میرنیوز

بررسی ابعاد مختلف مهاجرت در نخستین رویداد "کانکت تاک"

 بررسی ابعاد مختلف مهاجرت در نخستین رویداد "کانکت تاک" 2023-07-23T14:17:44+03:30

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، از اواخر سال 1393 برنامه‌هایی را تحت عنوان «همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور» به منظور انتقال دانش، تجربه، تخصص و ایده‌های فناورانه متخصصان ایرانی به داخل اجرا کرد. 

رویداد "کانکت تاک" با هدف بهره‌برداری از تجارب متخصصانی که در اکوسیستم فناوری‌های روز دنیا فعالیت داشته‌اند در سالن کوشک باغ هنر تهران با حضور بنیان‌گذاران، مدیران و جمعی از سخنرانان برگزار شد.

در ابتدای مراسم، سید علی حسینی؛ معاون مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و بنیانگذار پلتفرم "کانکت تاک" ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد اعلام کرد: زمانی که این ایده از سوی ما به سازمان‌ها و ارگان‌ها به عنوان یک نهاد دولتی ارائه داده شد، اکثریت ما را از اجرای این برنامه دلسرد کردند و در همان نقطه بود که با هدف تغییر نگرش این سازمان‌ها فعالیت خود را آغاز کردیم.

وی ادامه داد: بسیاری از هموطنان در زمینه‌های مختلف علمی و تخصصی در کشور‌های مختلف فعالیت می‌کنند و از طرفی همه ما نسبت به کشور عزیزمان ایران، تعهد ویژه‌ای داریم و دوست داریم هر آنچه در توانمان است را برای وطنمان به کار گیریم. همچنین لازمه این امر فراهم کردن بستری در داخل کشور است که این متخصصان، محققان و پژوهشگران خارج از کشور مورد حمایت قرار گیرند و در داخل کشور امکاناتی در اختیارشان قراربگیرد که آنان علاقه‌مند شوند و بتوانند به کشور خدمت کنند.

حسینی تصریح کرد: مهاجرت به خودی خود نه یک امر مثبت است و نه یک امر منفی، بلکه یک امر کاملاً شخصی است اما چالش از آنجایی شروع می‌شود که فرد پس از مهاجرت، ارتباطش را با کشور خود قطع می‌کند.

بنیانگذار پلتفرم کانکت اظهار کرد: مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری، شاخه بین‌الملل معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری است و سه مأموریت اصلی برای این مرکز تعریف شده است. یکی از مأموریت‌های آن کمک به شرکت‌های ایرانی دانش‌بنیان داخل کشور در حوزه توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان است.

حسینی تأکید کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم متوجه شدیم حدود پنج هزار شرکت دانش‌بنیان وجود دارد که تعدادی از این شرکت‌ها توانمندی صادراتی دارند. دومین مأموریت کاری ما در حوزه بین‌الملل تبادلات علمی و فناوری با سازمان‌های دولتی در کشور‌های مختلف است و مأموریت سوم این مرکز، توسعه سرمایه انسانی است.

وی خاطرنشان کرد: در اواخر سال 93 ما یک پلتفرم به نام کانکت را راه‌اندازی کردیم. هدف ما اجرای یک برنامه منسجم، برای ایجاد پل ارتباطی بین متخصصان، محققان و کارآفرینان ایرانی که خارج از کشور هستند با مؤسسات داخلی مثل دانشگاه‌های برتر کشور، شرکت‌های دانش بنیان و … است.

بنیانگذار پلتفرم کانکت تصریح کرد: در سال 1394 پرسشنامه‌هایی در بین ایرانیان خارج از کشور، با محتوای «انگیزه‌های همکاری با کشور» طرح شد و تعدادی از بهترین متخصصان ایرانی در آن نیز مشارکت داشتند. در پایان متوجه شدیم درصد بالایی از ایرانیان خارج از کشور که از بهترین دانشگاه‌ها فارغ‌التحصیل شده‌اند و یا در شرکت‌های دانش بنیان خارج از کشور کار می‌کنند، علاقه‌مند هستند که در حوزه توسعه تکنولوژی و انتقال دانش به کشورشان کمک کنند ولیکن موانعی را نیز سد راه خود می‌بینند.

حسینی درخصوص موانع ایرانیان خارج از کشور نسبت به مقوله همکاری و فعالیت در ایران، گفت: دلایلی اعم از دغدغه مالی و سربازی، فرایند زمان بر تأیید مدارک و جذب در دانشگاه‌ها، عدم آشنایی با وضعیت علمی و فناوری کشور در حوزه تخصصی و … سبب این مشکل شده است.

بنیانگذار پلتفرم کانکت تأکید کرد: وظیفه اصلی ما به عنوان مرکز معاونت علمی فناوری این است که زیرساخت‌های لازم را جهت حمایت از این افراد، فراهم کنیم.

در ادامه، دکتر علی زواشکیانی؛ مدیرعامل شرکت پمکو و دانش‌آموخته دکتری مدیریت دارایی از دانشگاه تورنتو به عنوان اولین سخنران رویداد سخنان خود را آغاز کرد. این مدیر جوان منتخب مجمع جهانی اقتصاد در سال 2013 که پس از اتمام تحصیلات خود به کشور بازگشته با تأسیس شرکت پمکو در پی اصلاح شیوه‌های نگهداری از زیرساخت‌های کشور است و به‌عنوان حلقۀ واسط صنعت ایران با خبرگان بین‌المللی عرصه مدیریت دارایی‌های فیزیکی عمل می‌کند.

زواشکیانی در خصوص انقلاب صنعتی چهارم و تأثیرات این پدیده بیان کرد: سال 2014 مفهوم انقلاب صنعتی چهارم را مجمع جهانی اقتصاد معرفی کرد و به مرور زمان مفهومی جهانی شد. پدیده انقلاب صنعتی چهارم، مجموعه‌ای از تکنولوژی‌ها است که می‌توانند تحولات بسیار گسترده‌ای را در زمینه دانش و فناوری ایجاد کنند. اگر ما یک روز را در این انقلاب از دست بدهیم، گویی سالیان زیادی به خواب رفته‌ایم.

وی ضمن تأکید بر وضعیت مطلوب‌تر ما در انقلاب چهارم نسبت به سه انقلاب قبل، بیان کرد: ایران در 200 سال گذشته چنین تأثیرگذاری را که امروزه در حوزه فناوری دارد، نداشته است.

زواشکیانی اعلام کرد: در سال 2010، کشور‌های ایران و عربستان و ترکیه از لحاظ اقتصاد برابر بودند اما امروزه اقتصاد عربستان 60 درصد از ما بزرگ‌تر است و ترکیه نیز دو برابر ما است. این امر نشان‌دهنده این است که در ایران نگرانی نخبه‌ها بی‌علت نیست.

مدیرعامل شرکت پمکو به نقل از یکی از اساتید دانشگاه هاروارد مطرح کرد: ایران جزو پنج کشور در دنیا است که جوانان آن به عنوان یک ملت، امکان دسترسی به تکنولوژی‌های متنوع بسیار زیادی را دارند. با نگاهی به تاریخ گذشته ایران متوجه می‌شویم کشور ما پس از هر ویرانی، خود را باز آفرینی کرده و این نوعی دلگرمی برای جوانان ایران است.

مدیرعامل شرکت پمکو در پایان سخنرانی خود تأکید کرد: هر ایرانی در هر کجای دنیا، برای ایران ارزش است و این ارزش به معنای ایفای نقش مثبت در هر جایی است که حضور داریم.

سخنران بعدی رویداد، دکتر سید مهدی خلیق رضوی؛ دانش‌آموخته دانشگاه کمبریج و مدیرعامل و بنیانگذار شتاب‌دهنده همتک بود. خلیق رضوی، متولد 1368 و دانش‌آموخته علوم کامپیوتر از دانشگاه تهران است. وی در سال پایانی تحصیل خود در دانشگاه تهران به هوش مصنوعی علاقمند می‌شود و پروژه لیسانس خود را در این زمینه به پایان می‌رساند. بعداً تصمیم می‌گیرد رشته هوش مصنوعی که شاخه‌ای از علوم شناختی است را در دانشگاه کمبریج انگلستان تا مقطع دکتری ادامه دهد.

بعد از اینکه دوره دکتری وی در کمبریج انگلستان تمام می‌شود، به عنوان محقق فوق دکتری به دانشگاهMIT امریکا می‌رود. خلیق رضوی اکنون بعد از سال‌ها تحصیل و تحقیق در انگلستان و امریکا، به ایران بازگشته است.

خلیق رضوی در سخنرانی خود در خصوص آینده بدون مرز تصریح کرد: بهتر است با یک لنز جدید به مهاجرت بنگریم. در آینده نه چندان دور مرز‌های فیزیکی بسیار باریک می‌شوند و نکته حائز اهمیت تأثیرگذاری فعالیت فرد بر روی مردم دنیا و نسل آینده است.

ویرا عاملی، دانشجوی دکتری دانشگاه آکسفورد و فعال در حوزه سیاستگذاری سلامت هم که با موضوع استفاده از تکنولوژی در نظام سلامت و سلامت روان در رویداد سخنرانی می‌کرد درباره تجربه‌های شخصی‌اش از مهاجرت گفت: تا پایان دوره دبیرستان در ایران بودم و پس از اخذ دیپلم ریاضی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی به دانشگاه براون به آمریکا رفتم و در سال دوم دانشگاه که زمان انتخاب رشته بود، رشته بیوشیمی را انتخاب کردم. پس از پایان دوره کارشناسی، به دلیل علاقه به مسائل پزشکی و سلامت اجتماعی، به دانشگاه علوم پزشکی و بهداشت بوستون رفتم و دو مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم پزشکی و رشته اپیدمیولوژی و زیست آماری گرفتم. پس از آن برای ادامه تحصیل در دوره دکتری در رشته «Social Intervention and Policy Evaluation»، عازم دانشگاه آکسفورد در انگلستان شدم.

در دوران تحصیل در آمریکا در پروژه‌ای با موضوع چالش‌های خانه‌های بهداشت در کنیا با وزارت بهداشت این کشور مشارکت داشتم. همچنین تحقیقاتی را در کشور‌های مالاوی و غنا انجام دادم.

پس از عزیمت به انگلستان در آستانه آغاز تدوین رساله دکتری با همکاری سازمان جهانی بهداشت در آفریقای جنوبی بودم، اما در نهایت متوجه شدم که موضوع رساله من که پایبندی بیماران مبتلا به «HIV» به درمان بود، در ایران نیز قابل انجام است و می‌توانم در حل مسأله‌ای از کشور خودم مؤثر باشم.

در دوره دکتری، تمرکز من بر نقش فناوری بر سلامت و به طور خاص چگونگی استفاده از تلفن‌های همراه هوشمند برای مراقبت از افرادی که در ایران با ویروس «HIV» زندگی می‌کنند، است. بدین ترتیب، کار بر موضوع رساله دکتری خود که پروژه‌ای مشترک با همکاری دانشگاه آکسفورد، مرکز تحقیقات ایدز ایران، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده علوم پزشکی هاروارد و دانشکده علوم پزشکی دانشگاه بوستون بود را آغاز کردم.

این دانشجوی دکتری دانشگاه آکسفورد در خصوص نحوه آشنایی خود با «کانکت» ادامه داد: در اوایل دوره دکتری از فراخوان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برای ارائه‌ ایده‌های نوآورانه در مقر سازمان ملل نیویورک مطلع شدم. با مشارکت در این فراخوان، دیداری در سازمان ملل متحد با دکتر ستاری داشتم و بدین صورت زمینه آشنایی من با پلتفرم کانکت فراهم شد. در حال حاضر نیز با پایان دوره دکتری، با کمک تسهیلات ارائه شده از طریق این پلتفرم، زمینه ادامه همکاری من در ایران فراهم شد و اکنون در آستانه شروع دوره پسادکتری در دانشگاه صنعتی شریف هستم.

محمدرضا لرنژاد؛ دانش‌آموخته دکتری بیولوژی مولکولی از Heinrich Heine University Düsseldorf و مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پیشگامان پژوهش آناهیتا هم با اشاره به این که سال‌ها در اروپا تحصیل و کار می‌کرده و در اتریش هم شرکتی داشته است، اظهار کرد: در همان سال‌ها در رفت و آمد خود به ایران با مرکز تحصیلات تکمیلی در علوم پایه زنجان و مؤسسه بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران به عنوان استاد مشاور و راهنما همکاری می‌کردم. در یکی از سفر‌هایم به ایران، مطلع شدم یک نمایشگاه نانو در حال برگزاری است و چون بازدید از نمایشگاه برایم جالب بود به آنجا رفتم. بازدید از این نمایشگاه نقطه آشنایی من با پارک فناوری پردیس بود.

لرنژاد در آنجا با افرادی دیدار کرد که او را با پارک آشنا و به آن دعوت کردند. دعوت را پذیرفت و با بازدید از پارک فناوری پردیس و گفت‌وگو با افرادی که در آن فعالیت می‌کردند جذب محیط شد و تصمیم گرفت برای زندگی با همسرش که همکارش هم بود به ایران بازگردد و شغلی تازه را در کشور مادری خود آغاز کند.

وی خاطرنشان کرد: موضوع بازگشت به کشور همیشه در ذهن من بوده؛ البته که طی این 30 سال ارتباط خود را با ایران قطع نکرده بودم و با دانشگاه‌های مختلف مانند دانشگاه تهران ارتباط داشتم. اما همیشه هدف من این بوده که بتوانم بخشی از زحمات خانواده‌ام را جبران کنم و از سوی دیگر خدمتی به مملکتم کنم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان بیان کرد: شرکت پیشگامان پژوهش آناهیتا در سال 1394 در شهرستان پردیس ثبت شد ولی فعالیت اصلی آن از سال 1398 در پارک فناوری پردیس آغاز شد. هم‌زمان با شیوع ویروس کرونا به فکر تولید اقلام یکبار مصرف آزمایشگاهی افتادیم و پس از سه سال برای اولین بار در ایران، میکروتیوب پلاستیکی برای تست PCR را تولید کردیم.

در پایان رویداد، علی حسینی؛ معاون مرکز تعاملات بین‌الملل ضمن تشکر و قدردانی از تمامی حضار، گفت: در نخستین رویداد گفت‌و‌گو محور کانکت تاک با دعوت از نسل‌های مختلفی که در خارج از کشور تحصیل و فعالیت داشته‌اند سعی کردیم تمام جنبه‌های مهاجرت را در سنین مختلف بررسی کنیم.

انتهای پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار اجتماعی

پویش ایران همدل چیست؟

پویش ایران همدل چیست؟
2024-10-31T20:27:19+03:30
پویش ایران همدل می‌خواهد کمک‌های مردم ایران را به دست مردم غزه و لبنان برساند.

طرح ابراهیم با طوفان‌الاقصی به باد رفت/اسرائیل نباید احساس امنیت کند

طرح ابراهیم با طوفان‌الاقصی به باد رفت/اسرائیل نباید احساس امنیت کند
2024-10-31T20:13:59+03:30
شهردار تهران گفت: طرح ابراهیم با طوفان‌الاقصی به باد رفت و اسرائیل نباید احساس امنیت کند.

بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری در تهران به کجا رسید؟

بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری در تهران به کجا رسید؟
2024-10-31T20:13:58+03:30
معاون شهردار تهران از پیشرفت ۹۲ درصدی پروژه احیای بلدیه که بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری محسوب می‌شود، خبر داد.

صدور احکام بازنشستگان تامین اجتماعی در آبان‌ماه

صدور احکام بازنشستگان تامین اجتماعی در آبان‌ماه
2024-10-31T20:00:39+03:30
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی از صدور احکام بازنشستگان در آبان‌ماه خبر داد.

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در پی صدور هشدار نارنجی سازمان هواشناسی

آماده‌باش امدادگران هلال احمر در پی صدور هشدار نارنجی سازمان هواشناسی
2024-10-31T19:47:18+03:30
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور از هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی و اعلام آماده باش امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر خبر داد.

صدور احکام بازنشستگان در آبان‌ماه

صدور احکام بازنشستگان در آبان‌ماه
2024-10-31T19:33:59+03:30
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی از صدور احکام بازنشستگان در آبان‌ماه خبر داد.

موزه عبرت در کاخ سعدآباد

موزه عبرت در کاخ سعدآباد
2024-10-31T16:00:39+03:30
شعبه دیگری از موزه عبرت ایران در بخش ورودی کاخ سعدآباد تهران ساخته شده که در واقع شبیه به یک گالری است.

قوانین مربوط به ایثارگران بازنگری، اصلاح و تجمیع شود

قوانین مربوط به ایثارگران بازنگری، اصلاح و تجمیع شود
2024-10-31T15:34:01+03:30
سرپرست اداره کل حقوقی و معاضدت قضایی بنیاد شهید با اشاره به قوانین فراوان و به روز نشده مربوط به ایثارگران گفت: قوانین مربوط به ایثارگران باید بازنگری، اصلاح...

هوشمندسازی خدمات در بخش‌های مختلف تأمین اجتماعی قوت می‌گیرد

هوشمندسازی خدمات در بخش‌های مختلف تأمین اجتماعی قوت می‌گیرد
2024-10-31T13:47:21+03:30
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: غیرحضوری کردن خدمات در تأمین اجتماعی منجر به رضایت‌مندی عمومی می‌شود و از این جهت اولویت مهم سازمان تأمین اجتماعی در ادامه م...

ارائه بسته‌های معیشتی به خانواده‌های جانباختگان معدن طبس

ارائه بسته‌های معیشتی به خانواده‌های جانباختگان معدن طبس
2024-10-31T13:47:20+03:30
رئیس جمعیت هلال احمر از ارائه بسته‌های معیشتی به خانواده‌های جانباختگان معدن طبس تا آخر سال خبر داد.

کشف تریاک در بسته‌های آجیل

کشف تریاک در بسته‌های آجیل
2024-10-31T12:14:00+03:30
فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف مواد مخدر از نوع تریاک در بسته‌های آجیل، توسط پلیس فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) خبر داد.

کشف آبمیوه با طعم شیشه در فرودگاه امام خمینی (ره)

کشف آبمیوه با طعم شیشه در فرودگاه امام خمینی (ره)
2024-10-31T12:14:00+03:30
جانشین فرماندهی یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف یک محموله ۹۰ کیلویی، حاوی بطری‌های آبمیوه آغشته به شیشه، توسط پلیس فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) خبر داد.‌

تقویت بسیج دانش آموزی در مدارس غیردولتی با رویداد چفیه‌های بهشتی

تقویت بسیج دانش آموزی در مدارس غیردولتی با رویداد چفیه‌های بهشتی
2024-10-31T12:13:59+03:30
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: رویداد ملی چفیه‌های بهشتی در راستای تقویت بسیج دانش آموزی در مدارس غیر ...

افتتاح ۱۱۰پروژه مدیریت شهری در شهرری

افتتاح ۱۱۰پروژه مدیریت شهری در شهرری
2024-10-31T11:07:19+03:30
افتتاح ۱۱۰ پروژه در قالب دومین دوره طرح من شهردارم در منطقه ۲۰ با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد تومان اجرایی شد.

توسعه عدالت و ارتقا کیفیت آموزشی برای همه دانش آموزان

توسعه عدالت و ارتقا کیفیت آموزشی برای همه دانش آموزان
2024-10-31T11:07:19+03:30
معاون آموزش متوسطه گفت: توسعه عدالت و آموزش باکیفیت برای همه دانش آموزان یکی از رویکردهای دولت چهاردهم در وزارت آموزش و پرورش است.

توفان ترامی در هاینان چین ۷ کشته و ۱ مفقود بر جای گذاشت

توفان ترامی در هاینان چین ۷ کشته و ۱ مفقود بر جای گذاشت
2024-10-31T10:13:59+03:30
به گفته مقامات مدیریت اضطراری، توفان "ترامی" جان هفت نفر را گرفت و باعث ناپدید شدن یک نفر دیگر در استان هاینان در جنوب چین شد.

احداث مجموعه نمایشی الگونما در منطقه۱۱

احداث مجموعه نمایشی الگونما در منطقه۱۱
2024-10-31T09:20:38+03:30
شهردار منطقه۱۱ تهران در فضای مجازی از احداث مجموعه نمایشگاهی الگونما و بازدید رییس کمیته اجتماعی فرهنگی شورای شهر تهران از روند این اقدامات نوشت .

هوای پایتخت در شرایط قابل قبول است

هوای پایتخت در شرایط قابل قبول است
2024-10-31T09:07:34+03:30
براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت امروز ۱۰ آبان‌ماه در شرایط «قابل قبول» است.

تردد روان در محورهای شمالی/ ترافیک در محور شهریار_تهران

تردد روان در محورهای شمالی/ ترافیک در محور شهریار_تهران
2024-10-31T09:07:34+03:30
مرکز مدیریت راههای کشور آخرین وضعیت ترافیکی جاده های کشور را اعلام کرد بر این اساس تردد روان در محورهای شمالی کشور وجود دارد.

محمد زارعی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر شد

محمد زارعی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر شد
2024-10-30T19:00:37+03:30
وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در حکمی محمد زارعی را به سمت قائم مقام دبیرکل این ستاد منصوب کرد.

زنان ما در حوزه‌های نوآوری ظرفیت‌های فراوانی دارند

زنان ما در حوزه‌های نوآوری ظرفیت‌های فراوانی دارند
2024-10-30T18:07:18+03:30
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: زنان ما در حوزه‌های نوآوری، استارتاپ‌ها و کسب و کارهای فناور محور، ظرفیت‌های فراوانی دارند و ما آماده همکاری با ...

شرکت تولید کننده مواد پلیمری به دلیل گرانفروشی جریمه شد

شرکت تولید کننده مواد پلیمری به دلیل گرانفروشی جریمه شد
2024-10-30T18:07:18+03:30
یک شرکت تولید کننده پلیمر در زنجان به پرداخت ۲۷ میلیارد و ۸۸۹ میلیون ریال جریمه محکوم شد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده وارد دوحه شد

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده وارد دوحه شد
2024-10-30T17:00:40+03:30
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، به منظور شرکت در نشست «خانواده و روندهای کلان معاصر» وارد دوحه، پایتخت قطر شد.

جزییات انهدام باند قاچاق و کشف ۱۰ کیلو هروئین در محورهای مواصلاتی تهران

جزییات انهدام باند قاچاق و کشف ۱۰ کیلو هروئین در محورهای مواصلاتی تهران
2024-10-30T16:33:59+03:30
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران از انهدام باند و دستگیری ۳ نفر از قاچاقچیان سابقه دار در محورهای مواصلاتی شهر تهران خبر داد.

نقشه مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات تهران به‌روز رسانی می‌شود

نقشه مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات تهران به‌روز رسانی می‌شود
2024-10-30T16:20:42+03:30
معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از به روز رسانی نقشه مراکز تخلیه ایمن اضطراری محلات شهر تهران خبر داد.

کلاهبرداری ۴۰ میلیاردی توسط شرکت جعلی پارسا خودرو

کلاهبرداری ۴۰ میلیاردی توسط شرکت جعلی پارسا خودرو
2024-10-30T16:20:41+03:30
رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: همکاران ما در اداره چهاردهم، متهمانی را که با تأسیس شرکتی به نام پارسا خودرو اقدام به کلاهبرداری کرده بودند، دستگیر کردند.

پایان فعالیت باند بزرگ جعل طلا و سکه در پایتخت

پایان فعالیت باند بزرگ جعل طلا و سکه در پایتخت
2024-10-30T16:20:41+03:30
رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: یک باند بزرگ جعل طلا و سکه که با استفاده از طلاهای آب‌شده تقلبی اقدام به کلاهبرداری از طلافروشی‌های تهران کرده بود، با تلاش همکار...

مشارکت حدود ۲۰ میلیارد تومانی مردم تهران برای کمک به مردم لبنان

مشارکت حدود ۲۰ میلیارد تومانی مردم تهران برای کمک به مردم لبنان
2024-10-30T16:20:40+03:30
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران از مشارکت ۱۹۷ میلیارد ریالی مردم تهران از طریق این نهاد برای کمک به مردم مظلوم لبنان خبر داد.

دستگیری اراذل و اوباش فراری شرق تهران

دستگیری اراذل و اوباش فراری شرق تهران
2024-10-30T16:20:40+03:30
معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری یک نفر از اراذل و اوباش به اتهام درگیری با قمه و ایجاد ضرب و جرح در خیابان جانبازان تهران خبر داد.

هشدار معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نسبت به تخلفات صنفی

هشدار معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نسبت به تخلفات صنفی
2024-10-30T16:07:20+03:30
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با صدور پیامکی به شهروندان، نسبت به هرگونه سوء استفاده احتمالی از جعل کالا و تخلفات واحدهای صنفی هشدار داد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)