میرنیوز

صنایع

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : صنایع

دانشجویان دانشگاه شریف در المپیاد علمی کشور ۹ مدال کسب کردند

دانشجویان دانشگاه شریف در المپیاد علمی کشور ۹ مدال کسب کردند
2023-09-25T21:29:11+03:30
دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در بیست و هشتمین المپیاد علمی کشور ۵ مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۲ مدال برنز، کسب کردند.

وزیر ارتباطات این هفته به مجلس می رود

وزیر ارتباطات این هفته به مجلس می رود
2023-09-09T13:36:50+03:30
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای بررسی درخواست تحقیق و تفحص در مجلس شورای اسلامی حضور خواهد داشت.

اعزام هیات های تجاری و فناوری ایران به شرق آفریقا

اعزام هیات های تجاری و فناوری ایران به شرق آفریقا
2023-08-29T14:30:00+03:30
مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی بنا دارد، یک هیات تجاری-فناوری را در هفته آخر مهرماه به شرق آفریقا اعزام کند.

رویداد تبادل فناوری در زمینه هوشمندسازی صنعت دریایی برگزار می شود

رویداد تبادل فناوری در زمینه هوشمندسازی صنعت دریایی برگزار می شود
2023-08-20T22:48:21+03:30
سی‌ و نهمین رویداد تبادل فناوری در حوزه شناسایی شرکت‌های توانمند در زمینه هوشمندسازی صنعت دریایی با عنوان «دریای هوشمند» پنجم شهریورماه برگزار می‌شود.

درخواست نمایندگان برای تفحص از وزارت ارتباطات بررسی می شود

درخواست نمایندگان برای تفحص از وزارت ارتباطات بررسی می شود
2023-08-12T12:07:50+03:30
بر اساس دستور کار هفته جاری کمیسیون صنایع و معادن مجلس اعضای این کمیسیون، درخواست تعدادی از نمایندگان برای تحقیق و تفحص از وزارت ارتباطات را با حضور وزیر ارت...

رویداد ملی فناوری سلامت در فرآوری مواد غذایی برگزار می شود/ راه اندازی کلینیک مجازی تغذیه

رویداد ملی فناوری سلامت در فرآوری مواد غذایی برگزار می شود/ راه اندازی کلینیک مجازی تغذیه
2023-08-01T10:43:56+03:30
رئیس انستیتو و دانشکده تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: رویداد ملی فناوری سلامت در فرآوری مواد غذایی پاییز سال جاری توسط انستیتو برگزار خواهد شد.

تشکیل کارگروه مشترک تسهیل موضوعات میراثی طرح توسعه دانشگاه تهران

تشکیل کارگروه مشترک تسهیل موضوعات میراثی طرح توسعه دانشگاه تهران
2023-07-30T10:57:13+03:30
دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران با مهندس عزت‌اله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دیدار کرد.

موفقیت جهاددانشگاهی در تولید داخلی «کوتینگ ایجنت»

موفقیت جهاددانشگاهی در تولید داخلی «کوتینگ ایجنت»
2023-07-29T14:57:12+03:30
مدیر گروه پژوهشی طراحی فرآیندهای شیمیایی جهاددانشگاهی تهران گفت: این سازمان تنها تولیدکننده ماده«کوتینگ ایجنت» در کشور است،پژوهشگران موفق شدند طی ۱۵ ماه به د...

انعقاد ۳ تفاهم نامه با دانش بنیان ها در حوزه صنایع غذایی

انعقاد ۳ تفاهم نامه با دانش بنیان ها در حوزه صنایع غذایی
2023-07-18T14:25:35+03:30
در حاشیه سی و هفتمین رویداد تبادل فناوری حوزه صنایع غذایی، ۳ تفاهم نامه میان شرکت های دانش بنیان و یک هلدینگ تجاری بزرگ منعقد شد.

۳۹ ایده صنعتی در فناوری نانو به بار نشست

۳۹ ایده صنعتی در فناوری نانو به بار نشست
2023-07-11T12:22:09+03:30
با اجرای برنامه حمایتی «رینکست» در قالب کارگروه صنعت ستاد توسعه فناوری نانو، ۳۹ ایده صنعتی در فناوری نانو به بار نشست.

رویداد تخصصی «صنایع و خدمات دریایی» در دانشگاه آزاد برگزار می‌شود

رویداد تخصصی «صنایع و خدمات دریایی» در دانشگاه آزاد برگزار می‌شود
2023-07-09T09:28:48+03:30
اولین رویداد ملی تخصصی عصر امید «صنایع و خدمات دریایی» به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر برگزار می‌شود.

توسعه همکاری علمی دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ملی صنایع مس ایران

توسعه همکاری علمی دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ملی صنایع مس ایران
2023-07-09T09:28:48+03:30
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ملی صنایع مس ایران در نشستی به میزبانی این دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ایجاد و احیای دفتر بین‌الملل در سازمان تجاری سازی جهاددانشگاهی

ایجاد و احیای دفتر بین‌الملل در سازمان تجاری سازی جهاددانشگاهی
2023-06-18T12:40:48+03:30
معاون جهاد دانشگاهی از راه اندازی و احیای دفتر بین‌الملل در سازمان تجاری سازی هستیم. این دفتر قرار است از دو مسیر فعالیت‌های بین‌المللی ما را تامین کند.

ارائه دستاوردهای ۶۳ شرکت دانش بنیان در رویداد تبادل فناوری در صنعت غذایی

ارائه دستاوردهای ۶۳ شرکت دانش بنیان در رویداد تبادل فناوری در صنعت غذایی
2023-05-30T09:27:27+03:30
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ۶۳ شرکت دانش بنیان محصولات خود را در رویداد تبادل فناوری در صنعت غذایی به نمایش گذاشته اند.

حضور ۵۸ شرکت دانش‌بنیان در رویداد تبادل فناوری صنایع غذایی

حضور ۵۸ شرکت دانش‌بنیان در رویداد تبادل فناوری صنایع غذایی
2023-05-29T16:27:26+03:30
رویداد تبادل فناوری صنایع غذایی روز سه‌شنبه، نهم خرداد ماه با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌شود.

رویداد تبادل فناوری در حوزه صنایع غذایی برگزار می‌شود

رویداد تبادل فناوری در حوزه صنایع غذایی برگزار می‌شود
2023-05-24T13:47:07+03:30
صندوق نوآوری و شکوفایی سی‌وهفتمین رویداد تبادل فناوری در حوزه صنایع غذایی را روز سه‌شنبه ۹ خرداد ماه جاری برگزار می‌کند.

ساخت اسفنج نانویی که فلزات سنگین را جذب می‌کند

ساخت اسفنج نانویی که فلزات سنگین را جذب می‌کند
2023-05-19T11:27:07+03:30
مهندسان دانشگاه نورث‌وسترن اسفنج جدیدی ساختند که با فرو رفتن در آب، فلزات سنگین را جذب می‌کند.

تضامین دریافت تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیل می‌شود

تضامین دریافت تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیل می‌شود
2023-04-09T12:06:58+04:30
بر اساس اعلام صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند برای دریافت تسهیلات از شبکه بانکی از ضمانت‌های تعهد پرداخت بهره‌مند شوند.

گوشت آنالوگ به عنوان جایگزین پروتئین‌های حیوانی تولید شد

گوشت آنالوگ به عنوان جایگزین پروتئین‌های حیوانی تولید شد
2023-03-04T15:03:31+03:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید گوشت آنالوگ به عنوان جایگزین پروتئین‌های حیوانی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خبر داد.

غنی سازی محصولات غذایی بسته بندی با پروبیوتیک

غنی سازی محصولات غذایی بسته بندی با پروبیوتیک
2023-02-22T09:13:44+03:30
عضو هیئت مدیره انجمن انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران گفت: در بحث پروبیوتیک ها، تاکید بر ماهیت زنده میکروارگانیسم ها است.

فواید محصولات پروبیوتیک در درمان برخی بیماری ها

فواید محصولات پروبیوتیک در درمان برخی بیماری ها
2023-02-20T11:30:10+03:30
دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: در حال حاضر دنیا بر روی موضوع محصولات پروبیوتیک سرمایه گذاری می کند.

تعداد شرکتهای دانش بنیان به ۹ هزار شرکت می رسد

تعداد شرکتهای دانش بنیان به ۹ هزار شرکت می رسد
2023-01-29T14:22:35+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: تعداد شرکتهای دانش بنیان تاپایان سال به ۹ هزار می رسد.

تعداد شرکتهای دانش بنیان به ۹ هزار می رسد

تعداد شرکتهای دانش بنیان به ۹ هزار می رسد
2023-01-29T14:09:15+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: تعداد شرکتهای دانش بنیان تاپایان سال به ۹ هزار می رسد.

۱۰ محصول فناورانه حوزه دریا رونمایی شد

۱۰ محصول فناورانه حوزه دریا رونمایی شد
2023-01-29T14:09:15+03:30
با حضور معاون، علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری ۱۰ محصول فناورانه حوزه صنایع دریایی در خانه نوآوری و فناوری ایران رونمایی شد.

ربات تغییر شکل دهنده از جامد به مایع تبدیل می شود!

ربات تغییر شکل دهنده از جامد به مایع تبدیل می شود!
2023-01-29T10:09:14+03:30
محققان یک ربات تغییر شکل دهنده ابداع کرده اند که می تواند به حالت مایع دربیاید و به نقاط غیر قابل دسترسی نفوذ کند.

ربات تغییر شکل دهنده از مایع به جامد تبدیل می شود

ربات تغییر شکل دهنده از مایع به جامد تبدیل می شود
2023-01-29T09:55:54+03:30
محققان یک ربات تغییر شکل دهنده ابداع کرده اند که می تواند به حالت مایع دربیاید و به نقاط غیر قابل دسترسی نفوذ کند.

تولید لباس سربازان و آتش نشانان با پارچه های خود ضدعفونی کننده

تولید لباس سربازان و آتش نشانان با پارچه های خود ضدعفونی کننده
2023-01-22T12:14:33+03:30
پژوهشگران دانشگاه آلبرتا مشغول توسعه پارچه هایی با قابلیت خود ضدعفونی کننده هستند که برای تهیه لباس کارگران خط تولید و همچنین انواع یونیفرم ها مناسب است.

پژوهش محقق ایرانی برای تولید شکلات سالم تر

پژوهش محقق ایرانی برای تولید شکلات سالم تر
2023-01-14T10:44:27+03:30
گروهی از محققان با همکاری یک پژوهشگر ایرانی با کمک زبان مصنوعی روی شکلات تحقیقی انجام داده اند تا نوعی از این ماده غذایی را تولید کنند که چربی کمتری دارد و س...

کدام ظروف را می توان در مایکروویو قرار داد

کدام ظروف را می توان در مایکروویو قرار داد
2023-01-10T07:13:52+03:30
یک دکترای صنایع غذایی، درباره مناسب‌ترین ظروف قابل استفاده در مایکروویو توضیحاتی ارائه داد.

ایده‌های فناورانه و خلاق برای توسعه صنعت دریا رقابت می‌کنند

ایده‌های فناورانه و خلاق برای توسعه صنعت دریا رقابت می‌کنند
2023-01-09T10:20:06+03:30
چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری ها و صنایع خلاق دریامحور با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

نقشه راه صمغ‌های بومی و چارچوب کلی سند ملی توسعه زعفران تدوین شد

نقشه راه صمغ‌های بومی و چارچوب کلی سند ملی توسعه زعفران تدوین شد
2023-01-08T12:04:48+03:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت:تدوین نقشه راه صمغ‌های بومی کشور و چارچوب کلی سند ملی توسعه زعفران از اقدامات این موسسه به شمار می رود.

تدوین برنامه پنج ساله امنیت غذایی/ ضرورت نظام مند بودن پژوهشهای امنیت غذایی

تدوین برنامه پنج ساله امنیت غذایی/ ضرورت نظام مند بودن پژوهشهای امنیت غذایی
2023-01-05T08:53:42+03:30
عضو هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: در این موسسه توانستیم برنامه ۵ ساله در زمینه امنیت غذایی را در ۴ محور تدوین کنیم.

پودر تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن با فرآوری غلات تولید شد

پودر تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن با فرآوری غلات تولید شد
2023-01-03T13:26:58+03:30
محققان کشور موفق به تولید پودر غذایی تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن با فرآوری غلات شدند که موثر در کاهش مرگ و میر کرونا است.

تزریق نانو به تار و پود پارچه/ افزایش ماندگاری خواص روی نسوج

تزریق نانو به تار و پود پارچه/ افزایش ماندگاری خواص روی نسوج
2023-01-02T13:04:54+03:30
یک تولیدکننده پارچه‌های آنتی باکتریال با ایده ای فناورانه، به جای آغشته کردن سطح پارچه به مواد نانویی، مواد نانویی را به تار و پود پارچه وارد کرده تا خاصیت ن...

دستگاه برش ایرانی به کمک صنایع آمد

دستگاه برش ایرانی به کمک صنایع آمد
2022-12-17T10:11:23+03:30
دستگاه برش اره نواری به کمک قطعه قطعه کردن قطعات سخت در صنایع آمده است.

اولین همایش بین‌المللی علوم دریایی با رویکرد نوآوری برگزار شد

اولین همایش بین‌المللی علوم دریایی با رویکرد نوآوری برگزار شد
2022-12-13T15:24:46+03:30
اولین همایش بین‌المللی علوم دریایی با رویکرد نوآوری در اکوسیستم‌های آبی با تکیه بر اقتصاد دریاپایه، توسط پژوهشکده علوم دریایی دانشگاه تهران، به میزبانی دانشگ...

۵۰ پروژه ملی در ۳ حوزه اولویت‌دار اجرا می شود

۵۰ پروژه ملی در ۳ حوزه اولویت‌دار اجرا می شود
2022-11-20T15:52:17+03:30
بر اساس اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، با اجرای ۵۰ پروژه ملی در ۳ حوزه اولویت‌دار گامی بزرگ به سمت تامین امنیت غذایی برداشته می‌...

شارژ محصولات الکترونیکی با حرکات بدن انسان

شارژ محصولات الکترونیکی با حرکات بدن انسان
2022-11-07T15:58:48+03:30
محققان کشور با بررسی امکان تولید جریان الکتریکی از بارگذاری تناوبی کششی و کمانش حاصل از آن، در پیزوالکتریک PVDF، درصدد تولید محصولاتی هستند که با حرکات بدن ا...

استاندارد مواد غذایی پرمصرف تدوین می‌شود

استاندارد مواد غذایی پرمصرف تدوین می‌شود
2022-11-01T18:32:38+03:30
بر اساس انعقاد تفاهم نامه ای بین موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و اداره کل استاندارد خراسان رضوی استانداردهای مواد غذایی پرمصرف تدوین می شود.

سنسورهای تشخیص آلاینده‌ها در غذاهای دریایی طراحی شد

سنسورهای تشخیص آلاینده‌ها در غذاهای دریایی طراحی شد
2022-10-22T14:18:49+03:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از موفقیت پژوهشگران این مؤسسه در طراحی سنسورهایی برای تشخیص آلاینده‌ها در غذاهای دریایی خبر داد.

رئیس جدید موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی منصوب شد

رئیس جدید موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی منصوب شد
2022-10-08T13:12:06+03:30
با حکم وزیر علوم، دکتر سیّد محمد علی رضوی به عنوان رئیس جدید موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی منصوب شد.

حذف نواحی جوش در ورقه های فلزی توسط محققان کشور

حذف نواحی جوش در ورقه های فلزی توسط محققان کشور
2022-09-20T10:09:30+04:30
محققان کشور موفق شدند با یک روش خاص، نواحی جوش در ورقه های فلزی کاربردی در صنعت حمل و نقل از بین ببرند.

حمایت از طرح های فناورانه برای تولید عطر و طعم‌دهنده‌های طبیعی

حمایت از طرح های فناورانه برای تولید عطر و طعم‌دهنده‌های طبیعی
2022-09-18T14:42:55+04:30
با استفاده از نوآوری و فناوری، بازار بومی تولید عطر و طعم‌دهنده‌های طبیعی رونق می‌گیرد تا ارزش افزوده این صنعت در کشور بیشتر شود.

تولید قفس پرورش ماهی با قدرت دوام در طول موج‌ بالا/ تامین امنیت غذایی دریایی با فناوری ایرانی

تولید قفس پرورش ماهی با قدرت دوام در طول موج‌ بالا/ تامین امنیت غذایی دریایی با فناوری ایرانی
2022-09-14T08:16:15+04:30
محققان در یک شرکت دانش بنیان قفس های پرورش ماهی با قدرت دوام‌ در طول موج بالا طراحی و ساختند که می تواند به تامین امنیت غذایی دریایی کمک ‌کند.

نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد

نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد
2022-09-11T10:15:21+04:30
نقشه جامع اصالت سنجی عسل با هدف اطمینان از منبع تغذیه زنبور عسل در زمان تولید، توسط محققان کشور تدوین شد.

توسعه کسب و کار دانش بنیانها در کشاورزی و مواد غذایی/ امنیت غذایی در گرو قانونگذاری و فناوری

توسعه کسب و کار دانش بنیانها در کشاورزی و مواد غذایی/ امنیت غذایی در گرو قانونگذاری و فناوری
2022-09-10T11:28:34+04:30
مدیر گروه تولید، تجاری سازی و بازاریابی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: ما درصدد تکمیل زنجیره و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان، حلقه تولیدات حوزه کشاو...

نمایشگاه فناورانه صنعت شیلات برگزار شد

نمایشگاه فناورانه صنعت شیلات برگزار شد
2022-08-23T13:48:47+04:30
نمایشگاه فناورانه صنعت شیلات با حضور شرکت های دانش بنیان در خانه نوآوری و فناوری ایران برگزار شد.

پیگیری ورود شرکت‌های دانش بنیان به حوزه کشاورزی و شیلات/ غفلت از حوزه دریا در بخش دانش بنیان

پیگیری ورود شرکت‌های دانش بنیان به حوزه کشاورزی و شیلات/ غفلت از حوزه دریا در بخش دانش بنیان
2022-08-23T13:22:06+04:30
معاون علمی و فناوری گفت: یک کمیته پیگیری در معاونت علمی ایجاد شده که ورود شرکت‌های دانش بنیان به حوزه کشاورزی و شیلات بیشتر شود.

ضرروت تزریق فناوری و نوآوری به صنعت غذا

ضرروت تزریق فناوری و نوآوری به صنعت غذا
2022-08-16T13:11:49+04:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: کارنامه صنعت غذا در حوزه سرمایه گذاری و اکوسیستم نوآوری قابل قبول نیست و نیاز به تزریق فناوری های جدید، دانش روز و ...

ابداع ورقه هایی که سلامت گوشت را نشان می دهد

ابداع ورقه هایی که سلامت گوشت را نشان می دهد
2022-08-07T10:21:07+04:30
محققان ورقه های مخصوصی ابداع کرده اند که با تغییر رنگ، میزان نیتریت در گوشت های فراوری شده را تشخیص می دهد و از مشکلات سلامتی مرتبط با مقدار زیاد این ماده جل...

اجرای بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا

اجرای بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا
2022-08-02T13:08:09+04:30
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا اجرایی شده است.

موفقیت آزمون‌های دستگاه تولید انرژی با موج و مکش دریا

موفقیت آزمون‌های دستگاه تولید انرژی با موج و مکش دریا
2022-08-01T15:59:32+04:30
دستگاه یونی ویو ۲۰۰ با موفقیت آزمون‌های دریایی برای تولید انرژی از امواج آب را در کینگ ایلند استرالیا پشت سر گذارده است.

«تقی‌پور» عضو ناظر مجلس در شورای اجرایی فناوری اطلاعات شد

«تقی‌پور» عضو ناظر مجلس در شورای اجرایی فناوری اطلاعات شد
2022-07-31T10:33:00+04:30
با رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، «رضا تقی‌پور» عضو ناظر مجلس در شورای اجرایی فناوری اطلاعات شد.

طرح یکپارچه سازی داده‌ها و اطلاعات ملی اصلاح شد

طرح یکپارچه سازی داده‌ها و اطلاعات ملی اصلاح شد
2022-07-31T10:32:58+04:30
نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح قانون یکپارچه سازی داده‌ها و اطلاعات ملی را به منظور تأمین نظر شورای نگهبان اصلاح کردند.

دستیابی به دانش فنی تولید آمیژان‌های فلزی توسط محققان کشور

دستیابی به دانش فنی تولید آمیژان‌های فلزی توسط محققان کشور
2022-07-30T16:12:43+04:30
آمیژان‌های فلزی مختلف کاربردی در زمینه ریخته‌گری محصولات آلیاژی توسط محققان کشور به تولید رسید و بومی سازی شد.

نخ خوراکی نبات تولید شد

نخ خوراکی نبات تولید شد
2022-07-25T15:21:48+04:30
محققان کشور موفق شدند فرمولاسیون نخ خوراکی جهت استفاده در تولید شاخه نبات زعفرانی را بدست آورند.

ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر ساخته شد

ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر ساخته شد
2022-07-12T10:50:14+04:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر برای نخستین بار در کشور و با استفاده از پلیمرهای زیستی با همکاری بخش خصوص...

تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل می شود

تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل می شود
2022-07-06T11:44:34+04:30
محققان سنگاپوری یک فناوری جدید پردازش طیور ابداع کرده‌اند که دورریز مرغ و جوجه را به صفر می‌رساند تا از این طریق تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل شود.

دومین پرتاب تحقیقاتی ماهواره بر «ذوالجناح» انجام شد

دومین پرتاب تحقیقاتی ماهواره بر «ذوالجناح» انجام شد
2022-06-26T16:46:42+04:30
دومین پرتاب ماهواره بر ذوالجناح به منظور اهداف تحقیقاتی از پیش تعیین شده، انجام شد.

تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسم‌های بومی میسر شد

تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسم‌های بومی میسر شد
2022-06-25T15:20:44+04:30
محققان کشور موفق به تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسم‌های بومی شدند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)