میرنیوز

اینجا همه به دنبال امیدند؛ کسی در «ایران امروز» دنبال ژانگولربازی نیست

 اینجا همه به دنبال امیدند؛ کسی در «ایران امروز» دنبال ژانگولربازی نیست 2023-05-28T09:21:02+03:30

خبرگزاری تسنیم- مجتبی برزگر: رهبر معظم انقلاب بارها درباره نشان دادن پیشرفت‌های ایران در عرصه‌های مختلف فرمایشاتی داشته‌اند. اتفاق مهمی که در دلِ نمایش سیاه‌نمایی‌های برخی فیلم‌ها و سریال‌ها، بمباران خبری رسانه‌های معاند و بعضاً غفلت‌های رسانه‌ای دیگر پنهان مانده است.

تلویزیون چند صباحی است در کنارِ قرار دادن برنامه‌ها و باکس‌های ویژه‌ای برای نشان دادن پیشرفت‌ها و اتفاقات امیدآفرین ایران، برنامه‌ای ویژه طراحی کرده است. «ایران امروز» به تهیه‌کنندگی مصطفی مژدهی و اجرای محمدجعفر خسروی از شنبه‌ تا چهارشنبه در دو باکس صبحگاهی و عصرگاهی روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

تلویزیون , صدا و سیما , شبکه یک , فیلم ,

یک اتفاق جالب در شروعِ «ایران امروز»

یکی از اتفاقات جالب حضور این برنامه در تپه صبا است. فضایی که حداقل در یکی دو سال اخیر به دلیل نداشتن امکانات «HD» تنها محدود به چند اتفاق گذرا بوده و امروز «ایران امروز» با HD شدن این استودیو (تپه صبا) روی آنتن می‌رود. در واقع به تعبیر تهیه‌کننده این برنامه، «ایران امروز» سببِ پیشرفت در تپه صبا هم شد.

چرا که سال گذشته بود خبری از افتتاح «استودیو صبا» شبکه یک با حضور محسن برمهانی و دیگر مدیران ارشد سازمان صداوسیما مطرح شد که در واقع می‌تواند برنامه به صورت HD پخش کند. این استودیو پیش از این سالیان متمادی با پخش SD فعالیت داشته و برنامه‌های بسیار با قدمتی همچون «صبح بخیر ایران» در این استودیو روی آنتن می‌رفت، مدتی در دستِ بازسازی و تبدیل به شرایط پخش HD بوده و با ورودِ این برنامه و تلاش شبانه‌روزی همکاران تولید و فنی و معاونت سیما به مرحله بهره‌برداری رسید.

توجه به دو کلیدواژه پیشرفت و هویت

اما در پشت صحنه «ایران امروز» چه می‌گذرد؟ ساعت 18 خودمان را به استودیوی صبا می‌رسانیم که در میانِ اهالی صداوسیما به «تپه‌های صبا» معروف است. دنبالِ آقای مژدهی تهیه‌کننده و «خسروی» مجری قدیمی تلویزیون می‌گردیم. همه مشغولِ مطالعه و چینش و آماده شدن برای رفتن روی آنتن‌اند.

در محل برنامه قرار می‌گیریم همه از روایت پیشرفت و هویت صحبت می‌کنند. همان دغدغه‌هایی که همواره مقام معظم رهبری مطرح کرده‌اند که باید به بحث پیشرفت ایران در زمینه‌های مختلف پرداخته شود. بن‌مایه اصلی شکل‌گیری «ایران امروز» همین دو کلیدواژه پیشرفت و هویت است. نکته‌ای که در عرصه فرهنگ و رسانه کمتر پرداخته شده و حتی در سینما، تئاتر، موسیقی و دیگر شاخه‌های هنری این هویت ایرانی کمرنگ است.

وقتی با عواملِ برنامه صحبت می‌کنیم قرار بود این برنامه در ابتدای راه یک ساعت روی آنتن باشد و حالا به چند ساعت و دو باکسِ صبحگاهی و عصرگاهی رسیده است. مجریانِ‌جوان در کنار مجری قدیمی تلویزیون قرار گرفته‌اند که در کنار اتفاقات دیگر، تربیت و پرورش نیروی جوان هم در دلِ تولید و پخش یک برنامه اتفاق بیفتد.

تلویزیون , صدا و سیما , شبکه یک , فیلم ,

هنرمندان متحول به «ایران امروز» می‌آیند

برنامه از دو بخش تشکیل می‌شود؛ بخش اول معرفی دانشمندان و نخبگانی است که در زمینه‌های مختلف از جمله اختراعات، کشفیات و زمینه‌های علمی دیگر اتفاقات مهمی را رقم زده‌اند. به نوعی اتفاقاتی که برای اولین بار به منصه ظهور رسیده، چیزی اختراع شده و بخش دوم به میز هنر می‌پردازد که اتفاقی جدید و جالب رقم خورده باشد.

به طورمثال عوامل انیمیشن «بچه زرنگ» به این برنامه می‌آیند؛ چون برای اولین بار این بخش صاحب جوایز متعددی می‌شود. یا فیلم «اتاقک گلی» که سِیر تحولی یک کارگردان جوان از دستیاری را نشان می‌داد که توجه جشنواره را به خودش جلب و جوایز زیادی را با خود به خانه می‌برد. دعوت از او و پایِ صحبت‌های این کارگردان جوان نشستن، سبب انگیزه‌سازی برای نسل جوانی می‌شود که علاقه‌مندند در عرصه فیلمسازی ورود داشته باشند.

بخش عکس و خبر هم داریم که خبرهای امیدبخش با قالبِ پیشرفت روایت می‌شود. عکس‌هایی هم که نمایه‌ی هویتی و پیشرفت دارند در برنامه به نمایش گذاشته می‌شود. شاید در این میان، حضور نخبگان و افرادی در برنامه باشد که تاکنون به تلویزیون نیامده‌اند. اما کارهای بزرگی کرده‌اند که می‌تواند برای نسل جدید این سِیرهای پیشرفتی و تحولی درس‌آموز باشد.

در آن روز پشت صحنه «ایران امروز» زوج جوانی را دیدیم که میهمان برنامه بودند. در میانه راه اختراع، به هم رسیدند و ازدواج کردند. در میز هنر هم عوامل و دست‌اندرکاران برنامه سراغ هنرمندی رفتند که کار طراحی و تهذیب سند را انجام می‌دادند.

تلویزیون , صدا و سیما , شبکه یک , فیلم ,

روایت آقای مجری از «ایران امروز»

چند دقیقه مانده تا شروع برنامه، محمدجعفر خسروی مجری اصلی برنامه «ایران امروز» لحظاتی با ما صحبت می‌کند. او در پاسخ به سؤالی درباره تأکید مقام معظم رهبری در امیدآفرینی و نشان دادن پیشرفت‌های ایران در روزگاری که رسانه‌های معاند می‌کوشند تاریکی‌ها و سیاهی‌ها را نشان دهند و برخی از فیلم‌ها هم در این جهت عمل می‌کنند، «ایران امروز» در تلویزیون ساخته می‌شود صحبت‌هایش را با خبرنگار تسنیم این‌گونه آغاز می‌کند:

"ایران امروز مبتنی بر راهبرد شبکه یک، شکل گرفته که همانا روایت پیشرفت است. منتها در «ایران امروز» روایت پیشرفت و هویت را مدنظر داریم و به آن می‌پردازیم. مقصود ما در روایت پیشرفت، رفتن به سراغ شرکت‌های دانش بنیان است که جمع کثیری از دانشمندان، دانش‌ورزان و دانش پژوهان جوان به برنامه می‌آیند. دستاوردهایی در خور توجه و تحسینی دارند و همه این اتفاقات در شرایط سخت و دشوار به نتیجه رسیده و اصلاً این‌طور نبوده شرایط ایده آلی را فراهم کرده باشند و نتیجه ایده آلی هم به دست آمده باشد.

شرایط الزاماً ایده‌آلی نبوده و اما نتایج ایده‌آلی بوده است. بازگویی این‌ها به مردم احساس امیدآوری و حصول نتیجه به رغم سختی‌ها و دشواری‌ها را در مردم به وجود می‌آورد. سعی کردیم این کار را بکنیم. در بخش فرهنگی و هنری به موضوع هویت می‌پردازیم طبیعتاً بخش قابل توجهی از مبانی هویتی جامعه ایرانی و اسلامی ما حوزه فرهنگ، ادب و هنر است که از این موضوع غفلت نکردیم که امیدواریم مورد اقبال قرار بگیرد.

البته در کنار آن در صورت اقتضا، مطالبه‌گری هم می‌کنیم و گاهی اوقات نقد و انتقاد هم داریم. از این مضمون هم روی گردان نیستیم اما به این منظور نیست که راهبردمان این باشد. بلکه صرفاً به اقتضا گاهی به این موضوع می‌پردازیم."

با خسروی گفت‌وگو را ادامه می‌دهیم و از او می‌خواهیم درباره اینکه چطور سیاستگذاران صداوسیما عرصه سریال‌سازی و برنامه‌سازی را در مسیر امیدآفرینی پیش ببرند، صحبت کند. او می‌گوید: من فکر می‌کنم یکی از بهترین روش‌های تولید برنامه در صداوسیمای کنونی، روش تولید مستند است. منظورم از مستند، تعریف کلاسیک مستند نیست. بلکه صُورِ مختلف مستندسازی؛ گفت‌و‌گوی ما هم وقتی با یک دانش‌پژوه دانش‌بنیان صحبت می‌کنیم یک گفت‌و‌گوی مستند است. همچنین انتخاب محتوا و سوژه ما هم مستند است.

خسروی تأکید کرد: من احساس می‌کنم که در این شرایط اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، شرایط تاریخی و.... آدم‌هایی در جامعه داریم از نسل تازه نفس دهه 60 و 70 که توانستند خودشان را با شرایط دشوار تطبیق بدهند و احساس خستگی را از خودشان دور کنند و بسازند. به نظرم می‌رسد کافی است ما فقط این آدم‌ها را نشان دهیم و این آدم‌ها را به نوعی یادآوری کنیم و به شرح احوال‌شان بپردازیم و به شکل قهری در مردم ایجاد امید می‌کند.

تلویزیون , صدا و سیما , شبکه یک , فیلم ,

مردم تلویزیون نگاه نمی‌کنند!

این مجری قدیمی به برخی هجمه‌ها و نکاتی که مطرح می‌شود کسی تلویزیون نگاه نمی‌کند، چون تلویزیونِ کنونی چیزی ندارد، واکنش نشان داد و گفت: یک روزی خانم محترم سالخورده‌ای مرا در خیابان دیدند ضمن ابراز محبت به بنده گفتند تلویزیون تماشا نمی‌کنند. پرسیدم پس مرا چطور دیدید؟ گفتند شما را گاهی می‌بینم! این نکته کنایه از این دارد که مردم تلویزیون را می‌بینند اما نه با نسبتِ کمّی تماشایی که در دهه 60 و 70 می‌دیدند؛ اساساً دهه 90 و 1400 متفاوت با سپهر رسانه‌ای در دهه 60 و 70 است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: رقبای بزرگی پا به میدان گذاشته‌اند که نسبت به تعهدات محتوایی، سیاسی و اقتصادی‌شان مانند ما نیست. در یک چنین فضایی، تلویزیون هم توانسته خودشان را حفظ کند و خودش باشد. اصرار ندارد شبیه رسانه‌ای دیگر باشد و ادای راه رفتن دیگران را دربیاورد؛ یعنی در واقع در جستجوی تقلید نیست و سعی می‌کند در عین حالی که خودش باشد جذابیت‌های مجاز را هم فراهم کند.

نه تلویزیون وام‌دار ستاره‌ها باشد و نه ستاره‌ها وام‌دار تلویزیون!

خسروی در پاسخ به این سؤال که برخی می‌گویند برندها از تلویزیون رفته‌اند تلویزیون آن حال و هوای گذشته را ندارد نظر شما در این باره چیست، افزود: به هر صورت تلویزیون به ستاره‌های خودش وابسته است. در واقع باید نسبت این وابستگی منطقی و متناسب باشد. نه تلویزیون وام‌دار این‌ها باشد و نه آنها وام‌دار تلویزیون باشند! بلکه در یک تعامل متوازن همدیگر را تأمین کنند.

وی همچنین تأکید کرد: اگر یک چنین رابطه‌ای برقرار باشد ستاره‌ها هستند ستاره‌ها خواهند بود و باز هم ستاره‌های نوین خواهند آمد و درخشید. اما اگر قرار باشد محبوبیت‌مان را در فضای مجازی کسب کنیم و مقبولیت‌مان را در تلویزیون به دست آوریم به نظرم می‌رسد این شیوه چندان مقرون به نتیجه نیست.

تلویزیون , صدا و سیما , شبکه یک , فیلم ,

معرفی ایران به دور از ژانگولربازی

لحظاتی که برنامه روی آنتن رفت از مصطفی مژدهی تهیه‌کننده خواستیم لحظاتی با او گفت‌وگو کنیم. او درباره اینکه «ایران امروز» در وهله اول تلاش کرده به دور از ژانگولربازی، ایران را معرفی کند،‌ تأکید کرد: من در بحث مستندسازی همیشه دنبال معرفی ایران بوده‌ام و مستندهایی هم در این ارتباط دیده‌ام. اما بسیاری از ظرفیت‌ها هنوز گفته نشده در برابر هجمه‌های رسانه‌ای که دنبالِ نشان دادن اتفاقات منفی علیه ایران‌اند. یکسری از جوانان و دانشمندان در این کشور کارهای بزرگی کرده‌اند اما هنوز دیده نشده‌اند. دغدغه‌ام ورود به این عرصه بود که ما در رسانه ملّی پیشگام این عرصه باشیم.

وی افزود: مقام معظم رهبری دغدغه امیدآفرینی را همواره داشته‌اند و رسالت برنامه «ایران امروز» هم تحقق این اصلِ مهم است. سعی کردیم سوژه‌هایی را پیدا کنیم که تاکنون به آنها پرداخته نشده و همه جملگی نخبه‌اند. اتفاقاتی که معمولاً به صورت وارونه در رسانه‌های معاند به نمایش گذاشته می‌شود. به گونه‌ای سیاه‌نمایی می‌کنند؛ اما ما در این جا به دور از هرگونه شعار دادن اتفاقاتی را روایت می‌کنیم که باعث افتخار و غرور ملی است.

تلویزیون , صدا و سیما , شبکه یک , فیلم ,

تأثیر «ایران امروز» بر حوزه نانو و اختراع

مژدهی با اشاره به اینکه «ایران امروز» توانست ذهنِ بسیاری را نسبت به حوزه اختراع و نانو تغییر دهد، افزود: در ابتدای راه، هراس این موضوع را داشتیم که می‌توانیم هر روز برای این برنامه میهمان و خبر و موارد دیگر را داشته باشیم. فعلاً باکسِ صبحگاهی را داریم و بعد از مدت‌ها در تپه صبا این برنامه را راه انداختیم. اما از «نانو» به ما پیامی رسید که وظیفه و دغدغه ما را بیشتر کرد. مردم دیگر نسبت به نخبگان و دانشمندان چنین نگاهی ندارند که به دنبال رفتن‌اند. یا خیلی از اتفاقات دیگر که با دیدنِ آنها برای جوانان انگیزه و حرکت رو به جلو رقم خورده است.

سوژه‌ها چطور انتخاب می‌شوند؟

این تهیه‌کننده یکی از مشکلات «ایران امروز» را در انتخاب سوژه‌ها و پیدا کردن آدم‌هایی می‌داند که کمتر به تلویزیون آمده‌اند؛ او در ادامه می‌گوید: یکی از مشکلات اساسی ما در برنامه، انتخاب سوژه‌ها و آدم‌هایی است که اختراع‌شان ثبت شده و در بخش‌های بین‌المللی و جهانی مقام آورده‌اند و شناخته شده‌اند. خوشبختانه «ایران امروز» تنها برنامه این روزهای صداوسیماست که امیدآفرینی و پیشرفت ایران را به صورت جدّی و تخصصی روایت می‌کند.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار فرهنگی

پیام تبریک برخی نهادهای فرهنگی درباره موشک‌باران اسرائیل

 پیام تبریک برخی نهادهای فرهنگی درباره موشک‌باران اسرائیل
2024-04-14T13:45:31+03:30
سازمان اوقاف و امور خیریه و بنیاد ایران‌شناسی به مناسبت حمله به اهداف رژیم غاصب صهیونیستی پیام‌های تبریک صادر کردند.

برای «بی‌بدن» و مفهومی به نام تعارضات اجتماعی

 برای «بی‌بدن» و مفهومی به نام تعارضات اجتماعی
2024-04-14T12:52:09+03:30
قصاص نفس و ماجرای بخشش، سالهاست دستمایه تولیدات سینمایی بسیاری شده‌است اما در کنار به تصویر کشیدن این مفهوم گاهی گریزی به مسائل اجتماعی دیگری هم زده می‌شد.

اگر مقابل دشمن شل بگیریم مشکل حل می شود؟ + صوت

 اگر مقابل دشمن شل بگیریم مشکل حل می شود؟ + صوت
2024-04-14T12:25:18+03:30
شب گذشته ایران طی حملاتی پهپادی و موشکی بخش هایی از سرزمین های اشغالی را مورد هدف قرار داد. حمله ای که در پاسخ به زدن کنسولگری ایران در سوریه بود.

«بعد از رفتن» و «روایت ناتمام سیما» مسافر مسکو شدند

 «بعد از رفتن» و «روایت ناتمام سیما» مسافر مسکو شدند
2024-04-14T11:45:55+03:30
دو فیلم سینمایی «بعد از رفتن» و «روایت ناتمام سیما» از تولیدات بنیاد سینمایی فارابی در هشتمین جشنواره فیلم بریکس مسکو روی پرده می‌روند.

بیانیه انجمن سینمای جوانان درباره پاسخ پهپادی و موشکی ایران

 بیانیه انجمن سینمای جوانان درباره پاسخ پهپادی و موشکی ایران
2024-04-14T11:45:54+03:30
انجمن سینمای جوانان ایران در خصوص پاسخ پهپادی و موشکی نیروهیا مسلح جمهوری اسلامی ایران به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در...

آخرین وضعیت گوینده رادیو در بیمارستان

 آخرین وضعیت گوینده رادیو در بیمارستان
2024-04-14T11:45:54+03:30
قائم‌مقام رادیو از وضعیت رو به بهبود مسعود اسکویی گوینده، کارشناس و مجری پیشکسوت خبر داد.

هنرمندان درباره «وعده صادق» چه نوشتند؟

 هنرمندان درباره «وعده صادق» چه نوشتند؟
2024-04-14T11:45:53+03:30
همزمان با حملات تنبیهی و عملیات گسترده پهپادی سپاه پاسداران علیه رژیم صهیونیستی، تعدادی از هنرمندان در فضای‌مجازی به این عملیات واکنش نشان دادند.

نمایش‌های کودک و ایرانی رونق‌بخش سالن‌های دولتی

 نمایش‌های کودک و ایرانی رونق‌بخش سالن‌های دولتی
2024-04-14T11:05:21+03:30
آمار فروش نمایش‌های‌ تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۳ اعلام شد.

تکلیف سریال رضا شفیعی‌جم روشن شد

 تکلیف سریال رضا شفیعی‌جم روشن شد
2024-04-14T11:05:21+03:30
سریال «خط رو خط» قرار است سه روز در هفته با بازی رضا شفیعی‌جم و موضوعات مختلف روی آنتن شبکه نسیم باشد.

تولید فصل دوم «سرزمین شعر» با ایده‌هایی جدید و پخته‌تر

 تولید فصل دوم «سرزمین شعر» با ایده‌هایی جدید و پخته‌تر
2024-04-14T11:05:20+03:30
دستیار وزیر در امور شعر از تولید فصل دوم برنامه «سرزمین شعر» با ایذده‌هایی جدید و پخته‌تر خبر داد و گفت: بارخوردها نشان می‌دهد نخبگان فارسی زبان د...

دیپلماسی میان ایران و تاجیکستان مبتنی بر عشق است

 دیپلماسی میان ایران و تاجیکستان مبتنی بر عشق است
2024-04-14T11:05:20+03:30
گلرخسار صفی‌اوا گفت: من در بسیاری از نمایشگاه‌های بین‌المللی دنیا از جمله مسکو، فرانکفورت و... شرکت کرده‌ام، اما به نظرم هیچ نمایشگاهی مانند نمایشگاه کتاب ت...

افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد بود؟

 افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد بود؟
2024-04-14T11:05:19+03:30
معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید گفت: هنوز مقدار افزایش حقوق ایثارگران مشخص نشده اما تا آخر فروردین اعلام خواهد شد.

دیدگاه قرآن درباره توان یهودیان اسرائیل در برابر رقیب

 دیدگاه قرآن درباره توان یهودیان اسرائیل در برابر رقیب
2024-04-14T11:05:19+03:30
امروز بنی‌اسرائیل در غزه آن خباثت نهفته در خود را که سبقه در گذشته سیاه‌شان دارد، آشکار کردند و آتشی که در گذشته برای سایر پیامبران و ملت‌ها روشن کرده بودند...

یاسینی رکورددار کنسرت در سال ۱۴۰۲ / در مسیر همایون یا یگانه

 یاسینی رکورددار کنسرت در سال ۱۴۰۲ / در مسیر همایون یا یگانه
2024-04-14T11:05:18+03:30
روزگاری در موسیقی پاپ ایران اعلام شد که حامد همایون در پنج ماه ۲۳۹ کنسرت برگزار کرده است؛ آماری که از رکوردی عجیب روایت داشت؛ اما در نهایت سرنوشت حامد همایو...

صادرات نوشت‌افزار ایرانی کلید خورد

 صادرات نوشت‌افزار ایرانی کلید خورد
2024-04-14T11:05:18+03:30
مدیرعامل مجمع ایران‌نوشت صادرات نوشت‌افزار ایرانی اسلامی به برخی از کشورها را جزو مهمترین برنامه‌های این مجمع در سال جدید خواند.

قانون عفاف و حجاب برای همه مردم لازم‌الاجرا شد

 قانون عفاف و حجاب برای همه مردم لازم‌الاجرا شد
2024-04-14T11:05:17+03:30
مدیرعامل بنیاد عفاف و حجاب با اشاره به لازم‌الاجرا بودن قانون حجاب در کشور و لزوم مکانیزه بودن مواجهه با هنجارشکنان گفت: کسانی که به موضوع عفاف و حجاب در کش...

تلاطم در بازار ظهیرالاسلام/ قیمت کاغذ تحریر افزایش یافت

 تلاطم در بازار ظهیرالاسلام/ قیمت کاغذ تحریر افزایش یافت
2024-04-14T11:05:17+03:30
افزایش نرخ ارز پس از دو هفته دامن بازار کاغذ را نیز گرفت،‌بر این اساس قیمت کاغذ تحریر در بازار افزایش ۱۰۰ هزار تومانی را تجربه کرده است.

سهم ۴۹درصدی تمساح خونی از گیشه‌ تعطیلات/ پرویزخان درجا زد

 سهم ۴۹درصدی تمساح خونی از گیشه‌ تعطیلات/ پرویزخان درجا زد
2024-04-14T11:05:16+03:30
براساس آمارهای ثبت‌شده از میزان استقبال از فیلم‌های درحال اکران در تعطیلات پایان هفته قبل ۳۵۳۰۰۰ هزار نفر برای دیدن فیلم مورد علاقه خود در هفته سوم فروردین ...

شاعرانی که خود را "عطار" جا زدند

 شاعرانی که خود را "عطار" جا زدند
2024-04-14T11:05:16+03:30
پس از سده نهم هجری شاعران متعددی با تخلص عطار ظهور کردند که اتفاقاً بسیاری از آثار منسوب به عطار نیشابوری، از برکات حضور آنهاست.

«محفل» بدون سلبریتی با خلاقیت و یک شبِ صدمیلیونی!

 «محفل» بدون سلبریتی با خلاقیت و یک شبِ صدمیلیونی!
2024-04-14T11:05:15+03:30
«محفل» دوباره توانست برنامه پربیننده ایام ماه مبارک رمضان باشد؛ برنامه‌ای که سلبریتی ندارد اما یک برنامه‌اش تنها به ۱۰۰میلیون بازدیدکننده رسید.

مهرداد صدقی با "آبنبات لیمویی" به نمایشگاه می‌آید

 مهرداد صدقی با "آبنبات لیمویی" به نمایشگاه می‌آید
2024-04-14T11:05:15+03:30
مهرداد صدقی از انتشار کتاب "آبنبات لیمویی" در ادامه مجموعه طنز خود خبر داد و گفت: این کتاب آخرین اثر از مجموعه "آبنبات‌ها" خواهد بود.

عملیات اجرایی آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران آغاز شد

 عملیات اجرایی آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران آغاز شد
2024-04-14T11:05:14+03:30
مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی این نمایشگاه خبر داد.

دژهای پوشالی یهود به دادشان نرسید

 دژهای پوشالی یهود به دادشان نرسید
2024-04-14T11:05:14+03:30
یهودیانِ بنی‌نضیر چنان مغرور و از خود راضی بودند که تکیه‌گاهشان دژهای نیرومند و قدرت ظاهری‌شان بود، اما از آنجا که خدا می‌خواست بر همه روشن کرد که چیزی در ب...

حمایت شاعران از "وعده صادق" ایران

 حمایت شاعران از "وعده صادق" ایران
2024-04-14T11:05:14+03:30
جمعی از شاعران کشور در حمایت از عملیات "وعده صادق"، تازه‌ترین سروده‌های خود را به این موضوع اختصاص دادند.

گنبد آهنین چه می‌داند از صریر قیامت سجیل

 گنبد آهنین چه می‌داند از صریر قیامت سجیل
2024-04-14T11:05:13+03:30
نغمه مستشار نظامی در تازه‌ترین سروده خود از عملیات «وعده صادق» پاسخی به حمله جنگنده‌های ارتش اسرائیل به ساختمان کنسولگری کشورمان در دمشق حمایت کرد.

جشن نیمه شعبان هیئت کجا برویم؟

 جشن نیمه شعبان هیئت کجا برویم؟
2024-02-26T06:01:07+03:30
هیئت‌ها و حسینیه‌های سراسر کشور همزمان با میلاد سراسر خیر و برکت امام زمان (عج) مراسم شادی و سرور برگزار می‌کنند.

شاعران به استقبال نیمه شعبان رفتند/ کاش، سَحر، خاک رهِ « مهدی موعود » شوم

 شاعران به استقبال نیمه شعبان رفتند/ کاش، سَحر، خاک رهِ « مهدی موعود » شوم
2024-02-26T06:01:06+03:30
شاعران فارسی زبان در آستانه نیمه شعبان در نشست ادبی «منتظران وصل» با تازه‌ترین سروده‌های خود به ساحت مقدس امام مزان عرض ارادت کردند.

بهترین دعا‌ها در شب نیمه شعبان به روایت امام صادق (ع)

 بهترین دعا‌ها در شب نیمه شعبان به روایت امام صادق (ع)
2024-02-26T06:01:06+03:30
امام صادق علیه‌السلام دربارۀ آداب شب نیمۀ شعبان، به یکی از بهترین دعاها اشاره می فرماید.

"پایان جنگ"، "عزل منتظری و بنی‌صدر" و "فوت احمد خمینی" موضوع گفت‌وگو با کارگردان "احمد"/ احمد آقا حتی یک «واو» به صحبت‌های امام دست نزد!

 "پایان جنگ"، "عزل منتظری و بنی‌صدر" و "فوت احمد خمینی" موضوع گفت‌وگو با کارگردان "احمد"/ احمد آقا حتی یک «واو» به صحبت‌های امام دست نزد!
2024-02-26T06:01:05+03:30
مصطفی رزاق کریمی کارگردان فیلم "احمد" درباره احمد خمینی صحبت کرد؛ از ۴۲ روز سالک شدن او تا ماجرای عزل منتظری و پایان جنگ. او گفت: کارگردان دیکته‌پ...

ویکی موعود با ۴۰ هزار مقالۀ تخصصی راه اندازی شد

 ویکی موعود با ۴۰ هزار مقالۀ تخصصی راه اندازی شد
2024-02-26T06:01:04+03:30
همزمان با میلاد سراسر سعادت حضرت مهدی موعود(عج) از ویکی موسسه فرهنگی هنری موعود عصر(عج) رونمایی شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)