میرنیوز

رقابت نفسگیر کرونا و واکسن

رقابت نفسگیر کرونا و واکسن 2021-07-27T08:49:48+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر، وطن امروز نوشت: پیک پنجم کرونا به دلیل قدرت بالای سرایت‌پذیری گونه دلتای این ویروس خطرناک‌تر از پیک‌های قبلی است. در حال حاضر بیمارستان‌ها پر از مبتلایان به ویروس جهش‌یافته دلتا است، چرا که این ویروس بسیار مسری محدودیت سنی نمی‌شناسد و می‌تواند همه اعضای خانوار را درگیر کند. شدت بیماری در پیک پنجم تا جایی است که رکورد بیشترین موارد ابتلا در یک شبانه‌روز شکسته شده است، به طوری که از ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور تاکنون، بیشترین آمار ابتلا در یک شبانه‌روز بیش از ۲۷ هزار مورد ثبت شده بود که در پیک پنجم رکورد ابتلای روزانه به بیش از ۳۰ هزار نفر رسیده است.

به تاکید کارشناسان، راه‌حل عبور از موج جدید این بیماری خطرناک رعایت اصول بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی است. علاوه بر این، سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون نیز موضوع مهم دیگری است که برای عبور از این بحران باید مدنظر قرار گیرد. این در حالی است که تعطیلی ۶ روزه دو استان تهران و البرز هم نتوانست درمهار این بیماری تأثیرگذار شود. در این میان هر چند واکسیناسیون این روزها با حضور نیروهای اورژانس در طرح ضربتی تلقیح واکسن کرونا سرعت بیشتری به خود گرفته است اما با توجه به افزایش مراکز تولید انبوه واکسن‌های داخلی نظیر کووایران برکت و... در کنار واردات واکسن‌های خارجی، افزایش مراکز واکسیناسیون ضروری است.

بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۸ میلیون و ۱۴۱ هزار و ۸۵۲ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۲ میلیون و ۴۲۶ هزار و ۶۹۷ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق‌شده در کشور به ۱۰ میلیون و ۵۶۸ هزار و ۵۴۹ دوز رسیده است. آمار واکسیناسیون انجام شده در کشور نشان می‌دهدکه ۳۰۲ هزار و ۷۳۸ نفر دیروز واکسن کرونا تزریق کرده‌اند که از این تعداد ۲۷۰ هزار و ۷۴۸ نفر دوز اول را تزریق کرده و ۳۱ هزار و ۹۹۰ نفر نیز واکسینه کامل شده‌اند. وزارت بهداشت همچنین تاکید کرده است افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت‌نام و پس از دریافت پیامک نوبت‌دهی، به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

ویروس جهش‌یافته کودکان را بیشتر مبتلا می‌کند

ویروس جهش‌یافته و بی‌رحم کرونا موسوم به دلتای هندی برای از پا درآوردن افراد مبتلا به این بیماری، کوچک و بزرگ نمی‌شناسد به طوری که اکنون خیلی از بیمارستان‌های کودکان پر از مبتلایان به این ویروس است. دبیر کمیته علمی کشوری «کووید-۱۹» با بیان اینکه ویروس دلتا در سنین کمتر دیده می‌شود و به نظر می‌رسد درگیری در بچه‌ها در این نوع بیشتر است، گفت: به نظر می‌رسد اگر در نوع جهش‌یافته دلتا هر چه سریع‌تر درمان ضدویروسی را شروع کنیم بتوانیم زودتر بیماری را کنترل کنیم.

عاطفه عابدینی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به اینکه علائم بالینی کرونا در جهش‌های مختلف خیلی بزرگ و متفاوت نبوده است، گفت: البته در نوع دلتا بروز سردرد و آبریزش بینی بارزتر است که در کووید ووهان این علامت کمتر دیده می‌شد. همچنین علائم گوارشی و درد معده در موتاسیون جدید بیشتر از انواع قبلی است. وی خاطرنشان کرد: هنوز هم افراد سالمند، چاق، فشارخونی‌ها، بیماران قلبی، دیابتی‌ها و بیماران مزمن کلیوی در معرض بیشتر ابتلا به کرونا هستند.

اما برخلاف نوع ووهان که این بیماری در افراد سالمند بیشتر دیده می‌شد، ویروس دلتا در سنین کمتر نیز دیده می‌شود و به نظر می‌رسد درگیری در بچه‌ها نیز در این نوع بیشتر است. دبیر کمیته علمی کشوری «کووید-۱۹» درباره اثرگذاری واکسن‌ها بر جهش جدید دلتا بیان داشت: به نظر می‌رسد هر پلتفرم واکسنی روی جهش دلتا هم اثر داشته باشد اما درصد اثرات هر واکسن خیلی متفاوت است و هنوز نمی‌توانیم آمار دقیقی درباره درصد اثرات واکسن‌ها بر ویروس جدید بدهیم.

وی در رابطه با درمان‌های خاص مربوط به جهش دلتا گفت: «کووید-۱۹» ۲ فاز ویروسی و التهابی دارد که فاز التهابی شدیدتر است، به نظر می‌رسد در نوع جهش‌یافته دلتا هر چه سریع‌تر درمان ضدویروسی را شروع کنیم می‌توانیم کل بیماری را کنترل کنیم. فوق‌تخصص بیماری ریه ادامه داد: در جهش‌های جدید، فاز التهابی زودتر شروع می‌شود مثلا اگر درگیری ریوی در نوع ووهان در هفته دوم بود، در جهش دلتا لزوما در هفته دوم نیست و می‌تواند ۳ یا ۴ روز بعد از شروع بیماری، فاز التهابی سریع‌تر و شدیدتر آغاز شود.

باز بودن مراکز خرید، رستوران‌ها و تردد در جاده‌ها در زمان وضعیت قرمز

واریانت جدید ویروس جهش‌یافته کرونا به نام لامبدا در ۳۰ کشور دنیا شناسایی شده است، بنابراین مبارزه با این بیماری در گرو خودمراقبتی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کنار تسریع روند واکسیناسیون است. عضو کمیته علمی «کووید-۱۹» ضمن ارائه توضیحاتی درباره جهش جدید ویروس کرونا، در عین حال شرایط کرونا در کشور را ارزیابی کرد. دکتر سیدعلیرضا ناجی درباره جهش جدید ویروس کرونا تحت عنوان لامبدا گفت: این جهش ابتدا در کشور پرو شناسایی شد و اکنون در بیش از ۳۰ کشور شناسایی شده است. این جهش دارای موتاسیون‌های متعددی است که خصوصیات زیادی دارد؛ به نظر می‌رسد میزان انتقال ویروس افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: این واریانت در کشور پرو به وجود آمد، البته هنوز سازمان جهانی بهداشت جهش لامبدا را به عنوان واریانت مورد نگرانی طبقه‌بندی نکرده است ولی این جهش جزو واریانت‌هایی است که باید مورد توجه زیاد قرار گیرد. ناجی درباره خصوصیات جهش لامبدا تصریح کرد: به نظر می‌رسد انتقال بیماری افزایش یافته و همچنین میزان گریز از سیستم ایمنی در این جهش افزایش یافته است. از طرفی حذف‌های متعددی که در ژنوم آن رخ داده است، ما را در شناسایی ویروس با روش‌های متداول نگران کرده است به طوری که ابتدا در کشور پرو هم نمی‌توانستند آن را بخوبی شناسایی کنند. باید منتظر باشیم تا اطلاعات بیشتری از این جهش به دست بیاید و ببینیم آیا به اندازه سویه دلتا می‌تواند خطر آفرین باشد یا خیر.

با خصوصیاتی که فعلا از آن می‌دانیم به نظر می‌رسد بتوان آن را کاندیدای واریانت مورد خطر قرار داد. وی گفت: برای تصویرسازی درباره علائم این جهش باید صبر کنیم اما در هر صورت همه واریانت‌ها علائمی بیشتر از چیزی که تاکنون شنیده‌ایم، ندارند. وی درباره اینکه آیا جهش لامبدا به ایران رسیده یا خیر، تاکید کرد: بر اساس صحبت یکی از مسؤولان در دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان شبهه‌ای در این باره به وجود آمده بود اما ما گزارش رسمی از وجود این واریانت در ایران نداریم، البته بعید هم نیست به ایران هم برسد چون بعد از پرو در بیش از ۳۰ کشور دیگر شناسایی شده است. مهم این است که ما راه مبارزه استاندارد با ویروس را فارغ از نوع جهش دنبال کنیم.

این ویروس‌شناس همچنین در ادامه صحبت‌هایش درباره پیش‌بینی شرایط ویروس در کشور در روزهای آتی، بیان کرد: در روزهای آتی با توجه به چیزهایی که می‌بینیم و با توجه به اینکه رعایت‌ها خوب نیست، احتمالا افزایشی در تعداد کشته‌شدگان خواهیم داشت و فکر می‌کنم تا مدت‌ها درگیر موج پنجم هستیم، چون سویه دلتا بسیار انتقال‌پذیر است و ما هم در قبال آن تصمیمات چندان قوی و مناسبی نمی‌گیریم. رنگ‌بندی شهرهای قرمز را اعلام کردیم ولی هیچ ظاهری از قرمز بودن شهرها وجود ندارد و این یعنی ما نقض غرض می‌کنیم و رفت‌وآمدهای مردم ادامه می‌یابد.

فکر نمی‌کنم با این رفتارها و مسافرت‌هایی که این چند روز دیدیم، آینده مناسبی داشته باشیم. وی افزود: فکر می‌کنم هنوز به قله پیک پنجم نرسیده‌ایم و شاید در نزدیکی آن باشیم؛ به هر صورت همه اینها بستگی به این دارد که اطلاعات دقیق در دسترس داشته باشیم، این در حالی است که رفتارهای ما هم می‌تواند در شرایط موثر باشد. ناجی گفت: تقاضا دارم وقتی شرایط قرمز اعلام می‌شود نظارت بر این شرایط هم کامل انجام شود. در شرایط قرمز کرونایی چرا باید مراکز خرید و رستوران‌ها باز باشند؟ با عدم نظارت، خلاصی مناسبی از پیک نخواهیم داشت و فشار فراوانی به کادر درمان وارد می‌شود.

بستری بیش از ۹۰۰۰ بیمار کرونایی در تهران

افزایش میزان ابتلا به کرونا در تهران و برخی شهرستان‌های آن به جایی رسیده است که مسؤولان برای رسیدگی به بیماران درصدد تدارک تخت‌های جدید هستند. فرمانده عملیات مقابله با کرونای استان تهران از بستری بیش از ۹۰۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان تهران خبر داد. دکتر علیرضا زالی در پایان جلسه روز دوشنبه ستاد مقابله با کرونای استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: چند روز گذشته، پیش‌بینی کرده بودم که در روزهای آینده تعداد بستری‌ها در استان تهران از ۹۰۰۰ نفر عبور خواهد کرد که متأسفانه امروز (دیروز دوشنبه) تعداد بستری‌ها در تهران بیش از ۹۰۰۰ نفر است که از این تعداد ۲۵۰۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی افزود: روز گذشته (یکشنبه) ۱۹ هزار مراجعه سرپایی داشتیم و ۱۳۵۰ بیمار نیز ظرف ۲۴ ساعت گذشته ترخیص شده‌اند اما ورودی‌ها به بیمارستان‌ها همچنان عدد قابل توجهی است به شکلی که ۱۶۰۰ ورودی جدید در ۲۴ ساعت گذشته داشته‌ایم که از این تعداد ۲۵۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند. زالی ادامه داد: شاخص‌ها همچنان در استان تهران رو به افزایش است، لذا باید تدارک تخت‌های جدید در دستور کار قرار گیرد. وی افزود: بر این اساس تیم‌های پایش و بررسی به بیمارستان‌ها مراجعه خواهند کرد و هر کجا که امکان افزایش تعداد تخت‌ها برای بیماران کرونایی وجود داشته باشد اقدامات لازم انجام خواهد شد. زالی گفت: همچنین باید تعداد تخت‌های بستری‌های موقت افزایش پیدا کند تا بیمارانی که نیازمند خدمات موقت بستری هستند بتوانند از این خدمات استفاده کنند.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار مجازی

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!

مغازه‌ای که هر سال موکب می‌شود/ ما هنوز، یک ذره هم عاشق نیستیم!
2023-09-07T17:16:53+03:30
«هر چه داریم از امام حسین(ع) داریم. زندگی‌مان مال امام حسین(ع) است. این کار هم بساط هر سال است، این مغازه پدرمان است که خادم و عاشق امام حسین (ع) بود. ما هم ...

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!

مردم کانادا امکان مشاهده این صفحه را ندارند/ فیلترینگ، به وسعت دو نیم‌کره!
2023-09-04T15:36:59+03:30
فیلتر کردن بسترهای مختلف فضای مجازی در سطح جهان مسئله تازه‌ای نیست؛ از جنوب غرب آسیا که شدت فیلترینگ در آن بیشتر است گرفته تا چند قاره آن طرف‌تر در کشور کانادا.

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!

دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند/ کربلایی‌شدن بدون نیت قبلی!
2023-09-03T13:30:14+03:30
هنگام تماشای اعزام زائران افغانستانی اشک می‌ریختند؛ گویا دلتنگ‌ها یکدیگر را پیدا می‌کنند و انگار بدرقه اربعینی‌ها، به مناسک جاماندگان تبدیل شده باشد، جاماندگ...

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون

خوش‌رویی، چاشنی میزبانی است/ از تأخیر در صدور ویزای عراق تا کمبود اتوبوس در مرز دوغارون
2023-08-26T10:01:16+03:30
«مشکل زائران افغانستانی ارتباط چندانی به ایران ندارد؛ مربوط به دولت افغانستان است که اربعین برایش در اولویت نیست و متولی دولتی برای زیارت اربعین ندارد، بنابر...

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»

دشمن آتش و تبر/ «من، حبیب‌الله؛ حبیب خدا و جنگل هستم!»
2023-08-15T14:21:28+03:30
حبیب‌الله حاجی‌زاده، سال‌ها است بدون اینکه کسی از او بخواهد یا حقوقی دریافت کند از جنگل‌ها مراقبت می‌کند: «ما نه می‌گذاریم آتش به جان جنگل بیفتد، نه می‌گذاری...

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!

گرداب روانشناسی زرد در «اینستاگرام»/ تن به هر چالشی ندهید!
2023-08-14T13:07:53+03:30
شبکه‌های اجتماعی این روزها چالش‌هایی را رواج می‌دهند که مبنای علمی ندارند، دنبال جذب مخاطب هستند و سعی دارند القا کنند: «شما تنها با شرکت در چالش‌ها، به یک ا...

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!

چهل سال همسایگی با زندان و زندانی و زندان‌بان/ پارک و هتل نمی‌خواهیم؛ درخت‌ها را آب بدهید!
2023-08-12T13:01:13+03:30
همسایگان زندان «رجایی شهر» بعد از تخلیه از این ندامتگاه، بیش از آنکه از سال‌ها همجواری با آن شکایت کنند، به فکر آینده بودند: «ما از مسئولان پارک و هتل نمی‌خو...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی
2023-08-07T20:23:55+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!

«باز هم دوست و دشمن را شوکه خواهیم کرد»/ جای خالی اهالی قلم و هنر در حماسه‌های نظامی!
2023-08-07T15:57:38+03:30
بعد از پایان دیدار خودم را به امیر ایرانی می‌رسانم و می‌گویم بعد از این مأموریت چه برنامه‌ای دارید؟ مختصر جواب می‌دهد: «انشاالله دوستان و دشمنان را مثل مأمور...

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر

ماجرای شلغم‌های یک نماینده در توئیتر
2023-08-01T14:43:59+03:30
روزنامه «جوان» در گزارشی به ماجرای جر و بحث اخیر نماینده مردم تربت‌جام در مجلس با کاربران توئیتری پرداخت.

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-29T00:24:02+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»

سرنوشت عاشورایی دخترک ۱۱ ماهه در روستایی مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم در مسیر شهر جان داد!»
2023-07-26T10:37:22+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید تا نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»

سرنوشت دخترک ۱۱ماهه در روستای مرزی/ «نارگل روی دست‌هایم جان داد!»
2023-07-26T09:43:56+03:30
«تقریباً دو ساعت طول کشید که نارگل را به شهر ببریم. در این مسیر دخترم روی دست من بود و آرام جان می‌داد! شاید اگر جاده آسفالت بود و مسیر رسیدن به شهر راحت‌ و ...

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!

دو هزار بیلبورد متحرک عاشورایی در شهر/ ۱۲ سال خط‌نویسی روی خط عاشقی!
2023-07-23T11:03:54+03:30
«مجید دستانی» از 12سال ماشین‌نویسی در محرم می‌گوید که با رفقایش، خودروها را با خط خوش مزین به نام اباعبدالله(ع) می‌کنند،خودروهایی که تا مدت‌ها مثل بیلبوردهای...

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!

وام‌های راحت‌الحلقوم و ضمانت‌های ضربدری!
2023-07-20T12:18:55+03:30
روزنامه «همشهری» در گزارشی به تبلیغات اخیر برخی شرکت‌ها برای اعطای وام بدون ضامن پرداخت و ابعاد غیرقانونی بودن آن را شفاف کرد، این گزارش همچنین توضیحاتی دربا...

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 

عاقبت بخیری یک پمپ بنزین! 
2023-07-20T11:38:56+03:30
خودرو را پارک کردم و به محل گودبرداری برگشتم و پرسیدم اینجا قبلاً پمپ بنزین نبود؟ جوابشان حافظه تصویری‌ام را تأیید کرد: «پمپ بنزین بود! دیگر نیست؛ حالا قرار ...

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!

تماشای گذر عمر در سایه ایستگاه صلواتی/ چای همان چای و بیرق همان بیرق!
2023-07-19T13:19:04+03:30
می‌گویند نوشیدن چای داغ در لیوان‌های پلاستیکی احتمال ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد؛ اعتراضی نیست! فقط ای کاش طعم چای بعد از روضه را عوض نکند. کافی است چای...

بازندگان کنکور!

بازندگان کنکور!
2023-07-16T13:07:00+03:30
روزنامه «جام جم» در گزارشی به تاثیر شرایط جغرافیایی و شکاف طبقات اجتماعی بر قبولی رشته‌های دانشگاهی در دهک‌های مختلف جامعه پرداخته و از دهک‌های ضعیف به عنوان...

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش

جایی برای درمان درد دیدن!/ چشم‌ها؛ قدردان دست‌های روشنایی‌بخش
2023-07-16T13:06:59+03:30
پیر و جوان ندارد، تقریباً همه باندی به چشم دارند و دستی به در و دیوار! اینجا همه درد چشم دارند؛ درد بینایی! و ضیا با تخصص خود به چشم‌ها نور روشنایی می‌بخشد، ...

چگونه دختران دهه‌هشتادی محله بانی برگزاری یک مراسم ازدواج شدند؟

چگونه دختران دهه‌هشتادی محله بانی برگزاری یک مراسم ازدواج شدند؟
2023-07-16T10:54:01+03:30
روزنامه «همشهری» به سراغ یکی از محله‌های تهران رفت که در آن دختران دهه هشتادی با برگزاری مراسم عروسی از آغاز سنین نوجوانی باعث و بانی امر خیر می‌شوند. ​​​​​​​

جهان‌شهر علوی/ غم و شادی شیعیان به هم گره خورده است

جهان‌شهر علوی/ غم و شادی شیعیان به هم گره خورده است
2023-07-11T14:22:15+03:30
تاجیک، تمام روز لحظه‌ای استراحت نکرده و در مسیر شلوغ «مهمونی ۱۰ کیلومتری» خدمت کرده اما در دل حسرت می‌خورد که کاش تمام شیعیان دنیا می‌توانستند در جشن بزرگ ام...

فعلا حرف خواب و خوراک نباشد؛ بعد از مراسم همه سِرُم می‌زنیم!

فعلا حرف خواب و خوراک نباشد؛ بعد از مراسم همه سِرُم می‌زنیم!
2023-07-07T14:28:52+03:30
حرف آخر را یکی از خادمان می‌زند: «یادتان نرود؛ قرار است یکی از بزرگ‌ترین کارهای دنیا را انجام بدهیم. تا صبح شنبه کسی حرف از خواب و خوراک نزند، بعد از مراسم ه...

«چند قطره باران» بر گونه آرزوهای کوچک/ پیتزای مهربانی بدون عکس!

«چند قطره باران» بر گونه آرزوهای کوچک/ پیتزای مهربانی بدون عکس!
2023-07-06T12:22:13+03:30
حسن صلواتی چند سالی است که با همراهی دوستان عکاس و هنرمندش یک حرکت جذاب را شروع کرده است؛ فروش عکس‌ها به نفع بچه‌های محروم! امسال هم سفره پیتزای آنها به عشق ...

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)
2023-07-04T14:22:10+03:30
«سر بر دامن ماه» از طریق برش کمتر دیده‌شده تاریخ یعنی زندگی امام هادی (ع)، قدم به روایت غیبت امام زمان (عج) می‌گذارد و در این میان شخصیت «بانو حُدیث» مادربزر...

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی مدرن از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)

«سر بر دامن ماه»؛ روایتی مدرن از زندگی تنها همسر امام هادی (ع)
2023-07-04T09:42:14+03:30
«سر بر دامن ماه» از طریق برش کمتر دیده‌شده تاریخ یعنی زندگی امام هادی (ع)، قدم به روایت غیبت امام زمان (عج) می‌گذارد و در این میان شخصیت «بانو حُدیث» مادربزر...

کارت شما مسدود است!/ زخم رفتارهای سلیقه‌ای با مهاجران

کارت شما مسدود است!/ زخم رفتارهای سلیقه‌ای با مهاجران
2023-06-28T08:48:35+03:30
اواخر خرداد هر سال با پایان مهلت کارت‌های آمایش، حساب‌ بانکی مهاجران افغانستانی برای مدتی نامعلوم مسدود می‌شود؛ اقدامی که بیش از یک دستورالعمل مدیریتی، اعمال...

عروسی که صبح ازدواجش دوید/ می‌گفتند قدت کوتاه است، برو یک رشته دیگر!

عروسی که صبح ازدواجش دوید/ می‌گفتند قدت کوتاه است، برو یک رشته دیگر!
2023-06-27T01:41:38+03:30
سال‌های زیادی از زمانی که به اسماعیل‌نژاد می‌گفتند «قدت کوتاه است، به درد دویدن نمی‌خوری» می‌گذرد اما او امروز رکورددار دوی سرعت در ایران است و رویای کسب مدا...

عکاسان خبری، دشمن کسی نیستند!/ ثبت تاریخ از دل آتش تا قلب کرونا

عکاسان خبری، دشمن کسی نیستند!/ ثبت تاریخ از دل آتش تا قلب کرونا
2023-06-11T12:21:13+03:30
«عکاس خبری دشمن کسی نیست! باید به این آگاهی برسیم که عکاس، ثبت‌کننده تاریخ است و قرار نیست نگاه پررنگ سیاسی داشته باشد، دغدغه جدی عکاسان این است که در هر شرا...

غنی‌سازی با خلوص بالا برای رفع تحریم است/همچنان با آژانس بین‌المللی انرژی تعامل داریم

غنی‌سازی با خلوص بالا برای رفع تحریم است/همچنان  با آژانس بین‌المللی انرژی تعامل داریم
2023-06-11T00:00:47+03:30
محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت غنی‌سازی‌های با خلوص بالا برای این صورت گرفته تا تحریم‌ها لغو شوند، هدف قانونگذار هم همین بوده که اقدام راهبردی برای ل...

چرا راه آهن رشت - آستارا کلیدی‌ترین پروژه ریلی کشور است؟

چرا راه آهن رشت  - آستارا کلیدی‌ترین پروژه ریلی کشور است؟
2023-05-18T11:13:51+03:30
کریدور شمال - جنوب یک مسیر اقتصادی مهم و استراتژیک برای ترانزیت بار میان هند، روسیه و شمال اروپا از طریق ایران است که راه‌آهن رشت - آستارا به عنوان حلقه مفق...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)