میرنیوز
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ظهر امروز نشست رییس بنیاد سعدی با رایزنان در شرف اعزام به کشورهای آلمان، اسپانیا، برزیل، ایتالیا، گرجستان، آذربایجان، وابستههای فرهنگی در لاهور، راولپندی، نخجوان، اسلام آباد، معاون رایزنی در ترکیه به همراه کارشناسان آموزشی در سازمان فرهنگ و ارتباطات و معاونین بنیاد سعدی برگزار شد.
غلامعلی حدادعادل، رییس بنیاد سعدی در این نشست اظهار کرد: همکاری بنیاد سعدی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی امروز در بهترین حالت خود است و ما هر کدام در جای خودمان نقشی را که قانون برای ما تعیین کرده، ایفا میکنیم.
وی خاطر نشان کرد: بنیاد سعدی وظیفه آموزش و گسترش زبان فارسی در جهان را بر عهده دارد و رایزنان فرهنگی از سوی سازمان فرهنگ، نماینده بنیاد سعدی نیز هستند.
رییس بنیاد سعدی گفت: توجه اصلی ما در بنیاد، معطوف به این واقعیت است که آموزش زبان به غیر فارسی زبانان تخصصی است که با آموزش زبان به همزبانان فرق دارد و امروز در دانشگاههای دنیا این دو حوزه از هم جدا هستند و مبنای ذهنی و روانشناختی متفاوتی دارند.
حدادعادل افزود: خوشبختانه در دانشگاههای کشور ما چهار دهه است که این رشته تاسیس شده و در مقطع کارشناسی ارشد آزفا ( آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان) فارقالتحصیل داریم و در سالهای اخیر نیز دکتری این رشته ایجاد شده است.
رییس بنیاد سعدی با بیان اینکه تدوین استاندارد چه در آموزش زبان فارسی و چه در ارزشیابی، از جمله فعالیتهای اصلی بنیاد بوده است، گفت: آموزش زبان دوم باید استانداردسازی شود و در دنیا نیز برای این کار یک سطحبندی بین المللی وجود دارد که ما نیز آن را رعایت و این سطحبندی را برای زبان فارسی بومیسازی کردیم و ضمن تالیف کتابی برای استانداردهای آموزش زبان فارسی، همه کتاب های بنیاد را طبق آن تهیه و تدوین کردهایم.
وی با بیان اینکه بنیاد سعدی همواره سعی کرده تا موضوع آموزش زبان فارسی در جهان را به شیوه علمی درآورد، گفت: یکی از کارهای اصلی ما برنامهریزی برای تالیف انواع کتابهای آموزش فارسی به غیرفارسی زبانان است که تاکنون بین 30 تا 40 کتاب درسی تالیف کردهایم و سعی داریم که این کتابها از نظر آموزشی ارزشمند، روشمند و از نظر ظاهری نیز جذاب باشد.
رئیس بنیاد سعدی تصریح کرد: ما توانستیم واحد انتشارات را در مجموعه راهاندازی کنیم که برخی کتابها را در ایران و برخی را در کشورهای دیگر چاپ میکنیم. همچنین برای آموزش زبان فارسی در کشورهای عربی کتاب « شیراز» ، برای مدارس هند کتاب « طوطی » و کتابهای دیگری را بر اساس چهار مهارت اصلی خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت کردن در سطوح مختلف تالیف کردهایم که این کتابها متناسب با مخاطبان در هر کشور است.
حدادعادل ادامه داد: کار دیگر ما تولید نرمافزار و استفاده از فضای مجازی است و این امکانات فضای مجازی زبانآموزی را در دنیا آسان کرده و ما هم سعی کردیم تا از این امکانات استفاده کنیم.
رییس بنیاد سعدی افزایش مهارتهای مدرسین زبان فارسی در سراسر جهان را اقدام مهم دیگر بنیاد دانست و اظهار کرد: به این منظور کلاسهای حضوری و مجازی به طور پیوسته در بنیاد سعدی برای تربیت مدرس زبان فارسی به غیر فارسی زبانان برگزار شده و میشود.
حدادعادل خطاب به رایزنان در شرف اعزام حاضر در نشست تأکید کرد: بنیاد سعدی بنا دارد که کار زیرساختی انجام دهد و کارهای مباشرتی و اجرایی را به دیگران بسپارد. مانند دولتها که بزرگراهی را در کشور ایجاد کرده و سپس رفت و آمد را بر عهده خود افراد میگذارند. این یک کار زیرساختی است و شما هم در هر کشوری که اعزام میشوید، پیرو این سیاست سعی کنید بخش خصوصی و مردم آن کشور را تشویق کنید به اینکه آموزشگاه آزاد زبان فارسی ایجاد کنند.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری تسنیم
نمایشگاه گروهی خوشنویسی «حکمت های نهج البلاغه» برگزار می شود
طرح «۴۰ هزار حافظ قرآن ۴۰ هزار شهید» تشریح میشود
حکمرانی به معنای رسیدن به ساختار هماهنگی اجتماعی، خود پیشرفت است
«هنر و تاملاتی در آثار هنری با موضوع غزه» در نشستی بررسی میشود
رئیس ستاد چهل ویکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم معرفی شد
کتاب «شخصیتهای مسیحی» منتشر شد/معرفی الهیدانان قرون وسطی و راهبان مسیحی
برگزاری مراسم عزاداری وفات حضرت معصومه (س) با نوای حسین طاهری
همدلی طلایی بانوان تهرانی با جبهه مقاومت/ طلاهایی که صرف مبارزه با صهیونیستها میشود
واکنش حجتالاسلام قمی به کنشهای انقلابی رئیس مجلس، رئیسجمهور و وزیر خارجه کشورمان
چند ویژگی کوفیان که باعث ایستادن آنان مقابل امام شد/ دعا برای تعجیل در فرج نوعی دعوت از امام است
نشست «گردشگری، صلح و محیط زیست در راه ابریشم» برگزار میشود
کتاب «دولت متعالیه؛ ماهیت و مسائل» منتشر شد
زنان تهرانی در همدلی طلایی به جبهه مقاومت طلا اهدا کردند
کینه دشمنان از آیت الله سیستانی در پی صدور فتوای جهاد علیه داعش به اوج رسید
کنفرانس علمی وحدت بین ادیان و مذاهب در بانکوک برپا شد
جامعه دینی باید مطابق با تحول تکنولوژیک هوش مصنوعی خود را متحول کند
مراسم همدلی طلایی برگزار می شود
مراسم دهمین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی برگزار میشود
حضرت یوسف و سلیمان (ع)هرگز زندگی خویش را با بیت المال تأمین نکردند/آخرت تابع اتفاقات نیست
زنهای ایرانی با طلاهایشان به میدان حمایت از جبهه مقاومت آمدند
نامه دختران امت واحده به رهبر انقلاب در روز جهانی دختر
نماهنگ نسیم سامرا از گروه همخوانی بین المللی تسنیم منتشر شد
امید به رحمت الهی بدون انجام عمل صالح یک امید باطل است/تبیین فیض کاشانی از امید مثبت و منفی
ایرانیان ۶ تخته فرش نفیس به حرم حضرت رقیه (س) اهدا کردند
سید حسن نصرالله یک مکتب و راه است
فرمایشات رهبری برای جبهه مقاومت و مردم ایران امیدافزا بود
مهمترین دغدغه مقام معظم رهبری در جمعه نصر تشکیل امت واحده بود
ایران هر روز قویتر و غنیتر از پیش میشود
نمازجمعه نصر راه استقامت و برادری را به جهانیان نشان داد
توکل به خدا راه رهایی از مشکلات است