میرنیوز

ابوالفضل را با زبان روزه راهی میدان شهادت کردم

 ابوالفضل را با زبان روزه راهی میدان شهادت کردم 2021-04-11T09:48:02+04:30

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، به نقل از جوان، ابوالفضل در عملیات‌های بسیاری از جمله طریق‌القدس، فتح بستان، فتح‌المبین و شوش شرکت کرد و در پاکسازی منطقه شوش از ناحیه ریه و کتف هم مجروح شد. در نهایت درحالی‌که روزه بود، در عملیات رمضان تیپ حضرت رسول و گردان حمزه، شرکت کرد و در تیرماه سال 61 به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکرش به مدت 12 سال مفقودالاثر بود تا اینکه در سال 73 تفحص شد و به آغوش خانواده بازگشت. آنچه در پی می‌آید، حاصل همکلامی ما با عذرا ثمر مادر شهیدابوالفضل قاضی زاهدی است.

ازحال و هوای خانه شهید ابوالفضل قاضی زاهدی و مهربانی و مهمان‌نوازی مادر این شهید بزرگوار بسیار شنیده بودم. همین شنیده‌ها من را بر آن داشت که خود را به خانه این مادر شهید برسانم و برای لحظاتی همراه و همکلام او شوم تا از منش، اخلاق و سبک زندگی شهیدش بیشتر بدانم. شهیدابوالفضل قاضی زاهدی متولد 1343 بود که سال 60 درحالی‌که 18 سال داشت از سپاه ناحیه کرج پادگان شهیدشرع‌پسند به جبهه اعزام شد.

ابوالفضل در عملیات‌های بسیاری از جمله طریق‌القدس، فتح بستان، فتح‌المبین و شوش شرکت کرد و در پاکسازی منطقه شوش از ناحیه ریه و کتف هم مجروح شد. در نهایت درحالی‌که روزه بود، در عملیات رمضان تیپ حضرت رسول و گردان حمزه، شرکت کرد و در تیرماه سال 61 به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکرش به مدت 12 سال مفقودالاثر بود تا اینکه در سال 73 تفحص شد و به آغوش خانواده بازگشت. آنچه در پی می‌آید، حاصل همکلامی ما با عذرا ثمر مادر شهیدابوالفضل قاضی زاهدی است.

قاب‌های ماندگار

همراه با دو نفر از دوستانم وارد خانه شهید می‌شویم و با گذر از حیاط کوچک خانه به راهروی ورودی می‌رسیم. همان ابتدای ورودمان دیدن چهره بشاش و مهربان این مادر شهید شادمانی را مهمان دل‌های‌مان می‌کند. به محض ورود چشمم به گوشه‌ای از خانه می‌افتد که همانند یک نمایشگاه جنگ جلوه‌گری می‌کند. عکس‌های شهید یکی پس از دیگری در کنار هم به سلیقه این مادر 82 ساله چیده شده است. با تعارف‌های مادر شهید می‌نشینیم و از روی مبل کنار پنجره به یادمانی که مادر شهید با دستان پیر و چروکیده‌اش چیده است، نگاه می‌کنیم. از تک‌تک این تصاویر عطر خاطره و روز‌های پرشور گذشته تداعی می‌شود. با کمی دقت می‌توان قد کشیدن‌های ابوالفضل را از میان همان قاب عکس‌های به یادگار مانده از او دید. مادر کنارم می‌نشیند. دستانش را می‌گیرم و از او به خاطر اینکه این روز‌ها و در این شرایط پذیرای‌مان شد، تشکر می‌کنم. نامش را می‌پرسم. با همان صدای مهربان و دوست‌داشتنی‌اش پاسخ می‌دهد که من اصالتاً اهل قم هستم و همسرم اهل گلپایگان است. زمانی که با ایشان ازدواج کردم 15 سال داشتم و همسرم شاگرد شوفر بود. زندگی مشترکمان را از قم شروع کردیم و ماحصلش شد یک دختر و هفت پسر.

قم و همسایگی امام (ره)

از مادر شهید می‌خواهم از روز‌های انقلابی مردم قم و فعالیت‌های خانواده‌اش در آن روز‌ها بگوید. با اشتیاق می‌گوید: ما در قم مدت‌ها همسایه امام خمینی (ره) بودیم. منزل ایشان و منزل ما یک کوچه با هم فاصله داشت. عمه من با همسر امام رابطه خیلی خوبی داشت و من را همراه خودش به منزل ایشان می‌برد. خیلی مشتاق زیارت ایشان و اهل خانه‌اش بودم. خوب به یاد دارم، وقتی پسر‌های آقا از کوچه ما می‌گذشتند، می‌دویدم تا آن‌ها را زیارت کنم. لباس‌های سفید می‌پوشیدند و شال سبز به کمرشان می‌بستند. خیلی جذبه داشتند. همسایه‌ها ارادت زیادی به امام داشتند. کاسب و شاگرد و عالم هم نداشت. علاقه زیادی بین مردم و امام بود. مادر در ادامه می‌گوید: هنوز انقلاب به پیروزی نرسیده بود که آمدیم میدان خراسان تهران و بعد هم به کرج مهاجرت کردیم. کمی بعد که تظاهرات‌های مردمی شکل گرفت، بچه‌های من هم می‌رفتند. نگران بودم و همین نگرانی مرا ترسانده بود. دلهره داشتم که نکند برای بچه‌ها اتفاقی بیفتد. گاهی هم که صدای تیراندازی می‌شنیدم، چادر به سر می‌کردم و تا سر کوچه می‌رفتم ببینم چه خبر است! اما هیچ وقت مانع رفتن بچه‌ها نشدم. مدتی بعد خودم هم همراهشان شدم. صبح از خواب بیدار می‌شدم و ناهار را روی چراغ بار می‌گذاشتم و بعد هم که بسم‌الله می‌گفتیم و می‌رفتیم.

سربازان در گهواره

مادر شهید میان همکلامی‌مان بر‌می‌خیزد تا از ما با یک سینی چای و میوه پذیرایی کند. همراهان‌مان که مرا مشتاق شنیدن حرف‌هایش می‌بینند، دست به کار می‌شوند و از خودشان پذیرایی می‌کنند تا وقفه‌ای در روایت مادرانه‌های شهید نیفتد. مادر ادامه می‌دهد: پسرم ابوالفضل متولد سال 43 بود. از همان سربازان در گهواره‌ای که امام به داشتن‌شان می‌بالید. الحمدلله در سال‌های جهاد و جبهه به تکلیفش عمل کرد. ابوالفضل در بحبوحه پیروزی انقلاب 15 سال داشت و با وجود سن کم با دل و جرئت در راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد.

مزد دست ابوالفضل

مادر شهید در مورد نوجوانی‌های ابوالفضل می‌گوید: پسرم تا کلاس سوم ابتدایی بیشتر درس نخواند و بعد از ترک تحصیل برای کار به تراشکاری که در نزدیکی اداره پدرش بود، رفت. یک شب دیدم حقوقش را گرفته. پول زیادی هم استاد‌کارش به او داده بود. من روی حرام و حلال خیلی حساس بودم. به ابوالفضل حرفی نزدم، اما فردای همان روز به تراشکاری رفتم. ابوالفضل پشت دستگاه بود. تا من را دید خندید و به صاحبکارش گفت می‌دانید مادرم برای چه به اینجا آمده؟ گفتم من برای پول نیامدم. خواستم خیالم راحت باشد. می‌خواهم مطمئن شوم که بچه‌ام پول حلال به خانه می‌آورد. صاحبکارش گفت احسنت به تو مادر که اینقدر فکر رزق اهل خانه‌ات هستی. ابوالفضل پاک است. خیالتان از او و نانی که به خانه می‌آورد، راحت باشد. ابوالفضل تا پیروزی انقلاب در همان تراشکاری بود. بعد از پیروزی انقلاب و تشکیل بسیج یک روز آمد خانه و به من گفت می‌خواهم بسیجی شوم. ابوالفضل اهل کار خیر بود. یادم است برای ساخت مسجد الزهرا (س) محلمان خیلی دوندگی کرد. از این طرف و آن طرف پول جمع می‌کرد تا بتواند هزینه ساخت مسجد را تأمین کند.

5 رزمنده خانه قاضی زاهدی

همراه مادر کنار قاب‌عکس‌های گوشه اتاق می‌رویم. همین حین مادر شهید روایت‌هایش را پی می‌گیرد:

ابوالفضل سال 60 مشغول فعالیت‌های بسیج شد، اما این فعالیت‌ها او را راضی نکرد و با آغاز جنگ راهی جبهه شد. پسرم تابستان سال 60 در‌حالی‌که 18 سال داشت از سپاه ناحیه کرج پادگان شهید شرع‌پسند به جبهه اعزام شد. با پسر همسایه‌مان شهید زنگنه می‌خواست به جبهه برود، اما خانواده زنگنه به پسرشان اجازه نمی‌دادند. یک روز مانده به اعزام ابوالفضل، زنگنه آمد و به ابوالفضل گفت تو فردا می‌روی، من چه کنم! ابوالفضل دلداری‌اش داد که تو فردا آماده باش، من دنبالت می‌آیم. در میان تصاویر سراغ اولین رزمنده خانه را می‌گیریم. مادر می‌گوید ابتدا پسرم محسن رفت و بعد هم علی. ابوالفضل بعد از این دو برادرش اعزام شد. علی، محسن، مجید، حمید و ابوالفضل هر پنج پسرم در جبهه حضور داشتند. ما مخالفتی با حضور بچه‌ها در جبهه نداشتیم، اما بیقراری‌های مادرانه‌ام تمامی نداشت. ابتدا برایم سخت بود و اذیت می‌شدم، اما بعد عادت کردم. پسرم علی بعد از شهادت و مفقودالاثری ابوالفضل شیمیایی شد و روز‌های سختی را گذراند. حال جسمی‌اش مناسب نبود و در بیمارستانی در شیراز بستری شده بود. پسرم مجید هم جانباز است.

عکس و شهادت

میان قاب عکس‌های شهید چشمم به عکسی از ابوالفضل می‌افتد که در گوشه‌ای از دیوارخانه نصب شده و لحظاتی از مجروحیت ابوالفضل را به تصویر می‌کشد. ماجرای این عکس را از مادر شهید می‌پرسم، می‌گوید این عکس لحظه‌ای را به تصویر می‌کشد که تیر دو زمانه به ریه‌اش برخورد کرده و در ریه او ترکیده بود.

سید‌محمد اینانلو، فرمانده ابوالفضل کنارش بود. همان لحظه ابوالفضل دوربینش را به شهید اینانلو می‌دهد و از او می‌خواهد این لحظه را عکس بگیرد. آتش‌باران شدیدی هم در منطقه بود. شهید اینانلو ابتدا مخالفت می‌کند، اما با اصرار‌های ابوالفضل این عکس را می‌اندازد. بعد‌ها سید‌محمد اینانلو به شهادت رسید و این عکس از او برای ما به یاد‌گار ماند. بعد از مجروحیت ابوالفضل او را به بیمارستانی در مشهد منتقل کردند کمی بعد به خانه آمد. هر روز صبح برای پیاده‌روی و ورزش از خانه خارج می‌شد تا هر‌چه زود‌تر آمادگی باز‌گشت به جبهه را پیدا کند. ابوالفضل رفت و در عملیات رمضان مفقودالاثر شد. پسرم در عملیات‌های بسیاری از جمله طریق‌القدس، فتح بستان، فتح‌المبین و شوش شرکت داشت.

قول داد برگردد!

مادر شهید از آخرین لحظاتی که ابوالفضل را راهی کرد، اینطور روایت می‌کند: قبل از عملیات رمضان پسرم ساکش را آماده کرده بود. رو به من کرد و گفت می‌خواهم فردا صبح بروم. گفتم مادر تازه آمدی. گفت نه می‌خواهم بروم. صبح راهی شد. داشت کفش‌هایش را می‌پوشید که گفتم ابوالفضل سرت را بالا بگیر تا ببینمت! گفت مادر خیالت جمع باشد، برمی‌گردم. در ماه مبارک رمضان با دهان روزه راهی میدان رزم و مشهدش کردم. همراهش تا پیش ماشینی که می‌خواست او را با خود ببرد، رفتم. سوار ماشین شد. من چهار پسر دیگرم را بار‌ها و بار‌ها بدرقه کرده بودم، اما این بار گویی هر چه ماشین از من دور و دورتر می‌شد، این جان من بود که هر لحظه از من جدا می‌شد. ابوالفضل انگار که دل کنده باشد. تا آخرین لحظاتی که چشمم ماشین را بدرقه می‌کرد، دست تکان می‌داد. به خانه باز‌گشتم، میان گریه و بیقراری، خودم را دلداری می‌دادم که بر‌می‌گردد، اما ندایی درونم می‌گفت این‌بار برگشتی وجود ندارد. کمی بعد از انجام عملیات، پدر شهید زنگنه که با ابوالفضل راهی شده بود، به خانه ما آمد و گفت مادر ابوالفضل! میدانی بچه‌هایمان در عملیات رمضان گم شده‌اند. باور نمی‌کردم، اما پدر‌شهید زنگنه را با حرف‌هایم دلداری دادم و گفتم نگران نباشید حتماً باز‌می‌گردند.

آغاز مفقودی

اینجا بغض مادر می‌شکند و اشک‌ها روی گونه‌هایش سرازیر می‌شود و می‌گوید‌: همزمان با ابوالفضل، پسر دیگرم علی در جبهه بود. به علی گفتم مادر جان! می‌گویند ابوالفضل گم شده است. علی با اینکه می‌دانست، اما انکار کرد. در نهایت خبر قطعی شهادت ابوالفضل را به ما دادند. ابوالفضل با زبان روزه در ماه مبارک رمضان و در عملیات رمضان در تیرماه سال 61 به شهادت رسیده بود، اما هفت سال بعد شهادتش تأیید شد. مدتی بعد ما را به راهیان‌نور جبهه بردند. ما را به کانالی بردند. عکس ابوالفضلم را آنجا نصب کرده بودند. در میان کانال بودم که یک نفر صدا زد خانم زاهدی پسرت اینجا خوابیده. گفتم به خدا سپردمش. با اینکه برایش دلتنگ می‌شدم و گریه می‌کردم، اما می‌گفتم راضی‌ام به رضای خدا. مادرانه‌های شهید به روز‌های تفحص و شناسایی شهید‌ابوالفضل قاضی زاهدی می‌رسد: وقتی پیکر ابوالفضل را شناسایی کردند، من به سفر حج رفته بودم. یک شب خواب دیدم سنگ حجر را بوسیدم. همان لحظه یک مشت خاک سفید شبیه الماس در دستانم ریختند. گفتم این خاک ابوالفضل است که برایم آوردند. بعد که از خواب بیدار شدم، گفتم خدایا بچه‌ام را به من برگرداندی! بعد از اینکه از سفر حج برگشتم، خبر شناسایی ابوالفضل را برایمان آوردند. پسرم علی ابتدا رفت تا پیکر برادرش را ببیند. فقط استخوان پایش مانده بود. رفتم و خودم آنچه از او بعد از سال‌ها برایم مانده بود، دیدم. یک تابوت بود و یک استخوان پا. بچه‌ها گفتند دست نزنید، شیمیایی شده است. بیقراری‌های من برای ابوالفضلم ادامه داشت تا اینکه یک شب خوابش را دیدم. مانند یک ماه شده بود. لباس بسیجی به تن داشت. به سمتش دویدم گفتم وای مادر کجا بودی؟! من اینقدر به دنبالت می‌گشتم. گفت آمدم ببینمت.

پرونده‌ای آبی زیر بغلش بود. گفتم اینجا کار می‌کنی؟ گفت ما همه اینجا کار می‌کنیم. از آن خواب به بعد آرامش بیشتری گرفتم. شهدا راه خودشان را رفتند و ان‌شاءالله که ما هم بدانیم در کدام مسیر گام برداریم. در زمان مفقودالاثری ابوالفضل گریه می‌کردم، دلتنگ می‌شدم، اما هرگز ناشکری نکردم. از خدا می‌خواستم که او را از من بپذیرد و خدا را شکر پذیرفت. پسرم پیرو خط رهبری و ولایت فقیه بود.

اخبار گروه سایر رسانه‌ها صرفا بازنشر اخبار سایت‌ها و خبرگزاری‌هاست و خبرگزاری تسنیم هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.

 

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌‌ها

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار رسانه

از ادعای پیروزی صهیونیست‌ها تا گرفتار شدن در غزه

 از ادعای پیروزی صهیونیست‌ها تا گرفتار شدن در غزه
2024-04-14T11:46:51+03:30
صهیونیست ها تا چندی قبل از پیروزی قریب الوقوع و برگزاری جشن در نوار غزه خبر می دانند اما حالا پرده ها کنار رفته و مشخص شده رزمندگان مقاومت بخش های زیادی از ...

صفحه نخست روزنامه‌های شنبه ۲۵ فروردین ماه

 صفحه نخست روزنامه‌های شنبه ۲۵ فروردین ماه
2024-04-14T11:46:50+03:30
تصاویر منتخب صفحات نخست روزنامه‌های شنبه ۲۵ فروردین ماه منتشر می‌شود.

چشمان بسته مالیات بر لوکس‌نشینان

 چشمان بسته مالیات بر لوکس‌نشینان
2024-04-14T11:46:49+03:30
اخیرا مرکز پژوهش‌های مجلس گزارشی منتشرکرده که نشان می‌دهد درآمد دولت از محل اخذ مالیات از خانه‌های خالی و خانه‌های لوکس در سال ۱۴۰۲رقمی کمتر از۴۶ میلیارد تو...

۵۲ شهیدی که صیاد را به کردستان کشاندند

 ۵۲ شهیدی که صیاد را به کردستان کشاندند
2024-04-14T11:46:48+03:30
۱۶ مهر ۱۳۵۸ در حالی که تنها هفت ماه از پیروزی انقلاب می‌گذشت، یک اتفاق خاص باعث شد تا پای صیاد شیرازی به مناطق عملیاتی کردستان باز شود. در آن روز خبر رسید ک...

لزوم هدایت نقدینگی به تولید

 لزوم هدایت نقدینگی به تولید
2024-04-14T11:46:47+03:30
کارشناسان و فعالان حوزه خو‌درو بر این باورند که تعلل در واردات خودرو، جهش قیمتی را در بازار پدیدار کرده و بار دیگر موجب آشفتگی بازار خودرو شده است.

تولیدکننده  با بی‌مهری داخلی و  فرش قرمز خارجی روبه‌رو است

 تولیدکننده  با بی‌مهری داخلی و  فرش قرمز خارجی روبه‌رو است
2024-04-14T11:46:46+03:30
تأکیدهای صریح رهبر معظم انقلاب مبنی بر تقویت و جهش تولید، تمرکز بر تولید دانش‌بنیان و میدان دادن به مردم و بخش خصوصی واقعی نشان از این واقعیت دارد که تولید،...

نیش «وام با اقساط» به درمان دندان!

 نیش «وام با اقساط» به درمان دندان!
2024-04-14T11:46:46+03:30
۹۰ درصد از خدمات دندانپزشکی در بخش خصوصی ارائه می‌شود و هزینه‌های سرسام‌آور آن موجب می‌شود حتی طبقات متوسط هم برای انجام این خدمات وام بگیرند.

کلید امیدآفرینی

 کلید امیدآفرینی
2024-04-14T11:46:45+03:30
هشدار رهبر معظم انقلاب در باره وحدت کلمه را باید جدی گرفت. آن هم در شرایطی که بیش از هر زمان دیگری کشور به آن نیازمند است. دشمن صهیونیستی به خود اجازه داده ...

لیلاز: در مقایسه با سه سال قبل اقتصاد ایران رو به بهبود است

 لیلاز: در مقایسه با سه سال قبل اقتصاد ایران رو به بهبود است
2024-04-14T11:46:44+03:30
عضو شورای مرکزی کارگزاران می‌گوید: شرایط اقتصادی ایران را بهتر از چیزی که در رسانه‌های منتقد دولت مطرح می‌کنند، می‌بینم. هیچ حوزه‌ای در اقتصاد ایران وج...

هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله!

 هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله!
2024-04-14T11:46:43+03:30
در سالهای اخیر شاخصی بنام H-index جهت ارزشیابی عملکرد اساتید دانشگاه‌ها مورد توجه مسئولین وزارت علوم و بهداشت قرار گرفته که باعث ایجاد فضای رقابتی بین اساتی...

تعیین نامزد انتخاباتی در محافل خصوصی اصلاح‌طلب

 تعیین نامزد انتخاباتی در محافل خصوصی اصلاح‌طلب
2024-04-14T11:46:42+03:30
در محافل خصوصی اصلاح طلبان گفته می شود خوب است، محسن هاشمی یا اسحاق جهانگیری کاندیدا جریان اصلاح طلب باشند اما هنوز تصمیم قطعی یا رسمی اتخاذ نشده است!

همصدایی تحلیلگران از شکست‌های رژیم صهیونیستی در جنگ غزه!

 همصدایی تحلیلگران از شکست‌های رژیم صهیونیستی در جنگ غزه!
2024-04-14T11:46:42+03:30
عقب‌نشینی ارتش، شلیک موشک از غزه و کوچ مردم، نشان می‌دهد که صحبت‌های مسئولان از دستاوردهای نظامی و سیاسی خلاف چیزی است که شهروندان (اشغالگران) اسرائیلی می‌ب...

اذعان خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی به پیچیدگی حمله ایران به اسراییل

 اذعان خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی به پیچیدگی حمله ایران به اسراییل
2024-04-14T11:46:41+03:30
خبرنگار بی‌بی‌سی به پیچیدگی حمله امشب ایران به رژیم صهیونیستی اذعان کرد و گفت: گنبد آهنین توانایی این نبرد را ندارد!

توطئه تحریک هیجانی در مسیر قطبیدگی

 توطئه تحریک هیجانی در مسیر قطبیدگی
2024-04-14T11:46:41+03:30
در هر عرصه‌ای از سیاست گرفته تا رسانه، کنشگرانی حاضرند که سهمی از قدرت اجرایی و توجه عمومی دارند. کنشگران هر عرصه معمولا در مسائل مختلف به اظهار نظر پرداخته...

ماجرای اخراج شهید مهدی زین الدین از مدرسه

 ماجرای اخراج شهید مهدی زین الدین از مدرسه
2024-04-14T11:46:40+03:30
وقتی حزب رستاخیز شکل گرفت، رژیم افراد مختلف اعم از کاسب، دانش آموز و دانشجو، کارمند و کارگر را به زور به عضویت این حزب در می آورد. آن زمان مهدی دانش آموز بود.

دست مردم را باز بگذارید تا گره مسکن را بگشایند

 دست مردم را باز بگذارید تا گره مسکن را بگشایند
2024-04-14T11:46:40+03:30
مهم‌ترین اقدام دولت در جهت مشارکت مردم در راستای جهش تولید مسکن، تمرکز بر تأمین زمین و الزام شبکه بانکی جهت ارائه تسهیلات ساخت مسکن است تا مردم را برای مشار...

استقلال بدون مشتری روی دست دولت!

 استقلال بدون مشتری روی دست دولت!
2024-04-14T11:46:39+03:30
۱۰ روز تا پایان زمان تعیین شده از سوی ای‌اف‌سی برای تعیین تکلیف مالکیت و موضوعات مالیاتی دو تیم استقلال و پرسپولیس بیشتر باقی نمانده اما هنوز هیچ اقدام عملی...

مردم، الزام انکار‌ناپذیر جهش تولید

 مردم، الزام انکار‌ناپذیر جهش تولید
2024-04-14T11:46:38+03:30
پس از گذشت یک دهه از ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، مقام معظم رهبری اشارات دقیقی به ظرفیت‌های مردمی داشتند که کمتر مورد توجه مسؤولان قرار گرفته و در نه...

تحویل خودرو بعد از تحویل سال

 تحویل خودرو بعد از تحویل سال
2024-02-21T11:07:41+03:30
با گذشت یک سال از زمان ثبت نام متقاضیان خرید خودرو در قالب سامانه یکپارچه، خودروسازان به مشتریان اعلام می‌کنند که به جای خودروی ثبت‌نامی، خودروی دیگری تحویل...

تقریظ رهبری کتابم را نجات داد

 تقریظ رهبری کتابم را نجات داد
2024-02-21T11:07:40+03:30
گلعلی بابایی به‌عنوان یکی از پرکارترین و موثرترین چهره‌های ادبیات پایداری و مقاومت شناخته می‌شود. او و رفیق ــ همکارش حسین بهزاد،پدیدآورندگان مجموعه ۱۰جلدی ...

بابک زنجانی و درس‌های ۱۰ گانه تحریم

 بابک زنجانی و درس‌های ۱۰ گانه تحریم
2024-02-21T11:07:40+03:30
یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های مفاسد اقتصادی در ایران به روزهای پایانی خود رسیده و طبق اطلاعیه قوه قضائیه محموله‌ای معادل بدهی‌های ارزی بابک زنجانی در چند مرحل...

روزگار پررونق خـــــرافه!

 روزگار پررونق خـــــرافه!
2024-02-20T15:54:51+03:30
آخرین آمار وزارت بهداشت مربوط به سال ۹۳ است که نشان می‌دهد، حدود ۱۰ درصد از جمعیت کشور یعنی هشت میلیون نفر، دست‌کم سالانه یک‌بار سراغ خرافاتی مثل فالگیری و ...

جراحم و دلم جای دیگر است!

 جراحم و دلم جای دیگر است!
2024-02-20T15:54:51+03:30
برخی چشم‌پزشکان، متقاضیان را به‌صورت گروهی به اتاق عمل می‌برند و آنها را به‌دست تکنیسین‌هایی که اطلاعات و تجربه کافی در زمینه عمل جراحی ندارند، می‌سپارند که...

قاضی جوان: متهم را به اجاره‌خانه برای نیازمندان محکوم کردم

 قاضی جوان: متهم را به اجاره‌خانه برای نیازمندان محکوم کردم
2024-02-20T15:54:50+03:30
میثم حسین‌پور، قاضی جوانی که به دلیل صدور احکام نوآورانه جایگزین حبس شناخته شده است معتقد است در پرونده‌هایی که جرائم کم‌اهمیت صورت گرفته، می‌توان به جای حب...

سلبریتی‌زدگی آگهی‌های‌تلویزیونی

 سلبریتی‌زدگی آگهی‌های‌تلویزیونی
2024-02-20T15:54:49+03:30
دنیای تبلیغات یعنی دنیای فروش و طبیعتا تولیدکننده برای نمایش بهتر و فروش محصولاتش از هر روشی استفاده می‌کند. یکی از این روش‌های نمایش محصولات و تبلیغات استف...

وکلای سریال‌های نمایش خانگی مجرم‌اند!

 وکلای سریال‌های نمایش خانگی مجرم‌اند!
2024-02-20T15:54:47+03:30
در جامعه‌ای که شأن وکیل از سوی برنامه‌سازان که مخاطب آن‌ها عموم مردم یک جامعه هستند، رعایت نشود، باعث می‌شود افکار عمومی و اذهان جامعه، نسبت به «نهاد و...

۴۰ هزار نفر هم کارمند دولت، هم فعال بخش خصوصی

 ۴۰ هزار نفر هم کارمند دولت، هم فعال بخش خصوصی
2024-02-20T15:54:47+03:30
براساس داده‌های استخراج‌شده از سامانه اتاق اصناف، نزدیک به ۴۰ هزار نفر از کارمندان دولتی صاحب پروانه کسب‌وکار فعال هستند. مشاوره املاک، خرده‌فروشی خواروبار،...

نماهنگ | انتخابات؛ راه درست

 نماهنگ | انتخابات؛ راه درست
2024-02-20T15:54:46+03:30
بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره انتخابات ۱۴۰۲ از توصیه به همه مردم برای مشارکت تا برطرف شدن مشکلات با انتخابات را در ویدئوی پیش‌رو مشاهده کنید.

سیاه‌نمایی، بازی در پازل دشمن

 سیاه‌نمایی، بازی در پازل دشمن
2024-02-20T12:21:22+03:30
سیاه‌نمایی، بزرگ‌نمایی مشکلات، تخریب دستاوردهای انقلاب اسلامی و موفقیت‌های دولت‌ها، توطئه‌های تفرقه‌افکنانه، تبعیضات قومی و منطقه‌ای، افتادن در جنگ قدرت، تخ...

انتخابات و عزت بین‌المللی

 انتخابات و عزت بین‌المللی
2024-02-20T12:21:22+03:30
مشارکت حداکثری مردم در انتخابات موجب همبستگی ملی، قدرت و استحکام ایران به‌خصوص در عرصه سیاست خارجی شده و اتکای نظام به آرا و حمایت مردم با حضور در انتخابات،...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)