان‌ها دارای روحیه اجرایی خوبی هستند و به همین دلیل بوده که امام خمینی در زمینه اجرایی از آن‌ها استفاده می‌کرد. درواقع ایشان به عنوان رهبر انقلاب اسلامی از بزرگانی مانند آیت الله خامنه‌ای، آیت الله هاشمی رفسنجانی، آیت الله مطهری و آیت الله بهشتی در زمینه مشاوره‌ای بهره می‌بردند و امور اجرایی را به جوان‌ها می‌سپردند.

بنابراین مشورت کردن به معنی نظرخواهی و نوعی احترام گذاشتن است، همان طور که امام خمین یهم چنینروشی داشتند. به همین دلیل می‌توان نتیجه گرفت که مشورت کردن با جوان‌ها باعث رشد فکری آنها می‌شود و می‌توانند نقاط ضعف و قوت نظرات خود را متوجه شوند. اما این دلیلی برای اجرای حتمی نظرات آنها نیست.

چون در نهایت باید ایده‌ای به مرحله اجرا درآید که از همه نظرات و راه‌های پیش رو کامل تر و جامع تر باشد. به همین دلیل بوده که امام خمینی هم با افراد در سن‌های گوناگون صحبت و مشورت می‌کردند و این طور نبوده که هم صحبت و مخاطب ایشان تنها افراد مسن و یا فقط جوان‌ها باشند.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار فرهنگی

آیا آمارهای فروش غیر رسمی در نمایشگاه کتاب واقعی است؟

 آیا آمارهای فروش غیر رسمی در نمایشگاه کتاب واقعی است؟
2024-05-19T22:58:52+03:30
سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران هر روز بخشی از آمار فروش را به درگاه‌های غیررسمی و کارت به کارت مرتبط می‌‌کند،‌ اما این آمار چگونه احصا می‌شود؟

«مرد ابدی» در کمتر از یک هفته پس از انتشار به چاپ دوم رسید

 «مرد ابدی» در کمتر از یک هفته پس از انتشار به چاپ دوم رسید
2024-05-19T22:58:52+03:30
«مرد ابدی» نوشته معصومه سپهری از جمله کتاب‌های پرفروش نمایشگاه کتاب تهران در کمتر از یک هفته به چاپ دوم رسید.

یکی از راهکارهای امام رضا (ع) برای جذب مردم به دین

 یکی از راهکارهای امام رضا (ع) برای جذب مردم به دین
2024-05-19T22:58:52+03:30
حوزه‌های علمیه و مراکز علمی و دانشگاهی تا زمانی که در عرصه معارف دین احساس نکنند باید به سمت رسانه بیایند، مردم به تعبیر امام رضا (ع) با زیبایی کلام اهل بیت...

روایت­‌هایی از کرامات «فاطمه شهر قم»

 روایت­‌هایی از کرامات «فاطمه شهر قم»
2024-05-19T22:58:51+03:30
کتاب «فاطمۀ شهر قم»، شامل ۲۰ روایت داستانی از ۲۰ کرامت حضرت معصومه(س) است که هرکدامشان هم به ماجرایی از گره­‌گشایی­‌های حضرت از کار زائر...

معتمدی: ذائقه سازی هنری را با کاشان می‌توان آغاز کرد‌

 معتمدی: ذائقه سازی هنری را با کاشان می‌توان آغاز کرد‌
2024-05-19T22:58:51+03:30
محمد معتمدی خواننده و فعال موسیقی، ضمن قدردانی از وزارت فرهنگ و شورای انقلاب فرهنگی برای تدوین سند‌ ملی موسیقی، بر آغاز ذائقه سازی هنری از کاشان تاکید کرد.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار برگزیدگان خود را معرفی کرد

 هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار برگزیدگان خود را معرفی کرد
2024-05-19T22:58:50+03:30
مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار شامگاه ۲۸ اردیبهشت در تالار فخرالدین اسعد گرگانی در شهر گرگان برگزار و برگزیدگان این دوره از جشنواره معرفی شدند.

چند نکته به‌بهانه ساخت سریالی درباره شهید طهرانی‌مقدم

 چند نکته به‌بهانه ساخت سریالی درباره شهید طهرانی‌مقدم
2024-05-19T22:58:50+03:30
کتاب «مرد ابدی» با استقبال کم‌نظیر مخاطبان در نمایشگاه کتاب مواجه شد و توانست به چاپ دوم برسد، در عین حال خبری درباره ساخت سریالی با اقتباس از این...

۳ ناشر کودک بیشترین آمار فروش را به خود اختصاص دادند

 ۳ ناشر کودک بیشترین آمار فروش را به خود اختصاص دادند
2024-05-19T22:58:49+03:30
سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران در آخرین نشست خبری خود در پاسخ به پرسش تسنیم، بیشترین آمار فروش را متوجه ۳ ناشر سرشناس حوزه کودک و نوجوان دانست.

بسته پیشنهادی متوقف شد؟/ ادامه بدقولی‌های کنداکتوری تلویزیون

 بسته پیشنهادی متوقف شد؟/ ادامه بدقولی‌های کنداکتوری تلویزیون
2024-05-19T22:58:49+03:30
عدم پخش «بسته پیشنهادی» تلویزیون یک بحث است و عدم اطلاع‌رسانی تلویزیون بحثی دیگر؛ مدتی است درباره بدقولی‌های کنداکتوری تلویزیون چه در بحث برنامه و...

عرب‌زبان‌ها کدام یک از سریال‌های ایرانی را بیشتر می‌بینند؟

 عرب‌زبان‌ها کدام یک از سریال‌های ایرانی را بیشتر می‌بینند؟
2024-05-19T22:58:49+03:30
کانال آی‌فیلم عربی در راستای تعامل بیشتر با بینندگان و تحقق خواسته‌هایشان به تازگی اقدام به انجام نظر سنجی از آنها کرده تا به مخاطب‌شناسی که اصل مهمی در سنج...

اجرای سمفونی فلک الافلاک در روز ملی لرستان

 اجرای سمفونی فلک الافلاک در روز ملی لرستان
2024-05-19T22:58:49+03:30
سمفونی فلک الافلاک اثری از کامبیز روشن روان پس از سه سال انتظار، در روز ملی لرستان در قلعه فلک الافلاک نواخته می‌شود.

در ایستگاه پایانی جشنواره رادیو پژواک چه گذشت؟

 در ایستگاه پایانی جشنواره رادیو پژواک چه گذشت؟
2024-05-19T22:58:48+03:30
معاون صدا در جریان اختتامیه سومین دوره جشنواره بین‌المللی پژواک از بین المللی شدن جشنواره مستند رادیویی «پژواک» در دوره بعدی خبر داد.

بازگشت علمی و فرهنگی به ریل اصلی پس از پرداخت بدهی‌ها

 بازگشت علمی و فرهنگی به ریل اصلی پس از پرداخت بدهی‌ها
2024-05-19T22:58:48+03:30
مدیرعامل انتشارات علمی و فرهنگی در گفت‌وگویی با تسنیم از برنامه‌های این نشر برای ورود جدی به حوزه تولید محتوا برای گروه سنی کودک و نوجوان و بزرگسال گفت.

سونامی ترجمه بخش کودک نمایشگاه کتاب تهران را با خود برد

 سونامی ترجمه بخش کودک نمایشگاه کتاب تهران را با خود برد
2024-05-19T22:58:47+03:30
علیرضا سبحانی نسب ناشر کودک و نوجوان می‌گوید:‌ سونامی ترجمه در بازار نشر کودک نتیجه ناکارآمدی ممیزی در این حوزه است.

عادت مخصوص «حاج قاسم» در عملیات های دفاع مقدس

 عادت مخصوص «حاج قاسم» در عملیات های دفاع مقدس
2024-05-19T22:58:47+03:30
حجت‌الاسلام‌ غلامحسین بشردوست از روزهای فتح خرمشهرمی گوید: رو به روی سه‌راهی جفیر، قاسم سلیمانی، فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله را در جلوی امامزاده عباس دیدم....

رسانه‌ها حق ندارند مردم را نسبت به آینده ناامید کنند

 رسانه‌ها حق ندارند مردم را نسبت به آینده ناامید کنند
2024-05-19T22:58:47+03:30
وزیر ارشاد گفت:‌ در حوزه رسانه‌ای هیچ رسانه‌ای حق ندارد، مردم را نسبت به گذشته پرافتخار پشیمان و نسبت به آینده با شکوه در انتظارش ناامید کند.

تقابل فرضیات علمی ساحت قرآن را دچار خدشه نمی‌کند

 تقابل فرضیات علمی ساحت قرآن را دچار خدشه نمی‌کند
2024-05-19T22:58:47+03:30
رئیس دانشگاه تهران گفت: قرآن کریم به عنوان کتاب جامع، راهنمای مهم برای محققانف اساتید و علما به حساب می‌آید.

نقدها و نظرهای رهبر انقلاب درباره رمان‌های خارجی در راه

 نقدها و نظرهای رهبر انقلاب درباره رمان‌های خارجی در راه
2024-05-19T22:58:46+03:30
معاون بین‌الملل موسسه انقلاب اسلامی گفت: کتاب «رمان خوانی با شوق» شامل نقدها و نظرهای رهبر معظم انقلاب درباره رمان‌های خارجی به کوشش محمدحسن مقیسه...

ادامه سریال بدقولی‌های کنداکتوری این بار با یک سریال تکراری!

 ادامه سریال بدقولی‌های کنداکتوری این بار با یک سریال تکراری!
2024-05-19T22:58:46+03:30
«وضعیت سفید» به کارگردانی حمید نعمت‌الله قرار بود به عنوان سریال شبانه آی‌فیلم باشد که به یک باره با «هشت و نیم دقیقه» جا به جا شد.

نمایشگاه کتاب تهران چقدر موفق بود؟

 نمایشگاه کتاب تهران چقدر موفق بود؟
2024-05-19T22:58:46+03:30
سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران پس از ۱۱ روز فعالیت به کار خود پایان داد، اما این نمایشگاه چقدر موفق بود؟ چند گام رو به جلو یا چند گام رو به عقب ...

پیام تبریک برخی نهادهای فرهنگی درباره موشک‌باران اسرائیل

 پیام تبریک برخی نهادهای فرهنگی درباره موشک‌باران اسرائیل
2024-04-14T13:45:31+03:30
سازمان اوقاف و امور خیریه و بنیاد ایران‌شناسی به مناسبت حمله به اهداف رژیم غاصب صهیونیستی پیام‌های تبریک صادر کردند.

برای «بی‌بدن» و مفهومی به نام تعارضات اجتماعی

 برای «بی‌بدن» و مفهومی به نام تعارضات اجتماعی
2024-04-14T12:52:09+03:30
قصاص نفس و ماجرای بخشش، سالهاست دستمایه تولیدات سینمایی بسیاری شده‌است اما در کنار به تصویر کشیدن این مفهوم گاهی گریزی به مسائل اجتماعی دیگری هم زده می‌شد.

اگر مقابل دشمن شل بگیریم مشکل حل می شود؟ + صوت

 اگر مقابل دشمن شل بگیریم مشکل حل می شود؟ + صوت
2024-04-14T12:25:18+03:30
شب گذشته ایران طی حملاتی پهپادی و موشکی بخش هایی از سرزمین های اشغالی را مورد هدف قرار داد. حمله ای که در پاسخ به زدن کنسولگری ایران در سوریه بود.

«بعد از رفتن» و «روایت ناتمام سیما» مسافر مسکو شدند

 «بعد از رفتن» و «روایت ناتمام سیما» مسافر مسکو شدند
2024-04-14T11:45:55+03:30
دو فیلم سینمایی «بعد از رفتن» و «روایت ناتمام سیما» از تولیدات بنیاد سینمایی فارابی در هشتمین جشنواره فیلم بریکس مسکو روی پرده می‌روند.

بیانیه انجمن سینمای جوانان درباره پاسخ پهپادی و موشکی ایران

 بیانیه انجمن سینمای جوانان درباره پاسخ پهپادی و موشکی ایران
2024-04-14T11:45:54+03:30
انجمن سینمای جوانان ایران در خصوص پاسخ پهپادی و موشکی نیروهیا مسلح جمهوری اسلامی ایران به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در...

آخرین وضعیت گوینده رادیو در بیمارستان

 آخرین وضعیت گوینده رادیو در بیمارستان
2024-04-14T11:45:54+03:30
قائم‌مقام رادیو از وضعیت رو به بهبود مسعود اسکویی گوینده، کارشناس و مجری پیشکسوت خبر داد.

هنرمندان درباره «وعده صادق» چه نوشتند؟

 هنرمندان درباره «وعده صادق» چه نوشتند؟
2024-04-14T11:45:53+03:30
همزمان با حملات تنبیهی و عملیات گسترده پهپادی سپاه پاسداران علیه رژیم صهیونیستی، تعدادی از هنرمندان در فضای‌مجازی به این عملیات واکنش نشان دادند.

نمایش‌های کودک و ایرانی رونق‌بخش سالن‌های دولتی

 نمایش‌های کودک و ایرانی رونق‌بخش سالن‌های دولتی
2024-04-14T11:05:21+03:30
آمار فروش نمایش‌های‌ تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۳ اعلام شد.

تکلیف سریال رضا شفیعی‌جم روشن شد

 تکلیف سریال رضا شفیعی‌جم روشن شد
2024-04-14T11:05:21+03:30
سریال «خط رو خط» قرار است سه روز در هفته با بازی رضا شفیعی‌جم و موضوعات مختلف روی آنتن شبکه نسیم باشد.

تولید فصل دوم «سرزمین شعر» با ایده‌هایی جدید و پخته‌تر

 تولید فصل دوم «سرزمین شعر» با ایده‌هایی جدید و پخته‌تر
2024-04-14T11:05:20+03:30
دستیار وزیر در امور شعر از تولید فصل دوم برنامه «سرزمین شعر» با ایذده‌هایی جدید و پخته‌تر خبر داد و گفت: بارخوردها نشان می‌دهد نخبگان فارسی زبان د...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)