آرد
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : آرد
پخت نان با آرد کامل چه مزایا و معایبی دارد
2023-07-16T05:33:37+03:30
دکترای صنایع غذایی با اشاره به مزایای استفاده از آرد کامل در تهیه نان، گفت: آرد کامل به عنوان جایگزینی برای آرد سفید در تهیه نان میتواند به بهبود سلامت کمک ...
روشی دقیق برای تشخیص "آردهای تقلبی"
2021-10-11T09:48:51+03:30
انجام انواع و اقسام تقلب در تولید محصولات غذایی و غیرغذایی، یکی از مهمترین معضلات این روزها است. محققان کشور برای تشخیص چنین تقلبی در ترکیب آردهای مختلف غذا...