میرنیوز

مواد غذایی

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : مواد غذایی

سیستم خنک کننده بدون نیاز به برق تولید شد

سیستم خنک کننده بدون نیاز به برق تولید شد
2022-09-21T15:22:51+04:30
محققان سیستمی ابداع کرده اند که بدون نیاز به برق قابلیت خنک کنندگی دارد.

چگونه دورریز غذاها را کم کنیم/ راهکارهای کاهش ضایعات غذایی

چگونه دورریز غذاها را کم کنیم/ راهکارهای کاهش ضایعات غذایی
2022-09-08T09:56:12+04:30
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به اهمیت کاهش دور ریز مواد غذایی به برخی راهکارهای کاهش ضایعات غذایی در منزل اشاره کرد.

تبعات ناامنی غذایی در جامعه/گرسنگی فقط به خاطر کمبود غذا نیست

تبعات ناامنی غذایی در جامعه/گرسنگی فقط به خاطر کمبود غذا نیست
2022-08-05T07:27:47+04:30
عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ناامنی غذایی می‌تواند باعث بروز سوءتغذیه در جامعه شود که این موضوع باعث افزایش ۵۰ درصدی احتمال مر...

اجرای بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا

اجرای بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا
2022-08-02T13:08:09+04:30
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا اجرایی شده است.

زمینه همکاری علمی ایران و بلاروس در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی

زمینه همکاری علمی ایران و بلاروس در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی
2022-06-21T12:53:18+04:30
زمینه‌های همکاری علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران با فرهنگستان ملی علوم و دانشگاه صنایع غذایی و شیمیایی بلاروس بررسی شد.

اسپری که جایگزین بسته بندی پلاستیکی می شود

اسپری که جایگزین بسته بندی پلاستیکی می شود
2022-06-21T11:19:54+04:30
محققان دانشگاه راتگرز و هاروارد یک پوشش گیاهی ابداع کرده اند که روی مواد غذایی اسپری می شود و جایگزینی ایمن تر از بسته بندی پلاستیکی است. همچنین این پوشش به ...

اهمیت مصرف میوه و لبنیات در روزهای آلودگی هوا

اهمیت مصرف میوه و لبنیات در روزهای آلودگی هوا
2022-05-17T09:11:43+04:30
شاید یکی از مهم ترین نکات مهم در حفظ سلامت بدن در روزهایی که هوا آلوده می شود، نوع تغذیه ای است که می بایست به آن اهمیت بدهیم.

طراحی جدول استخراج ارزش غذاهای بومی ایران/ پایش عوامل خطرزا در موادغذایی

طراحی جدول استخراج ارزش غذاهای بومی ایران/ پایش عوامل خطرزا در موادغذایی
2022-05-13T09:18:39+04:30
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از طراحی جدولی برای استخراج ارزش غذاهای بومی در مناطق مختلف کشور خبر داد.

طراحی جدول استخراج ارزش غذاهای بومی ایران/پایش عوامل خطرزا در موادغذایی

طراحی جدول استخراج ارزش غذاهای بومی ایران/پایش عوامل خطرزا در موادغذایی
2022-05-13T08:51:57+04:30
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از طراحی جدولی برای استخراج ارزش غذاهای بومی در مناطق مختلف کشور خبر داد.

افرادی که نقرس دارند باید چه غذاهایی بخورند

افرادی که نقرس دارند باید چه غذاهایی بخورند
2022-05-10T07:26:43+04:30
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بیماران مبتلا به نقرس باید رژیم غذایی کم پورین داشته باشند.

بعد از ماه رمضان چه غذاهایی بخوریم؟

بعد از ماه رمضان چه غذاهایی بخوریم؟
2022-05-03T12:07:24+04:30
در ماه رمضان به علت کم شدن وعده‌های غذایی و گرسنگی طولانی مدت چربی سوزی و سوخت و ساز بدن نسبت به ماه‌های دیگر سال دچار تغییر می‌شود بنابراین، بعد از ماه رمضا...

مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت علت شکل گیری سونامی سرطان‌

مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت علت شکل گیری سونامی سرطان‌
2022-04-28T11:27:27+04:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: شکل گیری سونامی سرطان‌هایی ها از دالان مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت می گذرد.

مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت علت شکل گیری سونامی سرطان‌ ها

مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت علت شکل گیری سونامی سرطان‌ ها
2022-04-28T08:47:27+04:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: شکل گیری سونامی سرطان‌هایی ها از دالان مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت می گذرد.

روزه خود را چگونه افطار کنیم/ خوردنی های وعده سحری

روزه خود را چگونه افطار کنیم/ خوردنی های وعده سحری
2022-04-14T05:54:03+04:30
یک متخصص طب ایرانی، در ارتباط با استفاده از مواد غذایی و خوراکی‌های وقت افطار و سحر، توضیحاتی ارائه داد.

زبان بیوالکترونیک میزان شیرینی را اندازه گیری می کند

زبان بیوالکترونیک میزان شیرینی را اندازه گیری می کند
2022-02-05T11:36:11+03:30
محققان کره جنوبی نوعی زبان بیوالکترونیک ابداع کرده اند که میزان شیرینی نوشیدنی و غذا را ۱۰ بار دقیق تر از سیستم های پیشین اندازه گیری می کند.

محصولات پلاستیکی رایج موجب چاقی می شوند

محصولات پلاستیکی رایج موجب چاقی می شوند
2022-02-02T06:36:13+03:30
در یک مطالعه جدید، محققان پی بردند مواد شیمیایی موجود در محصولات پلاستیکی رایج مانند بطری های آب یا بسته بندی مواد غذایی ممکن است احتمال چاقی را افزایش دهند.

خطرناک ترین سموم مواد غذایی/فرآورده های کشاورزی تقلبی

خطرناک ترین سموم مواد غذایی/فرآورده های کشاورزی تقلبی
2022-01-10T15:16:42+03:30
دکترای سم شناسی و داروشناسی، سموم قارچی را از جمله خطرناک ترین سموم در مواد غذایی دانست و گفت: این سموم توسط قارچ ها در مواد غذایی تشکیل می شوند.

خطرناک ترین سموم در مواد غذایی/فرآورده های کشاورزی تقلبی

خطرناک ترین سموم در مواد غذایی/فرآورده های کشاورزی تقلبی
2022-01-10T14:36:40+03:30
دکترای سم شناسی و داروشناسی، سموم قارچی را از جمله خطرناک ترین سموم در مواد غذایی دانست و گفت: این سموم توسط قارچ ها در مواد غذایی تشکیل می شوند.

مواد غذایی فوق فرآوری شده با ریسک نارسایی قلبی مرتبط هستند

مواد غذایی فوق فرآوری شده با ریسک نارسایی قلبی مرتبط هستند
2021-12-06T02:19:13+03:30
به گفته محققان، غذاهای فوق فرآوری شده اثرات نامطلوب بالقوه ای بر سلامت افراد دارند.

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/گلایه از تبلیغات رسانه ملی

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/گلایه از تبلیغات رسانه ملی
2021-10-19T13:02:29+03:30
وزیر بهداشت، دسترسی به غذای سالم را از حقوق مردم دانست و وظیفه وزارت بهداشت را معرفی غذای سالم به مردم عنوان کرد.

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/توجه به آلودگی های غذایی

دسترسی به غذای سالم حق مردم است/توجه به آلودگی های غذایی
2021-10-19T12:49:07+03:30
وزیر بهداشت، دسترسی به غذای سالم را از حقوق مردم دانست و وظیفه وزارت بهداشت را معرفی غذای سالم به مردم عنوان کرد.

ارتباط بین مواد شیمیایی مصنوعی در مواد غذایی با مرگ زودهنگام

ارتباط بین مواد شیمیایی مصنوعی در مواد غذایی با مرگ زودهنگام
2021-10-17T05:02:36+03:30
به گفته محققان، فتالات ها، مواد شیمیایی موجود در بسیاری از محصولات روزمره، ممکن است بر متابولیسم تأثیر گذاشته و باعث التهاب در بدن شوند.

مشکل بررسی سلامت محصولات کشاورزی/ماجرای مرغ های تریاکی

مشکل بررسی سلامت محصولات کشاورزی/ماجرای مرغ های تریاکی
2021-10-13T13:26:50+03:30
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در ارتباط با شناسنامه دار کردن مزارع و سلامت محصولات لبنی، توضیحاتی ارائه داد.

مشکل بررسی سلامت محصولات کشاورزی/ماجرای لبنیات و آب های بسته بندی

مشکل بررسی سلامت محصولات کشاورزی/ماجرای لبنیات و آب های بسته بندی
2021-10-13T12:20:10+03:30
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در ارتباط با شناسنامه دار کردن مزارع و سلامت محصولات لبنی، توضیحاتی ارائه داد.

پخت دقیق غذای چاپ سه بعدی با لیزر!

پخت دقیق غذای چاپ سه بعدی با لیزر!
2021-09-21T14:01:44+04:30
محققان دانشگاه کلمبیا با استفاده از نور لیزر موفق به پخت دقیق و باکیفیت مواد غذایی شدند که با استفاده از چاپگرهای سه بعدی تهیه شده است.

تعقیب قضایی اپلیکیشن‌های تحویل غذا به علت انحصارطلبی

تعقیب قضایی اپلیکیشن‌های تحویل غذا به علت انحصارطلبی
2021-08-28T08:49:56+04:30
مقامات شهر شیکاگو دو اپلیکیشن تحویل غذای دور- دش و گراب هاب را به علت تاکتیک‌های حرفه‌ای ناعادلانه و فریبنده برای خسارت زدن به رستوران‌ها مورد پیگرد قضائی قر...

مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها، رهیافتی برای چالش سلامت جامعه

مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها، رهیافتی برای چالش سلامت جامعه
2021-07-14T17:28:03+04:30
یکی از دستاوردهای بشر در قرن گذشته، پیشرفت در تولید مواد غذایی و همگامی عرضه و تقاضا بود.

کدام مواد غذایی به کنترل فشارخون کمک می کنند

کدام مواد غذایی به کنترل فشارخون کمک می کنند
2021-06-23T04:58:19+04:30
فشارخون بالا یکی از رایج ترین بیماری های ناشی از سبک زندگی است و اغلب به عنوان یک بیماری "قاتل خاموش" شناخته می شود.

ارتباط حذف وعده صبحانه و از دست دادن مواد مغذی بدن

ارتباط حذف وعده صبحانه و از دست دادن مواد مغذی بدن
2021-06-17T05:18:17+04:30
یک مطالعه جدید نشان می دهد بزرگسالانی که صبحانه را حذف می کنند، مواد مغذی اصلی را که بیشتر در مواد غذایی تشکیل دهنده وعده های صبح وجود دارد، از دست خواهند داد.

چرا نباید آب‌های بطری‌شده را به مدت طولانی خارج از یخچال نگهداری کرد؟

چرا نباید آب‌های بطری‌شده را به مدت طولانی خارج از یخچال نگهداری کرد؟
2021-06-08T08:38:35+04:30
بررسی‌های یک مطالعه نشان داد که نگهداری آب‌های بطری‌شده به مدت سی روز در دمای خارج از یخچال می‌تواند باعث افزایش ماده شیمیایی بیس‌فنول‌آ در آب شود. ...

اجلاس ملی سلامت مواد غذایی برگزار می‌شود

اجلاس ملی سلامت مواد غذایی برگزار می‌شود
2021-06-01T20:08:39+04:30
اجلاس ملی «سلامت مواد غذایی، از فرآوری تا مصرف» توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می شود.

بیماران کرونایی در دوران نقاهت چه غذاهایی بخورند

بیماران کرونایی در دوران نقاهت چه غذاهایی بخورند
2021-05-16T07:00:02+04:30
اگر درگیر کرونا شدید، فست فود، کنسرو و غذاهای سرخ شده نخورید، چرا که به دلیل افزایش جریان خون معده، خستگی شما بیشتر می‌شود.

استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش ضایعات مواد غذایی

استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش ضایعات مواد غذایی
2021-05-06T12:59:58+04:30
یک استارت اپ در لهستان برای کاهش ضایعات مواد غذایی از یک سیستم قیمت گذاری مبتنی بر هوش مصنوعی استفاده کرده است.

مواد غذایی تاثیرگذار بر میکروبیوم های روده را بشناسید

مواد غذایی تاثیرگذار بر میکروبیوم های روده را بشناسید
2021-04-21T06:29:04+04:30
افرادی که مقدار زیادی سبزیجات، ماهی و فیبر مصرف می کنند احتمالا در روده خود باکتری های ضدالتهابی بیشتری دارند اما دوستداران فست فود ممکن است از میکروب های ال...

مواد نگهدارنده مواد غذایی به سیستم ایمنی آسیب می رسانند

مواد نگهدارنده مواد غذایی به سیستم ایمنی آسیب می رسانند
2021-04-05T06:00:57+04:30
در مطالعه اخیر، تاثیر مضر مواد افزودنی شیمیایی به مواد غذایی بر سیستم ایمنی مورد بررسی قرار گرفته است.

ردیابی سلامت محصولات غذایی و آشامیدنی/تشدید نظارت های نوروزی

ردیابی سلامت محصولات غذایی و آشامیدنی/تشدید نظارت های نوروزی
2021-03-21T05:26:41+03:30
مدیرکل نظارت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از فعالیت «کمپین تشدید نظارت های نوروزی» در سراسر کشور توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشا...

ماکارونی رژیمی با فیبرهای خوراکی محلول و نامحلول تولید شد

ماکارونی رژیمی با فیبرهای خوراکی محلول و نامحلول تولید شد
2021-03-16T11:13:19+03:30
محققان کشور موفق به تولید ماکارونی رژیمی با استفاده از فیبرهای خوراکی محلول و نامحلول شدند.

پودر پالپ و قرص جوشان از ضایعات زرشک تولید شد

پودر پالپ و قرص جوشان از ضایعات زرشک تولید شد
2021-03-14T09:13:15+03:30
محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق شدند از ضایعات زرشک، محصول پالپ و قرص جوشان زرشک را به تولید برسانند.

چگونه از آلودگی تخم مرغ جلوگیری کنیم

چگونه از آلودگی تخم مرغ جلوگیری کنیم
2021-03-08T07:16:05+03:30
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در دوران شیوع کرونا باید در هنگام خرید تخم مرغ چند نکته بهداشتی را رعایت کنیم تا آلودگی از طریق پوسته تخم مرغ وارد آن نشود.

برچسب‌های موادغذایی دروغ می‌گویند؟

برچسب‌های موادغذایی دروغ می‌گویند؟
2021-03-01T07:21:09+03:30
پژوهشگران بهداشت و ایمنی مواد غذایی ادعاها و اطلاعات روی بسته‌بندی فرآورده‌های شیری را بررسی کرده و صحت آن‌ها را مورد ارزیابی قرار دادند. ...

ایرانی ها ۷ برابر فرانسوی ها دورریز مواد غذایی دارند

ایرانی ها ۷ برابر فرانسوی ها دورریز مواد غذایی دارند
2021-02-27T15:51:11+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دورریز مواد غذایی در ایران ۷ برابر فرانسه است.

ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی در کشور

ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی در کشور
2021-02-21T13:34:33+03:30
رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی از طراحی و ساخت انواع سنسورها برای تشخیص و شناسایی انواع آلاینده‌های مواد غذایی در این موسسه خبر داد. ...

ویتامین D با مصرف مواد غذایی تامین می شود

ویتامین D با مصرف مواد غذایی تامین می شود
2021-02-21T10:24:30+03:30
مدیرکل فٰرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: مصرف ویتامین D به صورت مکمل و به شکل هفتگی یا ماهانه برای تقویت سیستم ایمنی بدن انجام شود.

ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت مواد غذایی

ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت مواد غذایی
2021-02-21T10:11:11+03:30
رئیس مؤسسه علوم و صنایع غذایی از طراحی و ساخت انواع سنسورها برای تشخیص و شناسایی انواع آلاینده‌های مواد غذایی در این مؤسسه خبر داد.

موفقیت محققان در ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی

موفقیت محققان در ساخت انواع سنسورهای کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی
2021-02-21T09:21:10+03:30
رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی از طراحی و ساخت انواع سنسورها برای تشخیص و شناسایی انواع آلاینده‌های مواد غذایی در این موسسه خبر داد. ...

تولید هولوگرام‌های خوردنی برای تأیید و تزئین مواد غذایی

تولید هولوگرام‌های خوردنی برای تأیید و تزئین مواد غذایی
2021-02-20T08:58:24+03:30
محققان انگلیسی برای اولین بار موفق به تولید هولوگرام‌های خوردنی شده‌اند که از آنها هم می‌توان برای تأیید کیفیت و سلامت مواد غذایی و تزئین آنها استفاده کرد.

کرونا در غذاهای چرب ماندگاری بیشتری دارد

کرونا در غذاهای چرب ماندگاری بیشتری دارد
2021-01-26T09:16:23+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که کرونا در غذاهای چرب ماندگاری بیشتری دارد، گفت: نمی‌توان با قاطعیت گفت که غذا عامل انتقال کرونا نیست.

۵ تا ۲۰ درصد تولیدات مواد غذایی تقلبی است/آثار سوء آفت کش ها

۵ تا ۲۰ درصد تولیدات مواد غذایی تقلبی است/آثار سوء آفت کش ها
2020-12-30T08:49:56+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: پیش بینی می شود بین ۵ تا ۲۰ درصد تولیدات مواد غذایی در جهان تقلبی باشد که شامل کشور ما هم می شود.

اپلیکیشن مسترتیستر در مسیر جهانی شدن

اپلیکیشن مسترتیستر در مسیر جهانی شدن
2020-11-16T13:00:19+03:30
مسترتیستر اولین تیستر بین‌المللی ایران به تازگی اپلیکیشنی راه اندازی کرده است که نوید تحول تازه ای در حوزه غذا برای رستوران‌دارها و مشتریان است.

اشیای خارجی درون مواد غذایی با رادار شناسایی می شود

اشیای خارجی درون مواد غذایی با رادار شناسایی می شود
2020-11-03T10:59:45+03:30
محققان آلمانی از ابداع یک سیستم راداری جدید خبر داده‌اند که با اسکن کردن مواد غذایی، اشیای خارجی احتمالی موجود در آنها که به سلامت انسان آسیب می‌زند را شناسا...

۳۰ درصد غذای ایرانی ها ضایعات می شود

۳۰ درصد غذای ایرانی ها ضایعات می شود
2020-10-12T16:41:50+03:30
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: حدود ۳۰ درصد مواد غذایی مصرفی در کشور تبدیل به ضایعات می شود.

ربات تخصصی برای سرخ کردن ۱۹ ماده غذایی

ربات تخصصی برای سرخ کردن ۱۹ ماده غذایی
2020-10-06T14:59:01+03:30
شیوع ویروس کرونا لزوم خودکار کردن فرایند طبخ مواد غذایی مختلف را افزایش داده و از همین رو رباتی عرضه شده که می‌تواند ۱۹ ماده غذایی را سرخ کند.

مواد خوراکی مفید در پیشگیری از سرطان روده

مواد خوراکی مفید در پیشگیری از سرطان روده
2020-10-02T07:45:41+03:30
بررسی های جدید نشان می دهد برخی مواد غذایی و داروها به پیشگیری از سرطان روده کمک می کنند.

اعلام نتایج بررسی مصرف مواد غذایی و خوراکی در ایران

اعلام نتایج بررسی مصرف مواد غذایی و خوراکی در ایران
2020-09-16T10:52:21+04:30
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، از اعلام نتایج طرح بزرگ بررسی «مصرف» در کشور تا 4 ماه آینده خبر داد.

سوزن های ریز سلامت غذا را می سنجند

سوزن های ریز سلامت غذا را می سنجند
2020-09-11T10:18:59+04:30
محققان حسگر نوینی ابداع کرده اند که حاوی سوزن های ریز است و وجود پاتوژن های مختلف از جمله ای-کولای را ردیابی و فاسد شدن غذا را نشان می دهد.

عوامل مهم تغذیه ای را بشناسیم/آنتی اکسیدان ها را دست کم نگیرید

عوامل مهم تغذیه ای را بشناسیم/آنتی اکسیدان ها را دست کم نگیرید
2020-07-26T10:05:33+04:30
استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران، بر نقش مهم آنتی اکسیدان ها در تامین نیازهای بدن تاکید کرد.

آیا ویروس کرونا از طریق مواد غذایی منتقل می شود

آیا ویروس کرونا از طریق مواد غذایی منتقل می شود
2020-07-13T13:08:50+04:30
متخصص بیماری های عفونی، با عنوان این مطلب که مواد غذایی راه عمده‌ای برای انتقال ویروس کرونا نیست، گفت: راه عمده انتقال بیماری، دست‌های آلوده، عطسه و سرفه، صح...

شب قبل از اهدای خون خوب بخوابید/چه غذاهایی بخوریم

شب قبل از اهدای خون خوب بخوابید/چه غذاهایی بخوریم
2020-06-15T09:32:32+04:30
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، گفت: پیش از اهدای خون شب را خوب بخوابید و صبحانه یا ناهار کافی بخورید.

تولید جگر چرب غاز آزمایشگاهی هم ممکن شد

تولید جگر چرب غاز آزمایشگاهی هم ممکن شد
2020-05-30T12:17:59+04:30
بعد از تولید گوشت حیوانات و غذاهای دریایی در آزمایشگاه‌ها با استفاده از سلول‌های بنیادی بدن حیوانات مختلف، تولید غذای لوکس جگر چرب غاز نیز در این شرایط ممکن ...

تاثیر افزودن ادویه ها به وعده غذایی در کاهش التهاب

تاثیر افزودن ادویه ها به وعده غذایی در کاهش التهاب
2020-05-27T04:18:14+04:30
محققان دریافتند افزودن ۶ گرم ادویه به وعده غذایی مملو از چربی و کربوهیدرات ها منجر به کاهش نشانه های التهاب ناشی از مصرف آنها می شود.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)