میرنیوز

فهرست محصولات کرونایی تایید شده که امکان صادرات دارند

فهرست محصولات کرونایی تایید شده که امکان صادرات دارند 2020-08-22T08:01:24+04:30

به گزارش خبرنگار مهر، از ابتدای شیوع کرونا در کشور شرکتهای دانش بنیان درصدد برآمدند تا محصولات مرتبط با کرونا را به تولید برسانند و نیازهای کشور را برطرف کنند.

مرکز موسسات و امور شرکتهای دانش بنیان معاونت علمی و فناوری، این محصولات تولید شده که موفق به اخذ مجوز شده اند و هم اکنون در کشور به تولید می رسند را در اختیار خبرنگار مهر قرار داده است. این محصولات امکان صادرات دارند به شرطی که بتوانند نیاز کشور را برطرف کنند.

این محصولات ۳۵ نوع هستند که البته برخی شرکتها، محصولات مشابه (مانند تولید ماسک های N۹۵) دارند.

محصولات تایید شده به شرح زیر است:

 کیت تشخیصی مولکولی« One - Stop PCR و۱-COVID»

 این کیت برای تشخیص ویروس ۲- SARS - CoV با استفاده از روش Real - time PCR بصورت تک مرحله ای طراحی شده است و نتایج حاصل از این کیت می تواند به عنوان یک عامل کمک کننده برای تشخیص بیماری ۱۹-COVID حاصل از coV۲ - SARS مورد استفاده قرار بگیرد. نتایج حاصل از این کیت باید فقط برای شواهد بالینی استفاده شود و نباید به عنوان تنها استاندارد تشخیصی بیماری مورد استفاده قرار گیرد. پیشنهاد می شود که تشخیص بیماری از ترکیب نتایج آزمایشگاهی و معاینه فیزیکی بیمار به دست آید.

کیت تشخیصی آنتی بادی« Cov - ۲ IgM SARS»به روش الایزا

این کیت های الایزای ۲- SARS - Cov  با تشخیص کیفی حضور آنتی بادی ها در سرم یا پلاسمای بیماران مشکوک می تواند نقش تعیین کننده ای در تشخیص این بیماری داشته باشد.

کیت «SENMURV» برای تشخیص ویروس کرونا به روش« PCR»

 این کیت از روش One - Step PCR بهره برده و به صورت Multiplex قادر به شناسایی چندین هدف در یک واکنش است. این کیت برای دستگیری سه ناحیه مجزا از ژنوم ویروس ۱۹-COVID طراحی شده که این امر منجر به کاهش احتمال عدم شناسایی نمونه حاوی ویروس می شود.  مبنای طراحی نواحی هدف، توالی های ویروس ۱۹-COVID در پایگاه داده NCBI است.

کیت تشخیص سریع کووید ۱۹

با استفاده از این کیت می توان طی حداکثر دو ساعت عفونت به ویروس کرونا را با دقت و حساسیت بسیار بالا تشخیص داد.

ونتیلاتور

این دستگاه برای حرکت هوای تنفسی به داخل و خارج از ریه ها برای کمک به شخصی که در تنفس مشکل دارد یا قادر به تنفس به تنهایی نیست طراحی شده است. این دستگاه ها عمدتا در مراقبت های ویژه و مراقبت های اضطراری استفاده می شوند.

ونتیلاتور مراقبت های ویژه EDP

دستگاه ونتیلاتور تنفسی EDP - TS یک ونتیلاتور الکتروپنوماتیک است که ورودی های آن شامل هوای فشرده شده و گاز اکسیژن فشار بالاست. این دستگاه، دارای ویژگی های پاسخگویی بیمار و مدهای ریسپانسیو یا مدهای ترکیبی و همچنین دارای نمایشگرهای گرافیکی شامل شکل موج، ترند و نمودار و حلقه های تنفسی است. نمودارها برای مقایسه ها و بررسی روند متغیرهای کنترل شده قابل ذخیره هستند، این دستگاه دارای قسمت آنالیز پیشرفته تنفسی است و اندازه گیری های مانور تنفسی را نیز انجام می دهد.

همچنین آلارم های بیمار به صورت دیداری و شنیداری برای FiO۲ بالا و پایین، حجم در دقیقه بالا و پایین، فشار دمی بالا و پایین، عدم وجود PEEP، آینه، فشار بالا، انسداد مداوم، نرخ تنفس بالا، PEEP پالا وجدا شدن مدار تنفس در دسترس هستند. این دستگاه برای افراد نوزاد تا بزرگسال قابل استفاده است و برای هر یک از گروه های نوزاد، اطفال و بزرگسال مدهای مخصوص آن بازه سنی را به صورت خودکار اضافه می کند.

ماشین بیهوشی مدل ونتوکسین

دستگاه ماشین بیهوشی برای حفظ بیهوشی در هنگام عمل جراحی استفاده می شود. رایج ترین نوع دستگاه که در حال حاضر در سراسر دنیا در حال استفاده است، دستگاه با جریان پیوسته است. این دستگاه طراحی شده تا بتواند میزان ثابت و دقیقی از مخلوط گازهای طبی (مانند اکسیژن یادی نیتروژن) را با میزان ثابتی از گازهای بیهوشی ترکیب کند و در نهایت با یک جریان و فشار ثابت به بیمار تحویل دهد. آنجا که استفاده از گازهای بیهوشی، کاهش تحرکات عضلات شکمی را به همراه دارد، باعث کاهش تعداد تنفس می شود و در نتیجه عملیات تنفس باید توسط ونتیلاتور با آمبوبگ دستی صورت گیرد.

دستگاه مونیتور علائم حیاتی با قابلیت سوئیچ به سیستم پکس بیمارستانی

این دستگاه نیز به کشف، نمایش و تحلیل برخی پارامترهای حیاتی بدن می پردازد که اکنون توسط شرکتهای دانش بنیان به تولید می رسد.

مانیتور علائم حیاتی مدل ALBORZ B۹

این دستگاه دارای زاویه دید ۱۷۰ درجه است که حافظه نموداری آن ۹۶ ساعته بوده و قابلیت ذخیره سازی ۵۰۰ فشار NIBP را دارد.

مانیتورینگ Wearable مدل JAM S۳

مراقبت از بیمار در شرایط مختلف حرکتی، از قبیل توان بخشی و انتقال بیمار،مانیتورینگ پیوسته پارامترها و شتاب سنج های قابل اتصال به تبلت از ویژگیهای این محصول به شمار می رود.

این دستگاه دارای آلارم صوتی و تصویری است که وضعیت بیمار را در صورت خارج شدن از شبکه است.

دستگاه مونیتور علائم حیاتی مدل «Zagros S»

این دستگاه با صفحه نمایش ۱۲ از انواع LED  رزولوشن بالایی دارد و می تواند ۶-۸منحنی را در یک صفحه نمایش نشان دهد.

تب سنج

این دستگاه ایرانی از طریق مادون قرمز میزان درجه حرارت بدن را بدون تماس با سطح پوست اندازه گیری می کند.

تب سنج مادون قرمز پوستی

دستگاه تب سنج مادون قرمز پوستی میزان تب را از فاصله ۵-۱ سانتی متری از پیشانی به صورت غیر تماسی اندازه گیری می کند. این دستگاه برای اندازه گیری تب در زمان شیوع بیماری های ویروسی مانند بیماری کرونا که امکان انتقال بیماری از فرد به فرد دیگر وجود دارد، بسیار پرکاربرد است.

تب سنج طبی غیر تماسی مدل GHS

این دستگاه با بالاترین دقت ممکن از بین تب سنج های موجود در بازار، دما را از فاصله ۵ تا ۱۰ سانتی متری اندازه گیری کرده و در زمانی کمتر از ۲۵۰ میلی ثانیه نشان خواهد داد. چنانچه دمای اندازه گیری شده بالاتر از حد مجاز باشد، صدای هشدار دستگاه شما را مطلع می سازد.

تب سنج مجهر به چراغ LED است که استفاده از آن را در محیط های تاریک ممکن می سازد. ویژگی دیگر این دستگاه قابلیت ذخیره دماهای اندازه گیری شده است که اجازه می دهد با مقایسه این اعداد شاهد روند پیشروی یا بهبود بیماری باشیم.

سامانه اندازه گیری دمای بدن

این سیستم از یک دوربین حرارتی برای اندازه گیری دمای بدن با دقت بهتر از ۰.۳ درصد استفاده می کند.

پالس اکسی متر انگشتی

پالس اکسیمتر دستگاهی برای سنجش میزان اکسیژن اشباع خون است. نمایشگر آن علاوه بر نمایش SPO۲، تعداد ضربان قلب و منحنی SPO۲ را نیز نمایش می دهد. این روشی غیر تهاجمی است که میزان مولکول های هموگلوبینی را که با اکسیژن آمیخته شده اند، اندازه گیری و به درصد بیان می کند.

میزان نرمال آن ۹۷-۹۵ درصد است. این دستگاه از یک سنسور نوری تشکیل شده است که بر روی شریانچه های نبض دار قرار می گیرد. (معمولاً روی انگشت اشاره) در یک طرف دستگاه دو LED به عنوان فرستنده قرار گرفته است که دو موج نور قرمز با طول موج ۰.۶۶ نانومتر و مادون قرمز با طول موج ۰.۹۳ نانومتر را انتشار می دهد. استفاده از این دستگاه نسبت به روشهای دیگر تعیین درصد اکسیژن خون از قبیل نمونه گیری خونی و .... سریعتر و راحت تر است و با  آن می توان کمبود یا ازدیاد اکسیژن (هیپواکسی یا هایپر اکسی) در خون را مشخص و نتیجه اکسیژن درمانی را مشاهده کرد.

اکسیژن ساز

دستگاه اکسیژن ساز با توانایی تخلیص اکسیژن می تواند جایگزین مناسبی برای اکسیژن ذخیره در کپسول باشد. هر کجا که نیاز به اکسیژن با خلوص بالاست می توان از اکسیژن ساز بهره برد. یکی از کاربردهای دستگاه اکسیژن ساز، اکسیژن درمانی بیماران قلبی ریوی است. برای این منظور، دستگاه در مدل های مختلف خانگی پنج و ده لیتری و همچنین در نوع پرتال تولید شده است.

اکسیژن ساز خانگی اکسیژن پلاس

کم مصرف ترین و کم جاترین اکسیژن ساز ۵ لیتر در دقیقه ای ایرانی موجود در بازار تنها ۳۵۰ وات برق مصرف می کند و به این ترتیب با میزان مصرف پائین انرژی، از هزینه ها کاسته می شود.

فناوری بومی شده زیست تجهیز شریف، اکسیژن سازی قابل اعتماد به همراه  تجهیزات درجه یک به ارمغان آورده است و به گونه ای ساخته شده که می تواند ۲۴ ساعت هر روز هفته و حتی در چالش برانگیزترین محیط ها جوابگوی نیازهای افراد در خانه، بیمارستان یا کلینیک باشد.

اکسیژن ساز خانگی

این دستگاه که اکسیژن فشرده نیز گفته می شود یک وسیله پزشکی است که توسط پزشک تجویز می شود.این دستگاه با منبع برق یا باتری الکتریکی کار می کند.

دستگاه ضد عفونی الکترواپتیکی هوشمند 

دستگاه ضد عفونی کننده با بهره گیری از تابش پر انرژی امواج الکترومغناطیس می تواند ویروسهای مرگبار از جمله ویروس کرونا، آنفولانزا و باکتریها را نابود کند.
این دستگاه برای وسایلی که امکان شستشو ندارند به کار برده می شوند.

دستگاه ضد عفونی هوا با اشعه uv

این تجهیز، برای ضد عفونی هوا و فضاهای بزرگ مانند داروخانه ها، کلینیک ها و مطب ها استفاده می شود.

دستگاه ضد عفونی سطوح 

از این دستگاه نیز می توان برای ضد عفونی کردن سطوح بزرگ مانند فضای فرودگاهها، قطار، مترو، اتوبوس و ... استفاده کرد.

هوای پلاسمایی

دستگاه ضد عفونی کننده هوای پلاسمایی برای حذف ویروس، میکروارگانیسم، گردوغبار، بوی نامطبوع و... ساخته شده است. این دستگاه قابل استفاده برای ضد عفونی کردن هوای منازل مسکونی، مراکز خرید، سالن های بیمارستان ها، کلینیک ها، هتل ها، مراکز آموزشی و سایر فضاهای بسته است.

محفظه کاملاً دربسته با شرایط ایزولاسیون محیط‌های بیمارستانی به صورت فشار منفی و مثبت

این دستگاه باعث ایجاد فشار منفی حداکثر منفی ۱۵ پاسکال می شود. این سیستم برای جداسازی که برای حمل و نقل بیماران بیولوژیکی و عفونی یا مشکوک به آن و همچنین کلیه بیماری‌های مسری و عفونت‌های موجود در هوا طراحی شده است (مانند کووید ۱۹، سل، سارس، طاعون، تب ویروسی، آنفلوآنزای خوکی و کلیه عفونت‌های موجود در هوا airborne)

همچنین از این دستگاه برای انواع تخت بیمارستانی و همچنین بیماران خردسال و بزرگسال بهره برداری می شود. این محفظه دارای سیستم فیلتراسیون هوای بیمار با استاندارد H۱۴ و تخلیه هوا به محیط، محل‌های ورودی دست جهت دسترسی کادر درمان به بیمار در شرایط کاملاً ایزوله است.

این محفظه دسترسی حداکثر ۵ مراقبت‌کننده به بیمار به صورت همزمان از طریق آستین‌های مجزا و امکان تعویض و ضدعفونی آستین‌های ورودی پس از آلودگی را دارد.

اتو کلاو لابوس

اتوکلاو کلاس B سریع و بسیار کاربردی برای ضد عفونی کردن تجهیزات پزشکی جهت استفاده در اطاق عمل، مراکز دندانپزشکی و کلیه مراکز درمانی است که شرکتهای دانش بنیان آن را طراحی کرده اند.

اتوکلاو فوق سریع TC (کلاس B)

این سیستم که نوع دیگری از اتوکلاو است کاهش بیش از ۶۰ درصدی در زمان سیکل استرایلیزاسیون نسبت به اتوکلاوهای موجود ایرانی و خارجی دارد. 

این دستگاه تنها اتوکلاو فوق سریع دوجداره یا دبل چمبر است که کاملاً هوشمند بوده و در هر ثانیه کلیه پارامترها را چک می‌کند که این امر سبب کنترل دقیق تمام مراحل استریل می شود.

اتو کلاو بیمارستانی

این دستگاه که مخازن آن تمام استیل L۳۱۶ استاندارد است حجمی برابر با ۱۰۰۰-۹۰ لیتر واقعی و قابل استفاده دارد.

این دستگاه  قابلیت ثبت سیکل‌های استریل تا ۱۰۰۰ سیکل را دارد.

ماسک های تنفسی صورت N۹۵ و N۹۹

امروزه در محیط های شهری و صنعتی، آلودگی های ناشی از ویروس ها، بیماری ها، سوخت خودرو، صنایع و کارخانجات، به صورت ذرات معلق در هوا خودنمایی می کند. این ذرات معلق از راه مجاری تنفسی به بدن وارد می شوند و فعالیت دستگاه تنفسی را مختل می کنند. عفونت های ریوی و اختلالات تنفسی از جمله تبعات ریزگردها هستند.

به این دلیل استفاده از ماسک های تنفسی گسترش یافته است تا از ورود آلاینده ها به داخل دهان و بینی ممانعت کند. از جمله مهمترین عوامل تعیین کارآیی ماسک ها، میزان راندمان جذب ذرات و میزان افت فشار در دو طرف ماسک در حین استفاده است.

بر اساس استانداردهای جهانی، استفاده از نانوالیاف در تولید ماسک های تنفسی، امکان جذب ذرات بسیار ریز معلق در هوا تا راندمان ۹۹ درصد را فراهم کرده و در طبقه بندی ماسک ها در گروه ( کمترین نفوذپذیری) قرار می گیرند. به لطف لایه حاوی نانوالیاف به کار رفته در این ماسک ها، عبور ذراتی بزرگتر از ۲ میکرومتر احتمال کمی را داراست و به این شکل سیستم تنفسی نه تنها در برابر ذرات گرد و غبار، بلکه در برابر دود سیگار و بسیاری از ویروس ها و باکتری ها محافظت می شود.

ماسک های تنفسی صورت N۹۵و  N۹۹، سوپاپ دار صنعتی ۶و۷ لایه، نانوکسین

 شرکتهای تولید کننده ماسک که براساس استانداردهای جهانی این دو نوع ماسک را به تولید می رساند  نیز اکنون مجوزهای لازم برای تامین نیاز کشور اخذ کرده است.

ماسک های تنفسی  N۸۰ و N۹۵ و N۹۹

این ماسک ها نیز  در رفت و آمد در هوای آلوده به ویروس ها، باکتری ها و ... به کار می رود.

محیط های صنعتی- بیمارستانی آلوده به گرد و غبار و ذرات معلق در هوا، ویروس ها و باکتری ها نیز علاوه بر شرایط کرونا می توانند از این محصولات بهره ببرند.

دستگاه الکتروریسی صنعتی

دستگاه الکتروریسی صنعتی برای پوشش دهی انواع نانوالیاف روی زیرلایه های مختلف برای تولید محصولات جدید در مقیاس صنعتی استفاده می شود که این دستگاه بومی سازی شده است.

تولید لایه های متشکل از نانوالیاف از انواع پلیمرهای طبیعی و سنتزی و همچنین نانوذرات سرامیکی، در این ارتباط می توان به رنج وسیعی از محصولات از انواع پلیمرهای طبیعی و سنتزی شامل تا انواع ذرات شامل، PES، PET ، PSU ، PC ، PVA ، PEO ، PAN ، PU ، PVDF ، PS ،  PVC ، PMMA ، PCL اکسید آلومینیوم، نقره، طلا، نانورس، هیدروکسی آپاتیت، اکسید تیتانیوم و ... اشاره کرد.

دستگاه تولید ماسک سه لایحه جراحی

تولید ماسک سه لایه جراحی از دیگر دستاوردهای شرکتهای داشن بنیان است که به صورت مجزا نیاز به ماسک در کشور را صادر می کنند. 

لازم به ذکر است که شرکتهای تولید کننده ماسک در صورت تامین نیاز کشور به ماسک  امکان صادرات دارند.

خط تولید اتوماتیک ماسک سه لایه

جهت تولید ماسک سه لایه به این صورت که سه لایه پارچه (اسپان باند، ملت بلون و ... ) در عرض ها و گرماژهای مختلف را ترکیب و با التراسونیک به هم دوخته و بعد از برش بدنه ماسک، کش پشت گوش را به آن وصل می کند

تخت ایزوله با فشار منفی

این تخت محفظه کاملا در بسته با شرایط ایزولاسیون محیط های بیمارستانی به صورت فشار منفی و مثبت است که در شرکتهای فناورانه به تولید می رسند.

سی تی اسکن قفسه بیمه

سامانه تشخیص پنومونی کووید۱۹ با استفاده از نوآوری در پیش پردازش این تصاویر و الگوریتم های یادگیری ژرف می تواند ناهنجاری هایی که در مراحل ابتدایی در تصاویر سی تی اسکن قفسه سینه دیده نمی شوند را تشخیص داده  و حجم ناحیه عفونی را نیز در مدت زمان بسیار کوتاهی با دقت بالا محاسبه کند.

این سامانه با ویژگی های منحصر به فرد جزء معدود سامانه های موجود دنیا با دقت و سرعت بالا در تشخیص کووید ۱۹ است.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
2023-12-03T19:08:50+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی را از مهمترین ماموریت‌های شورای راهبری هوش مصنوعی دانست و گفت: این شورا با ای...

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!
2023-12-03T19:08:49+03:30
پژوهشگران می‌گویند، خاکسترهای حاصل از آتش‌سوزی‌های جنگلی باعث رشد و شکوفایی حیات دریایی می‌شوند.

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
2023-09-25T21:29:51+03:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خطر بیماری قلبی برای مردانی که در مشاغل پر استرس کار می‌کنند و احساس می‌کنند از تلاش‌هایشان قدردانی نمی شود، دو برابر بیشتر است.

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
2023-09-25T21:29:50+03:30
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، از مشارکت ۲.۵ میلیون نفر اهدا کننده خون در کشور برای تأمین نیاز ۱۰۰ درصدی مراکز درمانی خبر داد.

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
2023-09-25T21:29:50+03:30
تفاهم‌نامه احداث بیمارستان هزار تختخوابی در شرق تهران بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت سینوفارم چین منعقد شد.

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، از راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد.

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، از جذب ۴ هزار بهورز و ۵ هزار کارشناس بهداشت و مجموعاً ۹ هزار نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
2023-09-25T21:29:48+03:30
زمان اخذ آرای ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری، از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۰ روز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ اعلام شد.

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
2023-09-25T21:29:48+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
2023-09-25T21:29:48+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر لزوم ایجاد نقشه غربالگری و بیماریابی سلیاک در کشور تاکید کرد.

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
2023-09-25T21:29:47+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با طیف زیادی از بیماری‌های نادر مواجهیم که متاسفانه برای بسیاری از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا اینکه درمان های موجود کفایت نمی...

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:47+03:30
نشست چالش‌های زنجیره تأمین ایمن و اثربخش دارو در ایران در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
2023-09-25T21:29:46+03:30
شروع فصل پاییز، زمان شیوع بیماری های ویروسی است که سرماخوردگی شایع ترین بیماری فصل سرما است. اما، با رعایت یک توصیه ساده، می توان از ابتلا به این بیماری مصون...

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
2023-09-25T21:29:46+03:30
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی گفت: گران قیمت ترین محصولات مواد پایه پتروشیمی، دارو است.

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
2023-09-25T21:29:46+03:30
معاون فنی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: هر کسی که واکسن کرونا تزریق کرده باشد، پرونده الکترونیک سلامت دارد.

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
2023-09-25T21:29:45+03:30
راهکارهای ورود شرکت های داروسازی ایران به بازار دارویی اوراسیا، در یک نشست تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد
2023-09-25T21:29:45+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تخصص و تعهد حرفه‌ای را دو بال جامعه پزشکی برای خدمت به مردم دانست.

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
2023-09-25T21:29:45+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، گفت: جامعه سلامت کشور افتخار دارد که همپای دلاورمردان عرصه نبرد، در جبهه ها حضور داشت.

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:45+03:30
نشست چالش‌های قیمت‌گذاری دارو، مواد موثره و مکمل‌ها در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم
2023-09-25T21:29:44+03:30
یک متخصص تغذیه، در خصوص میان وعده دانش آموزان در مدرسه، توصیه هایی ارائه داد.

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
2023-09-25T21:29:44+03:30
همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲، ۱۴۰۳ وزیر بهداشت، زنگ دبیرستان شهید آوینی تهران را به صدا در آورد.

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
2023-09-25T21:29:44+03:30
معاون پرستاری وزارت بهداشت، از جذب ۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان از طریق آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
2023-09-25T21:29:44+03:30
وزیر بهداشت، به طور سرزده از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفا یحیاییان تهران بازدید کرد.

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
2023-09-25T21:29:43+03:30
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در یک هفته گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور فوت شدند.

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود
2023-09-25T21:29:43+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، راه شناخت تولیدات دارویی کشور در جهان را، صادرات محصولات دانست.

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است
2023-09-25T21:29:43+03:30
وزیر بهداشت، با اشاره به کارآمدی حوزه سلامت کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای قوی‌ترین و موفق ترین نظام سلامت در منطقه است.

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
2023-09-25T21:29:43+03:30
مسئول هیات مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری، از رشد ۱۵ درصدی نامزدهای دوره ششم انتخابات نظام پرستاری نسبت به دوره قبل خبر داد.

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
2023-09-25T21:29:42+03:30
رئیس مرکز اورژانس استان تهران، با اشاره به مزاحمت تلفنی با اورژانس ۱۱۸، گفت: در هفته گذشته ۲۴۳۰ تماس مزاحم با اورژانس استان تهران داشتیم.

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
2023-09-25T21:29:42+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، تمرکز بر اقدامات بهداشت محیط را عاملی موثر بر جلوگیری از تحمیل هزینه های سنگین ناشی از بار بیماری های ...

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا
2023-09-25T21:29:42+03:30
مقاله کارایی واکسن برکت در یکی از برجسته‌ترین مجلات علمی جهان بنام The BMJ هیجده ماه پس از ارسال به چاپ رسید.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)