میرنیوز

لبنیات

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : لبنیات

تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر

تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر
2023-07-18T07:46:53+03:30
شیر و لبنیات، بخش مهم سبد غذایی افراد هر جامعه ای را تشکیل می‌دهد که حذف آنها به هر دلیلی، تبعات ناگواری برای سلامت جامعه دارد.

ایرانی ها ۳۵ درصد کمتر از آمار جهانی شیر می خورند/ تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی

ایرانی ها ۳۵ درصد کمتر از آمار جهانی شیر می خورند/ تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی
2023-07-11T09:28:49+03:30
شیر، مهم ترین ماده غذایی مورد نیاز بدن است که مصرف آن، علاوه بر بهبود سلامت جسم، بر سلامت روح و روان هم اثرگذار است.

آزمایش بار میکروبی در فرآورده‌های لبنی سنتی/ارسال نمونه ها به آزمایشگاه وزارت بهداشت

آزمایش بار میکروبی در فرآورده‌های لبنی سنتی/ارسال نمونه ها به آزمایشگاه وزارت بهداشت
2023-07-02T13:34:06+03:30
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران، از آزمایش بار میکروبی در فرآورده‌های لبنی سنتی خبر داد.

جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید

جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید
2023-06-06T07:20:48+03:30
یک متخصص تغذیه، در خصوص مضرات جوشاندن شیر که به صورت باز خریداری می شود، توضیحاتی داد.

لبنیات فله ای چه بلایی سر ما می‌آورد/ بار میکروبی بالا و بیماری های مزمن

لبنیات فله ای چه بلایی سر ما می‌آورد/ بار میکروبی بالا و بیماری های مزمن
2023-05-31T11:40:48+03:30
علاقمندی مردم به مصرف شیر و لبنیات فله ای که به اشتباه لبنیات سنتی گفته می شود، می تواند سلامت مصرف کنندگان این قبیل محصولات بی نام و نشان را تهدید کند.

چرا باید هر روز شیر بخوریم/ کاهش استرس در روزهای پُراضطراب

چرا باید هر روز شیر بخوریم/ کاهش استرس در روزهای پُراضطراب
2023-05-30T13:27:27+03:30
شیر و محصولات لبنی، بهترین تأمین کننده ویتامین ها و پروتئین های مورد نیاز بدن هستند که اگر حذف شوند؛ با عوارض ناگواری همراه خواهند بود.

چرا باید روزانه شیر و لبنیات بخوریم

چرا باید روزانه شیر و لبنیات بخوریم
2023-05-30T13:14:05+03:30
شیر و محصولات لبنی، بهترین تأمین کننده ویتامین ها و پروتئین های مورد نیاز بدن هستند که اگر حذف شوند؛ با عوارض ناگواری همراه خواهند بود.

روند نزولی مصرف شیر و لبنیات در خانواده‌های ایرانی

روند نزولی مصرف شیر و لبنیات در خانواده‌های ایرانی
2023-05-28T08:07:25+03:30
یک متخصص تغذیه، به تشریح علل کاهش مصرف شیر و لبنیات در جامعه پرداخت.

روند نزولی مصرف شیر و لبنیات در خانواده های ایرانی

روند نزولی مصرف شیر و لبنیات در خانواده های ایرانی
2023-05-28T07:27:26+03:30
یک متخصص تغذیه، به تشریح علل کاهش مصرف شیر و لبنیات در جامعه پرداخت.

نوشیدنی های بادام و سویا در زمره شیر طبقه بندی شوند

نوشیدنی های بادام و سویا در زمره شیر طبقه بندی شوند
2023-03-03T05:10:05+03:30
در نوشیدنی های گیاهی که از جودوسر، سویا، بادام، بادام هندی و سایر محصولات به جای لبنیات استفاده می شود، می توانند همچنان شیر تلقی شوند.

کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است

کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است
2022-10-27T03:52:06+03:30
محققان به رابطه بین کمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ و میر پی بردند.

مکمل کلسیم برای افراد زیر ۳۵ سال و بهبود تراکم استخوانی

مکمل کلسیم برای افراد زیر ۳۵ سال و بهبود تراکم استخوانی
2022-10-02T01:29:38+03:30
یک بررسی تحقیقاتی جدید نشان می دهد که مکمل کلسیم در گروه های سنی جوان تر به طور قابل توجهی سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد.

محصولات لبنی نقش حفاظتی در مقابل دیابت نوع۲ دارند

محصولات لبنی نقش حفاظتی در مقابل دیابت نوع۲ دارند
2022-09-22T01:22:52+03:30
نتایج یک مطالعه جدید، مصرف محصولات لبنی را با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و مصرف گوشت های قرمز و فرآوری شده را با خطر بالاتر ابتلا به این بیماری مرتبط دانست.

نکاتی در مورد نگهداری شیرهای بسته بندی/ از پاستوریزه تا استرلیزه

نکاتی در مورد نگهداری شیرهای بسته بندی/ از پاستوریزه تا استرلیزه
2022-09-15T06:22:49+04:30
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به نحوه تولید شیرهای استریلیزه و پاستوریزه تاکید کرد که هر دوی این محصولات پس از بازشدن بسته بندی باید در یخچال نگه...

فواید و مضرات شیربادام/تبعات جایگزینی با شیرگاو

فواید و مضرات شیربادام/تبعات جایگزینی با شیرگاو
2022-06-29T07:30:13+04:30
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه گفت: شیر بادام نوشیدنی مفیدی است اما به هیچ عنوان نباید آن را جایگزین شیر گاو کرد.

پروتئین سیب زمینی به اندازه کلسیم برای عضله سازی خوب است

پروتئین سیب زمینی به اندازه کلسیم برای عضله سازی خوب است
2022-06-17T05:59:56+04:30
سیب زمینی حاوی مقدار کمی پروتئین و منبع خوبی از اسیدهای آمینه است.

مصرف شیر احتمال سرطان پروستات را در مردان افزایش می دهد

مصرف شیر احتمال سرطان پروستات را در مردان افزایش می دهد
2022-06-12T08:39:53+04:30
تحقیقات جدید نشان می دهد مردانی که مقدار زیادی شیر می نوشند ممکن است بیشتر از مردانی که شیر نمی نوشند در معرض ابتلا به سرطان پروستات باشند.

ویتامین D۳ در تقویت سیستم ایمنی بهتر عمل می کند

ویتامین D۳ در تقویت سیستم ایمنی بهتر عمل می کند
2022-02-28T06:29:28+03:30
محققان می گویند ویتامین D۳ سیستم ایمنی را بهتر از ویتامین D۲ تقویت می کند.

مصرف روزانه ماست در کنترل فشارخون بالا موثر است

مصرف روزانه ماست در کنترل فشارخون بالا موثر است
2021-12-15T06:50:56+03:30
بر اساس تحقیقات جدید، مصرف روزانه ماست می تواند برای افراد مبتلا به فشار خون بالا مفید باشد.

تولید پنیر گیاهی از جلبک

تولید پنیر گیاهی از جلبک
2021-11-16T15:35:52+03:30
محققان یک نوع پنیر گیاهی از جلبک تولید کرده‌اند که طعم آن مشابه نمونه واقعی است.

فرقی بین مصرف شیر پرچرب و کم چرب برای کودکان وجود ندارد

فرقی بین مصرف شیر پرچرب و کم چرب برای کودکان وجود ندارد
2021-10-19T06:29:09+03:30
نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که لبنیات پرچرب به اندازه کم چرب برای بچه ها مفید است.

ماجرای تعطیلی طرح شیر در مدرسه/ ایرانی ها کمتر شیر می خورند

ماجرای تعطیلی طرح شیر در مدرسه/ ایرانی ها کمتر شیر می خورند
2021-09-29T12:22:06+03:30
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: کمک به افزایش سرانه مصرف شیر باعث ارتقای شاخص سلامتی و کاهش هزینه های درمان و نیز افزایش طول عمر همراه با سلا...

ماجرای تعطیلی طرح شیر در مدرسه/ سرانه پایین مصرف شیر در ایران

ماجرای تعطیلی طرح شیر در مدرسه/ سرانه پایین مصرف شیر در ایران
2021-09-29T10:48:45+03:30
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: کمک به افزایش سرانه مصرف شیر باعث ارتقای شاخص سلامتی و کاهش هزینه های درمان و نیز افزایش طول عمر همراه با سلا...

تولید خامه گیاهی از عدس !

تولید خامه گیاهی از عدس !
2021-09-21T12:29:08+04:30
یک مجموعه کافی شاپ زنجیره ای در آمریکا در طرحی آزمایشی خامه گیاهی تولید شده از عدس را به مشتریانش ارائه می کند.

دو باکتری جداشده از لبنیات سنتی با خاصیت پروبیوتیک

دو باکتری جداشده از لبنیات سنتی با خاصیت پروبیوتیک
2021-09-01T07:01:29+04:30
پژوهشگران سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس، با انجام یک مطالعه، ایمنی دو باکتری پروبیوتیک جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران...

تهیه بستنی و لبنیات از شیر قارچ!

تهیه بستنی و لبنیات از شیر قارچ!
2021-08-17T13:56:02+04:30
یک استارت آپ آمریکایی با وارد کردن کد ژنتیک پروتئین وی به قارچ، پروتینی با ساختار مولکولی یکسان با شیر ابداع کرده است.

رژیم غذایی سرشار از مخمرها با کاهش التهاب همراه است

رژیم غذایی سرشار از مخمرها با کاهش التهاب همراه است
2021-07-14T04:14:48+04:30
به گفته محققان، یک رژیم غذایی غنی از غذاهای تخمیری باعث افزایش تنوع میکروب های روده و کاهش علائم مولکولی التهاب می شود.

مضرات کمبود پروتئین در بدن را بشناسید

مضرات کمبود پروتئین در بدن را بشناسید
2021-06-28T01:26:09+04:30
نقش پروتئین معمولاً با افزایش عضله مرتبط شناخته می شود اما پروتئین دارای مزایای متعددی، از متابولیسم گرفته تا سنتز عضلات است.

هیچ ارتباطی بین شیر و افزایش کلسترول وجود ندارد

هیچ ارتباطی بین شیر و افزایش کلسترول وجود ندارد
2021-05-30T05:02:00+04:30
بررسی حدود ۲ میلیون نفر در یک مطالعه جدید نشان می دهد مصرف منظم شیر با افزایش میزان کلسترول مرتبط نیست.

تامین ۷۰درصدی استارتر لبنی مناسب ذائقه ایرانی توسط محققان کشور

تامین ۷۰درصدی استارتر لبنی مناسب ذائقه ایرانی توسط محققان کشور
2021-04-14T13:07:35+04:30
محققان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند استارتر لبنی را مناسب ذائقه ایرانیان بومی سازی کنند و ۷۰درصد نیاز کشور را برطرف سازند.

۵ محصول فناورانه زیست فناوری رونمایی شد

۵ محصول فناورانه زیست فناوری رونمایی شد
2021-04-08T14:07:38+04:30
محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید پنج محصول فناورانه «واکسن آبزیان یرسین»، «استارتر لبنی»، «توکسین بایندر ۴جزئی»، «پروبیوتیک پیشگیری از سالمونلا» و «کر...

خاصیت پروبیوتیک در یک محصول لبنی سنتی

خاصیت پروبیوتیک در یک محصول لبنی سنتی
2021-02-23T07:14:33+03:30
پژوهشگران با انجام مطالعه‌ای باکتری‌هایی با خاصیت پروبیوتیک از محصول لبنی سنتی «کومه» جداسازی کردند.

اهمیت ویتامین های گروه B/ بهبود عملکرد متابولیسم بدن

اهمیت ویتامین های گروه B/ بهبود عملکرد متابولیسم بدن
2021-01-08T01:16:39+03:30
یک متخصص تغذیه، با اشاره به اهمیت ویتامین های گروه B برای بهبود عملکرد متابولیسم بدن به منابع غذایی دریافت این ویتامین اشاره کرد.

اهمیت ویتامین های گروه B برای بدن/بهبود عملکرد متابولیسم

اهمیت ویتامین های گروه B برای بدن/بهبود عملکرد متابولیسم
2021-01-08T00:49:58+03:30
یک متخصص تغذیه، با اشاره به اهمیت ویتامین های گروه B برای بهبود عملکرد متابولیسم بدن به منابع غذایی دریافت این ویتامین اشاره کرد.

تغذیه سالم مانع از جذب سموم می شود/ مصرف مرکبات در هوای آلوده

تغذیه سالم مانع از جذب سموم می شود/ مصرف مرکبات در هوای آلوده
2021-01-07T06:29:55+03:30
یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه تغذیه سالم می تواند از جذب سموم آلوده هوا جلوگیری کند به ارائه نکاتی در این زمینه پرداخت.

درصد بالایی از پنیرهای سنتی آلوده‌اند

درصد بالایی از پنیرهای سنتی آلوده‌اند
2020-12-27T07:33:13+03:30
انجام یک مطالعه بر روی پنیرهای سنتی استان سمنان نشان داد که تقریبا ۶۰ درصد از این پنیرها به باکتری بیماری‌زای اشرشیاکلای آلوده هستند. این پنیرها قابل مصرف نی...

دانش فنی تولید استارترهای لبنی به صنعت واگذار می شود

دانش فنی تولید استارترهای لبنی به صنعت واگذار می شود
2020-12-23T15:49:57+03:30
دانش فنی تولید استارترهای لبنی از سوی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در قالب تفاهم نامه ای به واحدهای عضو انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی منتقل می‌شود.

واردات ۳ میلیارد دلاری در صنعت مرغداری/ توسعه پروبیوتیک ها در آبزیان

واردات ۳ میلیارد دلاری در صنعت مرغداری/ توسعه پروبیوتیک ها در آبزیان
2020-12-19T12:23:21+03:30
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه اکنون نوآوری به صنعت لبنی تزریق شده است، گفت: امکان توسعه پروبیوتیک ها علاوه بر حوزه انسان در حوزه آبزیان قابل...

انتقاد از صنعت مرغداری با واردات جوجه یک روزه / پیچیدگی فناوری تولید مرغ را نداریم!

انتقاد از صنعت مرغداری با واردات جوجه یک روزه / پیچیدگی فناوری تولید مرغ را نداریم!
2020-12-19T12:23:20+03:30
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری گفت: وقتی ارز بالا می رود مرغ نیز گران می شود زیرا ما فناوری تولید مرغ را نداریم و فقط آب و دانه به آنها می دهیم.

تزریق نوآوری به صنعت لبنی/ امکان توسعه پروبیوتیکها در آبزیان

تزریق نوآوری به صنعت لبنی/ امکان توسعه پروبیوتیکها در آبزیان
2020-12-19T12:09:59+03:30
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه اکنون نوآوری به صنعت لبنی تزریق شده است، گفت: امکان توسعه پروبیوتیک ها علاوه بر حوزه انسان در حوزه آبزیان قابل...

محصولات لبنی منبع دریافت ویتامین D نیستند

محصولات لبنی منبع دریافت ویتامین D نیستند
2020-12-09T00:56:34+03:30
یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه میزان کلسیم در لبنیات بالا است، به ارائه نکاتی درباره مصرف مواد لبنی پرداخت.

حداکثر کاهش وزن افراد ماهانه ۴ تا ۵ کیلوگرم است

حداکثر کاهش وزن افراد ماهانه ۴ تا ۵ کیلوگرم است
2020-10-05T11:58:58+03:30
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه، گفت: حداکثر کاهش وزن برای افراد بر اساس میزان اضافه وزن، بیماری ها و فعالیت بدنی، چهار تا پنج کیلوگرم در ماه است.

شیر کم چرب روغن پالم ندارد

شیر کم چرب روغن پالم ندارد
2020-09-23T05:05:40+03:30
مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو صنایع غذایی کشور، گفت: در شیر کم چرب و پرچرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم.

میزان پالم در کره نباتی بالاست/علت کاهش مصرف لبنیات

میزان پالم در کره نباتی بالاست/علت کاهش مصرف لبنیات
2020-09-20T08:19:03+04:30
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، گفت: بر اساس مطالعاتی که انجام شده، درصد روغن پالم در کره های نباتی موجود در بازار بالا است.

کودکان روزانه چند لیوان شیر بخورند/خواص شیر مادر

کودکان روزانه چند لیوان شیر بخورند/خواص شیر مادر
2020-09-07T04:55:54+04:30
افرادی که تا سن بلوغ روزانه دو لیوان شیر مصرف می کنند، از رشد استخوانی بهتری برخوردارند.

ایرانی ها سالانه چقدر مواد لبنی مصرف می کنند

ایرانی ها سالانه چقدر مواد لبنی مصرف می کنند
2020-08-23T08:08:07+04:30
رئیس انجمن تغذیه ایران، نسبت به تبعات کاهش سرانه مصرف شیر و مواد لبنی در کشور هشدار داد.

مصرف لبنیات در برخی خانوارها هفتگی یا ماهانه شده است

مصرف لبنیات در برخی خانوارها هفتگی یا ماهانه شده است
2020-07-08T10:14:21+04:30
وزارت بهداشت هشدار داد که مصرف لبنیات در برخی خانوارها هفتگی یا ماهانه شده است.

ارتباط مصرف لبنیات و غذاهای چرب با بروز آکنه در بزرگسالان

ارتباط مصرف لبنیات و غذاهای چرب با بروز آکنه در بزرگسالان
2020-06-13T05:16:44+04:30
به گفته محققان، تغذیه مناسب مولفه مهم درمان بیماری آکنه است.

وجود ماده سفیدکننده در شیر کذب است/ ماجرای سم آفلاتوکسین در لبنیات

وجود ماده سفیدکننده در شیر کذب است/ ماجرای سم آفلاتوکسین در لبنیات
2020-06-10T13:44:35+04:30
استادیار دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: در یک برهه زمانی کارشناسی از روی ناآگاهی، بحث ماده سفیدکننده در شیر را مطرح کرد و با...

وجود ماده سفید کننده در شیر کذب است/ماجرای سم آفلاتوکسین در لبنیات

وجود ماده سفید کننده در شیر کذب است/ماجرای سم آفلاتوکسین در لبنیات
2020-06-10T13:04:35+04:30
استادیار دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: در یک برهه زمانی کارشناسی از روی ناآگاهی، بحث ماده سفید کننده در شیر را مطرح کرد و ب...

مصرف لبنیات در ایران ۱۳۰ لیتر کمتر از سرانه کشورهای پیشرفته

مصرف لبنیات در ایران ۱۳۰ لیتر کمتر از سرانه کشورهای پیشرفته
2020-06-08T15:37:58+04:30
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، گفت: میزان مصرف سالیانه هر نفر ایرانی از شیر و لبنیات، بین ۶۵ تا ۷۰ لیتر و این آمار در کشورهای توسعه یافته ...

ابتلا به بیماری های عفونی با مصرف شیرهای غیرپاستوریزه

ابتلا به بیماری های عفونی با مصرف شیرهای غیرپاستوریزه
2020-06-07T15:44:32+04:30
مدیر گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی، گفت: مصرف شیرهای غیر پاستوریزه، امکان دارد بیماری های عفونی، میکروبی و انواع اسهال ها را به دنبال داشته باشد.

عدم تاثیر لبنیات در پیشگیری از شکستگی استخوان ها در میانسالی

عدم تاثیر لبنیات در پیشگیری از شکستگی استخوان ها در میانسالی
2020-06-01T05:37:59+04:30
در حالی که لبنیات منبع اصلی کلسیم برای سلامت استخوان ها است، اما در تحقیق جدید هیچ رابطه ای بین مصرف لبنیات و تراکم استخوانی یا ریسک شکستگی در میانسالی مشاهد...

تاثیر کووید ۱۹ بر تیروئید/ کاهش التهاب بدن با ادویه جات

تاثیر کووید ۱۹ بر تیروئید/ کاهش التهاب بدن با ادویه جات
2020-05-29T07:44:39+04:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

ارتباط رژیم غذایی سرشار از لبنیات و کاهش ریسک دیابت و فشارخون

ارتباط رژیم غذایی سرشار از لبنیات و کاهش ریسک دیابت و فشارخون
2020-05-27T04:18:13+04:30
محققان دریافتند مصرف حداقل دو وعده لبنیات در روز با کاهش ریسک ابتلا به دیابت و فشارخون بالا مرتبط است.

حتی یک وعده غذایی پرچرب موجب کُندذهنی می شود

حتی یک وعده غذایی پرچرب موجب کُندذهنی می شود
2020-05-20T04:57:54+04:30
تحقیق جدید نشان می دهد سفارش چیزبرگر و سیب زمینی سرخ کرده می تواند به معنای واقعی موجب کُندذهنی شود.

نکاتی درباره مواد غذایی دوران کرونا/ لبنیات فله ای و سنتی نخورید

نکاتی درباره مواد غذایی دوران کرونا/ لبنیات فله ای و سنتی نخورید
2020-04-03T18:16:07+04:30
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه کرد تا حد امکان از خرید مواد غذایی باز و سنتی در زمان شیوع بیماری کرونا خودداری شود.

نظارت کافی بر محصولات لبنی فله ای و سنتی وجود ندارد

نظارت کافی بر محصولات لبنی فله ای و سنتی وجود ندارد
2020-01-22T10:24:49+03:30
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه محصولات صنعتی و کارخانه ای توسط چهار دستگاه نظارتی قوی رصد می شود، بر تضمین سلامت محصولات غذا...

حذف لبنیات از سبد غذایی روزانه مردم گناه نابخشودنی است

حذف لبنیات از  سبد غذایی روزانه مردم گناه نابخشودنی است
2020-01-21T13:35:21+03:30
سخنگوی سازمان غذا و دارو، در واکنش به ادعای وجود سم در لبنیات، گفت: اگر به سبب این ادعا مردم لبنیات را از سبد غذایی خود حذف کنند، گناه کارشناس تلویزیون نابخش...

آلودگی شیر و لبنیات به سم آفلاتوکسین صحت ندارد

آلودگی شیر و لبنیات به سم آفلاتوکسین صحت ندارد
2020-01-20T13:44:23+03:30
انجمن علمی ایمنی زیستی در اطلاعیه ای موضوع آلودگی شیر و لبنیات به سم آفلاتوکسین را رد و اعلام کرد: سطح مجاز آفلاتوکسین در کشور از استانداردهای بسیار معتبری پ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)