میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری حمیدرضا جعفریان رییس سازمان سینمایی حوزه هنری با همراهی هادی فیروزمندی مدیر روابط عمومی این سازمان صبح امروز سهشنبه ۲۸ دی ماه در حوزه هنری برگزار شد.
در ابتدای این نشست هادی فیروزمندی بیان کرد: محور اصلی این نشست تولیدات جدید سازمان سینمایی حوزه هنری برای جشنواره فیلم فجر است. یکی از دغدغههای ما در کنار تولیدات برای فجر بیان یک گزارش کلی از یک سال فعالیت مدیران و تیم جدید سازمان سینمایی حوزه هنری است که قرار است این سنگ بنا را بگذاریم تا در یک نشست خبری پاسخگوی اهالی رسانه باشیم و اقدامات خودمان را بیان کنیم.
وی ادامه داد: سازمان سینمایی حوزه هنری از اوایل سال ۵۹ فعالیت خود را آغاز کرده است و ۴ دهه از فعالیت این سازمان میگذرد و در آستانه ورود به دهه پنجم هستیم. در این چهار دهه تجارب مختلف، فراز و فرودهای مختلف داشتیم آنچه که در نظر داریم احیای میراث کهن حوزه هنری و رفع اشکالات دورههای گذشته است.
تنوع ژانری فیلمهای حوزه هنری در جشنواره چهلم
در ادامه این نشست حمیدرضا جعفریان بیان کرد: ما در دوره جدید سازمان سینمایی حوزه هنری و مدیریت جدید این نهاد، چند هدفگذاری کلان را مدنظر قرار دادهایم و دورههای قبل را آسیبشناسی کردهایم. ما تلاش کردیم میراث حوزه را احیا و تقویت کنیم.
وی تأکید کرد: ما در حوزه پخش، استعدادیابی و تولیدات تصویری سیاستهایی داشتیم. در حوزه تولید هدف اصلی این بود که جریانی پایدار از تولید آثار تصویری در گونههای مختلف داشته باشیم. برای همین سه پیشران اصلی را در نظر گرفتیم؛ اولینش قوت خلق و قصهگویی است که برای این هدف به دنبال تقویت جریان اقتباس بودیم. عامل اصلی دیگری که شناسایی کردیم سرمایه انسانی و هنرمندان بود که در این زمینه هم تمرکز کردیم و نکته سوم هم بحث سرمایه گذاری و مشارکت و هدایت سرمایه به سمت تولید بود. با این اهداف در این یک سال چند دستاورد داشتیم.
جعفریان افزود: ما تلاش کردیم گوناگونی در ژانر ایجاد کنیم، آثاری در حوزه دفاع مقدس، درام سیاسی و اجتماعی و بیوگرافی داریم. ضمن اینکه سرمایهگذاری روی فیلمسازان حرفهای و جوان داشتیم که هر ۴ فیلم ما برای جشنواره فجر امسال حاصل کار کارگردانان فیلم دومی است. در حوزه محتوایی هم تلاش کردیم محتوای خوبی ارایه بدهیم؛ این آثار هم تمرکز بر خانواده و هم امیدبخشی و حال خوب برای مخاطبان دارند. ضمن رشد کمی تلاش کردیم به بحث کیفی هم توجه داشته باشیم و کارهای خوب تولید کنیم. به نظرم آثار ما قابل دفاع هستند.
روایت «ضد» از شهید بهشتی
رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری در تشریح موضوع فیلمهای حوزه هنری در جشنواره فیلم فجر گفت: ما چهار فیلم سینمایی در جشنواره امسال داریم که طی یک سال اخیر فرایند آنها طی شده و در موعد مقرر به دبیرخانه جشنواره تحویل داده شد؛ «ضد» به کارگردانی امیرحسین ربیعی فیلمی درام و سیاسی است که در بستر یک روایت عاشقانه به شخصیت شهید بهشتی میپردازد و ماجرای آن از ۱۴ اسفند ۵۹ تا ۷ تیر روایت میشود. امسال که چهلمین سالگرد شهید بهشتی است انگیزه ما این بود که به این موضوع بپردازیم و التهابات دهه ۶۰ را نشان بدهیم.
وی افزود: «هناس» به کارگردانی حسین دارابی هم در ژانر بیوگرافی یک روایت زنانه است و به وقایع ملتهب ابتدای دهه ۹۰ میپردازد.
جعفریان ادامه داد: برای این دو اثر هم در فضای فیلمنامه و هم برای تولید رفت و برگشتهایی داشتیم. در دو اثر دیگر هم مشارکت در تولید داشتیم که امسال تنها توانستیم با بنیاد فارابی مشارکت داشته باشیم اما در تلاش هستیم در سالهای آینده بیشتر مشارکت کنیم. فیلم «دسته دختران» ساخته منیر قیدی یک پروژه بزرگ دفاع مقدسی است که تنها کارگردان زن جشنواره آن را کارگردانی کرده است. ویژگی اصلی این فیلم این است که اقتباس از وقایع و چند کتاب ادبیات پایداری است و از این جهت برای ما اثر ارزشمندی است. فیلم «شادروان» به کارگردانی حسین نمازی هم درامی اجتماعی است که ویژگی ممتاز آنکه باعث شد از این فیلم حمایت کنیم، این است که یک فیلم خانوادگی شیرین، دغدغهمند و سالم است. یک سری کارها را هم برای تولید در سال آینده خواهیم داشت که تعدادی تصویب شده و ادامه روند ماست. یکی از این آثار به کارگردانی مقدم دوست است که در مراحل نهایی فیلمنامه هستیم.
این مدیر سینمایی حوزه هنری درباره استمرار رویکرد این مرکز در زمینه ساخت فیلمهایی مرتبط با التهابات دهه ۶۰ بیان کرد: سه فیلم امسال ما دهه شصتی نیست، یکی از فیلمها برای دهه نود است، یکی از فیلمها یک فیلم شیرین خانوادگی است دو کار دیگر ما دفاع مقدسی است که این کار را ماموریت خودمان میدانیم. یک کار دهه شصتی داریم که آن روایت به درد امروز میخورد. ما باید در فضای روز هم آثاری داشته باشیم. تلاش میکنیم در این زمینه توسعه داشته باشیم. بهعنوان مثال مسأله کرونا پیچیده است، در مستندها هم خوب به آن پرداخته نشده است حتماً موضوع کرونا مهم است و حتماً مخاطب جهانی پیدا میکند.
این گزارش تکمیل میشود...
منبع : خبرگزاری مهر
طرح یک درخواست از فرزند مدیر فقید/ لطفا مراسم سالگرد برگزار نکنید
پیام تسلیت رئیس بنیاد روایت در پی درگذشت مریم کاظمزاده
«گورکن» جلوی دوربین رفت/ روایتی از یک داستان معمایی در دهه ۵۰
انتشار فراخوان دوره جدید ارسال طرح به خانه مستند
در فقدان هنرمندی که تا پایان عمر در خط انقلاب ماند
نمایش دعوت شده به جشنواره حرکت تفلیس گرجستان معرفی شد
آغاز اجراهای «شب بخیر، مادر» در تماشاخانه سپند
نماهنگ «پنجاه و نُه ۶۱» تماشایی شد/ «تو خرداد از نو شکوفا شدیم»
اولین نشست «سایه روشن ارکستر ملی» برگزار شد/ تبارشناسی یک اصطلاح
مرحوم کاظم زاده اسوه ای از یک بانوی رزمنده و هنرمند بود
سامان احتشامی با «باغ ایران» می آید
انجمن سینمای جوانان بازوی اجرایی سازمان سینمایی در استانهاست
رییس سازمان سینمایی پرتغال زیر چتر سینمای ایران قرار گرفت
هند سالنهای سینما را زیاد میکند
جراحی جمال اجلالی بازیگر پیشکسوت کنسل شد/ بهبود وضعیت جسمانی
خواننده پاپ و تولید یک آلبوم اختصاصی برای «پلیس»
جراحی جمال اجلالی کنسل شد/ بهبود وضعیت جسمانی
مریم کاظمزاده عکاس جنگ و همسر شهید اصغر وصالی درگذشت
مریم کاظمزاده عکاس جنگ و همسر شهید وصالی درگذشت
روایت جزئیات شهادت شیرین ابو عاقله از زبان همکارش
ماجراهای عجیب «دختری در قطار»/ تئاتر برای مسئولان ضرورت شود
«ضد»، «هناس» و «شادروان»به کن رسید/ مذاکرات مثبت برای تولید مشترک
جزییات تازه از اولین ساخته سینمایی آهنگساز اسکاری «محمد(ص)»
نشان ویژه فرهنگستان هنر به هادی حجازیفر رسید
شبکه خبر را برای «متروپل» به خط کردیم، گفتند بس است!/ تحت فشاریم
افزایش سریالهای بیکیفیت از ترس «ماهواره»/ سند تحول خرداد میرسد
«هیچکس نخوابد» و «رخ» را میسازم/ یک مستند دیگر با موضوع ورزشی
در قضاوت عدالت را مدنظر قرار دادیم/جذابیتهای منحصر به فرد
گفتگوی معاون سیما با دانشجویان صداوسیما/ در ساختار اداری باید جنگید
گفتگوی معاون سیما با دانشجویان صداوسیما/ شورش نه ولی تلاش کنید!