میرنیوز

نقش‌های فالش / خوانندگانی که سودای بازیگری دارند

نقش‌های فالش / خوانندگانی که سودای بازیگری دارند 2021-11-03T10:36:04+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر، حضور خوانندگان معروف به عنوان بازیگر در سریال‌های شبکه نمایش خانگی با نظرات ضد و نقیضی از سوی کاربران همراه بوده اما بیشتر مخاطبان این سریال‌ها و کاربران فضای مجازی نسبت به غیرحرفه‌ای بودن این کار موضع گرفته‌اند. روزنامه جام جم در گزارشی به حضور پررنگ خواننده‌ها در عرصه بازیگری پرداخته است:

اصطلاح فالش‌خواندن درباره خوانندگانی به کار می‌رود که نت‌های موسیقی را اشتباه بخوانند. قاعدتاً این اشتباه نباید در هیچ اجرایی پیش بیاید و مخاطبان و شنوندگان موسیقی دست‌کم هیچ وقت توقع ندارند چنین خطای آوازی از خواننده‌های سرشناس و کاربلد سر بزند. اما آدمیزاد است و خطاهای گاه ناگزیرش و اگر نگاه بایدی و ایده‌آلیستی را کنار بگذاریم، گاهی فالش‌خوانی‌های آشکار و پنهانی پیش می‌آید و مثل خار کنار گل عمل می‌کند. فالش‌خواندن برخی خواننده‌ها در عرصه موسیقی را می‌توان با اغماض و دیده خطاپوش پذیرفت اما حضور بی‌کیفیت و کم کیفت‌شان در زمینه بازیگری جای چشم‌پوشی ندارد. نه این‌که همه آنهایی که به عنوان بازیگر فعالیت می‌کنند، کاردرست و این‌کاره‌اند و بازی‌های بد و ضعیف ندارند اما بازی سطح پایین خواننده‌هایی که بعضی از نقش‌های اصلی سریال‌های تازه شبکه نمایش خانگی را به عهده دارند، باعث یک توجه و بدگمانی اساسی به این دست از حضورها می‌شود. «هرکسی را بهر کاری ساختند» می‌تواند اینجا به کار بیاید و این سوال را از خود این خواننده‌های عزیز و البته تهیه‌کننده‌ها و کارگردان‌های این آثار پرسید که علت‌های این حضور چیست. تعطیلی کنسرت‌ها در دوران شیوع کرونا می‌تواند یکی از مهم‌ترین دلایل در این زمینه باشد اما در سال‌های قبل هم شاهد حضور خواننده‌هایی به عنوان بازیگر در فیلم‌های سینمایی بودیم و این حضور لزوماً ربطی به کرونا و تعطیلی کنسرت‌ها ندارد. ولی می‌شود کمیت این حضور و همزمانی چشمگیرش را به دوران پاندمی ربط داد. بحث اصلی در این رابطه، نه صرفاً حضور خواننده‌ها به عنوان بازیگر بلکه کیفیت نازل بازیگری آنهاست. به هرحال چهره‌بودن و محبوبیت این خواننده‌ها میان جمعی از مردم و جوانان، یکی از اصلی ترین دلایل این حضورها در ترکیب بازیگران برخی سریال‌های شبکه نمایش خانگی است. این انتخاب‌ها اگرچه باعث جلب توجه اولیه و کنجکاوی‌هایی برای تماشا می‌شود اما این بهره‌برداری تا یک جایی کاربرد دارد و مخاطبانی که بازی‌های خوب و بد را می‌شناسند، متوجه ضعف‌های بازیگری این خواننده‌های بدون پشتوانه در بازیگری می‌شوند. تا وقتی کیفیت فیلمنامه‌ها و ضعف در شخصیت‌پردازی و کارگردانی وجود داشته‌باشد و فیلمسازان و تهیه‌کننده‌ها در یک تعارف و رودربایستی و محبوبیت و چهره‌بودن خواننده از اشتباه‌های او جلوی دوربین و به عنوان بازیگر چشم‌پوشی کنند، این موج و روند فاجعه‌آمیز ادامه خواهدداشت و همان اندک آبروی گذشته خواننده‌ها در سینما را از بین می‌برند. اگر در حق خواننده‌ها و عرصه موسیقی اجحاف نکنیم و بخواهیم نگاهی منصفانه درنظر بگیریم، بد نیست اشاره‌ای هم به آبروریزی‌های آن‌طرفی هم داشته‌باشیم، این‌که در این سال‌ها بازیگرانی هم بودند که هوس خوانندگی به سرشان زده و با صدای بد یا فالش‌خواندن‌هایشان یا ترکیب هر دو، چه گوش‌خراشی‌ها که نکرده‌اند و باعث اعتراضات و گلایه‌های برخی کاربلدها و خواننده‌ها و اهالی موسیقی شدند. اما چون الان بحث حضور تقریباً یکباره و همزمان چند خواننده در سریال‌های شبکه نمایش‌خانگی است، توپ فعلاً در زمین اهالی موسیقی است و علاقه‌مندان جدی و واقعی سینما می‌توانند نگرانی‌های خود را از این هجوم و «اجرای کم کیفیت» و فالش‌خواندن نقش‌ها اعلام کنند.

واقعاً بغض ترانه می‌شکنه
عشق و علاقه رضا یزدانی به فیلم چیز تازه‌ای نیست و این خواننده و آهنگساز سال‌هاست که با سینما حشر و نشری دارد. خوانندگی در تیتراژها و برخی فیلم‌ها و سریال‌ها، جای پای او را در این زمینه محکم کرد. تجربه بازیگری او هم مربوط به همین اواخر نیست و با حضور در برخی سکانس‌های آثار مسعود کیمیایی و اجرای ترانه‌هایی چون «لاله‌زار» پایش به بازیگری هم باز شد اما حضورهایش به عنوان بازیگر، بیشتر سمت و سوی موسیقایی داشت و به نوعی نقش خواننده‌ها را بازی می‌کرد. شاید بازی او در سریال «میدان‌سرخ» یکی از اولین و مهم‌ترین نقش‌های یزدانی فارغ از بحث خوانندگی است؛ ولی نتیجه این حضور آن هم در نقش منفی، صرفاً در حد و اندازه تیپکال و کاملاً متکی به گریم است و اداهای مثلاً رعب‌آور یزدانی، از سطح فراتر نمی‌رود و تنها یک ضدقهرمان پوشالی را پیش روی ما قرار می‌دهد. فریادها و تشرهایش به زیردستان و افراد مقابل، هدایت شده و کنترل شده نیست و بر موقعیت‌های مضحک قصه می‌افزاید. همان دیالوگ «طلاها و الماس‌های من کجاست؟» که خطاب به مهتاب کرامتی می‌گوید، برآیند خوبی از کل وضعیت نقش‌آفرینی یزدانی در میدان‌سرخ است. ضعیف بودن و کلیشه‌ای بودن دیالوگ‌هایی هم که برای این نقش نوشته شده، تیر خلاص را به بازی یزدانی می‌زند و او هم بازیگر یا خواننده‌ای نیست که بتواند با مهارت، این جنس دیالوگ‌ها را متعلق به خود و باورپذیر کند. البته وقتی حتی بازیگران حرفه‌ای و این‌کاره مثل حمید فرخ نژاد، علی مصفا و مهتاب کرامتی هم فاصله بعیدی با نقش‌آفرینی‌های خوب خود دارند، انتظار یک بازی خوب و مناسب از یک خواننده توقعی بیجا به نظر می‌رسد.




یه خواهش
هرچقدر صدای فرزاد فرزین در تیتراژ سریال «میدان‌سرخ» - که رضا یزدانی یکی از نقش‌های اصلی آن را بازی می‌کند- قابل تحمل و در راستای هنر اوست، بازی‌اش در سریال دیگر شبکه نمایش‌خانگی یعنی «ملکه گدایان» که مدتی قبل پخش آن به پایان رسید، فاجعه‌بار و غیرقابل تحمل بود. با این‌که آن سریال هم به جز یک مورد (بازی جذاب رضا بهبودی در نقش شبیر) چیز قابل دفاعی نداشت و ضعف کار فقط منحصر به حضور بد یک خواننده نیست اما فرزین برای ضعیف و سطحی‌بودن نقش پارسا پارسا - نامی که حتی در بازی اسم فامیل هم مردود است! - واقعاً از هیچ کوششی فروگذار نکرد. شاید از همین سریال بود که حضور خواننده‌ها در فضایی اشرافی و در نقش‌های منفی و ضدقهرمان باب شد و کار را به این نقش‌های فالش رساند. خواننده‌های عزیز فعلی و احتمالاً بعدی که می‌خواهند تا اطلاع ثانوی، نان شهرت و محبوبیت‌شان در خوانندگی و موسیقی را در سینما و شبکه نمایش‌خانگی و بازیگری بخورند و اصرار هم به بازی در نقش‌های منفی دارند، لااقل برخی از بهترین نقش‌آفرینی‌های ضدقهرمانی در تاریخ سینمای جهان و ایران را مرور کنند و چیزهایی یاد بگیرند. سینما و تلویزیون نیاز به بازیگران متنوع و فراوانی دارد و هیچکس هم جای دیگری را تنگ نمی‌کند. حضور خواننده‌ها یا هر صنف دیگر در بازیگری هم بلامانع است، به شرطی که کیفیت بازی‌ها از یک سطح اولیه و استاندارد برخوردار باشد و برخی تهیه‌کننده‌ها و کارگردان‌ها صرفاً دنبال بهره‌برداری اسمی از این چهره‌های سرشناس عرصه موسیقی و دیگر زمینه‌ها نباشند و کمی هم به فکر ارتقای اثر و غافلگیری مخاطبان با بازی خوب و حضور متفاوت این افراد باشند. اگرچه مرغ همسایه غاز می‌شود اما انصافاً و به عنوان نمونه نگاهی به بازی لیدی گاگا در فیلمی مثل «ستاره‌ای متولد می‌شود» و حتی بازی‌اش در همین تیزرهای منتشر شده در «خانه گوچی» بیندازید تا دریابید ما مخالف حضور هیچ خواننده‌ای در بازیگری نیستیم، اگر بازی جذاب و قابل قبولی داشته‌باشد.




ای بابا! هر بار این درو...
این هم از بدشانسی امیر مقاره، یکی از خواننده‌های گروه شناخته‌شده ماکان بند است که ما در این سرچراغی سریال شبکه نمایش‌خانگی «جزیره»، فقط باید از او انتقاد و به او بند کنیم. سریالی که واقعاً هیچ چیز جذاب و درستی برای پیگیری و تماشا ندارد و صرفاً رقابت کورکورانه و چشم و هم چشمی پلتفرم‌هاست که باعث شده ثمره کیش‌گردی یک گروه فیلمسازی، به شکل اثری فاجعه به خورد مخاطبان بینوا داده‌شود. وقتی کمترین نشانی از بازی‌های خوب محمدرضا فروتن و هنگامه قاضیانی و میترا حجار و حسام منظور و دیگران نیست، واقعاً چرا ما باید بند کنیم به ماکان بند؟ تنها علت این مواجهه انتقادآمیز، همین موضوع گزارش است ولاغیر. مقاره هم آن‌طور که در همین دو قسمت واقعاً ناقابل متوجه شده‌ایم، یک نقش منفی و ضدقهرمان به نظر می‌رسد و در قالب شخصیت یا به عبارت بهتر تیپی به نام ارشد شاهنگ، مقادیر زیادی ادا و اطوار است و انگار در غیاب متن و شخصیت‌پردازی و هدایت درست از سوی کارگردان، می‌خواهد با تکیه بر خوش‌تیپی و شهرت خوانندگی‌اش کار را پیش ببرد.




حباب بازیگری
هنوز بعد از دو قسمت، کاملاً مشخص نیست سیروان‌خسروی در سریال شبکه نمایش‌خانگی «حرفه‌ای» یک نقش منفی و ضدقهرمان است یا در سمت جبهه خیر و مثبت ماجرا قرار دارد! اما کم و بیش همان مشکلات نقش‌آفرینی رضا یزدانی در میدان سرخ در بازی خسروی هم وجود دارد و ما تا حدود زیادی صرفاً با یک تیپ و مقادیری ژست و ادا روبه‌رو هستیم و خبری از هنر بازیگری و همذات‌پنداری مخاطب نیست. سیروان خسروی در این دو قسمت که نشان داد، دست بالا می‌توان تیپ و خونسردی چهره‌اش را در حضورهای تبلیغاتی پذیرفت و گزینه مناسبی برای «بازی» در نقش‌های مهم و داستانی به نظر نمی‌رسد. البته ویژگی‌ای که تا حدودی به داد خسروی در این سریال رسیده، میزان کم دیالوگ‌هاست و شاید گزیده‌گویی برای خواننده‌هایی که مهارت بازیگری ندارند، در برخی جاها چاره‌ساز باشد. هرچند خسروی با نوع راه رفتنش که کمی شبیه شخصیت بازی‌های جنگی رایانه‌ای است، همان اندک لطف سکوتش را هم خدشه‌دار کرده‌است.
برعکس بازی زانیار خسروی در همین سریال، فضای رئال و باورپذیرتری دارد و درست‌تر به نظر می‌رسد. البته بخشی از ماجرا به تفاوت دو شخصیت در فیلمنامه هم برمی‌گردد اما فعلاً تا اینجا کفه باورپذیری بازی زانیار سنگین‌تر است. تا ببینیم در ادامه سیروان از این حبابِ (اسم یکی از ترانه‌های مشترکش با برادرش زانیار) بازیگری رها می‌شود و بازی دلپذیری ارائه می‌کند یا نه.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار مجازی

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!
2023-09-07T17:16:53+03:30
«هر چه داریم از امام حسین(ع) داریم. زندگی‌مان مال امام حسین(ع) است. این کار هم بساط هر سال است، این مغازه پدرمان است که خادم و عاشق امام حسین (ع) بود. ما هم ...

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!
2023-09-04T15:36:59+03:30
فیلتر کردن بسترهای مختلف فضای مجازی در سطح جهان مسئله تازه‌ای نیست؛ از جنوب غرب آسیا که شدت فیلترینگ در آن بیشتر است گرفته تا چند قاره آن طرف‌تر در کشور کانادا.

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!
2023-09-03T13:30:14+03:30
هنگام تماشای اعزام زائران افغانستانی اشک می‌ریختند؛ گویا دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند و انگار بدرقه اربعینی‌ها، به مناسک جاماندگان تبدیل شده باشد، جاماندگ...

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون
2023-08-26T10:01:16+03:30
«مشکل زائران افغانستانی ارتباط چندانی به ایران ندارد؛ مربوط به دولت افغانستان است که اربعین برایش در اولویت نیست و متولی دولتی برای زیارت اربعین ندارد، بنابر...

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»
2023-08-15T14:21:28+03:30
حبیب‌الله حاجی‌زاده، سال‌ها است بدون اینکه کسی از او بخواهد یا حقوقی دریافت کند از جنگل‌ها مراقبت می‌کند: «ما نه می‌گذاریم آتش به جان جنگل بیفتد، نه می‌گذاری...

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!
2023-08-14T13:07:53+03:30
شبکه‌های اجتماعی این روزها چالش‌هایی را رواج می‌دهند که مبنای علمی ندارند، دنبال جذب مخاطب هستند و سعی دارند القا کنند: «شما تنها با شرکت در چالش‌ها، به یک ا...

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!
2023-08-12T13:01:13+03:30
همسایگان زندان «رجایی شهر» بعد از تخلیه از این ندامتگاه، بیش از آنکه از سال‌ها همجواری با آن شکایت کنند، به فکر آینده بودند: «ما از مسئولان پارک و هتل نمی‌خو...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی
2023-08-07T20:23:55+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!
2023-08-07T15:57:38+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر
2023-08-01T14:43:59+03:30
روزنامه «جوان» در گزارشی به ماجرای جر و بحث اخیر نماینده مردم تربت‌جام در مجلس با کاربران توئیتری پرداخت.

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-29T00:24:02+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-26T10:37:22+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»
2023-07-26T09:43:56+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید که نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!
2023-07-23T11:03:54+03:30
«مجید دستانی» از 12سال ماشین‌نویسی در محرم می‌گوید که با رفقایش، خودروها را با خط خوش مزین به نام اباعبدالله(ع) می‌کنند،خودروهایی که تا مدت‌ها مثل بیلبوردهای...

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!
2023-07-20T12:18:55+03:30
روزنامه «همشهری» در گزارشی به تبلیغات اخیر برخی شرکت‌ها برای اعطای وام بدون ضامن پرداخت و ابعاد غیرقانونی بودن آن را شفاف کرد، این گزارش همچنین توضیحاتی دربا...

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 
2023-07-20T11:38:56+03:30
خودرو را پارک کردم و به محل گودبرداری برگشتم و پرسیدم اینجا قبلاً پمپ بنزین نبود؟ جوابشان حافظه تصویری‌ام را تأیید کرد: «پمپ بنزین بود! دیگر نیست؛ حالا قرار ...

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!
2023-07-19T13:19:04+03:30
می‌گویند نوشیدن چای داغ در لیوان‌های پلاستیکی احتمال ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد؛ اعتراضی نیست! فقط ای کاش طعم چای بعد از روضه را عوض نکند. کافی است چای...

بازندگان کنکور!

بازندگان کنکور!
2023-07-16T13:07:00+03:30
روزنامه «جام جم» در گزارشی به تاثیر شرایط جغرافیایی و شکاف طبقات اجتماعی بر قبولی رشته‌های دانشگاهی در دهک‌های مختلف جامعه پرداخته و از دهک‌های ضعیف به عنوان...

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش
2023-07-16T13:06:59+03:30
پیر و جوان ندارد، تقریباً همه باندی به چشم دارند و دستی به در و دیوار! اینجا همه درد چشم دارند؛ درد بینایی! و ضیا با تخصص خود به چشم‌ها نور روشنایی می‌بخشد، ...

چگونه دختران دهه‌هشتادی محله بانی برگزاری یک مراسم ازدواج شدند؟

چگونه دختران دهه‌هشتادی محله بانی برگزاری یک مراسم ازدواج شدند؟
2023-07-16T10:54:01+03:30
روزنامه «همشهری» به سراغ یکی از محله‌های تهران رفت که در آن دختران دهه هشتادی با برگزاری مراسم عروسی از آغاز سنین نوجوانی باعث و بانی امر خیر می‌شوند. ​​​​​​​

جهان‌شهر علوی/ غم و شادی شیعیان به هم گره خورده است

جهان‌شهر علوی/ غم و شادی شیعیان به هم گره خورده است
2023-07-11T14:22:15+03:30
تاجیک، تمام روز لحظه‌ای استراحت نکرده و در مسیر شلوغ «مهمونی ۱۰ کیلومتری» خدمت کرده اما در دل حسرت می‌خورد که کاش تمام شیعیان دنیا می‌توانستند در جشن بزرگ ام...

فعلا حرف خواب و خوراک نباشد؛ بعد از مراسم همه سِرُم می‌زنیم!

فعلا حرف خواب و خوراک نباشد؛ بعد از مراسم همه سِرُم می‌زنیم!
2023-07-07T14:28:52+03:30
حرف آخر را یکی از خادمان می‌زند: «یادتان نرود؛ قرار است یکی از بزرگ‌ترین کارهای دنیا را انجام بدهیم. تا صبح شنبه کسی حرف از خواب و خوراک نزند، بعد از مراسم ه...

«چند قطره باران» بر گونه آرزوهای کوچک/ پیتزای مهربانی بدون عکس!

«چند قطره باران» بر گونه آرزوهای کوچک/ پیتزای مهربانی بدون عکس!
2023-07-06T12:22:13+03:30
حسن صلواتی چند سالی است که با همراهی دوستان عکاس و هنرمندش یک حرکت جذاب را شروع کرده است؛ فروش عکس‌ها به نفع بچه‌های محروم! امسال هم سفره پیتزای آنها به عشق ...

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)
2023-07-04T14:22:10+03:30
«سر بر دامن ماه» از طریق برش کمتر دیده‌شده تاریخ یعنی زندگی امام هادی (ع)، قدم به روایت غیبت امام زمان (عج) می‌گذارد و در این میان شخصیت «بانو حُدیث» مادربزر...

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی مدرن از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی مدرن از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)
2023-07-04T09:42:14+03:30
«سر بر دامن ماه» از طریق برش کمتر دیده‌شده تاریخ یعنی زندگی امام هادی (ع)، قدم به روایت غیبت امام زمان (عج) می‌گذارد و در این میان شخصیت «بانو حُدیث» مادربزر...

کارت شما مسدود است!/ زخم رفتارهای سلیقه‌ای با مهاجران

کارت شما مسدود است!/ زخم رفتارهای سلیقه‌ای با مهاجران
2023-06-28T08:48:35+03:30
اواخر خرداد هر سال با پایان مهلت کارت‌های آمایش، حساب‌ بانکی مهاجران افغانستانی برای مدتی نامعلوم مسدود می‌شود؛ اقدامی که بیش از یک دستورالعمل مدیریتی، اعمال...

عروسی که صبح ازدواجش دوید/ می‌گفتند قدت کوتاه است، برو یک رشته دیگر!

عروسی که صبح ازدواجش دوید/ می‌گفتند قدت کوتاه است، برو یک رشته دیگر!
2023-06-27T01:41:38+03:30
سال‌های زیادی از زمانی که به اسماعیل‌نژاد می‌گفتند «قدت کوتاه است، به درد دویدن نمی‌خوری» می‌گذرد اما او امروز رکورددار دوی سرعت در ایران است و رویای کسب مدا...

عکاسان خبری، دشمن کسی نیستند!/ ثبت تاریخ از دل آتش تا قلب کرونا

عکاسان خبری، دشمن کسی نیستند!/ ثبت تاریخ از دل آتش تا قلب کرونا
2023-06-11T12:21:13+03:30
«عکاس خبری دشمن کسی نیست! باید به این آگاهی برسیم که عکاس، ثبت‌کننده تاریخ است و قرار نیست نگاه پررنگ سیاسی داشته باشد، دغدغه جدی عکاسان این است که در هر شرا...

غنی‌سازی با خلوص بالا برای رفع تحریم است/همچنان با آژانس بین‌المللی انرژی تعامل داریم

غنی‌سازی با خلوص بالا برای رفع تحریم است/همچنان  با آژانس بین‌المللی انرژی تعامل داریم
2023-06-11T00:00:47+03:30
محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت غنی‌سازی‌های با خلوص بالا برای این صورت گرفته تا تحریم‌ها لغو شوند، هدف قانونگذار هم همین بوده که اقدام راهبردی برای ل...

چرا راه آهن رشت - آستارا کلیدی‌ترین پروژه ریلی کشور است؟

چرا راه آهن رشت  - آستارا کلیدی‌ترین پروژه ریلی کشور است؟
2023-05-18T11:13:51+03:30
کریدور شمال - جنوب یک مسیر اقتصادی مهم و استراتژیک برای ترانزیت بار میان هند، روسیه و شمال اروپا از طریق ایران است که راه‌آهن رشت - آستارا به عنوان حلقه مفق...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)