میرنیوز

صنایع غذایی

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : صنایع غذایی

حمایت از طرح های فناورانه برای تولید عطر و طعم‌دهنده‌های طبیعی

حمایت از طرح های فناورانه برای تولید عطر و طعم‌دهنده‌های طبیعی
2022-09-18T14:42:55+04:30
با استفاده از نوآوری و فناوری، بازار بومی تولید عطر و طعم‌دهنده‌های طبیعی رونق می‌گیرد تا ارزش افزوده این صنعت در کشور بیشتر شود.

نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد

نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد
2022-09-11T10:15:21+04:30
نقشه جامع اصالت سنجی عسل با هدف اطمینان از منبع تغذیه زنبور عسل در زمان تولید، توسط محققان کشور تدوین شد.

توسعه کسب و کار دانش بنیانها در کشاورزی و مواد غذایی/ امنیت غذایی در گرو قانونگذاری و فناوری

توسعه کسب و کار دانش بنیانها در کشاورزی و مواد غذایی/ امنیت غذایی در گرو قانونگذاری و فناوری
2022-09-10T11:28:34+04:30
مدیر گروه تولید، تجاری سازی و بازاریابی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: ما درصدد تکمیل زنجیره و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان، حلقه تولیدات حوزه کشاو...

ضرروت تزریق فناوری و نوآوری به صنعت غذا

ضرروت تزریق فناوری و نوآوری به صنعت غذا
2022-08-16T13:11:49+04:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: کارنامه صنعت غذا در حوزه سرمایه گذاری و اکوسیستم نوآوری قابل قبول نیست و نیاز به تزریق فناوری های جدید، دانش روز و ...

ابداع ورقه هایی که سلامت گوشت را نشان می دهد

ابداع ورقه هایی که سلامت گوشت را نشان می دهد
2022-08-07T10:21:07+04:30
محققان ورقه های مخصوصی ابداع کرده اند که با تغییر رنگ، میزان نیتریت در گوشت های فراوری شده را تشخیص می دهد و از مشکلات سلامتی مرتبط با مقدار زیاد این ماده جل...

اجرای بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا

اجرای بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا
2022-08-02T13:08:09+04:30
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد بیش از ۳۱ پروژه علمی برای ارتقای کیفیت غذا اجرایی شده است.

نخ خوراکی نبات تولید شد

نخ خوراکی نبات تولید شد
2022-07-25T15:21:48+04:30
محققان کشور موفق شدند فرمولاسیون نخ خوراکی جهت استفاده در تولید شاخه نبات زعفرانی را بدست آورند.

ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر ساخته شد

ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر ساخته شد
2022-07-12T10:50:14+04:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید ظروف یکبار مصرف کاملا زیست تخریب پذیر برای نخستین بار در کشور و با استفاده از پلیمرهای زیستی با همکاری بخش خصوص...

تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل می شود

تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل می شود
2022-07-06T11:44:34+04:30
محققان سنگاپوری یک فناوری جدید پردازش طیور ابداع کرده‌اند که دورریز مرغ و جوجه را به صفر می‌رساند تا از این طریق تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل شود.

تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسم‌های بومی میسر شد

تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسم‌های بومی میسر شد
2022-06-25T15:20:44+04:30
محققان کشور موفق به تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسم‌های بومی شدند.

راهکارهای فناورانه برای کاهش ضایعات غذایی/ مبارزه با گرسنگی پنهان

راهکارهای فناورانه برای کاهش ضایعات غذایی/ مبارزه با گرسنگی پنهان
2022-06-15T10:33:13+04:30
معاون پژوهش و فناوری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه برنامه ریزی هایی برای ارتقا بهره وری صنایع غذایی کشور داریم گفت: انجام پژوهش های نوآورانه ...

۱۷ اقدام مشترک برای افزایش کیفیت و کمیت غذا کاربردی می‌شود

۱۷ اقدام مشترک برای افزایش کیفیت و کمیت غذا کاربردی می‌شود
2022-06-13T16:06:33+04:30
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۱۷ اقدام مشترک برای افزایش کیفیت و کمیت غذا را اجرایی می کند.

چسب نواری خوراکی ابداع شد!

چسب نواری خوراکی ابداع شد!
2022-05-22T14:03:49+04:30
گروهی از دانشجویان مهندسی دانشگاه جان هاپکینز چسب نواری خوراکی ابداع کرده اند که از باز شدن ساندویچ جلوگیری می کند.

تراشه زیستی به شناسایی سموم غذایی کمک کرد

تراشه زیستی به شناسایی سموم غذایی کمک کرد
2022-05-11T15:51:59+04:30
محققان کشور موفق به طراحی تراشه های زیستی شدند که برای شناسایی سموم غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

چوب غذاخوری که نمک غذا را مصنوعی افزایش می دهد!

چوب غذاخوری که نمک غذا را مصنوعی افزایش می دهد!
2022-04-20T15:14:07+04:30
محققان ژاپنی چاپستیک های الکتریکی (چوب های مخصوص غذا خوردن) ابداع و ادعا می کنند این ابزار می تواند طعم نمک غذا را بیشتر کند.

بومی‌سازی عصاره مخمر مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی

بومی‌سازی عصاره مخمر مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی
2022-03-12T15:36:11+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان محصولی تولید کرده که در صنایع غذایی به‌عنوان یک چاشنی محرک یا صنایع دارویی دام و طیور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بررسی کاربردهای نانو در بسته‌بندی‌های هوشمند صنایع غذایی

بررسی کاربردهای نانو در بسته‌بندی‌های هوشمند صنایع غذایی
2022-03-09T07:32:49+03:30
کاربردهای فناوری نانو در بسته‌بندی‌های فعال و هوشمند مواد غذایی موضوع گفت‌وگوی زنده ستاد نانو است که از طریق لایو صفحه اینستاگرامی ستاد نانو در دسترس است. ...

طرح‌های زیستی برای توسعه صنایع غذایی حمایت می شوند

طرح‌های زیستی برای توسعه صنایع غذایی حمایت می شوند
2022-03-08T15:09:30+03:30
ستاد زیست فناوری اعلام کرد فناوران و صاحبان ایده‌ای که بتوانند با طرح‌های خود مسیر توسعه صنایع غذایی را هموار کنند برای تجاری‌سازی ایده‌های خود حمایت می‌شوند.

حمایت از طرح‌های زیستی که به توسعه صنایع غذایی کمک می‌کنند/آخرین مهلت ارسال طرح

حمایت از طرح‌های زیستی که به توسعه صنایع غذایی کمک می‌کنند/آخرین مهلت ارسال طرح
2022-03-08T11:39:27+03:30
فناوران و صاحبان ایده‌ای که بتوانند با طرح‌های خود مسیر توسعه صنایع غذایی را هموار کنند، برای تجاری‌سازی ایده‌های خود حمایت می‌شوند. ...

فعالیت بیش از ۲۵۰ شرکت دانش بنیان در حوزه امنیت غذایی

فعالیت بیش از ۲۵۰ شرکت دانش بنیان در حوزه امنیت غذایی
2022-03-05T15:49:29+03:30
ستاد توسعه زیست فناوری اعلام کرد در حال حاضر ۲۷۸ مجموعه دانش‌بنیان و خلاق برای گسترش حوزه امنیت غذایی با هم رقابت می‌کنند.

رویداد «ورود به بازار نوآوری» در حوزه امنیت غذایی برگزار می شود

رویداد «ورود به بازار نوآوری» در حوزه امنیت غذایی برگزار می شود
2022-02-20T09:02:50+03:30
یک شرکت دانش بنیان با همکاری پارک علم و فناوری زنجان اقدام به برگزاری رویداد «ورود به بازار نوآوری» در حوزه امنیت غذایی کرده است.

منفی شدن تراز تجاری صمغ‌های صنایع غذایی برای اولین بار در ۱۰ سال گذشته

منفی شدن تراز تجاری صمغ‌های صنایع غذایی برای اولین بار در ۱۰ سال گذشته
2022-02-20T00:39:28+03:30
رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از اجرای پروژه مطالعات بازار جهانی صمغ‌ها و شیره‌های نباتی و تدوین نقشه راه آنها در این مؤسسه خبر داد و گفت: در سال ۱۳۹۹...

دستگاه خشک‌کن انجمادی ویژه مواد غذایی رونمایی شد

دستگاه خشک‌کن انجمادی ویژه مواد غذایی رونمایی شد
2022-02-19T16:16:08+03:30
محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق به تولید «دستگاه خشک‌کن انجمادی ویژه مواد غذایی» شدند که توسط معاون وزیر علوم رونمایی شد.

برچسب های هوشمند پایش لحظه ای مواد غذایی طراحی شد

برچسب های هوشمند پایش لحظه ای مواد غذایی طراحی شد
2022-02-16T09:09:28+03:30
محققان کشور موفق به طراحی برچسب های هوشمند پایش لحظه ای مواد غذایی شدند.

برنامه های معاونت علمی برای افزایش امنیت غذایی/ حمایت از تولید ارقام پرمحصول برنج و کودهای زیستی

برنامه های معاونت علمی برای افزایش امنیت غذایی/ حمایت از تولید ارقام پرمحصول برنج و کودهای زیستی
2022-02-06T08:02:54+03:30
مسئول پروژه‌های کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری برنامه های حمایتی ستاد از پروژه های مربوط به امنیت غذایی را تشریح کرد.

طراحی تراشه زیستی برای ایمنی مواد غدایی توسط محققان کشور

طراحی تراشه زیستی برای  ایمنی مواد غدایی توسط محققان کشور
2022-02-05T13:36:11+03:30
محققان کشور تراشه زیستی کریستال مایع بر پایه آپتامر جهت شناسایی و سنجش اکراتوکسین A به عنوان تهدید جدی در ایمنی مواد غذایی و سلامت انسان طراحی کردند.

حسگری برای سنجش نوعی ماده سمی در قهوه، آب‌انگور و ادویه‌جات

حسگری برای سنجش نوعی ماده سمی در قهوه، آب‌انگور و ادویه‌جات
2022-02-05T12:32:50+03:30
محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق به طراحی تراشه زیستی جهت شناسایی و سنجش اکراتوکسین A به عنوان تهدید جدی در ایمنی مواد غذایی و سلامت انسان شدند. ...

ضایعات و دور ریز ۳۵ درصدی محصولات کشاورزی در کشور

ضایعات و دور ریز ۳۵ درصدی محصولات کشاورزی در کشور
2022-01-23T17:17:11+03:30
معاون مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: طبق آمارهای رسمی به طور متوسط در ایران ۳۵ درصد از محصولات کشاورزی در بخش های مختلف زنجیره تأمین ضایع می‌شود که این...

ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه تولید شد

ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه تولید شد
2022-01-10T12:50:03+03:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید ورقه های ضد قارچی رهاینده کنترل شده دی اکسید گوگرد با هدف افزایش ماندگاری میوه ها برای توسعه صادرات محصولات باغ...

افراد دچار ناامنی غذایی، بیشتر به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند

افراد دچار ناامنی غذایی، بیشتر به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند
2022-01-09T10:59:58+03:30
پژوهشگران انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با انجام یک مطالعه و ارزیابی نزدیک به سه هزار ایرانی، عنوان کردند که خانواده‌های دچار ناامنی غذایی، در ...

اجرای بیش از ۲۰۰ پروژه در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی

اجرای بیش از ۲۰۰ پروژه در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی
2022-01-08T11:16:43+03:30
ستاد توسعه زیست فناوری اعلام کرد فرآوری زیستی محصولات غذایی و کشاورزی با اجرای بیش از ۲۰۰ پروژه گسترش می‌یابد.

خشک‌کن انجمادی کاربردی در صنایع غذایی و دارویی تولید شد

خشک‌کن انجمادی کاربردی در صنایع غذایی و دارویی تولید شد
2021-12-27T16:17:45+03:30
محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید خشک کن انجمادی با قابلیت پایین آوردن دما تا منفی ۹۰ درجه و کاربردی در صنایع غذایی و دارویی شدند.

امکان اندازه‌گیری دقیق جریان جرمی با ابزاری «ایران‌ساخت» مهیا شد

امکان اندازه‌گیری دقیق جریان جرمی با ابزاری «ایران‌ساخت» مهیا شد
2021-12-12T15:30:50+03:30
محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت یک ابزار با دقت بالا برای اندازه‌گیری بسیار دقیق دبی جرمی سیالات شدند.

راهکاری برای ایجاد امنیت غذایی در شرایط فعلی کشور/غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها

راهکاری برای ایجاد امنیت غذایی در شرایط فعلی کشور/غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها
2021-11-07T09:12:27+03:30
رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از مواد غذایی در کشور به صورت ضایعات و دور ریز از چرخه مصرف خارج می‌شود، گفت: از سوی دی...

۱۰۶ طرح فناورانه و خلاق در حوزه امنیت غذایی اجرایی شد

۱۰۶ طرح فناورانه و خلاق در حوزه امنیت غذایی اجرایی شد
2021-10-20T15:42:29+03:30
معاونت علمی و فناوری اعلام کرد تاکنون ۱۰۶ طرح فناورانه در حوزه امنیت غذایی اجرایی شده است.

سنجش عناصر سنگین و آلاینده بومی شد

سنجش عناصر سنگین و آلاینده بومی شد
2021-10-20T15:15:49+03:30
محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به سنجش عناصر سنگین و آلاینده هایی در صنایع غذایی شدند.

تهدید بازار زعفران ایرانی از سوی تازه به دوران رسیده‌ها!/ایجاد زنجیره تولید با دانش‌بنیان‌ها

تهدید بازار زعفران ایرانی از سوی تازه به دوران رسیده‌ها!/ایجاد زنجیره تولید با دانش‌بنیان‌ها
2021-10-16T04:59:06+03:30
محققان مهاجرت زعفران به دلایل تغییر اقلیم، خشکسالی، شور شدن تدریجی اراضی کشاورزی و تقلبات به دلیل گرانی، آلودگی‌های میکروبی و بقایای سموم را از چالش‌های این ...

با چه سیاست‌هایی می‌توان مصرف شیر و لبنیات را افزایش داد؟

با چه سیاست‌هایی می‌توان مصرف شیر و لبنیات را افزایش داد؟
2021-10-13T08:55:31+03:30
در 10 سال گذشته مصرف لبنیات در خانواده‌های ایرانی کاهش داشته است. به همین دلیل پژوهشگران سیاست‌گذاری غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با انجام یک مط...

بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی ارائه می شود

بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی ارائه می شود
2021-10-11T11:32:11+03:30
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی همزمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر ماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور»، بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی را ارائه می کند.

بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در مؤسسه صنایع غذایی ارائه می‌شود

بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در مؤسسه صنایع غذایی ارائه می‌شود
2021-10-11T11:08:50+03:30
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: همزمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر ماه) «روز جهانی غذا» و «هفته غذا در کشور»، بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در مؤسسه پژوه...

محصولات بیوپلیمر از ضایعات مواد غذایی تولید شد

محصولات بیوپلیمر از ضایعات مواد غذایی تولید شد
2021-09-15T15:35:06+04:30
محققان کشور موفق شدند از ضایعات مواد غذایی و نشاسته محصولات بیوپلیمر تولید کنند.

از ارائه بسته بندی نوین تا راهکارهایی برای کاهش تلفات محصولات غذایی با کمک ضایعات کشاورزی

از ارائه بسته بندی نوین تا راهکارهایی برای کاهش تلفات محصولات غذایی با کمک ضایعات کشاورزی
2021-08-30T14:08:08+04:30
در رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی ۷ شرکت محصولات فناورانه خود را برای رفع چالش‌های صنایع غذایی ارائه کردند.

سهم محصولات دریایی در سبد غذایی ایرانیان بالا می‌رود

سهم محصولات دریایی در سبد غذایی ایرانیان بالا می‌رود
2021-08-25T16:36:29+04:30
با اجرای ۱۳ پروژه فناورانه استفاده از محصولات دریایی در کشور افزایش می‌یابد.

تولید شکلات‌های کم کالری کاهنده استرس و بستی پروبیوتیک

تولید شکلات‌های کم کالری کاهنده استرس و بستی پروبیوتیک
2021-08-05T07:25:55+04:30
رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به برنامه ۱۰ ساله این مؤسسه در توسعه پروبیوتیک‌ها و سین بیوتیک‌ها در صنایع غذایی، گفت: تولید بستنی پروبیوتیک بر...

رویدادی برای تولید مواد پوشش دهی شیشه‌های غیرقابل شارژ صنایع غذایی

رویدادی برای تولید مواد پوشش دهی شیشه‌های غیرقابل شارژ صنایع غذایی
2021-07-31T08:19:14+04:30
یکی از گروه‌های صنعتی با همکاری شبکه تبادل فناوری ستاد نانو چالش نوآوری با موضوع «توسعه مواد مورد استفاده در فرایند پوشش‌دهی گرم جهت مقاوم‌سازی ظروف شیشه‌ای ...

آزمایشگاه موسسه علوم و صنایع غذایی گواهینامه ISO ۱۷۰۲۵ گرفت

آزمایشگاه موسسه علوم و صنایع غذایی گواهینامه ISO ۱۷۰۲۵ گرفت
2021-07-24T14:40:07+04:30
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از موفقیت آزمایشگاه مرکزی این موسسه در اخذ گواهینامه ISO/IEC ۱۷۰۲۵ از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران (NACI) با رعایت اصول م...

فراخوانی برای شناسایی طرح‌ها و استارت‌آپ‌های سرمایه‌پذیر حوزه صنایع غذایی

فراخوانی برای شناسایی طرح‌ها و استارت‌آپ‌های سرمایه‌پذیر حوزه صنایع غذایی
2021-07-15T11:44:43+04:30
صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برای شناسایی استارت‌آپ‌ها و طرح‌های سرمایه‌پذیر حوزه صنایع غذایی، فراخوان منتشر کرد.

تولید صنعتی آنزیم‌های غذایی دانش‌بنیانی می‌‎شود

تولید صنعتی آنزیم‌های غذایی دانش‌بنیانی می‌‎شود
2021-07-14T13:54:44+04:30
تولید انواع آنزیم‌های کاربردی در صنعت غذای کشور توسط یک شرکت دانش بنیان بومی‌سازی می‌شود.

تولید غیربهداشتی سوسیس و کالباس با سهل انگاری مسئولین

تولید غیربهداشتی سوسیس و کالباس با سهل انگاری مسئولین
2021-07-05T15:41:26+04:30
رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی کشور سهل انگاری و کم کاری مسئولین موجب شده افراد سودجو در کارگاه‌های زیرزمینی بدون هیچ نظارتی سوسیس و کالباس غی...

بهبود کیفیت نان با آرد کامل/ یک روش علمی برای تأخیر در بیات شدن نان

بهبود کیفیت نان با آرد کامل/ یک روش علمی برای تأخیر در بیات شدن نان
2021-07-04T10:54:42+04:30
محققان در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق شدند راهکارهای علمی برای افزایش کیفیت نان و به تاخیر افتادن بیات شدن آن ارائه دهند و دستگاهی خانگی برای پخت ای...

خشک کن حرارتی ایرانی با مصرف کمترین انرژی ساخته می شود

خشک کن حرارتی ایرانی با مصرف کمترین انرژی ساخته می شود
2021-07-03T12:19:27+04:30
محققان کشور با شناخت خلاء های موجود در زمینه دستگاه های خشک کن حرارتی در صنایع غذایی، اقدام به ساخت خشک کن های حرارتی با قابلیت حفظ بیشتر ارزش غذایی و مصرف ک...

ساخت خشک‌کن با قابلیت حفظ بیشتر ارزش غذایی در دستور کار محققان کشور

ساخت خشک‌کن با قابلیت حفظ بیشتر ارزش غذایی در دستور کار محققان کشور
2021-07-03T11:42:48+04:30
با توجه به اینکه سالیانه به طور متوسط حدود ۳۵ درصد محصولات کشاورزی تبدیل به ضایعات می شود، محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نسبت به طراحی و ساخت دستگاه...

برترین دانشگاه‌های جهان در رشته صنایع غذایی

برترین دانشگاه‌های جهان در رشته صنایع غذایی
2021-06-28T13:56:10+04:30
رتبه‌بندی شانگهای برای رشته "علوم و فناوری مواد غذایی" منتشر شد.

ساخت دستگاه خانگی پخت نان مسطح با آهنگ پخت قابل برنامه‌ریزی

ساخت دستگاه خانگی پخت نان مسطح با آهنگ پخت قابل برنامه‌ریزی
2021-06-27T15:09:27+04:30
محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی موفق به طراحی و ساخت دستگاه خانگی پخت نان مسطح با آهنگ پخت قابل برنامه‌ریزی شدند.

اصالت سنجی زعفران با کمک هوش مصنوعی

اصالت سنجی زعفران با کمک هوش مصنوعی
2021-06-22T09:54:55+04:30
محققان موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی کشور با کمک هوش مصنوعی موفق به اصالت سنجی زعفران شده اند که به گفته آنها در آینده ای نزدیک با طراحی سیستم هوشمند قابل ...

تشخیص تقلبات زعفران با هوش مصنوعی/ ایجاد ارزش افزوده از ضایعات بُنه زعفران

تشخیص تقلبات زعفران با هوش مصنوعی/ ایجاد ارزش افزوده از ضایعات بُنه زعفران
2021-06-21T16:24:59+04:30
مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با توجه به اهمیت استراتژیک محصول زعفران از اجرای طرح پژوهشی در خصوص اصالت سنجی زعفران با هوش مصنوعی و ایجاد ارزش افزوده از ضا...

سودآوری واردات و عدم برنامه حمایتی چالش‌های توسعه‌نیافتگی ماشین‌آلات صنعت غذایی کشور

سودآوری واردات و عدم برنامه حمایتی چالش‌های توسعه‌نیافتگی ماشین‌آلات صنعت غذایی کشور
2021-06-11T09:41:35+04:30
مدیرگروه طراحی ماشین‌آلات صنایع غذایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه هم‌اکنون در صنعت غذایی به دلیل چالش‌هایی که در زمینه به کارگیری دانش ...

اجلاس ملی سلامت مواد غذایی برگزار می‌شود

اجلاس ملی سلامت مواد غذایی برگزار می‌شود
2021-06-01T20:08:39+04:30
اجلاس ملی «سلامت مواد غذایی، از فرآوری تا مصرف» توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می شود.

کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی تشکیل شد

کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی تشکیل شد
2021-05-01T15:52:15+04:30
مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی کارگروهی تحت عنوان کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی را در راستای تحقق شعار سال تشکیل داد.

تلاش محققان برای جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع بومی در صنایع غذایی

تلاش محققان برای جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع بومی در صنایع غذایی
2021-05-01T13:28:52+04:30
رئیس مؤسسه علوم و صنایع غذایی تشکیل کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی در این موسسه را با هدف اجرای شعار سال ۱۴۰۰ دانست و گفت: در این راستا طرح‌هایی ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)