میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر مرتضی نیازی معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت از اجرای ۴۱۰ هزار طرح مشاغل خرد خانگی و اجرای سالیانه ۱۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در کشور خبر داد و گفت: ایجاد چنین طرحهای اشتغالزایی تنها بخشی از فعالیتهای معاونت توسعه اشتغال بنیاد برکت طی سالهای اخیر بوده است.
وی با بیان اینکه توانمندسازی و بهکارگیری توانمندیهای از مهمترین اهداف این معاونت در جهت از بین بردن محرومیت در مناطق کم برخوردار کشور است، گفت: این هدف در مناطق مرزی با اجرای زنجیرههای مختلف از جمله زنجیرههای سبز و آبی محقق شد و امروز شاهد تغییر چهره روستاها در این مناطق و مهاجرت معکوس در آنها هستیم. ۱۵ درصد از یک میلیون اشتغالی که هدف دولت سیزدهم بود را بنیاد برکت ایجاد کرده و آن چیزی که در معاونت اشتغال اتفاق میافتد درجهت همان سیاست مقام معظم رهبری است که اقتصاد را اولویت میدانند.
معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت با بیان اینکه محرومیت به چند دلیل رخ میدهد گفت: از جمله اینکه قابلیتی در شخص ایجاد نمیشود و فرد آموزش تخصصی نمیبیند. یا سیستم آموزشی او را برای وارد شدن به بازار بهخوبی تربیت نمیکند، بخش دیگر هم این است که بالقوههایی که ایجاد میشود تبدیل به بالفعل نمیشوند.
وی با بیان اینکه هدف بنیاد برکت آن است که محرومیت را از بین برده و مهمترین کاری که میتوان در این حوزه انجام داد بحث توانمندسازی و بهکارگیری توانمندیهای ایجادشده است گفت: یکی از رویکردهای مهم با توجه به ضرورتهایی که در کشور احساس میشود بحث اقتصاد، تولید و به تبع آن بحث اشتغال است.
نیازی گفت: مقام معظم رهبری طی سالهای متمادی شعار سال را به این موضوع اختصاص و همیشه تأکید کردهاند که برای ما مسائل فرهنگی و اجتماعی و دینی مهم است در نتیجه بهجهت اهمیت موضوع و بهجهت اینکه بحثهای اقتصادی در شرایط جنگ اقتصادی شکلگرفتند از درجه اهمیت بیشتری برخوردار است و بههمین دلیل شعار محوری سال را حرکت به سمت بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم قرار دادهاند.
وی با بیان اینکه بنیاد برکت همین هدف را سرلوحه قرار داده و در مناطق محروم رویکردهایی در این زمینه اتخاذ شدهاست افزود: راه اندازی حرفه یا کمک کردن به اینکه کسبوکار بهبود پیدا کند. ممکن است کسانی بخواهند کاری را شروع و یا کاری را بهبود ببخشند، تسهیل کنند یا اینکه بهرهورتر کار کنند. ما باید کمک کنیم که آنها با بهرهوری بیشتری از امکانات موجود کار کنند.
این مقام مسئول افزود: به طور مثال در حوزه کشاورزی و آبخیزداری تقریباً بیشاز ۸۰ درصد منابع آبی ما در حوزه کشاورزی مصرف میشود و عمده هدر رفت منابع آبی ما هم در همین حوزه کشاورزی است. خدمتی که ما به کشاورز میدهیم نحوه بهرهوری مناسب از آب است. به طوری که اگر تا پیش از این با این مقدار آب یک هکتار را آبیاری میکرد الان میتواند دو هکتار را آبیاری کند. اگر همین موضوع صرفهجویی در آب کشاورزی حل شود برای آن رانندهای که محصولات کشاورزی را بار میزند، برای سیلویی که گندم انبار میکند و شیرینیپزی که آرد گندم را تبدیل به شیرینی میکند کار ایجاد میشود.
معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت با اشاره به اینکه باید این پتانسیلها در جنگ اقتصادی بهکار گرفته شود و باید کاری کنیم که افراد محروم نهتنها سربار جامعه نباشند بلکه باری از دوش جامعه بردارند گفت: به همین دلیل بحث کمک و حمایت از دولت را پیشران قرار دادیم و به مسئله تولید و اشتغال پرداختیم. در این زمینه به آماری در این زمینه اشاره میکنم.
منبع : خبرگزاری مهر
حراج بعدی سکه شنبه۱۲ آبان برگزار میشود
دبیرکل اتاق بازرگانی تهران منصوب شد
مرکز تحقیقات راه و مسکن به مولدسازی منابع راهآهن کمک کند
حراج بعدی سکه یکشنبه ۱۲ آبان برگزار میشود
نصب ۱۷ هزار سامانه خورشیدی حمایتی بر روی پشت بامها
نیازی به واردات سوخت هواپیما نداریم
ابزارهای تشویقی موجب ارتقای کیفیت قیر و آسفالت کشور میشود
مدل جدید تخصیص عمرانی ۱۴۰۴/ تشکیل معاونت جدید در سازمان برنامه
حباب سکه به ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید
بودجه ۱۴۰۴ باید به نفع بازار سرمایه اصلاح شود
مدل جدید تخصیص عمرانی ۱۴۰۴/ تشکیل معاونت جدیدسازمان برنامه
ادعای صدور صد هزار مجوز مشکوک!
قرارگاه خاتمالانبیا در تکمیل مصلی اهتمام داشته باشد
بینیازی از واردات گندم پشتوانه بزرگ برای حوزه دیپلماسی است
هشدار رگبار شدید و وقوع سیلاب در جنوب غرب و غرب کشور
پلمب سکه قابلیت جعل دارد/ به دنبال تکنولوژی غیرقابل جعل هستیم
۱۶ مجری داخلی برای اجرای ۱۴ مگاپروژه صنعت برقی معرفی شدند
پلمپ سکه قابلیت جعل دارد/ به دنبال تکنولوژی غیرقابل جعل هستیم
استفاده بارنامه دریافتی از سامانه در تعیین منشا ارز الزامی است
نتایج قرعه کشی خودروهای وارداتی فردا اعلام می شود
استفاده از شناسهکالا هنگام ثبت سفارش الزامی شد
آغاز مجدد پرواز شرکتهای هواپیمایی امارات و ترکیش از فرودگاه امام
هشدار به کشاورزان در پی تشدید بارشها/ بارش برف در ارتفاعات البرز
قیمت جهانی نفت امروز ۱۱ آبان؛ برنت ۷۴ دلار و ۲۱ سنت شد
تمام مطالبات گندمکاران پرداخت شد
قیمت جهانی طلا امروز ۱۱ آبان؛ هر اونس طلا ۲۷۵۲ دلار و ۲۹ سنت
هشدار به کشاورزان درپی تشدید بارشها/ بارش برف در ارتفاعات البرز
شاخص بهبود محیط کار درجا زد/ ۳ مولفه ناامنی فضای کسب و کار
قیمت طلا و سکه کاهشی شد؛ هر قطعه سکه ۵۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
باند دوم محور طبس - یزد افتتاح شد/ تکمیل کریدورها در اولویت است