میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، حمید رسولی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با اشاره به آخرین اقدامات این شرکت در خصوص اجرای ابلاغ وزارت جهاد کشاورزی برای تأمین کود دیآمونیومفسفات گفت: مطابق ابلاغ وزارت متبوع، این شرکت مکلف شد که در سال جاری مقدار ۲۰۰ هزار تن کود دیآمونیومفسفات را تأمین و از طریق شبکه بزرگ کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، بین کشاورزان توزیع کند. با توجه به شناخت کشاورزان از اثربخشی کود فسفات و نیاز بخش کشاورزی به آن، بلافاصله برنامه تأمین کود دیآمونیومفسفات از محل تولید داخلی و همچنین واردات، در دستور کار شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با اشاره به تجربههای این شرکت در تأمین انواع کودهای کشاورزی از منابع داخلی و خارجی اظهار داشت: این شرکت در اسرع وقت تأمین دیآمونیومفسفات را با اولویت منابع داخلی در دستور کار قرار داد و در حال حاضر، با توجه به مقدار قابل توجهی که از این نوع کود تأمین شده، از پایان مهر ماه آمادگی داریم، کود را در اختیار کلیه کشاورزان قرار دهیم.
وی با بیان اینکه هیچ نوع محدودیتی از نظر نوع کشت و محصول وجود ندارد، تصریح کرد: در چارچوب الگوی کشت، حتی کشاورزان سبزی و صیفیکار نیز میتوانند پس از دریافت حواله از مراکز خدمات کشاورزی وابسته به سازمان جهاد کشاورزی در کلیه استانهای کشور، به هر میزان که مراکز خدمات مجاز بدانند، کود دیآمونیومفسفات را از کارگزاریهای این شرکت در سراسر کشور دریافت کنند.
رسولی در خصوص ذخایر استراتژیک کودهای یارانهای (اوره، فسفات و پتاس) در کشور گفت: هم اکنون این میزان بیش از ۴۵۰ هزار تن هست که مقدار مطمئن و قابل اعتمادی است که ضمن مصرف روزانه، مقادیر بیشتری از تولیدکنندگان داخلی و تأمین کنندگان خارجی، به آن اضافه شده و سعی شده این مقدار ذخیره تا پایان فصل کشت پاییزه حفظ شود.
بنابر این گزارش، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی یکی از مهمترین شرکتهای زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی است که بهعنوان نخستین و بزرگترین زنجیره تأمین و توزیع نهادههای کشاورزی در ایران، وظیفه بسیار مهم تأمین و توزیع انواع نهادههای کشاورزی به ویژه کودهای یارانهای را در کشور برعهده دارد.
این شرکت تاکنون این وظیفه حساس را به بهترین نحو ممکن، به انجام رسانده و با وجود تمامی چالشها در چند سال اخیر به ویژه محدودیتهای ریالی و ارزی، تحریمهای ظالمانه و …، توانسته است در چارچوب برنامه ابلاغی تمامی کودهای یارانهای (اوره، فسفات و پتاس) مورد نیاز کشاورزی کشور را به موقع تأمین کرده و از طریق ۳۵۰۰ کارگزار توزیع کود خود، در اختیار کشاورزان سراسر کشور قرار دهد.
گفتنی است که در اوایل مرداد سال جاری طی ابلاغی از سوی وزارت جهاد کشاورزی به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، این شرکت موظف شد تا با اتخاذ تدابیر لازم، مقدار ۲۰۰ هزار تن کود دیآمونیومفسفات (DAP) از منابع داخلی و خارجی تأمین و برای استفاده در کشت انواع محصولات کشاورزی زراعی، باغی و حتی سبزی و صیفیجات و گلخانهها در سراسر کشور در اختیار کشاورزان قرار دهد.
منبع : خبرگزاری مهر
اطلاعیه در خصوص روند اعمال محدودیت های برق در شهر تهران
میدری: در حمایت از بازماندگان حادثه طبس کوتاهی نخواهد شد
طرح جامع توسعه دریامحور با اولویت سواحل مکران تهیه میشود
به زودی از ۸۹ رقم بذر جدید رونمایی میشود
تعاملات جهانی در برابر تغییرات اقلیمی توسعه پیدا میکند
صدور هشدار زرد به کشاورزان برای ورود سامانه بارشی جدید و کاهش دما
پروازهای وارسی سامانههای ناوبری فرودگاههای کشور آغاز شد
طرح جامع و طرح ویژه بافت تاریخی ارومیه مصوب شد
کاظم جلالی: ۵ مشکل در گسترش روابط تجاری تهران و مسکو وجود دارد
اقدام بزرگ بانک مرکزی برای تسهیل تجارت بین ایران و روسیه
سردخانههای کشور ۱.۵ میلیون تن افزایش یافت
ضرورت افزایش امنیت شبکه انتقال گاز ایران
صدور ۳ همت حوالههای سوخت صرفه جویی شده برای نیروگاهها
کاهش ۶۰۰ میلیون دلاری صادرات فولاد در ۷ ماهه امسال
کارتهای بانکی ایران در روسیه قابل استفاده شد
انتشار اوراق ارزی جذاب با نرخ ۶ درصد
علاقهمندی نروژ برای سرمایهگذاری در ایران
غضنفری: به دنبال تسهیل شرایط برای پرداخت وام به تولید هستیم
واحدهای نیروگاهی برای تامین برق کافی در زمستان آمادگی دارند؟
جدول خاموشی منتشر نمیشود؛ به سامانه ها مراجعه کنید
صدور ۳ همت حوالههای سوخت صرفه جویی برای نیروگاهها
الگوی مصرف، مهمترین عامل در محاسبه هزینه قبض برق
سالانه ۱۷ میلیون تن نهاده دامی وارد کشور میشود
شیوه نامه تامین مالی قراردادهای بالادستی نفت و گاز ابلاغ شد
راهآهن با کشورهای عضو CIS برای خرید واگن از ایران توافق کرد
بازار بورس دوشنبه ۲۱ آبان؛ هشتمین تلاش برای شکست مقاومت یکساله
مهلت شرکت در مزایده منقول اموال تملیکی امشب پایان مییابد
رشد ۸ درصدی اقتصاد تنها با همکاری بخش خصوصی تحقق مییابد
۵۶ مرکز تجاری در ۳۵ کشور داریم
اپلیکیشن برق من چیست؟