میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، محققان در این مطالعه به بررسی ۴۰ مطالعه در مورد چگونگی تأثیر دارچین بر عملکرد شناختی پرداختند.
آنها دریافتند که مصرف دارچین ممکن است یادگیری و حافظه را بهبود بخشد.
مطالعات نشان میدهد که دارچین دارای فواید شناختی و خواص ضد التهابی، ضد سرطانی و تعدیل کننده سیستم ایمنی است.
برخی تحقیقات نشان میدهد که دارچین به طور بالقوه دارای اثرات محافظت کننده عصبی، از جمله در برابر بیماری آلزایمر است.
به عنوان مثال، ترکیبی در دارچین موسوم به سینامالدئید وجود دارد که از تجمع پلاکهای آمیلوئید بتا در مغز جلوگیری میکند که یکی از نشانههای کلیدی آلزایمر است.
اخیراً محققان با متاآنالیز ۴۰ مطالعه، به بررسی اثرات دارچین بر عملکرد شناختی پرداختند.
آنها دریافتند که دارچین به طور قابل توجهی عملکرد شناختی را که در قالب یادگیری و حافظه توصیف میشود، بهبود می بخشد.
برای شروع، محققان مطالعات مربوط به عصاره یا پودر دارچین را تجزیه و تحلیل کردند.
در یک مطالعه بالینی، محققان دریافتند که جویدن آدامس دارچین به مدت ۴۰ روز بر حافظه نوجوانان تأثیر مثبت دارد. با این حال، مطالعه بالینی دیگر، هیچ تغییر قابل توجهی در حافظه هنگام مصرف خوراکی گزارش نکرد.
اکثر مطالعات آزمایشگاهی نشان دادند که دارچین بر یادگیری و حافظه تأثیر مثبت دارد. با این حال، یک مطالعه نشان داد که دارچین باعث کاهش یادگیری و حافظه کوتاه میشود.
در همین حال، یک مطالعه دیگر نشان داد که عصاره متانولی حاصل از پوست دارچین میتواند تولید آمیلوئید بتا را مهار کند.
سپس، محققان اجزای دارچین مانند اوژنول، اسید سینامیک و سینامالدئید را بررسی کردند.
آنها دریافتند که اوژنول به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و توانایی آن در مهار پلاکهای آمیلوئید، دارای اثرات محافظتی شناختی است.
آنها همچنین دریافتند که ترکیباتی به نام سینامالدئید و ترانس سینامالدئید دارای اثرات ضد مرگ سلولی و اثرات ضد التهابی هستند که از اختلالات شناختی در مدلهای حیوانی محافظت میکنند.
محققان خاطرنشان کردند که نتایج آنها وابسته به دوز نبود، به این معنی که هم دوز کم و هم دوز زیاد دارچین اثرات مثبتی را به همراه داشت.
دارچین دو نوع دارد: سیلان و کاسیا. هر دو میتوانند مکملهای سالمی در رژیم غذایی فرد باشند، با این حال، دارچین کاسیا حاوی سمی است که اگر زیاد از آن بخورید میتواند مضر باشد.
محققان هشدار میدهند مصرف مقادیر زیاد دارچین کاسیا میتواند به عملکرد کبد آسیب برساند، خطر ابتلاء به سرطان ریه، کبد و کلیه، تداخلات دارویی را به دلیل مقادیر بالای کومارین افزایش دهد. همچنین، خوردن بیش از حد دارچین از هر نوع به یکباره باعث سرفه و مشکل در تنفس میشود زیرا بافت بسیار ظریف ادویه میتواند در واکوئل های ریه گیر کند که این مسئله برای افراد مبتلا به آسم نگران کننده است.
منبع : خبرگزاری مهر
نمایه شدن ۲۷ مجله دانشگاه تهران در پایگاه بینالمللی «ابسکو»
آغاز به کار کمیسیون ویژه نخبگان هنری بنیاد ملی نخبگان
نقش استارتآپها در توسعه اقتصاد مردمی
توسعه همکاری دانشگاه امیرکبیر با شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی
سرپرست موسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی منصوب شد
رشد ۱۵۰ رتبهای دانشگاه شریف در رتبهبندی موضوعی کیو اس ۲۰۲۵
استمرار فعالیت صدای مشاور دانشجو در ایام نوروز
سرپرست دانشگاههای یاسوج و شهرکرد منصوب شدند
نماینده داروسازان چه نکاتی را در محضر رهبر انقلاب مطرح کرد؟
ارسال نامه درخواست اصلاح تعرفه خدمات دارویی به وزیر بهداشت
حوادث مرتبط با چهارشنبهسوری ۱۴۰۳؛ ۳۸۸ مصدوم و ۶ فوتی
ضوابط بودجه وزارت بهداشت در ۱۴۰۴ ابلاغ شد
همکاری مشترک برای توسعه باتریهای گرافن-آلومینیوم یون
برترینهای جشنواره کانونهای علمی طلاب مشخص شدند
جلوگیری از چاقی با مسدود کردن یک آنزیم کلیدی در روده
بهترین دانشگاههای ایران در رشتههای مهندسی و پزشکی معرفی شدند
۲ واکسن جدید علیه بیماریهای خطرناک کودکان
طب سوزنی به بهبود کدام بیماریها کمک میکند؟
افزایش فهرستگان کتابخانههای دانشگاهی به یک میلیون و ۵۰۰ هزار عنوان
مراکز برگزاری آزمون زبان msrt معرفی شدند
نامه وزارت بهداشت به وزارت خارجه برای یک دعوت
مسیر پیادهروی هوشمند در پارک عباسآباد راهاندازی میشود
هوش مصنوعی جی پی اس را هم منسوخ میکند
فعالیت سامانههای ایرانداک تا پایان سال متوقف شد
جوانسازی پوست با مکملها؛ حقیقت یا تبلیغات؟
نحوه دریافت معافیت تحصیلی دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج اعلام شد
ایجاد مسیر پیادهروی هوشمند در پارک عباسآباد
افزایش ۳۰۰ درصدی منابع تغذیه دانشجویی در سال جدید
داروهایی که بعد از مصرف روی رانندگی تاثیر میگذارد
رئیسزاده: به اجرای برنامه پزشکی خانواده خوشبین نیستم