میرنیوز

آرد

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : آرد

نان حاوی آرد کامل چه مزایا و معایبی دارد/ از کنترل قند خون تا زمان بیشتر پخت

نان حاوی آرد کامل چه مزایا و معایبی دارد/ از کنترل قند خون تا زمان بیشتر پخت
2023-07-16T06:26:56+03:30
دکترای صنایع غذایی با اشاره به مزایای استفاده از آرد کامل در تهیه نان، گفت: آرد کامل به عنوان جایگزینی برای آرد سفید در تهیه نان می‌تواند به بهبود سلامت کمک ...

پخت نان با آرد کامل چه مزایا و معایبی دارد/ از کنترل قند خون تا زمان بیشتر پخت

پخت نان با آرد کامل چه مزایا و معایبی دارد/ از کنترل قند خون تا زمان بیشتر پخت
2023-07-16T06:13:36+03:30
دکترای صنایع غذایی با اشاره به مزایای استفاده از آرد کامل در تهیه نان، گفت: آرد کامل به عنوان جایگزینی برای آرد سفید در تهیه نان می‌تواند به بهبود سلامت کمک ...

پخت نان با آرد کامل چه مزایا و معایبی دارد

پخت نان با آرد کامل چه مزایا و معایبی دارد
2023-07-16T05:33:37+03:30
دکترای صنایع غذایی با اشاره به مزایای استفاده از آرد کامل در تهیه نان، گفت: آرد کامل به عنوان جایگزینی برای آرد سفید در تهیه نان می‌تواند به بهبود سلامت کمک ...

آرد فرموله و نان بدون گلوتن در دانشگاه تبریز تولید شد

آرد فرموله و نان بدون گلوتن در دانشگاه تبریز تولید شد
2022-02-07T17:06:09+03:30
برای اولین بار در کشور آرد فرموله شده و نان مسطح بدون گلوتن برای افراد سلیاکی با ترکیبی از غلات، شبه غلات و حبوبات توسط شرکت فن آور مستقر در مرکز رشد و نوآور...

روشی دقیق برای تشخیص "آردهای تقلبی"

روشی دقیق برای تشخیص "آردهای تقلبی"
2021-10-11T09:48:51+03:30
انجام انواع و اقسام تقلب در تولید محصولات غذایی و غیرغذایی، یکی از مهم‌ترین معضلات این روزها است. محققان کشور برای تشخیص چنین تقلبی در ترکیب آردهای مختلف غذا...

بهبود کیفیت نان با آرد کامل/ یک روش علمی برای تأخیر در بیات شدن نان

بهبود کیفیت نان با آرد کامل/ یک روش علمی برای تأخیر در بیات شدن نان
2021-07-04T10:54:42+04:30
محققان در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق شدند راهکارهای علمی برای افزایش کیفیت نان و به تاخیر افتادن بیات شدن آن ارائه دهند و دستگاهی خانگی برای پخت ای...

دانش بنیان ها به ۲۷ نیاز فناورانه صنعت نان و غلات پاسخ دادند

دانش بنیان ها به ۲۷ نیاز فناورانه صنعت نان و غلات پاسخ دادند
2021-03-06T14:36:04+03:30
۱۲۴ شرکت دانش بنیان به بیش از ۲۷ نیاز فناورانه صنعت نان و غلات پاسخ دادند.

انتقاد وزارت بهداشت از روند سبوس گیری آرد نان ها

انتقاد وزارت بهداشت از روند سبوس گیری آرد نان ها
2020-01-26T16:01:37+03:30
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: وزارت بهداشت به طور جدی پیگیر بازنگری استاندارد سبوس آرد و کاهش میزان سبوس گیری آرد است.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)