میرنیوز

طرح مختراعان ایرانی برای ارتباط حداقلی کادر درمان با بیماران کرونایی/ کاهش آمار مخترعان به دلیل موانع موجود

 طرح مختراعان ایرانی برای ارتباط حداقلی کادر درمان با بیماران کرونایی/ کاهش آمار مخترعان به دلیل موانع موجود 2020-10-21T10:47:35+03:30

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مدتی قبل تیم اختراعات ایران برای نخستین بار از ایران در چالش جهانی نوآوری دانشگاه «ام آی تی» آمریکا پذیرش شد؛ دانشگاه MIT تاکنون  80 بار در رشته‌های مختلف جایزه نوبل و 47 مدال ملی آمریکا را کسب کرده است.

دانشکده فناوری و گروه نوآوری دانشگاه «ام آی تی» در بالاترین سطح رقابتهای نوآوری در آمریکا "چالش جهانی نوآوری ام‌آی‌تی" را خلق کرده است؛ در سال 2019 از 100 کشور جهان 2 هزار نوآوری در مرحله نیمه‌نهایی پذیرش شدند که در 5 حوزه و در هر حوزه 20 نوآوری بر روی سایت قرار گرفت.

چالش جهانی  نوآوری در سال 2020 در زمینه نوآوری‌های مرتبط با  کرونا، ساخت سیستمهای آزمایشگاهی و در حوزه کمک به رشد کسب و کار بین جوانان با کمک سازمانهای پژوهشی و بانک جهانی از اردیبهشت ماه فراخوان داد؛ از ایران برای نخستین بار در چالش جهانی نوآوری دانشگاه ام آی تی، امیرعباس محمدی کوشکی، مبینا قزی، زهرا قضاوی و آریانا نوری راه‌حل‌های نوآورانه‌ای در خصوص کرونا ارائه کردند. همچنین در حوزه استعداد  جوانان و کمک به کسب و کار طرح دکتر سید محمد آرین اکبری با موضوع فرمول موفقیت ژنتیکی به عنوان طرح برتر پذیرش و روی سایت ام آی تی منتشر شد.

از طرف دیگر تیم اختراعات ایران در مسابقات جهانی نوآوری کرونا به میزبانی کشور ترکیه و با حمایت سازمان ثبت اختراعات جهانی WIPO حضور یافت و در این رقابت‌ها، مخترعینی از کشورهایی مانند انگلستان، فرانسه، کرواسی، ترکیه، لهستان، آمریکا، ایران و برخی کشورهای دیگر با هم رقابت کردند که در نهایت 230 نوآوری، مقاله و اختراع از 32 کشور جهان به مرحله نهایی رسیدند.

در رابطه با عملکرد و مشکلات اختراع در سطح بین‌المللی و ملی با امیرعباس محمدی کوشکی، سرپرست تیم اختراعات ایران و دکتر سید محمد آرین اکبری، پژوهشگر و محقق ایرانی گفت‌وگو کردیم که بخش دوم آن را در ادامه می‌خوانید:

بی‌توجهی رسانه‌ها به کسب رتبه گروه‌های مستقل در مسابقات جهانی

تسنیم: در رابطه با طرح‌هایی که در مسابقات جهانی و به خصوص در چالش‌های نوآوری ام‌آی ‌تی به ثبت رسیده‌است توضیح بدهید.

محمدی: دانشگاه MIT سالهاست به عنوان یکی از برترین دانشگاه‌های جهان شناخته می‌شود و رتبه برتر را در بسیاری از رشته‌ها دارد. در واقع حدود 6 سال است که برترین دانشگاه دنیا است. این دانشگاه 87 جایزه نوبل دارد و حدود 50 جایزه ملی آمریکا را دریافت کرده است.

چالش نوآوری ام‌آی‌تی هم توسط اساتید خود دانشگاه و دانشگاه هاروارد داوری می‌شود. برای شرکت در این چالش باید طرح در چند مرحله  ارسال شود و در هر مرحله جزئیات بیشتری از طرح را درخواست می‌کنند و در نهایت بعد از عبور از این مراحل در صورت پذیرفته شدن بر سایت دانشگاه منتشر می‌شود که طرح ما در زمینه نوآوری‌های مرتبط با  کرونا، ساخت سیستمهای آزمایشگاهی و در حوزه کمک به رشد کسب و کار بین جوانان مورد پذیرش قرار گرفت.

حالا با این مشکلات و عبور از مراحل پیچیده پذیرفته شدن در چالش؛ رسانه‌های داخلی ما اهمیت چندانی برای این رویداد قائل نیستند و حتی برخی خبرنگاران به خود زحمت ندادند بر روی لینک مقاله ما کلیک کنند و ببینند آیا اصلا این موضوع صحت دارد یا خیر؟!

ژنتیک , علم و تکنولوژی , بنیاد ملی نخبگان , شرکت های دانش بنیان ,

جدای از این موضوع چندی قبل شرکت در مسابقات جهانی برای محققان و دانشمندان ایرانی بسیار مشکل بود و ابهامات زیادی داشت. گاهی حتی طعمه سودجویان می‌شدند، برای شرکت در مسابقات جهانی چند هزار دلار هزینه می‌کردند و این مبلغ را به شرکتهای واسطه می‌دادند، در صورتی که هزینه شرکت در این مسابقات و چالش‌ها بسیار پایین‌تر از این است. تازه بعد از این هزینه‌های سنگین، مخترع در بخش اصلی مشارکت نداشتند و تنها در نمایشگاه‌های حاشیه رویداد اصلی حضور پیدا می‌کردند.

حجم بالای بیماران مبتلا به کرونا و تعداد اندک پرستار

با تمام این مشکلات ما برای حضور در چالش نوآوری کرونا شرکت کردیم و برای ارائه طرحمان به بیمارستان‌های بسیاری سر زدیم. در برخی وبینارهایی که سازمان بهداشت جهانی به صورت خصوصی برگزار کرده بود و خود رئیس سازمان بهداشت جهانی در آن حضور داشت شرکت کردیم. در نهایت با بررسی وضعیت 100 بیمار کرونایی در آی‌سی‌یو به این نتیجه رسیدیم که رسیدگی به وضعیت این بیماران توسط پرستاران اهمیت بسیار زیادی دارد. یک بیمار کرونایی باید سر زمان خود داروهایش را مصرف کند و دوز مشخصی از داروها وارد بدن بیمار شود؛ با توجه به حجم بالای بیماران مبتلا به کرونا و کمبود پرستاران در بیمارستان‌ها مشکل اساسی برای رسیدگی به بیماران وجود دارد. پرستاران نمی‌توانند در زمان مشخص به بیمار رسیدگی لازم را داشته باشد و داروها و مایعات تقویت‌کننده به بیمار برساند.

ما برای حل این مشکل دستگاهی را طراحی کردیم که در کنار تخت قرار می‌گیرد و دارو‌ها، محلول‌ها و مایعات لازم در محفظه‌های آن انباشته می‌شود، آب هم در بخش دیگری از دستگاه قرار می‌گیرد و با استفاده از هوش مصنوعی طبق برنامه ارائه شده دارو‌های لازم به هر تخت را در زمان خودش به بیمار ارائه می‌دهد. این دستگاه هر سه ساعت یک بار هم گزارش وضعیت بیمار را به پزشک تعیین شده یا بخش پرستاری بیمارستان ارسال می‌کند. این کار باعث می‌شود ارتباط پرستاران و کادر درمان با بیمار کرونایی به حداقل ممکن برسد.

ژنتیک , علم و تکنولوژی , بنیاد ملی نخبگان , شرکت های دانش بنیان ,

 

تسنیم: الان وضعیت ثبت و اختراع این طرح چگونه‌است و به کجاها ارائه شده؟

این طرح به صورت اظهارنامه ثبت اختراع ارسال شده و در مسابقه طرح نوآورانه کرونا که وزارت علوم ترکیه، سازمان بهداشت جهانی، سازمان مالکیت فکری جهانی و فدراسیون مخترعان جهانی برگزار کردند مدال طلا را دریافت کرده است. این طرح برای شرکت در مسابقات تسلای کروواسی هم پذیرش شده است.

کشورهای دیگر به‌دنبال به‌دست آوردن نوآوری هستند و ما از این نوآوری‌ها هیچ استفاده‌ای نمی‌کنیم

نقشه فنی طرح کشیده شده است و آزمایش‌های میدانی برای ساخت، اجرا شده است. برای تولید این دستگاه با چند نهاد صحبت کردیم اما به نتیجه نرسیدیم. این نهادها می‌گویند اول باید دستگاه ساخته شود و بعد ما آن‌ را بررسی می‌کنیم. این نهادها نمی‌دانند وقتی برای یک اختراع نقشه فنی طراحی می‌شود دیگر تولید آن مشکلی ندارد و تنها نیاز به سرمایه‌گذاری برای ساخت نمونه دارد. این طرح در واقع یک اثبات برای تولید است اما متاسفانه تولید انجام نشد.

کشورهای دیگر چالش‌های مرتبط با حوزه کرونا برگزار می‌کنند که این نوآوری‌ها را بدست بیاورند و در راستای تولید این اختراعات اقدام کنند، بعد کشور خودمان از این طرح برای کاهش ارتباط کادر درمان با بیماران کرونایی استفاده نمی‌کند. ایران به نوآوری‌های کرونا هیچ پتنتی نمی‌دهد.

معاونت علمی و فناوری هم تمام فعالیت‌ها را به شرکت‌های دانش‌بنیان محدود کرده است و باید صرفا در قالب این شرکت‌ها فعالیت کرد که برای مخترعان جوان کشور امکان این فعالیت وجود ندارد. در ضمن اگر بخواهیم وارد این پروسه هم بشویم چند سال طول می‌کشد در صورتی که این طرح الان مورد نیاز جامعه است. متأسفانه این موضوع الان تبدیل به یک فرهنگ شده‌است و هر کس زیرمجموعه شرکت‌ دانش‌بنیان نباشد انگار نمی‌تواند اقدام به فعالیت علمی کند.

ژنتیک , علم و تکنولوژی , بنیاد ملی نخبگان , شرکت های دانش بنیان ,

تسنیم: چرا این طرح که مورد نیاز بیمارستان‌های ماست اجرایی نمی‌شود و تبدیل به یک محصول نمی‌شود؟

 اکبری: ببینید تجاری شدن یک محصول نیازمند یک بودجه زیاد است. تولید در حد آزمایشگاه یک بحث است که موثر بودن آن ریسک زیادی دارد حالا اگر بخواهیم آن را تجاری سازی کنیم که بودجه زیادی احتیاج دارد، سرمایه‌گذار هم علاقه‌ای به این سرمایه‌گذاری پرریسک ندارد. کشور هم در حوزه پژوهش سرمایه‌گذاری زیادی نداشته است.

 محمدی: بگذارید من یک پروسه را شرح دهم. فرض کنید منِ دانشجو یک اختراع دارم که دانشگاه به من می‌گوید به پارک علم و فناوری مراجعه کن، بعد مورد داوری قرار می‌گیرد. اما هیچ راهنمایی برای دانشجویان وجود ندارد که بدانند از ایده تا اختراع چه کار باید انجام دهند.

چرخه باطل تجاری‌سازی اختراعات در کشور

به تازگی هم باب شده است که مخترع و ایده‌پرداز را با سرمایه‌گذار به صورت مستقیم مواجه می‌کنند. در این جلسات نه منِ مخترع اطلاعاتی از سرمایه‌گذار دارم و نه سرمایه‌گذار اطلاعات عمیقی از ایده و اختراع من. 90 درصد این جلسات بازدهی نداشته است. در میان این شرکت‌ها هم طرح ساخته شده و فرآیند تجاری سازی انجام شده اما بازار وجود نداشته و حالا مالکان شرکت‌ها بدهکار شده‌اند.

بسیاری از این مشکلات دست به دست هم داده‌اند تا ما دیگر در کشور مخترع زیادی نداشته باشیم و روز به روز از آمار این مخترعان کاسته شود. این درست نیست که ما شرکت دانش‌بنیان ثبت کنیم و گواهی آن را در دست بگیریم و ادعا کنیم دانش‌بنیانیم، اما بازدهی و تولیدمان چیست خدا می‌داند؟

 

 

این باعث تأسف است که ما عضو فدراسیون مخترعین جهانی و عضو وایپو هستیم اما در بنیاد نخبگان کشور عضویت نداریم. چرا که برای عضویت در بنیاد نخبگان باید یک گواهی ثبت اختراع داشته باشیم و این اختراع را به جشنواره سینا ارائه کنیم و داوران به اختراع امتیاز بدهد. حالا اینکه این جشنواره هر بار کی و کجا برگزار می شود خود جای بحث دارد چون یک جشنواره منطقه ای است.

 

برخی اساتید کارآفرینی خودشان اقدام به آفرینش یک ار نکرده‌اند

اکبری: مشکل اصلی این است که مثلا اساتید حوزه کار‌آفرینی اقدام به تدریس این رشته‌ها می‌کنند اما خودشان تا به حال اقدام به کار‌آفرینی نکرده‌اند. تمام موضوعات را به صورت تئوری آموخته‌اند و از شرایط بازار اطلاعی ندارند.

وقتی استاد خودش اطلاعی ندارد چگونه می‌تواند به دانشجو راهنمایی لازم را ارائه کند. این استاد نه می‌تواند برآورد مالی ساخت نمونه اختراع را داشته باشد، نه می‌تواند قیمت ساخت تجاری نمونه را ارزیابی کند و نه شناختی از بازار و فروش محصول دارد.

سرمایه‌گذار هم به مخترع اعلام می‌کند من فقط سرمایه می‌گذارم و تو به من اعلام کن کی این سرمایه‌گذاری برای من بازدهی خواهد داشت. مخترع هم که شناختی از بازار ندارد و تنها تخصصش فناوری و علم است. اینجاست که دانشگاه باید شخصی آشنا به این مقولات را داشته باشد تا خدمات ارائه کند که متأسفانه وجود ندارد.

این سیکل باطل زمانی درست می‌شود که دانشگاه‌ها از کار‌آفرینان برای حضور در دانشگاه بدون توجه به مدرک تحصیلی‌شان دعوت کند. یک فرد با مدرک دیپلم می‌تواند راهنمای خوبی در این حوزه باشد. چه عیبی دارد او در دانشگاه حضور داشته باشد. اتفاقا حضورش در دانشگاه مفیدتر از حضور برخی اساتید دانشگاهی با مدرک بالاست که به واسطه این مدرک تنها مغرور شده‌اند و هیچ علم کاربردی ندارند. دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه می‌تواند محل حضور این کارآفرینان باشد.

 

 

ژنتیک , علم و تکنولوژی , بنیاد ملی نخبگان , شرکت های دانش بنیان ,

استاد دانشگاهی که الان برای اجاره خانه‌اش مشکل دارد چگونه می‌تواند به اختراع و تعالی علم فکر کند

متأسفانه دانشگاه‌ها صرفا به تولید مقاله می‌پردازند. مقالات صرفی که در نهایت هیچ فایده‌ای نخواهند داشت. گاهی این مقالات تنها برای ارتقا رتبه اساتید دانشگاهی نوشته می‌شوند تا در نهایت بر حقوق آنها موثر باشد. استاد دانشگاهی که الان برای اجاره خانه‌اش مشکل دارد چگونه می‌تواند به اختراع و تعالی علم فکر کند. حالا دیگر به جای کیفیت به دنبال کمیت و تعداد مقالات خواهند بود.

ما در چند سال پیش رکورد تولید علم در جهان را شکستیم و تعداد مقالات ما رشد بالای 1000 درصد داشته، اما چرا در حوزه علمی جامانده‌ایم و این مقالات و یافته‌ها به محصول تبدیل نمی‌شوند و افزایش کیفیت زندگی و سطح رفاه در کشور را شاهد نیستیم؟! برخی از این مقالات فقط مصرف کاغذ بوده است، یا کیفیت پایان‌نامه‌هایی که تولید می‌شود را بررسی کنید ببینید تنها افزایش کمیت برای استاد و دریافت حقوق بیشتر شده است.

 

 

در دانشگاه‌های خارجی مگر یک استاد راهنما با چند نفر می‌تواند پایان‌نامه داشته باشد، در دانشگاه‌های خوب دنیا یک استاد راهنما تنها می‌تواند تعداد محدودی دانشجو داشته باشد اما در ایران برخی استادان را می‌بینیم که در یک ترم با تعداد زیادی از دانشجویان در حال تولید پایان‌نامه و مقاله است. بحث اصلی در حوزه علم کشور این است که کیفیت جای خود را با کمیت عوض کرده است. متأسفانه افراد بر اساس لیاقت مقام به‌دست نمی‌آورند.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!

 پایان انحصار آمریکا در گرده‌افشانی با پهپادهای ایرانی!
2024-04-14T13:18:23+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت پهپاد گرده‌افشان شد. این ماژول که قابلیت نصب بر روی انواع پهپادهای ایرانی و خارجی را دارد، به صورت هوشمند می‌تواند ب...

ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T12:51:47+03:30
فرد شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دس...

ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟

 ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟
2024-04-14T12:38:24+03:30
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های چینی مورد نیاز متروی تهران توضیح داد.

رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"

 رویه غلط سازمان محیط زیست برای توسعه "قرق‌های شکار"
2024-04-14T12:38:23+03:30
یک سالیست که سازمان محیط زیست با نادیده گرفتن حکم شرعی شکار و تاکید رهبر انقلاب بر لزوم توقف شکار، بدون پاسخگویی به نقدهای دانشگاهیان و بی‌توجه به ابعاد اجت...

ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان

 ساخت پهپادهای آشیانه‌دار توسط یک شرکت دانش‌بنیان
2024-04-14T11:58:31+03:30
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت پهپادهای آشیانه‌دار برای تصویربرداری از مناطق صعب‌العبور شدند.

حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد

 حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد
2024-04-14T11:58:31+03:30
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از حل مشکلات ۱۲ساله تملکات ملکی پروژه روددره فرحزاد خبر داد و گفت: با آغاز فرایند پرداخت و تملک معارضات ملکی؛ پیش...

آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی

 آغاز اجرای طرح "نور" برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی
2024-04-14T11:58:30+03:30
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پلیس از امروز در همه معابر و اماکن عمومی، اقدامات خود را به منظور برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی مانند بی‌حجابی با جدیت بیشت...

شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

 شناسایی ۷۹ مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری
2024-04-14T11:58:30+03:30
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۷۹ مورد ابتلا به وبا در سال گذشته، از کاهش چشمگیر آمار این بیماری در کشور نسبت به سال‌ ۱۴...

طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی

 طرح کالا برگ فجرانه در ایستگاه پایانی
2024-04-14T11:58:29+03:30
مرحله اول طرح فجرانه از ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد. مرحله دوم آن از ۲۰ اسفند تا ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت و مرحله سوم نیز از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۱۸ اردی...

التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی

 التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی با کمک پانسمان نانویی
2024-04-14T11:58:29+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان زخم‌پوش نانویی تولید کرده که می‌تواند به التیام سریع‌تر زخم‌های دیابتی کمک کند. این پانسمان باکتری‌ها را از بین برده و روند بهبود را تسری...

۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود

 ۳ میدان میوه و تره‌بار در جنوب تهران احداث می‌شود
2024-04-14T11:58:29+03:30
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به احداث و بهره‌برداری از ۳ میدان میوه و تره‌بار در سطح منطقه گفت: در راستای تکمیل شبکه توزیع میوه و کالاهای اساسی، میدان های میوه ...

مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟

 مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟
2024-04-14T11:58:28+03:30
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به مشکلات پیش آمده برای واگن‌های وارداتی از سوی وزارت کشور گفت: به همین جهت شخص رئیس جمهور برای برطرف کردن موانع و مشکلات ورود...

تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی

 تقویت دانش لازمه مدیریت سرمایه انسانی
2024-04-14T11:31:56+03:30
معاون شهردار تهران، تولید و تقویت دانش سرمایه انسانی را لازمه مدیریت چالش‌های این حوزه دانست.

امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه

 امتحانات شبه نهایی دانش‌آموزان دهم و یازدهم از دوشنبه
2024-04-14T11:31:55+03:30
دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم دوره متوسطه دوم از روز دوشنبه ۲۷ فروردین در امتحانات شبه نهایی شرکت می‌کنند.

ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست

 ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست
2024-04-14T11:31:54+03:30
رئیس شورای شهر تهران گفت: ورود واگن‌های مترو امسال منتفی نیست.

ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت

 ثبت‌نام رسمی برای دریافت مشوق‌های سربازی از ۱۵ اردیبهشت
2024-04-14T11:31:54+03:30
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: سامانه مشوق‌های سربازی تولید شده و در حال تست است، ثبت‌نام رسمی واجدین شرایط از ۱۵ اردیبشه...

چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟

 چند درصد از زائران حج تمتع امسال زنان هستند؟
2024-04-14T11:31:54+03:30
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان حج و زیارت گفت: حدود ۳۷ درصد زائران شیعه حج تمتع امسال، مرد و ۴۷ درصد زائران شیعه را زنان تشکیل می‌دهند.

افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو

 افزایش ۳۰۰ درصدی برداشت میگو از مزارع خاکی پرورش میگو
2024-04-14T11:31:54+03:30
طرح بهسازی و نوسازی مزارع خاکی پرورش میگو به همت مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی به منظور تکمیل و بهسازی اجرای فرایند پرورش میگو در مزارع و اف...

انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان

 انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان
2024-04-14T11:31:53+03:30
رئیس سازمان بهزیستی کشور نسبت به عدم توجه مدیریت شهری به معلولان انتقاد کرد.

ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!

 ربودن دختر ۱۷ ساله توسط خواستگار شرور در تهران!
2024-04-14T11:31:53+03:30
شرور که در جریان خواستگاری از دختر مورد علاقه خود، جواب منفی شنیده بود در اقدامی هولناک دست به آدم‌ربایی این دختر زد اما با اقدام ضربتی و به‌موقع پلیس دستگی...

"زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند

 "زورگیران مسلح اتوبان صدر" دستگیر شدند
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی تهران بزرگ از دستگیری زورگیران مسلح در اتوبان صدر خبر داد.

"برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند

 "برقی شدن پایتخت" فروردین پاک تهران را همیشگی می‌کند
2024-04-14T11:31:52+03:30
یک کارشناس صنعت خودرو معتقد است که برقی کردن حمل و نقل عمومی و ارتقای سیستم احتراق خودروهای داخلی باعث می‌شود تا هوای مطلوبی که در این فروردین تجربه می‌کنیم...

فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات

 فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه هفته گذشته/ ۱۵۹۴ مصدوم در تصادفات
2024-04-14T11:31:52+03:30
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به فوت ۱۶۸ نفر در حوادث ویژه طی هفته گذشته در ایران،‌ گفت: در تصادفات هفته گذشته ۱۵۹۴ نفر دچار مصدومیت شده‌اند.

احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی

 احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی
2024-04-14T11:31:52+03:30
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: این موضوع در کمیسیون آموزش تصویب شده و در انتظار بررسی و تصویب در صحن علنی مج...

استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند

 استخدام ۱۰۰۰۰ معلم ورزش در سال ۱۴۰۳/ دانش‌آموزان موفق رشته‌های ورزشی بدون کنکور معلم می‌شوند
2024-02-26T06:00:47+03:30
معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به استخدام ۱۰ هزار معلم تربیت‌بدنی در آزمون استخدامی فروردین ۱۴۰۳ گفت:دانش‌آموزان قهرمان رشته‌های ورزشی بدون کنکور وارد دا...

غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید

 غربالگری اختلالات یادگیری دانش‌آموزان دبستانی بعد از تعطیلات عید
2024-02-26T06:00:47+03:30
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش‌وپرورش از اجرای غربالگری اختلالات یادگیری برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی خبر داد.

کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام

 کشف ۳۴۲ عدد لوازم خانگی قاچاق در خیابان فدائیان اسلام
2024-02-26T06:00:46+03:30
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۰۰ قلم انواع لوازم آشپزخانه قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاها کشف شده را بیش از ۱.۵ میلیارد تومان...

ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان

 ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان
2024-02-26T06:00:46+03:30
سخنگوی پلیس از ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید

 توصیه‌های پلیس درپی هشدار هواشناسی/ سفر غیرضروری نروید
2024-02-26T06:00:45+03:30
پلیس راهور فراجا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی، هم‌میهنان در صورت لزوم به سفر با آمادگی کامل اقدام به سفر...

صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳

 صفر تا صد میزان افزایش عوارض ساختمانی، طرح ترافیک و پارک حاشیه‌ای در سال ۱۴۰۳
2024-02-26T06:00:45+03:30
براساس مصوبه شورای شهر تهران عوارض ساختمانی، مشاغل سیار و بی‌کانون، نصب دکل، طرح ترافیک، پارک حاشیه‌ای و حفظ و گسترش فضای سبز در سال ۱۴۰۳ افزایش پیدا کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)