میرنیوز

جزییات شاخص های دریافت «پایه تشویقی» هیات علمی/ اعطای ۲۰ پایه برای مرجعیت علمی و پژوهش های کاربردی

جزییات شاخص های دریافت «پایه تشویقی» هیات علمی/ اعطای ۲۰ پایه برای مرجعیت علمی و پژوهش های کاربردی 2023-01-27T08:48:09+03:30

به گزارش خبرنگار مهر، وزارت علوم در دوره جدید پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی را به ۶۰ پایه ارتقا داد و اخیرا نیز اعلام شد، دستورالعمل مربوط به پایه های تشویقی در هیات دولت به تصویب رسیده است. محمد علی زلفی گل وزیر علوم در همین رابطه توضیح داده بود که با حمایت معاون علمی ریاست جمهوری، افزایش پایه‌های تشویقی در هیأت دولت مصوب شد تا مراحل قانونی آن مشکلی نداشته باشد. بخش‌های عمده‌ای از پایه‌های تشویقی را به تحقیقات نیاز محور و شاخص‌های فناورانه اختصاص دادیم.

در اصلاحیه ماده ۵۳ آئین نامه استخدامی اعضای هیأت علمی، بیشترین امتیاز برای اعطای پایه‌های تشویقی به پژوهش‌های کاربردی، ارتباط با صنعت و تأسیس شرکت دانش بنیان اختصاص داده شده است. این پایه‌ها براساس فعالیت‌های شاخص آموزشی، فرهنگی و ترویج علم، بروندادها، پژوهش‌های شاخص بنیادی و همکاری‌های علمی بین المللی، بروندادها و پژوهش‌های شاخص کاربردی و توسعه‌ای، بروندادها و فعالیت‌های شاخص فناورانه و نوآورانه، مرجعیت علمی و مدیریت اجرایی و نشریه‌های علمی به اعضای هیأت علمی اعطا می‌شود.

این پایه‌ها به عضو پیمانی، رسمی آزمایشی و رسمی قطعی شاغل در مؤسسه و یا عضو مأمور به خدمت در سایر دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی، پژوهشی و فناوری دولتی یا دستگاه‌های اجرایی دارای مجوز از مراجع ذیصالح، بر اساس فعالیت‌های شاخص علمی، آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی، هنری و … اعطا خواهد شد.

فعالیت های شاخص آموزشی، فرهنگی و ترویج علم

براساس دستورالعمل اعطای پایه تشویقی به اعضای هیئت علمی، به فعالیت های شاخص آموزشی، فرهنگی و ترویج علم (حداکثر ۱۰ پایه تشویقی) تعلق می گیرد. به طور مثال دریافت عنوان «سرآمد آموزشی»، در دانشکده ها یا پژوهشکده ها در سـه سـال پیوسـته یـا ناپیوسته، بر مبنای شیوه نامة مصوب هیئت امنای مؤسسه، هر بار یک پایه حداکثر سـه پایـه تشویقی تعلق خواهد گرفت.

براساس این شاخص، به استاد راهنمای هر دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد و یا مقطع دکتری تخصصی که نتیجه پایان نامه و یا رساله او تبدیل به محصول دانش بنیان، هنری و یـا منجـر بـه حل مسایل مربوط به زیست بوم اجتماعی محل انجام پژوهش شده باشد، با ارائه گواهی معتبر ملّی و تایید شورای پژوهشی و فناوری مؤسسه، یک پایه (حداکثر سه پایه تشویقی) اعطا خواهد شد.

به استاد راهنمای هر دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد و یا مقطع دکتری تخصصی که نظریه پردازی نوینی را در قالب ضوابط هیئت حمایـت از کرسـی های نظریـه پردازی ارائه کند، با تایید شورای پژوهشی و فناوری مؤسسه، به ازای هر کرسی اصیل نظریـه پردازی یک پایه (حداکثر سه پایه تشویقی) نیز تعلق می گیرد.

مربیگری برای تیم های دانشـجویی شـرکت کننده در مسـابقه های و یـا المپیادهـای علمـی دانشجویی در سطح ملّی (رتبة اول) و بین المللی (رتبة اول تا سوم) با ارائه گواهی معتبر و تایید شورای مؤسسه، یک پایه (حداکثر دو پایه تشویقی) داده می شود. مربیان تیم های ورزشی دانشجویی که در مسابقه های ملّی مدال قهرمـانی کسـب کننـد، بـا ارائه گواهی معتبر و تایید شورای مؤسسه، برای هر دوره یک پایه (حداکثر دو پایه تشویقی) داده خواهد شد.

دستاوردها و پژوهش های شاخص بنیادی و همکاری های علمی بین المللی

برای بروندادها و پژوهشهای شاخص بنیادی و همکاری های علمی بین المللی (حداکثر ۱۰ پایه‌تشویقی)، به ازای کسب ۳۰ یا ۶۰ امتیاز از مقاله های منتشرشـده در نشـریه های بین المللـی بـه ترتیـب چارکهــای اول Q۱ یــا دوم Q۲ بــر مبنــای هــر یــک از پایگاه هــای اطلاعات علمــی "اسکوپوس" ، "واس" و یا "آی اس سی" یک پایـه (حـداکثر پـنج پایـه تشـویقی) در طـول
خدمت با احتساب پایه های تشویقی دریافت شده بر اساس ضوابط قبلی مصوب هیئت امنا ارائه می شود.

پژوهش‌های شاخص کاربردی و توسعه ای

همچنین بروندادها و پژوهشهای شاخص کاربردی و توسعه ای حداکثر ۱۰ پایه، راهنمایی چهار سهم کامل رسـاله دکتـری تخصصـی (دفاع شده)، پایان نامه نیازمحور کارشناسی ارشد براساس نیازهای مندرج در سامانه نظام ایـده ها و نیازها نان و با تایید معاونت پژوهشـی و فنـاوری مؤسسـه، یـک پایـه(حـداکثر سـه پایـه تشویقی) تعلق می گیرد.

برای ساخت دستگاه های تقاضامحور آزمایشگاهی، آموزشی، تحقیقاتی، کاربردی و صنعتی همـراه با ثبت اختراع علمی در مراجع معتبر داخلی، با ارائـه گـواهی معتبـر ملّـی و بـا تاییـد شـورای پژوهشی و فناوری مؤسسه، یک پایه (حداکثر پنج پایه تشویقی) در طول خدمت در نظر گرفته شده است.

مجری طرح کلان ملّی پایان یافته با تایید معـاون پژوهشـی و یـا معـاون فنـاوری و نـوآوری وزارت، هر مورد یک پایه و حداکثر سه پایه تشویقی دریافت خواهد کرد.

فعالیت های شاخص فناورانه و نوآورانه

برای بروندادها و فعالیتهای شاخص فناورانه و نوآورانه در حداکثر ۱۰ پایه در نظر گرفته شده است.

برای ساخت مواد شیمیایی، واکسن، دارو، کاتـالیزگر، قطعـه مکـانیکی، الکترونیکـی و دسـتگاهی و نرمافزاری که به تولید انبوه رسیده باشد، با ارائه گواهی معتبر ملّی و با تایید شورای پژوهشی و فناوری مؤسسه، هر مورد یک پایه حداکثر پنج پایه تشویقی، تولید انبوه یا تجاری سازی محصولات دانش بنیان با جذب سرمایة خارجی در داخل کشـور، بـا ارائه مدارک معتبر ملّی و تایید شورای پژوهشی و فناوری مؤسسه، هر مورد یک پایـه )حـداکثر چهار پایه تشویقی در طول خدمت در نظر گرفته شده است.

به تجاری سازی، ثبت اختراع معتبر داخلی یا خارجی با ارائه گواهی معتبر ملّـی، بـا تاییـد شـورای پژوهشی و فناوری مؤسسه، هر مورد یک پایه (حداکثر چهار پایه تشویقی) در طول خدمت اعضای هیات علمی تعلق خواهد گرفت.

مرجعیت علمی

شاخص مرجعیت علمی (حداکثر ۱۰ پایه) را برای اعضای هیات علمی به دنبال خواهد داشت.‌

قرار گرفتن نام عضو در فهرسـت پژوهشـگران یـک درصـد مسـتخرج از پایگاههـای ESI- WOS یا "آی اس سی" و با تایید میزان و کیفیـت اسـتنادها از سـوی شـورای پژوهشـی و فناوری مؤسسه، برای رشته های علوم انسانی و هنر دو پایه تشویقی و سایر رشته ها یک پایـه تشویقی در طول خدمت خواهد داشت.

پیوستگی قرار گرفتن نام عضو هیات علمی به مدت ۵ (پنج سال متـوالی) در فهرسـت پژوهشـگران یـک درصد مستخرج از پایگاههای WOS-ESI و یا "آی اس سی" و با تاییـد میـزان و کیفیـت استنادها از سوی شورای پژوهشی و فناوری مؤسسه، برای رشتههای علوم انسانی و هنر دو پایه تشویقی و سایر رشته ها یک پایه تشویقی (حداکثر چهار پایه تشویقی) در طول خدمت دارد.

مدیریت اجرایی و نشریه های علمی

به اعضای هیات علمی که مدیریت اجرایی و نشریه های علمی برعهده دارند، (حداکثر ۵ پایه) تعلق می گیرد.

بر همین اساس به سردبیران اصـلی و مدیرمسـئول هـر مـورد نشـریة علمـی داخلـی نمایه شـدة بین المللـی غیرفارسیزبان« و فارسیزبان در پایگاههای اطلاعات علمی "واس" و یا "اسـکوپوس" ، بـا ارائه مستندات لازم و تایید شورای پژوهشی و فناوری مؤسسـه، به ترتیـب یـک پایـه تشـویقی برای نشریة غیرفارسیزبان و دو پایه تشویقی برای نشریة فارسیزبان و حداکثر سه پایـه تشویقی در طول خدمت به اعضا اعطا خواهد شد.

اعضای مؤسسه که در سمت های وزیران یا همتراز وزیران، قائم مقام، معاونان وزیـران یـا همتراز معاونان وزیـران، مشـاوران وزیـران، رؤسـای سـازمانها و مراکـز زیرمجموعـه وزیران، استانداران، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبـری در دانشـگاههای کشـور، قائم مقام و معاونان رییس بنیاد ملی نخبگان، رؤسای دانشگاهها و مؤسسـههای آمـوزش عالی، پژوهشی و فناوری وابسته به وزارت و سایر سمتهای مدیریت سیاسی، با پیشنهاد مقام منصوب کننده و تایید وزیـر، به ازای هر دو سال مدیریت متوالی یا غیرمتوالی، یک پایه و حداکثر دو پایه تشویقی در نظر گرفته شده است.

همچنین به ازای هر شش سال سردبیری اصـلی یـا مـدیر مسـئولی نشـریه علمـی داخلـی نمایه شـده بین المللی در پایگاههای اطلاعات علمی "واس" و یا "اسکوپوس" بـا ارائـه مسـتندات لازم و بـا تایید شورای پژوهشی و فناوری مؤسسه، یک پایه و حداکثر سه پایه تشویقی در طول خدمت تعلق میگیرد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
2023-12-03T19:08:50+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی را از مهمترین ماموریت‌های شورای راهبری هوش مصنوعی دانست و گفت: این شورا با ای...

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!
2023-12-03T19:08:49+03:30
پژوهشگران می‌گویند، خاکسترهای حاصل از آتش‌سوزی‌های جنگلی باعث رشد و شکوفایی حیات دریایی می‌شوند.

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
2023-09-25T21:29:51+03:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خطر بیماری قلبی برای مردانی که در مشاغل پر استرس کار می‌کنند و احساس می‌کنند از تلاش‌هایشان قدردانی نمی شود، دو برابر بیشتر است.

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
2023-09-25T21:29:50+03:30
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، از مشارکت ۲.۵ میلیون نفر اهدا کننده خون در کشور برای تأمین نیاز ۱۰۰ درصدی مراکز درمانی خبر داد.

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
2023-09-25T21:29:50+03:30
تفاهم‌نامه احداث بیمارستان هزار تختخوابی در شرق تهران بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت سینوفارم چین منعقد شد.

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، از راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد.

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، از جذب ۴ هزار بهورز و ۵ هزار کارشناس بهداشت و مجموعاً ۹ هزار نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
2023-09-25T21:29:48+03:30
زمان اخذ آرای ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری، از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۰ روز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ اعلام شد.

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
2023-09-25T21:29:48+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
2023-09-25T21:29:48+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر لزوم ایجاد نقشه غربالگری و بیماریابی سلیاک در کشور تاکید کرد.

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
2023-09-25T21:29:47+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با طیف زیادی از بیماری‌های نادر مواجهیم که متاسفانه برای بسیاری از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا اینکه درمان های موجود کفایت نمی...

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:47+03:30
نشست چالش‌های زنجیره تأمین ایمن و اثربخش دارو در ایران در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
2023-09-25T21:29:46+03:30
شروع فصل پاییز، زمان شیوع بیماری های ویروسی است که سرماخوردگی شایع ترین بیماری فصل سرما است. اما، با رعایت یک توصیه ساده، می توان از ابتلا به این بیماری مصون...

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
2023-09-25T21:29:46+03:30
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی گفت: گران قیمت ترین محصولات مواد پایه پتروشیمی، دارو است.

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
2023-09-25T21:29:46+03:30
معاون فنی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: هر کسی که واکسن کرونا تزریق کرده باشد، پرونده الکترونیک سلامت دارد.

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
2023-09-25T21:29:45+03:30
راهکارهای ورود شرکت های داروسازی ایران به بازار دارویی اوراسیا، در یک نشست تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد
2023-09-25T21:29:45+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تخصص و تعهد حرفه‌ای را دو بال جامعه پزشکی برای خدمت به مردم دانست.

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
2023-09-25T21:29:45+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، گفت: جامعه سلامت کشور افتخار دارد که همپای دلاورمردان عرصه نبرد، در جبهه ها حضور داشت.

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:45+03:30
نشست چالش‌های قیمت‌گذاری دارو، مواد موثره و مکمل‌ها در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم
2023-09-25T21:29:44+03:30
یک متخصص تغذیه، در خصوص میان وعده دانش آموزان در مدرسه، توصیه هایی ارائه داد.

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
2023-09-25T21:29:44+03:30
همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲، ۱۴۰۳ وزیر بهداشت، زنگ دبیرستان شهید آوینی تهران را به صدا در آورد.

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
2023-09-25T21:29:44+03:30
معاون پرستاری وزارت بهداشت، از جذب ۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان از طریق آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
2023-09-25T21:29:44+03:30
وزیر بهداشت، به طور سرزده از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفا یحیاییان تهران بازدید کرد.

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
2023-09-25T21:29:43+03:30
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در یک هفته گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور فوت شدند.

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود
2023-09-25T21:29:43+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، راه شناخت تولیدات دارویی کشور در جهان را، صادرات محصولات دانست.

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است
2023-09-25T21:29:43+03:30
وزیر بهداشت، با اشاره به کارآمدی حوزه سلامت کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای قوی‌ترین و موفق ترین نظام سلامت در منطقه است.

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
2023-09-25T21:29:43+03:30
مسئول هیات مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری، از رشد ۱۵ درصدی نامزدهای دوره ششم انتخابات نظام پرستاری نسبت به دوره قبل خبر داد.

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
2023-09-25T21:29:42+03:30
رئیس مرکز اورژانس استان تهران، با اشاره به مزاحمت تلفنی با اورژانس ۱۱۸، گفت: در هفته گذشته ۲۴۳۰ تماس مزاحم با اورژانس استان تهران داشتیم.

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
2023-09-25T21:29:42+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، تمرکز بر اقدامات بهداشت محیط را عاملی موثر بر جلوگیری از تحمیل هزینه های سنگین ناشی از بار بیماری های ...

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا
2023-09-25T21:29:42+03:30
مقاله کارایی واکسن برکت در یکی از برجسته‌ترین مجلات علمی جهان بنام The BMJ هیجده ماه پس از ارسال به چاپ رسید.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)