میرنیوز
علی صادقی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده غذای کنسانتره حاوی «آرتمیا» در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این محصول جز اقلام وارداتی بوده، گفت: از این رو در صدد برآمدیم تا این مواد غذایی مهم ابزیان را به تولید برسانیم.
وی عنوان کرد: غذای کنسانتره حاوی آرتمیا (گرانول آرتمیا) یکی از مهمترین فرآوردههای آرتمیا است که برای تغذیه انواع مولدین لارو ماهیان زینتی و همچنین ماهیان خاویاری مورد استفاده قرار میگیرد. ماده اولیه اصلی این محصول بیومس آرتمیا است.
وی با بیان اینکه «گرانول آرتمیا» قدرت ماندگاری بالایی در آب دارد، گفت: افزایش قابل توجه تخمریزی ماهیان مولد آکواریومی و افزایش درصد زنده ماندن نوزادان این ماهیان از دیگر ویژگی های این محصول به شمار می رود.
صادقی در مورد فرآیند تولید این محصول گفت: ابتدا بیومس آرتمیا به عنوان ماده اولیه آن تکثیر و پرورش داده میشود تا به ناپلی آرتمیا تبدیل شوند. پس از آن، ناپلی آرتمیا به استخرها انتقال داده میشود. دوره رسیدن ناپلیها به بلوغ بسته به دما و غذای مصرفی ۳۰ تا ۳۵ روز است و بعد از این مدت ناپلی آرتمیا بزرگ شده و تبدیل به بیومس میشود.
وی ادامه داد: پس از مرحله صید و آبگیری، آرتمیا وارد فریزر شده و به مدت یک روز در آنجا نگهداری میشود. سپس به دستگاه خشککن جهت تولید خمیر آرتمیا منتقل شده و با گرد کردن آن گرانول آرتمیا به دست میآید.
صادقی ادامه داد: تولید و تکثیر پایدار بیومس آرتمیا و نحوه کار با دستگاه خشککن و رسیدن به شرایط درست و دقیق از نظر دما، فشار و مدت زمان نگهداری، دانش فنی تولید محصول به شمار میرود. این دانش فنی با انجام فرآیندهای تحقیق و توسعه و همچنین با انجام آزمایشات بسیار توسط تیم تحقیق و توسعه شرکت به دست آمده است.
مدیرعامل شرکت در مورد مزیت این محصول نسبت به محصولات رقبای داخلی و خارجی گفت: تعداد اندکی از تولیدکنندگان داخلی به تولید این محصول مشغول بوده و عمده متقاضیان این محصول نیز واحدهای پرورش آبزیان هستند.
وی افزود: نمونههای مشابه وارداتی این محصول، دارای قیمت بالایی هستند و با توجه به تشابه کیفیت این محصول با نمونههای وارداتی سهم فروش بیشتری را از بازار به دست آوردهایم.
صادقی چشمانداز آینده این شرکت را تولید محصولات متنوع اعلام کرد و گفت: در گذشته دستگاه تولید غذا را نداشتیم و برونسپاری میکردیم که به هزینههای ما افزوده میشد به همین منظور در نظر داریم تا با دریافت تسهیلات از پارک علم و فناوری گلستان به میزان ۸۰ میلیون تومان، دستگاه مورد نظر را خریداری کنیم. علاوه بر آن تولید غذاهای جدید در دستور کار واحد تحقیق و توسعه ما قرار گرفته است و به زودی محصولات متنوع با قیمت کمتر تولید خواهیم کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
آتشسوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی میشود!
استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام میکند
زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
نشست چالشهای زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار میشود
چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفهای داشته باشد
هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار میشود
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعدههای سالم
وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی میشود
ایران دارای قویترین نظام سلامت در منطقه است
ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا