میرنیوز

هر"گردشگر سلامت" معادل ۴۰ الی ۵۰ بشکه نفت ارزآوری دارد/ بهترین حمایت دولت این است که کاری به کار ما نداشته باشد!

 هر"گردشگر سلامت" معادل ۴۰ الی ۵۰ بشکه نفت ارزآوری دارد/ بهترین حمایت دولت این است که کاری به کار ما نداشته باشد! 2021-08-11T11:29:15+04:30

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های ایرانی موتورهای پیشران اقتصاد کشور هستند که طبق آخرین آمارها، تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش از 6 هزار شرکت رسیده است اما در این بین، این شرکت‌های فناور و مدیران آنها برای راه‌اندازی و مدیریت فعالیت‌های نوآورانه خود با دغدغه‌ها، مشکلات و چالش‌های فراوانی رو‌به‌رو هستند که باید به سرعت برای حل این مشکلات چاره‌ای اندیشید چرا که افق مقام معظم رهبری برای شرکت‌های دانش‌بنیان 400 هزار شرکت است که آمار فعلی نشان می‌دهد فقط 2 درصد از این افق محقق شده است.

به همین بهانه و با توجه به اهمیت موضوع، میزبان میزگردی در تسنیم با حضور "محمد نصری" مدیرعامل استارتاپ و شرکت دانش‌بنیان "آریامدتور"، "احمدرضا منصوری" مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان "پی‌پینگ"، "محمدمهدی شریعتمدار" رئیس انجمن صنفی "فین‌تک" ایران و مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان "جیبیت" برای "بررسی مشکلات و چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها در ایران" بودیم  که در ادامه، گفت‌و‌گوی تسنیم با "محمد نصری" مدیرعامل استارتاپ و شرکت دانش‌بنیان آریامدتور را از نظر می‌گذرانید:

تسنیم: در ابتدا یک معرفی اجمالی و کلی از فعالیت‌های این استارتاپ بفرمایید؟

ما یک شرکت فعال در حوزه گردشگری سلامت هستیم که یک پلتفرم آنلاین بوده و کار اصلی آن معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی، پزشکان و بیمارستان‌های ایران است و نزدیک به 4 سال فعالیت مستقیم در حوزه "مدیکال‌توریسم"  و گردشگری سلامت داشتیم اما به صورت رسمی کار خود را در سال 1396 آغاز کردیم و تا امروز بیش از 80 کشور جهان مشتری استارتاپ ما بوده‌اند و در سایت ما نیز از بیش از 6 سایت پشتیبانی می‌شود.

کشورهای مشتری ما صرفاً فقط کشورهای همسایه و اطراف ایران نیستند که به خاطر زیرساخت‌های ضعیف پزشکی وارد کشور بشوند بلکه از کشورهای اروپایی و آمریکا و استرالیا و حتی کشورهای کمتر شناخته شده و دور مثل نپال، جزایر موریس، بلاروس نیز پذیرنده داریم و در ماه چیزی حدود 1000 درخواست پزشکی و درمان داریم و در حال حاضر نیز نزدیک به 2 سال است که دانش‌بنیان شده و تا امروز نزدیک به 5 میلیون دلار فروش داشته‌ایم.

علم و تکنولوژی , شرکت های دانش بنیان ,

تسنیم: دانش‌بنیان شدن این استارتاپ چه مزایایی برای شما داشته است؟

پلتفرم گردشگری سلامت در ایران به غیر از استارتاپ ما هنوز انجام نشده است و به این شکل که یک پلتفرمی شکل گرفته باشد برای نخستین بار در کشور انجام شده است، یکی از مزایای دانش‌بنیان شدن آریامدتور، حمایت از استارتاپ ما برای شرکت در نمایشگاه "جی‌تکس دوبی" بوده است که برای بازار و کسب‌و‌کارمان خوب بوده است یا هفته قبل برای بررسی بازار در قالب یک هیات اعزامی به مسکو سفر کردیم و در کنار این موارد یک وام کرونا نیز دریافت کردیم.

تسنیم: گردشگری سلامت از چه نهادهایی مجوز دریافت کرده و تعامل دارد؟

استارتاپ آریامدتور با 4 وزارتخانه ارتباط دارد که شامل وزارت بهداشت، وزارت میراث فرهنگی، وزارت خارجه و وزارت اطلاعات است و با توجه به حساسیت‌های کاری ما و ورود افراد خارجی به‌ویژه کشورهای خاص از جمله آمریکا، انگلیس و کانادا و مشکلات فراوان این کار از هر 4 وزارتخانه مجوز دریافت کرده‌ایم؛ این 4 وزارتخانه مجوزهای بسیار متعدد و با استفاده و بی‌استفاده زیادی دارند و همه این مجوزها گرفته شده است تا بتوانیم کار کنیم و قانونی باشیم و در کل حمایتی ما از آنها ندیدیم و بنده کلاً حرفی درباره حمایت ندارم و همه چیز خنثی بوده و حتی بیشتر ممانعت بوده است.

علم و تکنولوژی , شرکت های دانش بنیان ,

رویه گردشگری سلامت به این شکل است که بخشی از آن مربوط به کارهای درمانی و بخشی دیگر مربوط به گردشگری است چرا که توریست وارد کشور شده است، حالا 4 وزارتخانه می‌گویند که متولی و متصدی کار شما ما هستیم و در این حالت گردشگری سلامت مثل یک طفل 3 یا 4 ساله بی‌پدر و مادر یتیمی می‌ماند که هرکسی مدعی است که بچه من است؛ در میراث فرهنگی که اخیراً نیز وزارتخانه شده است پیش‌نیاز دریافت مجوز این است که شما باید مجوز بند ب داشته باشید و مجوز بند ب نیز این است که شما سه سال سابقه کار بیمه‌ای در حوزه گردشگری داشته باشید و یکسری استانداردها و  پارامترها دارد از جمله اینکه باید دفتر شما کاملاً اداری باشد یا تعداد پله‌های آن کمتر از 45 باشد و ... و برای دریافت این مجوز بیش از یکسال دوندگی کردیم تا مجوز بند ب را دریافت کرده و بعد از آن مجوز گردشگری را دریافت کنیم.

قانون‌گذار کسب‌و‌کار ما را به صورت حضوری و با حضور اربا‌ب‌رجوع تصور می‌کند و به همین خاطر موضوع دفتر اداری و تعداد پله‌ها و ... را مطرح می‌کند در حالی که استارتاپ ما به صورت پلتفرم است! اما با تمام این مشکلات این مجوز را ما دریافت کردیم و حالا پروسه مجوز گردشگری سلامت شروع می‌شود که این مجوز نیز با معطلی چند ماهه همراه بود که بعد از ماه‌ها آن را نیز دریافت کردیم و حالا دیگر پلمپ نخواهیم شد و این حمایت آنها از ما است!

موضوع گردشگری سلامت، موضوعی با ریسک بالا است چراکه توریستی که وارد کشور می‌شود اگر از دماغش خون بیاید که تجربه آن را نیز اتفاقاً‌ داریم همه این وزارتخانه‌ها به شما حمله خواهند کرد؛ همه این مراحل و دشوار دریافت مجوز از میراث فرهنگی، برای وزارت بهداشت نیز تکرار شد و در مراحل دریافت مجوز از وزارت بهداشت، سوالات گردشگری از ما می‌پرسند در حالی که نباید به این حوزه ورود کنند که این ناشی از ناآگاهی است و یا برعکس میراث فرهنگی نیز وارد مسائل درمانی می‌شود که مشکلاتی را به دنبال دارد.

علم و تکنولوژی , شرکت های دانش بنیان ,

تسنیم: انتظار شما از دولت و نحوه حمایت‌ها چیست؟

این کلیت فضای حمایت رگولاتوری است اما بهترین حمایت دولت و حاکمیت از کسب‌و‌کارهای خصوصی این است که کاری به کار آنها نداشته باشند و تمرکزشان فقط بر روی نظارت باشد تا از شیوه‌نامه‌های مربوطه تخطی نکنیم و هیچ حمایتی نیاز نیست چراکه خود کسب و کار مسیرش را پیدا می‌کند و اقتصاد خودش جریان را پیدا می‌کند.

شرکت ما ماهانه 90 میلیون تومان هزینه اجاره‌بها می‌دهد و ماهانه 500 میلیون تومان نیز به کارمندان حقوق پرداخت می‌کنیم، در حالی که در بسیاری از ساعات برق نیست و کارمندان بیکار نشسته‌اند! و امروز سطح دغدغه ما در کشور به قطعی برق رسیده است، امروز با مشکل کندی اینترنت در شرکت رو‌به‌رو هستیم و شاید بیش از 100 مدل مودم خریداری کردیم تا سطح اینترنت بهبود پیدا کند.

تسنیم: بزرگ‌ترین دغدغه‌ و چالش‌های پیش‌روی شما چیست؟

بنده زمانی که برای تمدید مجوز اقدام می‌کنم با طولانی شدن این پروسه پَنل ویزای ما بسته می‌ماند و بسیاری از مسئولان دغدغه رفع مشکلات را ندارند چرا که حقوق ماهیانه خود را از دولت دریافت می‌‌کنند و ما که در شرکت بیکار نشسته‌ایم اجاره ماهیانه ما را چه کسی پرداخت می‌کند؟ ما که به هیچ ارگانی وصل نیستیم و تمام درآمد حاصله پخش می‌شود که بخشی از آن به عنوان حق بیمه به اداره بیمه پرداخت می‌شود و عیدی و سنوات آنها را جمع می‌کنیم و در این شرایط سخت و در حالی که بیماران این شرکت بلاتکلیف هستند مسئول مربوطه هیچ تعهدی به کار ندارد و ما نیز با التماس از آنها می‌خواهیم تا پنل را باز کنند.

علم و تکنولوژی , شرکت های دانش بنیان ,

پُشت واژه استارتاپ یک کلیدواژه‌ای نهفته است که مخرب است  و صنعت قبلی را کاملاً تخریب می‌کند و از بین می‌برد مثلاً‌ شرکت "اوبر" بسیاری از تاکسی‌های خیابانی را جمع کرد و امروز نیز بسیاری از آژانس‌های تاکسی تلفنی جمع یا غیرقابل کاربرد شده است یا خرید و فروش دیجیتال بسیاری از سوپرمارکت‌ها را تحت شعاع قرار داد در واقع ماهیت استارتاپ مخرب است! و در درون خود نوآوری دارد؛ البته می‌توان به جای واژه "مخرب" واژه "دگردیسی" یا آغاز فصل جدید را به کار برد. نوآوری تک بُعدی نیست به عنوان نمونه در استارتاپ ما با 4 وزارتخانه درگیر هستیم امروز در یک سوپرمارکت با یک یا نهایت دو صنف درگیر هستید اما در هنگام بروز نوآوری بسیاری از مجموعه‌ها و سازمان‌ها درگیر پروسه مجوز می‌شوند در حالی که درکی از موضوع ندارند و با هم هماهنگ نیز نیستند.

امروز در هنگام ثبت شرکت باید به روزنامه‌های کثیرالانتشار مراجعه می‌کنیم که رویه‌‌ای بسیار قدیمی است، شرکت ما تغییر آدرس داده و اسفندماه سال گذشته آدرس عوض شده است و در کسب‌و‌کار ما اینطور است که اگر نفس بکشیم میراث فرهنگی باید تایید کند و هنوز نتوانستیم آدرس خود را تغییر بدهیم درحالی که نزدیک به 5 ماه گذشته است و زمانی که آدرس را نمی‌توانیم تغییر بدهیم رهن جای دفتر قبلی را قادر به دریافت آن نیستیم چرا که می‌گویند که باید مفاصای بیمه را بیاورید و مفاصای بیمه هم می‌گوید که باید مامور بیمه باید دفتر جدید را مشاهده کند و برای مراجعه مامور نیز باید ثبت شرکت باشد که ثبت شرکت را نیز باید میراث فرهنگی تایید کند! و امروز ما در میراث فرهنگی قفل شده‌ایم.

زمانی‌که سازمان‌ها با یکدیگر هماهنگ نیستند، این موضوعات، چالش‌ها و مشکلات نیز پیش می‌آید. من پیشنهاد می‌کنم با "ووردپرس یا جوملا" یک سایتی را بالا بیاوریم و یکبار مدارک خود را در آن آپلود کنیم و کارت ملی و روزنامه‌های خود را در آنجا بارگذاری کنیم!

بزرگ‌ترین دغدغه من این است که پول و ارز وارد کشور شود و این شعار نیست، امروز نفت بسیار کم صادر می‌شود درحالی که هر گردشگر سلامت که وارد کشور می‌شود معادل 40 الی 50 بشکه نفت ارزآوری دارد و هر گردشگر سلامت نیز سه برابر گردشگر معمولی ارزآوری برای کشور به همراه دارد. امروز نفت را اگر بفروشیم پول آن چطور وارد کشور می‌شود؟! اما گردشگر سلامت ارز خود را با چمدان وارد کشور می‌کند.

 

علم و تکنولوژی , شرکت های دانش بنیان ,

تسنیم: مزایا و آورده استارتاپ شما برای اقتصاد و فرهنگ کشور چه بوده است؟

گردشگری سلامت اصطلاحاً یک صنعت پردرگیر است و از زمانی که توریست وارد شهر فرودگاهی امام می‌شود، صنایع و گروه‌های بسیار زیادی درگیر می‌شوند که شامل تاکسیرانی، هتلینگ، ترانسفر داخلی، کلینیک، موضوعات پزشکی، جراح‌ها، خرید سوغاتی‌ها، استخدام مترجم و ... هستند و این خلق ارزش در زنجیره تامین بسیار باارزش است؛ از آنطرف بسیاری از بیماران وارد شده به کشور همراهانی دارند که می‌توان بسته‌های گردشگری برای همراهان بیمار نیز درنظر گرفت.

نکته مهم دیگر، اتفاقات فرهنگی است که در کشور رخ می‌دهد چرا که یک توریست بعد از دریافت خدمات خوب و بازگشت به کشور خود، از ایران در شبکه‌های اجتماعی تعریف می‌کند. امروز رایزن‌های فرهنگی چقدر بودجه دریافت می‌کنند؟! تعدادی از بیماران ما از هتل بیرون نمی‌آمدند که اگر به بیرون از هتل بیاییم به ما تجاوز می‌کنند که این حاصل تبلیغات مسموم خارج از ایران است؛ ما روز آخر حضور توریست‌ها در کشور به آنها صنایع دستی هدیه می‌دهیم، به عنوان مثال دیروز از کانادا مریض داشتیم که کوزه‌های مینیاتوری به وی هدیه دادیم که با خوشحالی و استقبال بسیار گرم این توریست مواجه شدیم. 

در موضوع پروازهای مستقیم، فرودگاه استانبول نه مثل یک شهر بلکه مثل یک استان است چقدر پرواز مستقیم از نقاط مختلف دنیا به آنجا وجود دارد؛ اما امروز به عنوان مثال مریض ما از نیوزیلند 26 ساعت در پرواز است که از دوحه یا استانبول به ایران پرواز می‌کند و در واقع همین دو پروازه بودن مشکل بزرگی است و بسیاری از بیماران بعد از اطلاع از دو پروازه بودن از سفر به ایران منصرف می‌شوند؛ امروز در تهران چند هتل خوب مشغول به فعالیت است؟ شاید به اندازه انگشتان یک دست نیز نشود در حالی که شهر استانبول 3 هزار هتل دارد که اگر هزار هتل آنها نیز خوب نباشند 2 هزار هتل خوب در همه نقاط استانبول دارد. در مدیکال توریسم یک قاعده‌ای وجود دارد که می‌گویند فاصله بیمارستان تا هتل کوتاه باشد در حالی که در ایران این مسائل رعایت نشده است.

رقبای منطقه‌ای ما در موضوع مدیکال توریسم، کشورهای هند و ترکیه هستند یا در مثال دیگر در کشور افغانستان که هم‌زبان ما هستند شهر کابل افراد پولدار و متمول زیادی دارد و با توجه به نیاز درمانی مردم این شهر و نبود زیرساخت‌های پزشکی قوی در افغانستان به هند سفر می‌کنند اما به ایران یا به عنوان مثال به شهر مشهد سفر نمی‌کنند؛ ما با سفیر ایران در کابل  جلسه‌ای داشتیم که وی بیان کرد که روزانه یک سفر از کابل به هند فقط برای گردشگری سلامت انجام می‌شود که این آمار برای کابل به تهران برای امور درمانی هفته‌ای یک پرواز است! در واقع مردم افغانستان کشوری را به عنوان مقصد درمانی انتخاب کرده‌اند که زبان و فرهنگشان اصلاً یکسان نیست و هزینه‌های درمانی نیز نسبت به ایران بسیار بالاتر است و  بهداشت عمومی و سطح پزشکان نیز بسیار پایین‌تر از ایران است.

ما در نمایشگاه "جی‌تکس" از ژاپن بازدیدکننده داشتیم که از ما درخواست کردند که برایشان پلتفرم طراحی کنیم یا در شهر "مسکو" یک سازمانی شبیه سازمان تامین اجتماعی که برای موضوعات بیمه‌ای شهروندان روسی ایجاد شده است از ما درخواست کرد که همین پلتفرم را در روسیه اجرایی کنیم؛ با همین وضعیت بحرانی کرونا، ماهانه بیش از 1000 درخواست درمانی از نقاط مختلف دنیا داریم و این ترافیک بسیار زیادی است.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!

 پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!
2024-04-14T13:18:23+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت پهپاد گرده‌افشان شد. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت هوشمند می‌تواند ب...

ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T12:51:47+03:30
فرد شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دس...

ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟

 ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟
2024-04-14T12:38:24+03:30
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های چینی مورد نیاز متروی تهران توضیح داد.

رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"

 رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"
2024-04-14T12:38:23+03:30
یک سالیست که سازمان محیط زیست با نادیده گرفتن حکم شرعی شکار و تاکید رهبر انقلاب بر لزوم توقف شکار، بدون پاسخگویی به نقدهای دانشگاهیان و بی‌توجه به ابعاد اجت...

ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان

 ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان
2024-04-14T11:58:31+03:30
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت پهپادهای آشیانه‌دار برای تصویربرداری از مناطق صعب‌العبور شدند.

حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد

 حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد
2024-04-14T11:58:31+03:30
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد خبر داد و گفت: با آغاز فرایند پرداخت و تملک معارضات ملکی؛ پیش...

آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی

 آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی
2024-04-14T11:58:30+03:30
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پلیس از امروز در همه معابر و اماکن عمومی، اقدامات خود را به منظور برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی مانند بی‌حجابی با جدیت بیشت...

شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

 شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری
2024-04-14T11:58:30+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۷۹ مورد ابتلا به وبا در سال گذشته، از کاهش چشمگیر آمار این بیماری در کشور نسبت به سال‌ ۱۴...

طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی

 طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی
2024-04-14T11:58:29+03:30
مرحله اول طرح فجرانه از ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد. مرحله دوم آن از ۲۰ اسفند تا ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت و مرحله سوم نیز از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۱۸ اردی...

التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی

 التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی
2024-04-14T11:58:29+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان زخم‌پوش نانویی تولید کرده که می‌تواند به التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی کمک کند. این پانسمان باکتری‌ها را از بین برده و روند بهبود را تسری...

۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود

 ۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود
2024-04-14T11:58:29+03:30
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به احداث و بهره‌برداری از ۳ میدان میوه و تره‌بار در سطح منطقه گفت: در راستای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، میدان های میوه ...

مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟

 مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟
2024-04-14T11:58:28+03:30
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به مشکلات پیش آمده برای واگن‌های وارداتی از سوی وزارت کشور گفت: به همین جهت شخص رئیس جمهور برای برطرف کردن موانع و مشکلات ورود...

تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی

 تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی
2024-04-14T11:31:56+03:30
معاون شهردار تهران، تولید و تقویت دانش سرمایه انسانی را لازمه مدیریت چالش‌های این حوزه دانست.

امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه

 امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه
2024-04-14T11:31:55+03:30
دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم دوره متوسطه دوم از روز دوشنبه ۲۷ فروردین در امتحانات شبه نهایی شرکت می‌کنند.

ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست

 ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست
2024-04-14T11:31:54+03:30
رئیس شورای شهر تهران گفت: ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست.

ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت

 ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت
2024-04-14T11:31:54+03:30
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: سامانه مشوق‌های سربازی تولید شده و در حال تست است، ثبت‌نام رسمی واجدین شرایط از ۱۵ اردیبشه...

چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟

 چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟
2024-04-14T11:31:54+03:30
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان حج و زیارت گفت: حدود ۳۷ درصد زائران شیعه حج تمتع امسال، مرد و ۴۷ درصد زائران شیعه را زنان تشکیل می‌دهند.

افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو

 افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو
2024-04-14T11:31:54+03:30
طرح بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پرورش میگو به همت مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی به منظور تکمیل و بهسازی اجرای فرایند پرورش میگو در مزارع و اف...

انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان

 انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان
2024-04-14T11:31:53+03:30
رئیس سازمان بهزیستی کشور نسبت به عدم توجه مدیریت شهری به معلولان انتقاد کرد.

ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T11:31:53+03:30
شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود، جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دستگی...

"زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند

 "زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی تهران بزرگ از دستگیری زورگیران مسلح در اتوبان صدر خبر داد.

"برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند

 "برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند
2024-04-14T11:31:52+03:30
یک کارشناس صنعت خودرو معتقد است که برقی کردن حمل و نقل عمومی و ارتقای سیستم احتراق خودروهای داخلی باعث می‌شود تا هوای مطلوبی که در این فروردین تجربه می‌کنیم...

فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات

 فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه طی هفته گذشته در ایران،‌ گفت: در تصادفات هفته گذشته ۱۵۹۴ نفر دچار مصدومیت شده‌اند.

احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی

 احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی
2024-04-14T11:31:52+03:30
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: این موضوع در کمیسیون آموزش تصویب شده و در انتظار بررسی و تصویب در صحن علنی مج...

استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند

 استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند
2024-02-26T06:00:47+03:30
معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به استخدام ۱۰ هزار معلم تربیت‌بدنی در آزمون استخدامی فروردین ۱۴۰۳ گفت:دانش‌آموزان قهرمان رشته‌های ورزشی بدون کنکور وارد دا...

غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید

 غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید
2024-02-26T06:00:47+03:30
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش‌وپرورش از اجرای غربالگری اختلالات یادگیری برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی خبر داد.

کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام

 کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام
2024-02-26T06:00:46+03:30
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۰۰ قلم انواع لوازم آشپزخانه قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاها کشف شده را بیش از ۱.۵ میلیارد تومان...

ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان

 ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان
2024-02-26T06:00:46+03:30
سخنگوی پلیس از ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید

 توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید
2024-02-26T06:00:45+03:30
پلیس راهور فراجا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی، هم‌میهنان در صورت لزوم به سفر با آمادگی کامل اقدام به سفر...

صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳

 صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳
2024-02-26T06:00:45+03:30
براساس مصوبه شورای شهر تهران عوارض ساختمانی، مشاغل سیار و بی‌کانون، نصب دکل، طرح ترافیک، پارک حاشیه‌ای و حفظ و گسترش فضای سبز در سال ۱۴۰۳ افزایش پیدا کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)