میرنیوز
به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاترشهر، دور جدید اجرای عمومی آثار نمایشی مجموعه تئاترشهر از روز یکشنبه چهاردهم فروردین ماه با اجرای دو اثر نمایشی جدید در تالارهای چهارسو و قشقایی پیش روی مخاطبان قرار میگیرد.
در تالار چهارسو یک اثر نمایشی جدید با عنوان «هملت پشتکوهی» به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم پشتکوهی و بازی مهدی عطایی دریایی، مجید کشاورز، گاتا عابدی، افسانه برزه کار، یاسمن صیاد دقت کار، غزل لوری، سعید سلیمی، محمد جامه شورانی از روز یکشنبه چهاردهم فروردین ماه ساعت ۲۰:۱۵ با مدت زمان ۸۰ دقیقه و قیمت بلیت ۷۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز میکند.
ابراهیم پشتکوهی طی یادداشتی درباره این نمایش توضیح داده است: «هملت پشتکوهی برای من یک تجربه هیجانانگیز است. در تمام ۲۴ سالی که تئاتر کار میکنم هرگز نمایشی تا این حد نزدیک به زندگی کار نکرده بودم. اثری پست ناتورالیستی که ریشههایش در آثار ایبسن و گورکی میرسد. در این نمایش خبری از فرمها و تصاویر شاعرانه نیست و مهمترین و سختترین کار من نامریی کردن کارگردان است. یک ساعت و نیم از زندگی یک خانواده در داستانی معمایی، جنایی به تصویر کشیده شده است. این نمایش اول از همه خودم را غافلگیر کرد و میدانم که انسانهای زیادی با آن میخندند و میگریند عین خود زندگی.»
در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر هم یک نمایش جدید دیگر به نام «خُماری» به نویسندگی و کارگردانی امین بهروزی و بازی سهیلا گلستانی، محسن حسن زاده، پردیس شیروانی، محمدرضا نجفی، ایمان دبیری از روز یکشنبه چهاردهم فروردین ماه ساعت ۱۹:۴۵، مدت زمان ۷۵ دقیقه و قیمت بلیت ۶۰ هزار تومان پیش روی مخاطبان قرار میگیرد.
امین بهروزی نویسنده و کارگردان تئاتر درباره این اثر نمایشی گفته است: کلیت متن درباره این مفهوم است که اصلاً پدیده خماری چیست و در عملکرد هر فرد چه تأثیری میگذارد؟ به شکلی که فردی که به هر صورت دچار پدیده خماری شده است برای مبارزه با آن میتواند دست به هر کاری بزند و این پدیده میتواند ربطی هم به مواد مخدر نداشته باشد. این نمایشنامه به لحاظ ساختاری متفاوت و در عین حال ساده است که دربرگیرنده ترکیبهای صدایی و تصویری مختلفی است. «خماری» از لحاظ فضاسازی شباهتهایی به نمایشهای قبلی ام دارد اما از نظر شیوه اجرایی تجربه جدیدی است. داستان نمایش هم در یک بستر رئالیستی اتفاق میافتد اما در بخشهایی از مرزهای واقعیت عبور میکند و وارد فضایی غیرواقعی و خیالی میشود.
نمایش «دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد» به نویسندگی شهرام رحیمیان و کارگردانی هادی مرزبان نیز که از هفتم فروردین ماه اجرای خود را در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر آغاز کرده طی هفته جاری ساعت ۱۹:۳۰ با مدت زمان ۹۵ دقیقه و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان میزبان مخاطبان تئاتر است.
نمایش «دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد»، بستری عاشقانه و سیاسی دارد و در خلاصه داستان آن آمده: «اسفندیار و ملکتاج از کودکی چنان به هم علاقهمند بودند که دقیقهای از یکدیگر جدا نمیشدند شرایطی که در نهایت منجر به ازدواج آنها شد. حال در کودتای ۱۳۳۲ از اسفندیار (دکتر نون) که از یاران نزدیک و وفادار دکتر مصدق است، خواسته میشود مصاحبهای ضد نخست وزیر انجام دهد که با مخالفت او مواجه میشود. اسفندیار به زندان میافتد او برای انجام مصاحبه به انواع شکنجه متوسل و هر بار با مقاومت دکتر نون رو برو میشود تا اینکه پای ملکتاج به میان میآید و جدال میان عشق و وفاداری به نخست وزیر آغاز میشود…»
در این نمایش حامد کمیلی، شیوا مکینیان، عارفه معماریان، زهره پرتوی، کامبیز امینی، علی خازنی، محمدرضا بختیاری، سامان تیرانداز و بهنام تشکر (در نقش دکتر محمد مصدق) به عنوان بازیگر حضور دارند این در حالی است که مرجان آقانوری، آیه قبادیان، شاهین علی پور، فائزه زکاوتی، نازنین سمر، زهره رستگار مقدم، ابوالفضل وزیری، سجاد احمدی نیا، علی یارلو، مهراد ابریشم کار، حمیدرضا ژاله، آرش نظری، آرزو صرّافرضائی، گلریز ابراهیم، لیدا حکانی، معصومه آمدگی، لیلا احمدی، محدثه صیفی، کسری ریاحی، کیمیا نوری، آسف جعفری، نرگس میرفتاح، غزال فرشیدفر، فاطمه لنگری، حامد اسفندیاری، طاها نوری، رضا بخشی، محمد رجبیان، علیرضا چمنورز دیگر اعضای گروه بازیگران را تشکیل میدهند.
در تالار سایه مجموعه نیز نمایش «بیخوابی به نویسندگی و کارگردانی سعید هاشمیپور و بازی رضا بهرامی، علی تابع امام، هورا سلیمانی، سحر گلشیرازی و امین نبیاللهی ساعت ۱۹ به مدت زمان ۸۰ دقیقه و قیمت بلیت ۴۰ هزار تومان روی صحنه میرود.
در خلاصه داستان نمایش «بیخوابی» آمده است: «پدرام، دوست سمانه که مدیرعامل یک شرکت بزرگ تجاری است، بر اثر یک اتفاق کشته میشود و پدر پدرام مدیریت شرکت را به هادی (پسر عموی پدرام) میسپرد. یک سال بعد، سمانه به شواهدی دست مییابد که نشانگر اتفاقات تازهای است»
منبع : خبرگزاری مهر
جشنهای آزادسازی خرمشهر لغو شد/ همدردی با داغدیدگان متروپل
از «نوبت ظفر» تا «خرمشهرها»/ «هنر» مهمترین ابزار تبیین است
برنامه پنج ساله تحولی انجمن سینمای جوانان ایران ابلاغ شد
رویکرد «امیدیه» در سال جدید/ تأکید برنامه بر کارآفرینی است
روایت سینمایی از ترور مقابل چشم همسر/ «هناس» خرداد اکران میشود
رویکرد «امیدیه» در سال جدید/ با دوره تحولی رسانه ملی تغییر کردیم
عکسهای دیده نشده از عملیات بیتالمقدس روی دیوار رفت
تشکیل شورای نظارتی در تئاتر شهر/ حل مشکلات توسط غیردولتیها
«طهران، باران بهاری» نام یک کنسرت شد/ اجرا در تالار وحدت
استعفای نمایندگان صنوف از شورای راهبردی اکران/ دلیل اختلاف چیست؟
عادت به مناسبات سرکوب در «میز»/ وقتی گفتمان اهمیت چندانی ندارد
سریال «موسی(ع)» حاتمیکیا یک «ابرپروژه» است/ خبری از توقف نیست
کارت سینما به مخاطبان ارایه میشود/ اعلام برنامه تعطیلی سینماها
افتتاح ۲ نمایشگاه جدید حوزه هنری/ عکسهای دیده نشده خرمشهر
اعلام ویژه برنامههای حوزه هنری به مناسبت سالگرد آزادسازی خرمشهر
رویا تیموریان وارد هیأت مدیره خانه تئاتر شد/ معرفی نفرات جدید
سابقه سیاه صهیونیستها در قتل خبرنگاران/ شیرین اولین قربانی نبود
زندگی دراماتیک زنان خرمشهر و جنگ در سیما/ افسانه بایگان روایت کرد
مدیر مجموعه تئاتر شهر تغییر کرد/ طاهری جایگزین گلهدارزاده شد
کمدی میسازم برای حرفهای تلخم/ «ستاره سینما» در آستانه پیش تولید
اضافه شدن موضوع «دختر فلسطین» به جشنواره کاریکاتور قدس
«ایسفا» برندگان خود را شناخت/ جوایز اصلی به نام «ارفاق» ثبت شد
رونمایی از «حال نامعلوم» یک خواننده/ راغب صاحب آلبوم شد
جزییات ویژهبرنامه آزادسازی خرمشهر تشریح شد/ رونمایی ۶ اثر جدید
مدیران جوان انگیزه بیشتری دارند/ به «ماه عسل» هم انتقاد میکردند
زنده کردن حماسه ایثار در «فتح خرمشهر»/ ایثارگری آزادگان مقاومت
اهدای نشان درجه یک هنری به یک هنرمند پیشکسوت موسیقی نواحی
«بهشتِ حکیمالله» کجاست؟/ روایتی از نفوذ لشکر فاطمیون به دل داعش
بازرسی نامحسوس از سالنهای سینمایی علیه قاچاق/ صداوسیما از سینما حمایت کند
چطور طرح را به تهیهکننده ارائه کنیم/ تاکید بر ساخت هویت دیجیتال