میرنیوز

افزایش مراجعه به مراکز مشاوره در صورت بازگشایی دانشگاه ها

افزایش مراجعه به مراکز مشاوره در صورت بازگشایی دانشگاه ها 4 سال پیش

به گزارش ایسنا، دکتر حمید پیروی به تشریح فعالیت های  مرکز مشاوره دانشگاه تهران پرداخت و گفت: یکی از اقدامات متمایز دانشگاه تهران که در ارزیابی مراکز مشاوره مورد توجه قرار گرفت طرح همدلی بود که پس از تصویب در هیأت رئیسه دانشگاه، ما با بیش از ۲۰ هزار دانشجو مصاحبه تلفنی انجام دادیم و نیازهای جدی این دانشجویان را بررسی کردیم و دانشجویانی که نیاز به حمایت داشتند تحت پوشش قرار دادیم و خدمات مختلف روانشناختی ارائه دادیم و خوشبختانه این یکی از طرح‌های بسیار موفق بود و تا پایان شهریور ۱۳۹۹ ادامه داشت که با رضایت دانشجویان نیز مواجه شد. بعد از پایان طرح همدلی بلافاصله ما طرح «خوش‌آمد گویی» به دانشجویان ورودی جدید را داشتیم که اثرات خوبی ایجاد کرد. همین طور ما از فرودین ما ۱۳۹۹ به عنوان اولین دانشگاهی در سطح کشور بودیم که وبینارهای با موضوعات بهداشت روانی را برگزار کردیم و بر اساس همان مسئولیت اجتماعی این وبینارها منحصر به دانشجویان دانشگاه تهران نبود و تمام دانشجویان از سراسر کشور در این وبینارها شرکت کردند.

وی در ادامه تصریح کرد: در حالیکه بسیاری از مراکز مشاوره دانشگاه‌ها تعطیل بودند، ما وبینارهای تخصصی ویژه کارشناسان و کارکنان مراکز مشاوره را داشتیم و این موضوع را ادامه دادیم و در واقع هر هفته یک نشست تخصصی جدی را در کنار سایر فعالیت‌های مرکز برگزار کردیم.

پیروی اظهار کرد: انعطاف، سرعت عمل و پیشگام بودن در ارائه خدمات را از ویژگی خدمات ارائه شده در سال ۱۳۹۹ و همزمان با همه‌گیری کووید ۱۹ برشمرد و تاکید کرد که مجموعه فعالیت‌های مرکز در سال ۱۳۹۹ هم با کیفیت و هم با سرعت انجام شد و این موضوع انعطاف مرکز را در این ایام نمایان کرد.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت ارائه خدمات در حوزه بهداشت روان، خاطرنشان کرد: شیوع کرونا قابلیت‌های حوزه بهداشت روان را نشان را داد که اولا نباید از اهمیت حوزه بهداشت روان غافل بشویم، دوم فضای مجازی فرصت بسیار خوبی داد تا ما بتوانیم با استفاده از قابلیت‌های فضای مجازی خدمات بیشتری ارائه بدهیم. به عنوان مثل ما قبلاً حداکثر یک یا دو کارگاه برگزار می‌کردیم با حضور تعداد محدود به دلیل اینکه فضای آموزشی نداشتیم ولی امروز با استفاده از فضای مجازی هر روز یک کارگاه‌های آموزشی (با حضور ۶۰۰-۷۰۰ نفر) برگزار می‌شود و حتی گاهی اوقات دو برنامه در یک روز برگزار می‌شود که در برگزاری کارگاه‌های حضوری، این امکان وجود نداشت. از طرفی قبلاً وقتی دانشجویان تحصیلشان پایان می‌یافت بعد از رفتن از مجموعه دانشگاه، ارتباطی با آنها نبود، ولی امروز مزیت استفاده از فضای مجازی این امکان را در اختیار دانشجویان از سراسر ایران و حتی از خارج از کشور قرار داده تا بتوانند در وبینارهای رایگان ما شرکت کنند.

وی  با تاکید بر اینکه ما در مرکز مشاوره هرگز این اقدامات را برای کسب امتیاز انجام ندادیم خاطرنشان کرد: حتی اگر این فعالیت‌ها هم را انجام نمی‌دادیم، دانشگاه تهران به لحاظ گستردگی و ساختاری که به لحاظ نیروی انسانی (مرکز مشاوره) که دارد و خدماتی که ارائه می‌کند بازهم می‌توانست در این رتبه قرار بگیرد و اقداماتی انجام شده، فعالیت‌هایی بود که ما معتقد بودیم باید صورت بگیرد و انجام شود و در هیچ سالی در انجام فعالیت‌ها به هیچ‌وجه به فکر کسب امتیاز نبودیم و حتی ما معتقدیم این فعالیت‌ها کافی نیست و مجموعه مشکلات بیشتر از برنامه‌های است که ما انجام می‌دهیم و امیدوارم با فعالیت بیشتری انجام وظیفه کنیم؛ چرا که حوزه بهداشت و سلامت روان یکی از چالش‌های جدی تمام دنیاست و مجامع بین‌المللی ، WHO و همه بر مساله بهداشت روانی تاکید دارند و بویژه بر سلامت نوجوانان و جوانان تاکید دارند و نگران شرایط سلامت روانی بوِیژه بعد از پاندمی کرونا هستند.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران گفت: در حال حاضر بیشترین خدمات (۸۵ تا ۸۷ درصد) به دانشجویان ارائه می‌شود و تقریباً ۱۲ درصد از مراجعان مرکز کارکنان و مراجعان آزاد هستند که از خدمات مرکز استفاده می‌کنند ولی اینکه از اپلیکیشن استفاده بکنند این اتفاق نیفتاده است ولی در برنامه جدید این موضوع مد نظر هست که اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان خدمات الکترونیکی دریافت نمایند و ما اعلام کردهایم که نیاز است خدمات ویژه‌ای به اعضای هیأت علمی، کارکنان و اعضای خانواده آنها داده بشود و تاکید هم دارم که در حوزه سلامت روانی اعضای هیأت علمی و کارکنان و خانواده آنها باید کار ویژه‌ای صورت بگیرد و امیدوارم حوزه‌های مربوطه مثل معاونت اداری مالی و مدیریت منابع اهتمام ویژه‌ای روی سلامت (جسم و روان) اعضای هیأت علمی و کارکنان داشته باشند که قطعاً با تضمین و تأمین سلامت جسمی و روانی کارکنان، کارایی و بهره‌وری سازمان نیز افزایش خواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران،دکتر پیروی در پاسخ به این پرسش که در صورت بازگشایی دانشگاه‌ها و برگزاری کلاس‌های حضوری، آیا این آمادگی در مرکز مشاوره برای ارائه خدمات مشاوره‌ای بویژه در ارتباط با مسائل ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا وجود دارد،گفت: در این مدت تمام مراکز و شعبات مرکز مشاوره فعال بودند و دورکاری با حداقل نفرات صورت گرفت، لذا آمادگی که از قبل از کرونا بوده است وجود دارد و حتی توانمندی کارشناسان ما در این مدت ارتقا پیدا کرده و از طرف دیگر در فضای مجازی هم تسلط خوبی پیدا کردیم و اگر دانشگاه‌ها با حضور دانشجوها تشکیل شود تصورم این است که ما با مراجعه حضوری بیشتری مواجه خواهیم بود که شاید در حوزه نیروی انسانی مشکل پیدا کنیم که البته خوشبختانه دانشگاه به این جمع‌بندی رسیده است که این حوزه بخصوص با توجه به حضور دانشجوها باید تقویت بشود و اقداماتی هم در این زمینه صورت گرفته است.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به اجرای برنامه دانشگاه بدون دخانیات، گفت: چندسالی بود که دانشگاه تهران با تصویب مصوبه‌ای در شورای فرهنگی و هیأت رئیسه، مصمم بود به سمت دانشگاه بدون دخانیات برود که در این رابطه جلسات متعدی با حضور تشکل‌ها و استادان و مسئولان برگزار شد و کارهای پژوهشی و علمی از سال ۹۴ شروع شد و اجرای آن هم از خرداد ۱۴۰۰ آغاز شد.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

نمایه شدن ۲۷ مجله دانشگاه تهران در پایگاه بین‌المللی «ابسکو»

نمایه شدن ۲۷ مجله دانشگاه تهران در پایگاه بین‌المللی «ابسکو»
3 ماه پیش
۲۷ مجله علمی دانشگاه تهران در پایگاه بین‌المللی ابسکو (EBSCO) نمایه شدند.

آغاز به کار کمیسیون ویژه نخبگان هنری بنیاد ملی نخبگان

آغاز به کار کمیسیون ویژه نخبگان هنری بنیاد ملی نخبگان
3 ماه پیش
رئیس بنیاد ملی نخبگان از آغاز به کار کمیسیون ویژه نخبگان هنری بنیاد ملی نخبگان با هدف شناسایی و حمایت از هنرمندان برجسته و اثرگذار کشور خبر داد.

نقش استارت‌آپ‌ها در توسعه اقتصاد مردمی

نقش استارت‌آپ‌ها در توسعه اقتصاد مردمی
3 ماه پیش
یک مقام‌ مسئول در دانشگاه آزاد گفت: توسعه استارت‌اپ‌ها و کسب‌وکارهای خلاقانه، با در نظر گرفتن مردمی شدن آنها، منجر به توسعه اقتصاد مردمی می‌شود.

توسعه همکاری دانشگاه امیرکبیر با شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی

توسعه همکاری دانشگاه امیرکبیر با شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی
3 ماه پیش
دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه اجرای طرح‌های پژوهشی در حوزه‌های  مختلف با شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی قرارداد همکاری امضا کرد.

سرپرست موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی منصوب شد

سرپرست موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی منصوب شد
3 ماه پیش
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی سرپرست موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی را منصوب کرد.

رشد ۱۵۰ رتبه‌ای دانشگاه شریف در رتبه‌بندی موضوعی کیو اس ۲۰۲۵

رشد ۱۵۰ رتبه‌ای دانشگاه شریف در رتبه‌بندی موضوعی کیو اس ۲۰۲۵
3 ماه پیش
دانشگاه شریف در حوزه مهندسی و فناوری، نسبت به سال قبل که در جایگاه ۴۰۱ تا ۴۵۰ جهان قرار داشت، با ۱۵۰ پله صعود در رتبه ۲۹۲ قرار گرفته است.

استمرار فعالیت صدای مشاور دانشجو در ایام نوروز

استمرار فعالیت صدای مشاور دانشجو در ایام نوروز
3 ماه پیش
مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان گفت: صدای مشاور دانشجو ویژه تعطیلات نوروزی از ۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ در کلیه روزها...

سرپرست دانشگاه‌های یاسوج و شهرکرد منصوب شدند

سرپرست دانشگاه‌های یاسوج و شهرکرد منصوب شدند
3 ماه پیش
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکام جداگانه‌ای سرپرستان دانشگاه‌های یاسوج و شهر کرد را منصوب کرد.

نماینده داروسازان چه نکاتی را در محضر رهبر انقلاب مطرح کرد؟

نماینده داروسازان چه نکاتی را در محضر رهبر انقلاب مطرح کرد؟
3 ماه پیش
مؤسس داروخانه جهادی گفت: گروه‌های جهادی در گوشه کنار کشور هر روزه برای رفع مشکلات مناطق محروم کشور تلاش می‌کنند، اما مردم در ایران همدل به جبهه مقاومت یاری ...

ارسال نامه درخواست اصلاح تعرفه خدمات دارویی به وزیر بهداشت

ارسال نامه درخواست اصلاح تعرفه خدمات دارویی به وزیر بهداشت
3 ماه پیش
رئیس انجمن داروسازان ایران، در نامه ای به وزیر بهداشت، خواستار اصلاح تعرفه خدمات دارویی شد که داروسازان در داروخانه ها ارائه می دهند.

حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳؛ ۳۸۸ مصدوم و ۶ فوتی

حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳؛ ۳۸۸ مصدوم و ۶ فوتی
3 ماه پیش
آمارهای تازه از حوادث چهارشنبه‌سوری امسال نشان می‌دهد که تاکنون ۳۸۸ نفر دچار آسیب شده‌اند و متأسفانه ۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

ضوابط بودجه وزارت بهداشت در ۱۴۰۴ ابلاغ شد

ضوابط بودجه وزارت بهداشت در ۱۴۰۴ ابلاغ شد
3 ماه پیش
وزیر بهداشت، با ارسال نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، ضوابط بودجه تفصیلی سال ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد.

همکاری مشترک برای توسعه باتری‌های گرافن-آلومینیوم یون

همکاری مشترک برای توسعه باتری‌های گرافن-آلومینیوم یون
3 ماه پیش
با همکاری جدید میان شرکت گروه تولید گرافن و مرکز نوآوری باتری پیشرفت چشمگیر در توسعه باتری‌های گرافن-آلومینیوم یون به دست می‌آید.

برترین‌های جشنواره کانون‌های علمی طلاب مشخص شدند

برترین‌های جشنواره کانون‌های علمی طلاب مشخص شدند
3 ماه پیش
دبیر جشنواره کانون‌های علمی طلاب گفت: دومین جشنواره پژوهشی کانون‌های علمی طلاب واحدهای آموزشی برگزار شد.

جلوگیری از چاقی با مسدود کردن یک آنزیم کلیدی در روده

جلوگیری از چاقی با مسدود کردن یک آنزیم کلیدی در روده
3 ماه پیش
کشف جدید دانشمندان در مبارزه با چاقی منجر به ارائه رویکرد نانوذره‌ای برای کاهش جذب چربی شده است که چشم‌انداز جدید در درمان چاقی ایجاد می‌کند.

بهترین دانشگاه‌های ایران در رشته‌های مهندسی و پزشکی معرفی شدند

بهترین دانشگاه‌های ایران در رشته‌های مهندسی و پزشکی معرفی شدند
3 ماه پیش
در رتبه‌بندی موضوعی کیو اس ۲۰۲۵، ۹۰ گروه آموزشی از ۱۷ دانشگاه ایرانی در ۲۱ رشته موضوعی حضور دارند.

۲ واکسن جدید علیه بیماری‌های خطرناک کودکان

۲ واکسن جدید علیه بیماری‌های خطرناک کودکان
3 ماه پیش
رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت اعلام کرد: در سال جاری، دو واکسن جدید پنوموکوک و روتاویروس به برنامه ملی ایمن‌سازی کودکان کشور اضافه...

طب سوزنی به بهبود کدام بیماری‌ها کمک می‌کند؟

طب سوزنی به بهبود کدام بیماری‌ها کمک می‌کند؟
3 ماه پیش
طب سوزنی، روشی کهن برای کاهش درد و بهبود سلامت، امروزه به‌عنوان درمانی مکمل تحت نظر پزشکان استفاده می‌شود.

افزایش فهرستگان کتابخانه‌های دانشگاهی به یک میلیون و ۵۰۰ هزار عنوان

افزایش فهرستگان کتابخانه‌های دانشگاهی به یک میلیون و ۵۰۰ هزار عنوان
3 ماه پیش
با پیوستن دانشگاه‌های بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین، اراک و کوثر بجنورد، کتاب‌های فهرستگان کتابخانه‌های دانشگاهی به بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار عنوان افزا...

مراکز برگزاری آزمون زبان msrt معرفی شدند

مراکز برگزاری آزمون زبان msrt معرفی شدند
3 ماه پیش
اداره کل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان لیست مراکز آزمون زبان MSRT را اعلام کرد.

نامه وزارت بهداشت به وزارت خارجه برای یک دعوت

نامه وزارت بهداشت به وزارت خارجه برای یک دعوت
3 ماه پیش
مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت، در نامه ای به وزارت امور خارجه، خواستار دعوت وزرای بهداشت و سفرای کشورهای همسایه و...، برای حضور در نمایشگاه بین ال...

مسیر پیاده‌روی هوشمند در پارک عباس‌آباد راه‌اندازی می‌شود

مسیر پیاده‌روی هوشمند در پارک عباس‌آباد راه‌اندازی می‌شود
3 ماه پیش
معاون علمی رئیس جمهور از برنامه‌ریزی برای ایجاد یک مسیر پیاده‌روی هوشمند در پارک عباس‌آباد خبر داد.

هوش مصنوعی جی پی اس را هم منسوخ می‌کند

هوش مصنوعی جی پی اس را هم منسوخ می‌کند
3 ماه پیش
یک استارت آپ برای مکان یابی و مسیریابی خودرو هوش مصنوعی را جایگزین جی پی اس می کند.

فعالیت سامانه‌های ایرانداک تا پایان سال متوقف شد

فعالیت سامانه‌های ایرانداک تا پایان سال متوقف شد
3 ماه پیش
فعالیت سامانه‌های مختلف ایرانداک تا پایان سال ۱۴۰۳ متوقف شد.

جوان‌سازی پوست با مکمل‌ها؛ حقیقت یا تبلیغات؟

جوان‌سازی پوست با مکمل‌ها؛ حقیقت یا تبلیغات؟
3 ماه پیش
سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو درباره مکمل‌های غذایی گفت: هیچ مکملی به‌تنهایی نمی‌تواند به‌طور معجزه‌آسا باعث جوان‌سازی پوس...

نحوه دریافت معافیت تحصیلی دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج اعلام شد

نحوه دریافت معافیت تحصیلی دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج اعلام شد
3 ماه پیش
سازمان امور دانشجویان نحوه دریافت معافیت تحصیلی دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور را اعلام کرد.

ایجاد مسیر پیاده‌روی هوشمند در پارک عباس‌آباد  

ایجاد مسیر پیاده‌روی هوشمند در پارک عباس‌آباد  
3 ماه پیش
معاون علمی رئیس جمهور از برنامه‌ریزی برای ایجاد یک مسیر پیاده‌روی هوشمند در پارک عباس‌آباد خبر داد.

افزایش ۳۰۰ درصدی منابع تغذیه دانشجویی در سال جدید

افزایش ۳۰۰ درصدی منابع تغذیه دانشجویی در سال جدید
3 ماه پیش
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ۳۰۰ درصدی منابع تغذیه در سال جدید گفت: این منابع در سال جدید افزایش پیدا کرد که نیازی به اختصاص درآمد...

داروهایی که بعد از مصرف روی رانندگی تاثیر می‌گذارد

داروهایی که بعد از مصرف روی رانندگی تاثیر می‌گذارد
3 ماه پیش
مصرف برخی از داروها پیش از رانندگی، به دلیل اثرگذاری روی هوشیاری، توصیه نمی‌شود. بنابراین نیاز است اثرات جانبی داروهای مصرفی را جدی بگیرید.

رئیس‌زاده: به اجرای برنامه پزشکی خانواده خوشبین نیستم

رئیس‌زاده: به اجرای برنامه پزشکی خانواده خوشبین نیستم
3 ماه پیش
رئیس کل سازمان نظام پزشکی، در نشست پایان سال به ارائه گزارشی از وضعیت حوزه سلامت و مسائل و مشکلات جامعه پزشکی کشور پرداخت.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)