میرنیوز

"ملکه گدایان"، صحبت‌های آقای کارگردان و چند نکته

 "ملکه گدایان"، صحبت‌های آقای کارگردان و چند نکته 2021-08-24T09:29:57+04:30

خبرگزاری تسنیم- مجتبی برزگر: شاید کوچِ کارگردانان تلویزیون به نمایش‌خانگی یا به تعبیری رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر با حسن فتحی و مهران مدیری آغاز شد و با سیروس مقدم و حسین سهیلی‌زاده به اوجِ خودش رسید. محمدحسین لطیفی، بهرنگ توفیقی و برزو نیک‌نژاد هم دستی بر آتش بردند و کارهایی را عرضه کردند اما سؤال اینجاست که چرا این روند سرعتِ بیشتری گرفت؟ آیا فقط پول در میان بوده است؟ در حالی‌که بارها از زبانِ بسیاری از هنرمندان شنیده‌ایم برخی از پروژه‌های تلویزیون با حضورِ اسپانسرها وضعیت به مراتب خوبی داشته‌اند تا جایی که سریال‌هایی مثل "پایتخت" و امثالِ این‌ها با بازیگران خوب و توانمندی جلوی دوربین رفته‌اند.

برخی از کارگردانان و بازیگران هم اعتقاد دارند تلویزیون بیننده خوبی دارد و به حضور در نمایش‌خانگی اعتقادی ندارند. جالب است برزو نیک‌نژاد کارگردان "دودکش" به این نکته اشاره کرد که اگر شرایط مناسب باشد همیشه تلویزیون را به نمایش‌خانگی و مدیوم‌های دیگر ترجیح می‌دهد چون مخاطبان از اقصی‌نقاط ایران و جهان می‌توانند بیننده‌اش باشند؛ مخصوصاً مردمِ مناطق محروم که شاید دسترسی به VODها نداشته باشند. جلیل سامان کارگردان سریال "زیرخاکی" هم به این نکته تأکید کرد که دوست ندارد مردم برای دیدنِ کارهایش، پول بدهند.

با این اوصاف برخی پول را دلیل کوچِ خودشان از تلویزیون به نمایش‌خانگی را موضوعِ مالی و اقتصادی عنوان کرده‌اند که داغ شدن بحث ممیزی‌ها این نکته را نشان می‌دهد چندگانگی در نظارت و بازبینی و توجه به خطوط قرمز نمایشی در سینما، تلویزیون و نمایش‌خانگی این فضا را برای برخی ایجاد کرده که با خودشان بگویند به نمایش‌خانگی می‌روند که فضای آزادتری و اصطلاحاً ممیزی کمتری دارد! چرا این نگاه وجود دارد؟ فقط به خاطر اینکه قرار است در پلتفرم‌ها مخاطب پول پرداخت کند باید یکسری از اصول و قوانین شرعی و عرفی زیر پا گذاشته شوند!

سریال , شبکه نمایش خانگی , صدا و سیما ,

در حالیکه شاید فراموش کرده‌ایم عده کثیری از جوانان و نوجوانان و حتی کودکان مخاطبِ امروز نمایش‌خانگی‌اند؛ با خرید یک اشتراک بیننده پلتفرم‌هایی می‌شوند که واقعاً برخی از محتواها و مفاهیم سریال‌ها و حتی برنامه‌های ترکیبی‌شان هر روز خطرناک‌تر از دیروز می‌شود! حضور ساترا هم نتوانسته از بارِ این محتوای غیرارزشی و غیراخلاقی برخی سریال‌ها و برنامه‌ها کم کند. به نظر می‌رسد این موضوع در سطح گسترده‌ای باید مورد بررسی قرار بگیرد که به جای اعمالِ خطوط قرمز ساختگی، نظارت‌ها به سمتِ جلوگیری از ذائقه‌سازی‌های غیراصولی برود.

باید کارگردانانی که کارهای سخیف و مبتذل و خارج از عرف می‌سازند هم در تلویزیون و هم در سینما و نمایش‌خانگی کنار گذاشته شوند و یا مورد تنبیه قرار بگیرند. به جای آن فضا برای حضورِ اندیشه‌های درست و فیلمنامه‌های جریان‌ساز و تأثیرگذار باز شود. نیم‌نگاهی به تلویزیون و نمایش‌خانگی نشان می‌دهد امروز به خانواده و اصالتِ‌خانواده، تاریخ و خیلی از موارد دیگر خدشه وارد شده است. واقعاً از دیدنِ برخی از سکانس‌ها و پلان‌های سریال‌ها به همراه خانواده خجالت می‌کشیم. به تعبیرِ آن منتقد سینما و تلویزیون که می‌گفت امروز سریال‌های نمایش‌خانگی را نمی‌توان با خانواده دید و کودک را جلوی تلویزیون با کارتون‌ها و انیمیشن‌ها تنها گذاشت، کاملاً به نکته درستی اشاره کرده است.

شاید از زمانی این اتفاق در کارهای نمایشی ما افتاد که احساس کردیم برای دیده شدن و استقبال مخاطب دست به هر کاری بزنیم. همه‌چیز در تلویزیون، سینما و نمایش‌خانگی به جای ارائه هنر، مسیرِ بیزنس و سرمایه‌داری را پیش گرفت. خنده خنده، فرهنگ خانواده از دنیای تصویر کنار رفت. شاید بیش از همه، فیلمنامه‌نویس‌ها و کارگردان‌ها مقصرند که به هر شرایطی تن دادند و حتی به مهم‌ترین و قابل احترام‌ترین بخش‌ها هم رحم نکردند؛ خیّر و خیّرین هم مورد هدفِ برخی از سریال‌ها قرار گرفت خصوصاً "ملکه گدایان" حسین سهیلی‌زاده که همیشه ادعا داشته رگِ مخاطب را می‌شناسد.

سریال , شبکه نمایش خانگی , صدا و سیما ,

در حالی که مخاطب با دیدن این سریال، بیش از هر محتوایی از خیریه و جامعه خیّرین بیزار می‌شود؛ وقتی می‌بیند خانم ملکه (رویا نونهالی) و دار و دسته‌اش در پوشش خیریه، شیرخوارها را از سطح شهر جمع‌آوری می‌کنند و از آن‌ها کودکان کار می‌سازد تا بخشی از تولیدات مواد مخدر خود را توسط آن‌ها به فروش برساند. تأسف‌بار است که یکی از شخصیت‌های محوری که در کار قاچاق نوزاد است، نامش شبیر (تداعی‌کننده نام شیرخوارگاه شبیر) است.  در روزگاری که بزرگ‌ترین شیرخوارگاه کشور به نام شبیر در جنوبی‌ترین نقطه پایتخت به این فرزندان بی‌پناه خدمات می‌دهد، اینگونه باید مورد تمسخر کارگردان و نویسنده این سریال قرار گیرد؟

حسین سهیلی‌زاده شاید در کارنامه‌اش بیش از همه "رانت‌خوار کوچک" توجه‌مان را جلب کند؛ او را می‌توان در زمره کارگردانانی نامید که سلیقه و ذائقه مردم را نسبت به سریال‌سازی پایین می‌آورند. این اتفاق با "مانکن" و "ملکه گدایان" هم افتاد؛ البته انتظار داشتیم اینجا که مردم قرار است پول پرداخت کنند و سریال آقای کارگردان را ببینند حداقل آن رویه جذب و تأثیرگذاری و تعلیق‌های درستِ برخی از سریال‌ها را با خودش به همراه داشته باشد. شاید تنها عاملی که در این دو کار اخیرِ سهیلی‌زاده زیاد به چشم می‌‌خورد عبور از خطوط قرمزی است که در تلویزیون امکان‌پذیر نبود.

صحبت‌های اخیرِ او در برنامه "کافه آپارات" فریدون جیرانی باعث شد علاوه بر نگاهی به دو اثر اخیرِ سهیلی‌زاده چند نکته را یادآور شویم.

او در گفت‌وگوی اخیرِ خودش با برنامه "کافه آپارات" فریدون جیرانی در کنارِ پرداختن به شکل‌گیری "ملکه گدایان" درباره تفاوت تلویزیون و شبکه نمایش‌خانگی گفته که مسائل مالی و مشکلات ناشی از آن باعث شده امروز تلویزیون از دوران خوبش فاصله بگیرد. اما وقتی به بحث ممیزی‌های سریال می‌رسد و می‌گوید ممیزی‌ها لطمه‌ای به کلیت کار ما نزد؛ شاید در حد چند دیالوگ دچار ممیزی شده باشیم؛ و صحبتِ رحمان سیفی‌آزاد تهیه‌کننده سریال که می‌‌گوید فضای‌ نمایش‌خانگی بیشتر مخاطب‌محور است و همواره در جذب مخاطب بیشتر و راضی‌نگه داشتن آن حرکت می‌کند؛ این نکته را بیشتر به ذهن متبادر می‌کند که مشکل کوچ و حضور بیشتر بازیگران و سلبریتی‌ها در این فضا فقط پول نیست و این نظارت‌ها و ممیزی‌های چندگانه است.

سریال , شبکه نمایش خانگی , صدا و سیما ,

اما چرا تهیه‌‌کننده می‌گوید بعید است تلویزیون بتواند از ستاره‌ها برای سریال‌هایش بهره ببرد؛ چون اسپانسرها و سرمایه‌دارها بدونِ هیچ سؤال و جوابِ خاص و نظارت درست بر سرمایه‌ای که برای ساخت سریال‌ها می‌آورند می‌توانند در نمایش‌خانگی فعالیت کنند و امروز بیش از 75 درصدِ بودجه سریال‌ها به تعبیر بسیاری، سهمِ بازیگران می‌شود؛ این اتفاق به جهت نظارت‌های جدّی‌تر، کمتر در صداوسیما می‌افتد. اما با این همه پول و زرق و برق، نمایش‌خانگی چقدر به ارتقای سلیقه و سطح ذائقه مخاطب برای دیدنِ فیلم و سریال کمک کرده است؟ آیا می‌توان با ساخت کارهایِ متوسط و زیرمتوسطی همچون "مانکن" و "ملکه گدایان" به این نقطه مطلوب در سریال‌سازی رسید؟

در یادداشت "گیسو" به این نکته اشاره کردیم که برخی از کارها ادامه‌شان بیش از هرچیز مخاطب را خسته می‌کند و آزار می‌دهد. این اتفاق در قسمت‌های بدون اتفاق و بدون تعلیقِ "ملکه گدایان" تکرار شد. حتی در "مانکن" حسین سهیلی‌زاده هم نتوانست مخاطب را در قلابِ قصه بیندازد و بسیاری از مخاطبین را در اوایل و برخی را در اواسط سریال، از دست داد. سهیلی‌زاده هم متخصص کِش‌دار کردن قصه‌ها و فیلمنامه‌هاست؛ این اتفاق را در سِیر داستان "ملکه گدایان" شاهد بودیم که می‌توانست یک سریال 15 تا 20 قسمتی پرحادثه‌تر باشد.

پیش از حضورش در نمایش‌‌خانگی، حسین سهیلی‌زاده با سریال "آوای باران" نشان داد که می‌تواند هر شب مخاطب را پایِ گیرنده‌های تلویزیون نگه دارد اما این درگیرکردن مخاطب با "مانکن" و "ملکه گدایان" ایجاد نشد. حتی به مراتب امیدها را نسبت به کارگردانی‌اش و ادامه حضورش در نمایش‌خانگی، از بین برد. چون نوعی کم‌فروشی را شاهد بودیم که مخاطب را بی‌هدف و بی‌اتفاق پیش می‌برد تا عاقبت ملکه، شبیر و شخصیت‌های دیگر داستان "ملکه گدایان" مشخص شود. حتی به مراتب بازی‌های قوی و قدرتمندی هم در دو کار اخیر حسین سهیلی‌زاده شاهد نبودیم اگرچه در "آوای باران" بسیاری بازی الهام چرخنده را در نقش «زیور» تحسین کردند.

او در تلویزیون هم کارهایی می‌ساخت که بیش از هرچیز عامه‌پسند بودند تا فاخر! او معمولاً در همه کارهایش به سراغِ استفاده از بازیگران خوش‌چهره و فاکتورهایی می‌رفت که بتواند تماشاگر را به هر قیمتی جذب کند و  این اتفاق در "ملکه گدایان" هم افتاد. البته این بار علاوه بر غافلگیری در قسمتِ‌ اول، از موسیقی‌های متن احساسی و پرحجم و یکسری حاشیه‌ها برای دیده شدن سریال استفاده کرد. اما باز خبری از فیلمنامه خوب، کارگردانی درست و بازی‌های قدرتمند نبود. البته اینجا برخلاف "مانکن" که مریلا زارعی در حد و اندازه‌های خودش ظاهر نشد، رویا نونهالی بازی کم‌نقص‌تری از خودش نشان داد.

سریال , شبکه نمایش خانگی , صدا و سیما ,

کارگردان می‌توانست در انتخاب شخصیت سارا و البرز با انتخاب های بهتر، حداقل بخشی از نقاط ضعف سریال را پوشش دهد و به غیر از این پانته آبهرام، رویا نونهالی و باران کوثری نیز در کلیشه‌ای‌ترین حالت ممکن خود ظاهر شده‌اند.هم ناشیانه و آماتور و مصنوعی است و هم در حد بازیگران تازه‌کار و ابتدایی هم نیست. هیچ تغییر محسوسی در لحن و سبک بازی آنها نمی‌بینیم، از بازی فرزاد فرزین هم اگر صحبت نکنیم بهتر است، چون متأسفانه جایی برای نقد نمی‌گذارد.

متأسفانه اتفاقی که زیاد از حد در نمایش‌خانگی شاهدیم، استفاده از فرمول‌های سریال‌های ترکیه برای جذب مخاطب است؛ این اتفاق در "ملکه گدایان" هم به سبک و سیاقِ "مانکن" افتاد. او در واقع نه می‌تواند قهرمان بسازد نه ضدقهرمان و این نتوانستن حتی در پرداخت شخصیت‌ها و نقش‌های فردی هم مشهود است. شخصیتی مثل وکیل خانواده پارسا با بازی فرزاد فرزین که نماینده ضدقهرمان ترسناکی به نام ملکه است نیز از همین شخصیت‌هاست که متأسفانه به خوبی پرداخت نشده است.

به نظر می‌رسد برخی از کارگردان‌ها نمی‌دانند نمایش‌خانگی با تلویزیون فرق می‌کند در اینکه مردم بابتِ هر دقیقه تماشای سریال پول می‌دهند اما تماشاگر تلویزیون بین کارهای روزمره‌اش هم نگاهی به تلویزیون می‌اندازد. انگار آقای سهیلی‌زاده صرفاً به آسان گرفتن ممیزی‌ و فضای خط قرمزهای نمایش‌خانگی بیشتر توجه کرده است. چون اگر به جیبِ مردم فکر می‌کرد شاید از میزانسن‌های دم‌دستی استفاده نمی‌کرد، به جنبه‌های مختلف فنی و تکنیک‌های سریال‌سازی، دقیق و مجدّانه توجه می‌کرد.

سریال , شبکه نمایش خانگی , صدا و سیما ,

 تماشاچی شبکه نمایش خانگی که برای هردقیقه تماشای سریال پول می‌دهد با تماشاچی تلویزیونی که گاهی بین کار‌های روزمره‌اش نگاهی هم به تلویزیون می‌اندازد فرق دارد و دنبال کیفیت بالا است. با وجود تیم بازیگران نسبتاً قوی و توجه به حضور جوانان خوش‌چهره و تازه‌کار در کنار باتجربه‌ها، کار از ضعف ارتباط گرفتن تماشاچی با بازیگران اصلی رنج می‌برد. حتی بازیگران خوبی مثل باران کوثری و رویا نونهالی هم وقتی در جایگاه اشتباه به کار گرفته شوند، ناموفق خواهند بود؛ چنان‌که در ملکه گدایان ناموفق بودند.

یک کارگردان زمانی می‌تواند در نمایش‌خانگی و سینما موفق باشد که به اصولِ دراماتیک‌کردن قصه‌ها و فیلمنامه و بازی گرفتن از بازیگران اشرافِ مناسبی داشته باشد نه اینکه با ساخت کارهایش بیشتر به ذائقه مخاطب خدشه وارد کند. همان‌اتفاقی که خصوصاً با دو کار اخیر حسین سهیلی‌زاده افتاده و برخی از کارگردانان دیگر هم این روزها با کارهای جدیدشان در شبکه نمایش‌خانگی هم زمان مخاطب را تلف می‌کنند و هم به اقتصاد خانواده‌های ایرانی لطمه می‌زنند.

انتهای پیام/

 

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار فرهنگی

پیام تبریک برخی نهادهای فرهنگی درباره موشک‌باران اسرائیل

 پیام تبریک برخی نهادهای فرهنگی درباره موشک‌باران اسرائیل
2024-04-14T13:45:31+03:30
سازمان اوقاف و امور خیریه و بنیاد ایران‌شناسی به مناسبت حمله به اهداف رژیم غاصب صهیونیستی پیام‌های تبریک صادر کردند.

برای «بی‌بدن» و مفهومی به نام تعارضات اجتماعی

 برای «بی‌بدن» و مفهومی به نام تعارضات اجتماعی
2024-04-14T12:52:09+03:30
قصاص نفس و ماجرای بخشش، سالهاست دستمایه تولیدات سینمایی بسیاری شده‌است اما در کنار به تصویر کشیدن این مفهوم گاهی گریزی به مسائل اجتماعی دیگری هم زده می‌شد.

اگر مقابل دشمن شل بگیریم مشکل حل می شود؟ + صوت

 اگر مقابل دشمن شل بگیریم مشکل حل می شود؟ + صوت
2024-04-14T12:25:18+03:30
شب گذشته ایران طی حملاتی پهپادی و موشکی بخش هایی از سرزمین های اشغالی را مورد هدف قرار داد. حمله ای که در پاسخ به زدن کنسولگری ایران در سوریه بود.

«بعد از رفتن» و «روایت ناتمام سیما» مسافر مسکو شدند

 «بعد از رفتن» و «روایت ناتمام سیما» مسافر مسکو شدند
2024-04-14T11:45:55+03:30
دو فیلم سینمایی «بعد از رفتن» و «روایت ناتمام سیما» از تولیدات بنیاد سینمایی فارابی در هشتمین جشنواره فیلم بریکس مسکو روی پرده می‌روند.

بیانیه انجمن سینمای جوانان درباره پاسخ پهپادی و موشکی ایران

 بیانیه انجمن سینمای جوانان درباره پاسخ پهپادی و موشکی ایران
2024-04-14T11:45:54+03:30
انجمن سینمای جوانان ایران در خصوص پاسخ پهپادی و موشکی نیروهیا مسلح جمهوری اسلامی ایران به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در...

آخرین وضعیت گوینده رادیو در بیمارستان

 آخرین وضعیت گوینده رادیو در بیمارستان
2024-04-14T11:45:54+03:30
قائم‌مقام رادیو از وضعیت رو به بهبود مسعود اسکویی گوینده، کارشناس و مجری پیشکسوت خبر داد.

هنرمندان درباره «وعده صادق» چه نوشتند؟

 هنرمندان درباره «وعده صادق» چه نوشتند؟
2024-04-14T11:45:53+03:30
همزمان با حملات تنبیهی و عملیات گسترده پهپادی سپاه پاسداران علیه رژیم صهیونیستی، تعدادی از هنرمندان در فضای‌مجازی به این عملیات واکنش نشان دادند.

نمایش‌های کودک و ایرانی رونق‌بخش سالن‌های دولتی

 نمایش‌های کودک و ایرانی رونق‌بخش سالن‌های دولتی
2024-04-14T11:05:21+03:30
آمار فروش نمایش‌های‌ تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۳ اعلام شد.

تکلیف سریال رضا شفیعی‌جم روشن شد

 تکلیف سریال رضا شفیعی‌جم روشن شد
2024-04-14T11:05:21+03:30
سریال «خط رو خط» قرار است سه روز در هفته با بازی رضا شفیعی‌جم و موضوعات مختلف روی آنتن شبکه نسیم باشد.

تولید فصل دوم «سرزمین شعر» با ایده‌هایی جدید و پخته‌تر

 تولید فصل دوم «سرزمین شعر» با ایده‌هایی جدید و پخته‌تر
2024-04-14T11:05:20+03:30
دستیار وزیر در امور شعر از تولید فصل دوم برنامه «سرزمین شعر» با ایذده‌هایی جدید و پخته‌تر خبر داد و گفت: بارخوردها نشان می‌دهد نخبگان فارسی زبان د...

دیپلماسی میان ایران و تاجیکستان مبتنی بر عشق است

 دیپلماسی میان ایران و تاجیکستان مبتنی بر عشق است
2024-04-14T11:05:20+03:30
گلرخسار صفی‌اوا گفت: من در بسیاری از نمایشگاه‌های بین‌المللی دنیا از جمله مسکو، فرانکفورت و... شرکت کرده‌ام، اما به نظرم هیچ نمایشگاهی مانند نمایشگاه کتاب ت...

افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد بود؟

 افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد بود؟
2024-04-14T11:05:19+03:30
معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید گفت: هنوز مقدار افزایش حقوق ایثارگران مشخص نشده اما تا آخر فروردین اعلام خواهد شد.

دیدگاه قرآن درباره توان یهودیان اسرائیل در برابر رقیب

 دیدگاه قرآن درباره توان یهودیان اسرائیل در برابر رقیب
2024-04-14T11:05:19+03:30
امروز بنی‌اسرائیل در غزه آن خباثت نهفته در خود را که سبقه در گذشته سیاه‌شان دارد، آشکار کردند و آتشی که در گذشته برای سایر پیامبران و ملت‌ها روشن کرده بودند...

یاسینی رکورددار کنسرت در سال ۱۴۰۲ / در مسیر همایون یا یگانه

 یاسینی رکورددار کنسرت در سال ۱۴۰۲ / در مسیر همایون یا یگانه
2024-04-14T11:05:18+03:30
روزگاری در موسیقی پاپ ایران اعلام شد که حامد همایون در پنج ماه ۲۳۹ کنسرت برگزار کرده است؛ آماری که از رکوردی عجیب روایت داشت؛ اما در نهایت سرنوشت حامد همایو...

صادرات نوشت‌افزار ایرانی کلید خورد

 صادرات نوشت‌افزار ایرانی کلید خورد
2024-04-14T11:05:18+03:30
مدیرعامل مجمع ایران‌نوشت صادرات نوشت‌افزار ایرانی اسلامی به برخی از کشورها را جزو مهمترین برنامه‌های این مجمع در سال جدید خواند.

قانون عفاف و حجاب برای همه مردم لازم‌الاجرا شد

 قانون عفاف و حجاب برای همه مردم لازم‌الاجرا شد
2024-04-14T11:05:17+03:30
مدیرعامل بنیاد عفاف و حجاب با اشاره به لازم‌الاجرا بودن قانون حجاب در کشور و لزوم مکانیزه بودن مواجهه با هنجارشکنان گفت: کسانی که به موضوع عفاف و حجاب در کش...

تلاطم در بازار ظهیرالاسلام/ قیمت کاغذ تحریر افزایش یافت

 تلاطم در بازار ظهیرالاسلام/ قیمت کاغذ تحریر افزایش یافت
2024-04-14T11:05:17+03:30
افزایش نرخ ارز پس از دو هفته دامن بازار کاغذ را نیز گرفت،‌بر این اساس قیمت کاغذ تحریر در بازار افزایش ۱۰۰ هزار تومانی را تجربه کرده است.

سهم ۴۹درصدی تمساح خونی از گیشه‌ تعطیلات/ پرویزخان درجا زد

 سهم ۴۹درصدی تمساح خونی از گیشه‌ تعطیلات/ پرویزخان درجا زد
2024-04-14T11:05:16+03:30
براساس آمارهای ثبت‌شده از میزان استقبال از فیلم‌های درحال اکران در تعطیلات پایان هفته قبل ۳۵۳۰۰۰ هزار نفر برای دیدن فیلم مورد علاقه خود در هفته سوم فروردین ...

شاعرانی که خود را "عطار" جا زدند

 شاعرانی که خود را "عطار" جا زدند
2024-04-14T11:05:16+03:30
پس از سده نهم هجری شاعران متعددی با تخلص عطار ظهور کردند که اتفاقاً بسیاری از آثار منسوب به عطار نیشابوری، از برکات حضور آنهاست.

«محفل» بدون سلبریتی با خلاقیت و یک شبِ صدمیلیونی!

 «محفل» بدون سلبریتی با خلاقیت و یک شبِ صدمیلیونی!
2024-04-14T11:05:15+03:30
«محفل» دوباره توانست برنامه پربیننده ایام ماه مبارک رمضان باشد؛ برنامه‌ای که سلبریتی ندارد اما یک برنامه‌اش تنها به ۱۰۰میلیون بازدیدکننده رسید.

مهرداد صدقی با "آبنبات لیمویی" به نمایشگاه می‌آید

 مهرداد صدقی با "آبنبات لیمویی" به نمایشگاه می‌آید
2024-04-14T11:05:15+03:30
مهرداد صدقی از انتشار کتاب "آبنبات لیمویی" در ادامه مجموعه طنز خود خبر داد و گفت: این کتاب آخرین اثر از مجموعه "آبنبات‌ها" خواهد بود.

عملیات اجرایی آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران آغاز شد

 عملیات اجرایی آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران آغاز شد
2024-04-14T11:05:14+03:30
مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی این نمایشگاه خبر داد.

دژهای پوشالی یهود به دادشان نرسید

 دژهای پوشالی یهود به دادشان نرسید
2024-04-14T11:05:14+03:30
یهودیانِ بنی‌نضیر چنان مغرور و از خود راضی بودند که تکیه‌گاهشان دژهای نیرومند و قدرت ظاهری‌شان بود، اما از آنجا که خدا می‌خواست بر همه روشن کرد که چیزی در ب...

حمایت شاعران از "وعده صادق" ایران

 حمایت شاعران از "وعده صادق" ایران
2024-04-14T11:05:14+03:30
جمعی از شاعران کشور در حمایت از عملیات "وعده صادق"، تازه‌ترین سروده‌های خود را به این موضوع اختصاص دادند.

گنبد آهنین چه می‌داند از صریر قیامت سجیل

 گنبد آهنین چه می‌داند از صریر قیامت سجیل
2024-04-14T11:05:13+03:30
نغمه مستشار نظامی در تازه‌ترین سروده خود از عملیات «وعده صادق» پاسخی به حمله جنگنده‌های ارتش اسرائیل به ساختمان کنسولگری کشورمان در دمشق حمایت کرد.

جشن نیمه شعبان هیئت کجا برویم؟

 جشن نیمه شعبان هیئت کجا برویم؟
2024-02-26T06:01:07+03:30
هیئت‌ها و حسینیه‌های سراسر کشور همزمان با میلاد سراسر خیر و برکت امام زمان (عج) مراسم شادی و سرور برگزار می‌کنند.

شاعران به استقبال نیمه شعبان رفتند/ کاش، سَحر، خاک رهِ « مهدی موعود » شوم

 شاعران به استقبال نیمه شعبان رفتند/ کاش، سَحر، خاک رهِ « مهدی موعود » شوم
2024-02-26T06:01:06+03:30
شاعران فارسی زبان در آستانه نیمه شعبان در نشست ادبی «منتظران وصل» با تازه‌ترین سروده‌های خود به ساحت مقدس امام مزان عرض ارادت کردند.

بهترین دعا‌ها در شب نیمه شعبان به روایت امام صادق (ع)

 بهترین دعا‌ها در شب نیمه شعبان به روایت امام صادق (ع)
2024-02-26T06:01:06+03:30
امام صادق علیه‌السلام دربارۀ آداب شب نیمۀ شعبان، به یکی از بهترین دعاها اشاره می فرماید.

"پایان جنگ"، "عزل منتظری و بنی‌صدر" و "فوت احمد خمینی" موضوع گفت‌وگو با کارگردان "احمد"/ احمد آقا حتی یک «واو» به صحبت‌های امام دست نزد!

 "پایان جنگ"، "عزل منتظری و بنی‌صدر" و "فوت احمد خمینی" موضوع گفت‌وگو با کارگردان "احمد"/ احمد آقا حتی یک «واو» به صحبت‌های امام دست نزد!
2024-02-26T06:01:05+03:30
مصطفی رزاق کریمی کارگردان فیلم "احمد" درباره احمد خمینی صحبت کرد؛ از ۴۲ روز سالک شدن او تا ماجرای عزل منتظری و پایان جنگ. او گفت: کارگردان دیکته‌پ...

ویکی موعود با ۴۰ هزار مقالۀ تخصصی راه اندازی شد

 ویکی موعود با ۴۰ هزار مقالۀ تخصصی راه اندازی شد
2024-02-26T06:01:04+03:30
همزمان با میلاد سراسر سعادت حضرت مهدی موعود(عج) از ویکی موسسه فرهنگی هنری موعود عصر(عج) رونمایی شد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)