میرنیوز

۱۳۵ طرح فناورانه برای توسعه صنعت حمل‌ و نقل اجرا شد

۱۳۵ طرح فناورانه برای توسعه صنعت حمل‌ و نقل اجرا شد 2022-03-29T12:22:38+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اجرای پروژه‌های فناورانه با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق یکی از راهبردهای توسعه علمی کشور است.

ره‌آوردی که حاصل تلاش ۶ هزار و ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان و ۱ هزار و ۵۰۰ شرکت خلاق است که پا به‌پای مدیران و سیاستگذاران زیست بوم فناوری و نوآوری دویدند و کشور را از تنگناهای اقتصادی و فناورانه به سلامت گذر دادند.

از جمله این حوزه‌ها که با تلاش این بازیگران رشد یافت و خدمات خود را بهینه‌تر و کارآمدتر کرد، صنعت حمل و نقل بود که برای تسهیل ورود شرکت های دانش‌بنیان به این عرصه از کمک‌های ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهره برد.

در همین راستا نیز با همکاری و هم‌افزایی نهادها و شرکت های دانش‌بنیان و خلاق کشور ۱۳۵ طرح فناورانه در حوزه‌های مختلفی چون «حمل‌ونقل دریایی»، «هوایی»، «خودرو»، «ریلی» و «فناوری های ژئوماتیک» و «هوشمندسازی» اجرایی شد تا این صنعت با استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور بتواند در مسیر توسعه یافتگی قرار گیرد.

مشارکت در طرح‌های ترویجی

اجرای پروژه‌های ترویجی یکی از این اقدامات است. مشارکت در برگزاری همایش باتری لیتیومی ایران، نخستین مدرسه تابستانی مهندسی پهپاد دانشگاه گیلان، برگزاری دهمین دوره نمایشگاه بین المللی هوافضای کیش، مشارکت فعال در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی هوا فضای روسیه با عنوان «ماکس ۲۰۲۱»، برگزاری مراسم رونمایی از ۱۵ محصول حوزه حمل و نقل پیشرفته، نخستین همایش ملی علوم داده و اطلاعات مکانی و حضور در پنجمین نمایشگاه حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته و بهبود و ارتقاء روند آشنایی از اقداماتی است که در این زمینه انجام شده است.

تسهیل تبادلات و همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی

مشارکت در پروژه های علمی بین المللی بین دانشگاهی، مشارکت در برگزاری رویدادهای بین المللی، حمایت از پایان نامه های دانشجویان ارشد و دکتری در قالب طرح های حوزه فضایی، تعریف برنامه های اکتشاف فضایی مشترک، بهره گیری از داده های ماهواره های چینی و همکاری در توسعه سامانه های کاربردی و همکاری مشترک و انتقال دانش فنی در زمینه پیاده سازی مفهوم اتصال پذیری خودرو با توسعه زیرساخت‌های ۵G و اینترنت اشیاء نیز طرح‌هایی است که با هدف تسهیل روابط بین‌المللی در صنعت حمل و نقل با دیگر کشورها به اجرا درآمده است.

زیست‌بوم فناوری و نوآوری صنعت حمل‌ونقل

بر اساس آخرین آمارهای موجود در حال حاضر بیش از ۱ هزار و ۱۰۰ شرکت خلاق در این حوزه فعالیت دارند.

این زنجیره با حضور و فعالیت ۳۵۶ شرکت در حوزه هوایی، ۲۱۰ مجموعه در زمینه هوشمندسازی و ۱۰۹ شرکت در عرصه خودرو تکمیل‌تر شد. این زیست بوم در حال حاضر میزبان ۷۴۶ شرکت دانش بنیان و ۱ هزار و ۱۱۶ شرکت غیر دانش بنیان است. در کنار این مجموعه‌ها ۸ مرکز شتاب دهی و ۱۸ مرکز نوآوری نیز در حوزه حمل و نقل پیشرفته شکل گرفته است.

هوشمندسازی در صنعت حمل و نقل

یکی از عرصه‌های نوآورانه در صنعت حمل و نقل، بحث هوشمندسازی این صنعت و کاربردی تر کردن خدمات ارائه شده در این حوزه است. اقداماتی که کمک می کند تا مسافران، مدیران و ارائه‌دهندگان خدمات در این حوزه با استفاده از آنها به خدماتی بهتر و کارآمدتر دسترسی داشته باشند. بر همین اساس پروژه‌های مختلفی در این زمینه اجرایی شده است.

از جمله این طرح‌ها می توان به «سامانه رگولاتوری مدیریت درخواست‌های حمل کالا در سطح کشور برای یکپارچه‌سازی و مدیریت درخواست‌های حمل بار»، «هوشمندسازی خودروهای پلیس جزیره کیش برای ثبت تخلفات ثابت و متحرک با استفاده از ترکیب تصاویر دوربین‌های خودروی پلیس و تصاویر پهپادی»، «ایجاد سامانه جامع پایش و نظارت ناو گان های حمل نقل عمومی (مینی‌بوس ، تاکسی) حمل‌ونقل بار»، «ون‌های گردشگری و خودروهای اجاره ای» و «تدوین نقشه راه هوشمندسازی حمل و نقل شهری» اشاره کرد.

اجرای پروژه ها و ماموریت‌های فضایی

یکی دیگر از حوزه‌های فناورانه‌ راهبردی در این صنعت، عرصه فضایی است. فناوری کاربردی و استراتژیکی که توسعه آن ارتباط مستقیمی با قدرت نمایی کشور در عرصه جهانی و اثبات توانمندی های تخصصی جوانانمان به جهان دارد. این حوزه نیز طی یک سال اخیر با اجرای برنامه های ملی توسعه یافته است.

پروژه هایی که با کمک شرکت های دانش بنیان به مرحله اجرا رسیده است. طرح هایی چون «طراحی و توسعه پایلوت منظومه سه نما با هدف ارائه خدمات مخابراتی و سنجش از دور»، «طراحی و توسعه پلتفرم ماهواره های منظومه شاهد برای دستیابی به فناوری منظومه سازی و هوشمندسازی»، «ایجاد سامانه دریافت و پردازش داده های ماهواره‌های سنجش از دور»، «امکان سنجی و طراحی مفهومی ماموریت ارسال ماه گرد اکتشافی»، «توسعه الزامات تضمین ماموریت‌های فضایی»، «طراحی و توسعه موتور سرمازای سبک» و غیره از جمله این فعالیت ها است.

بومی سازی قطعات پر مصرف مورد نیاز در هواپیماهای مسافربری

صنعت حمل و نقل هوایی جزء پیچیده‌ترین عرصه‌های حمل و نقل به حساب می‌آید و توسعه فناوری های این حوزه یکی از الزامات ملی در هر کشوری است. به این معنا که همه دولت ها به دنبال توسعه فناورانه این حوزه و خوداتکایی در آن هستند.

در ایران نیز چند سالی است که با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان این حوزه، صنعت هوایی کشورمان توسعه یافته و تجهیزات و قطعات مورد نیاز کشور، در داخل تولید می شود.

یکی از حوزه‌هایی که با کمک توان این شرکت‌ها به نیازهای خود به شکل بومی پاسخ داده، صنعت هواشناسی است که با اجرای پروژه‌هایی چون «طراحی و پیاده‌سازی سامانه یکپارچه اطلاعات مکانی-زمانی تحت وب برای پیش‌بینی و پایش برخط هواشناسی»، «تجهیز و ساخت ایستگاه خودکار هواشناسی»، «تجهیز و ساخت سنجنده اندازه گیری ذرات و گازها»، «تجهیز و ساخت دیدسنج روی باند»، نیازهایش را پاسخ داده است.

«بومی سازی قطعات پر مصرف مورد نیاز در هواپیماهای مسافربری» «طراحی و ساخت هواپیمای دونفره خورشیدی آفتاب امید»، «طراحی و ساخت بالگرد متوسط صبا ۲۴۸»، «طراحی و ساخت هواپیمای ۷۲ نفره جت»، «طراحی و توسعه شبه ماهواره با استفاده از کاربری پهپاد در مدیریت بحران»، «ایجاد زیرساخت و ساز و کار عملیاتی کردن فعالیت هواپیماهای زیر ۱۹ صندلی»، «ایجاد ساز و کار برای مشارکت بخش خصوصی و دانش‌بنیان در راستای نیازهای شرکت فرودگاه‌ها»، «بومی‌سازی تجهیزات فرودگاهی»، «بومی‌سازی قطعات هوایی»، «توسعه پهپادها و افزایش بهره‌وری ایرلاین‌ها با حمایت از توسعه تعمیر و نگهداری» نیز دیگر پروژه های مصوب سال ۱۴۰۰ است.

طراحی و ساخت واگن نسل چهارم

اما یکی دیگر از حوزه‌های فعالیت این ستاد مربوط به صنعت حمل و نقل ریلی است. یکی از ایمن‌ترین و پرکاربردترین شیوه‌های جابه‌جایی در کشور که متقاضیان زیادی نیز دارد. بر همین اساس هم اقدامات ستاد در این حوزه نمود بیشتری در کشور داشت و نتایج آن در زندگی روزمره مردم نمایان تر بود. صنعتی که شکوفایی خود را مدیون توان متخصصانی است که با تلاش خود، زمینه بلوغ و توسعه این حوزه فناورانه را فراهم کردند.

این حوزه نیز در سال ۱۴۰۰ با اجرای برنامه‌هایی چون «تعمیر و نگهداری هوشمند»، «درخت محصول (BOM) قطار مترو سری ۳۰۰ »، «سامانه مکانمند پایش و مدیریت مخاطرات طبیعی موثر بر شبکه ریلی»، «طراحی و ساخت واگن نسل چهارم»، «دسترسی به فناوری نمونه ساخت آزمایشگاهی هایپرلوپ»، «بومی سازی قطعات اولویت دار مترویی»، «بروز رسانی سیستم رانش قطارهای DC با بهره گیری از سرریز دانشی ایجاد شده در پروژه قطار ملی»، «تولید قطارهای پر سرعت برقی از طریق باز طراحی قطار ملی مترویی»، «طراحی و ساخت یک رام واگن قطار مترو» و «هوشمند سازی لکوموتیو GM » در مسیر توسعه یافتگی قرار گرفت.

طراحی اتوبوس برقی، خودروی مدرن اقتصادی و خودروی برقی

از دیگر حوزه‌های فناورانه ای که ستاد در آن اقدامات موثری داشته، توسعه فناوری‌های پیشرفته صنعت خودرو است که این حوزه نیز با بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان خدمات مناسب‌تری را به مخاطبان ارائه کرده است.

«طرح های اتوبوس برقی»، «توسعه فناوری پلتفرم و خانواده محصول و خودروی مدرن اقتصادی»، «خودروی برقی»، «بومی سازی موتور الکتریکی اتوبوس برقی»، «پروژه تهیه و تدوین اسناد استاندارد خودروهای برقی و موتور سیکلت برقی»، «تدوین نقشه راه توسعه فناوری‌های خودروهای متصل در کشور»، «تدوین آئین نامه تبدیل کارگاهی خودروهای بنزینی به هیبریدی»، «بومی‌سازی و نصب موتورهای برون نصب ۲۰۰ اسب بخار»، «تدوین دانش فنی تولید ماده کاتدی LiFePO۴ مورد استفاده در باتری های لیتیوم» و غیره نیز از طرح های این حوزه است.

آنالیز هوشمند و رصد جاده‌ای نقاط حادثه خیز

فناوری‌های ژئوماتیک در دنیا جایگاه خود را پیدا کرده است و صنعتگران زیادی در این عرصه فعالیت می‌کنند؛ اما این حوزه فناورانه که به تازگی بیشتر با نام آن آشنا شده‌ایم و کاربردهای آن را بهتر درک کرده‌ایم، در ایران مسیری نوآورانه را طی کرده و اخبار امیدوارکننده‌ای از تولید محصولات کاربردی در این زمینه به گوشمان می‌خورد.

توسعه فناوری‌های مکان محور یا ژئوماتیک در دنیا به یک اصل بدل شده است و کاربردهای آن روز به روز بیشتر می‌شود.

از جمله دستاوردهای این حوزه در سال گذشته می توان به «طراحی سامانه مدیریت بحران مبتنی بر فناوری‌های GIS و سنجش از دور»، «آنالیز هوشمند و رصد جاده‌ای بر اساس تصاویر هوایی دوربین رقومی زنیت و تهیه مدل سه بعدی محدوده نقاط حادثه خیز»، «طراحی و ساخت آنتن گیرنده GNSS»، «تدوین نقشه راه به منظور شکل گیری زنجیره ارزش ژئوماتیک در کشور»، «سامانه پایش کشت مواد مخدر مبتنی بر فناوری‌های ژئوماتیک»، «سامانه همراه برداشت خودکار اطلاعات مکانی پایگاه داده امداد و نجات»، «توسعه سامانه کشاورزی هوشمند و دقیق» اشاره کرد.

ثبت محصول نجات دهنده کارکنان روی سکوها واسکله ها و شناورها

با توجه به اینکه ایران کشوری با دسترسی مناسب به دریاها است صنعت دریایی یکی از راهبردی‌ترین و مهم‌ترین صنایعی است که توسعه یافتگی آن، نقشی مهم در رونق اقتصادی کشور دارد. صنعتی که می‌تواند برای ساحل نشینان و مردم بومی مناطق دریایی کشور درآمدزایی کند.

همچنین این شیوه حمل‌ونقل مسیری مطمین برای صادرات محصولات نیز به شمار می‌رود. به همین دلیل ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با استفاده از توان دانشی و تخصصی موجود در بخش دولتی و خصوصی در تلاش است تا پل ارتباطی باشد میان این دو بخش و مسیر را برای به روز شدن فناوری‌های کاربردی در این صنعت باز کند.

این حوزه نیز دستاوردهایی چون «محصول نجات دهنده کارکنان روی سکوها واسکله ها و شناورها»، «سیاستگذاری وتدوین اولویت ها و اعمال سیاست های شفاف حمایتی از صنایع»، «هوشمندسازی بنادر» و غیره را به ثبت رسانده است.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
2023-12-03T19:08:50+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی را از مهمترین ماموریت‌های شورای راهبری هوش مصنوعی دانست و گفت: این شورا با ای...

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!
2023-12-03T19:08:49+03:30
پژوهشگران می‌گویند، خاکسترهای حاصل از آتش‌سوزی‌های جنگلی باعث رشد و شکوفایی حیات دریایی می‌شوند.

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
2023-09-25T21:29:51+03:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خطر بیماری قلبی برای مردانی که در مشاغل پر استرس کار می‌کنند و احساس می‌کنند از تلاش‌هایشان قدردانی نمی شود، دو برابر بیشتر است.

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
2023-09-25T21:29:50+03:30
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، از مشارکت ۲.۵ میلیون نفر اهدا کننده خون در کشور برای تأمین نیاز ۱۰۰ درصدی مراکز درمانی خبر داد.

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
2023-09-25T21:29:50+03:30
تفاهم‌نامه احداث بیمارستان هزار تختخوابی در شرق تهران بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت سینوفارم چین منعقد شد.

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، از راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد.

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، از جذب ۴ هزار بهورز و ۵ هزار کارشناس بهداشت و مجموعاً ۹ هزار نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
2023-09-25T21:29:48+03:30
زمان اخذ آرای ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری، از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۰ روز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ اعلام شد.

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
2023-09-25T21:29:48+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
2023-09-25T21:29:48+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر لزوم ایجاد نقشه غربالگری و بیماریابی سلیاک در کشور تاکید کرد.

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
2023-09-25T21:29:47+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با طیف زیادی از بیماری‌های نادر مواجهیم که متاسفانه برای بسیاری از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا اینکه درمان های موجود کفایت نمی...

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:47+03:30
نشست چالش‌های زنجیره تأمین ایمن و اثربخش دارو در ایران در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
2023-09-25T21:29:46+03:30
شروع فصل پاییز، زمان شیوع بیماری های ویروسی است که سرماخوردگی شایع ترین بیماری فصل سرما است. اما، با رعایت یک توصیه ساده، می توان از ابتلا به این بیماری مصون...

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
2023-09-25T21:29:46+03:30
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی گفت: گران قیمت ترین محصولات مواد پایه پتروشیمی، دارو است.

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
2023-09-25T21:29:46+03:30
معاون فنی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: هر کسی که واکسن کرونا تزریق کرده باشد، پرونده الکترونیک سلامت دارد.

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
2023-09-25T21:29:45+03:30
راهکارهای ورود شرکت های داروسازی ایران به بازار دارویی اوراسیا، در یک نشست تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد
2023-09-25T21:29:45+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تخصص و تعهد حرفه‌ای را دو بال جامعه پزشکی برای خدمت به مردم دانست.

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
2023-09-25T21:29:45+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، گفت: جامعه سلامت کشور افتخار دارد که همپای دلاورمردان عرصه نبرد، در جبهه ها حضور داشت.

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:45+03:30
نشست چالش‌های قیمت‌گذاری دارو، مواد موثره و مکمل‌ها در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم
2023-09-25T21:29:44+03:30
یک متخصص تغذیه، در خصوص میان وعده دانش آموزان در مدرسه، توصیه هایی ارائه داد.

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
2023-09-25T21:29:44+03:30
همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲، ۱۴۰۳ وزیر بهداشت، زنگ دبیرستان شهید آوینی تهران را به صدا در آورد.

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
2023-09-25T21:29:44+03:30
معاون پرستاری وزارت بهداشت، از جذب ۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان از طریق آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
2023-09-25T21:29:44+03:30
وزیر بهداشت، به طور سرزده از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفا یحیاییان تهران بازدید کرد.

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
2023-09-25T21:29:43+03:30
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در یک هفته گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور فوت شدند.

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود
2023-09-25T21:29:43+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، راه شناخت تولیدات دارویی کشور در جهان را، صادرات محصولات دانست.

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است
2023-09-25T21:29:43+03:30
وزیر بهداشت، با اشاره به کارآمدی حوزه سلامت کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای قوی‌ترین و موفق ترین نظام سلامت در منطقه است.

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
2023-09-25T21:29:43+03:30
مسئول هیات مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری، از رشد ۱۵ درصدی نامزدهای دوره ششم انتخابات نظام پرستاری نسبت به دوره قبل خبر داد.

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
2023-09-25T21:29:42+03:30
رئیس مرکز اورژانس استان تهران، با اشاره به مزاحمت تلفنی با اورژانس ۱۱۸، گفت: در هفته گذشته ۲۴۳۰ تماس مزاحم با اورژانس استان تهران داشتیم.

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
2023-09-25T21:29:42+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، تمرکز بر اقدامات بهداشت محیط را عاملی موثر بر جلوگیری از تحمیل هزینه های سنگین ناشی از بار بیماری های ...

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا
2023-09-25T21:29:42+03:30
مقاله کارایی واکسن برکت در یکی از برجسته‌ترین مجلات علمی جهان بنام The BMJ هیجده ماه پس از ارسال به چاپ رسید.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)