میرنیوز

دغدغه رهبر انقلاب سبب صرف همتمان برای غدیر و صحیفه شد/ تولید ۱۱۰۰۰ فیش رسانه‌ای با محوریت الغدیر

 دغدغه رهبر انقلاب سبب صرف همتمان برای غدیر و صحیفه شد/ تولید ۱۱۰۰۰ فیش رسانه‌ای با محوریت الغدیر 2022-01-09T11:56:42+03:30

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، از مهم‌ترین رویدادهای تاریخ صدر اسلام بلکه تاریخ ادیان آسمانی، واقعه غدیر است. اهمیت این روز به دلیل انتصاب رسمی امیرالمؤمنین علیه‌السلام به مقام ولایت و خلافت از سوی خاتم الانبیاء صلی الله علیه و آله بود، انتصابی که به تعبیر قرآن مساوی بود با تمام رسالت 23 ساله آن رسول خاتم. اما آنچه اهمیت دارد و بر عهده شیعیان حقیقیِ خاندان وحی است، در وهله اول فهم پیام‌های غدیر و بعد تقید عملی به آموزه‌های آن است. در کنار این موضوع، بازگو کردن این رویداد تاریخی از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا با اهمال‌کاری در این باره، ممکن است یا اصل قضیه به فراموشی سپرده شود و یا این رویداد با خطر انحراف مواجه شود. از این جهت تمام اهل بیت وحی در قالب احادیث و ادعیه متذکر غدیر شدند تا ضمن بیان لایه‌های معرفتی این رویداد آسمانی، بازخوانی مجددی از آن داشته باشند. 

یکی از غنی‌ترین منابع شیعی در زمینه غدیر، کتاب «الغدیر» علامه امینی از علمای معاصر است که در 11 جلد منتشر شد. مرحوم امینی این کتاب را بر اساس منابع مورد قبول خود اهل سنت تألیف کرده است و به گونه‌ای احتجاج کرده که کمتر خطایی را توانستند بر این کتاب وارد کنند. طی دو سه دهه اخیر نیز مجموعه‌های متعددی متولی امر ابلاغ غدیر شدند و در این راستا سعی کردند در قالب برنامه‌های فرهنگی بازگوکننده این رویداد آیینی باشند.

"کانون خورشید" از جمله مجموعه‌هایی است که به صورت خودجوش همت خود را صرف ماجرای غدیر کرد با این تفاوت که در کنار کار فرهنگی، امر پژوهش را در دستور کار خود قرار داد و حاصل پژوهش خود را در قالب‌ تولیدات چندرسانه‌ای در آورد تا به این ترتیب اولین مرکز ترویج رسانه‌ای معارف غدیر شمرده شود؛ همچنان که در کنار ماجرای غدیر، به موضوع "صحیفه سجادیه" پرداخت و همزمان توانست پژوهش‌ها و تولیداتی با محوریت مناجات‌های امام سجاد علیه‌السلام ارائه دهد.  

با حجت‌الاسلام حسین مشکوری به عنوان مدیر "کانون خورشید" به گفت‌وگو نشستیم تا از یک سو در جریان پیشینه و اهم فعالیت‌های آن کانون قرار گیریم و هم  تجربیات آن کانون را برای سایر غدیرپژوهان به اشتراک بگذاریم. 

* چه انگیزه‌ای سبب شد که مجموعه کانون خورشید را با محوریت غدیر و بعد صحیفه سجادیه راه‌اندازی کنید؟
معتقدم دو بالِ اعتقادات و اخلاقیات در غدیر و صحیفه سجادیه موجود است. با پیام غدیر باید اعتقاد و ایمانیات خود را تقویت کنیم و با صحیفه سجادیه به کمالات اخلاقی برسیم. در لایه دیگر آنچه سبب شد همت خود را صرف غدیر و صحیفه کنیم، دغدغه رهبر معظم انقلاب بود؛ در واقع نقطه مشترک هر دوی اینها همین امر بود. ایشان تقریباً از اوایل دهه 70 مکرر از مهجوریت غدیر سخن می‌گفتند. به قدری حساسند که خود آن بزرگوار پیگیر فعالیت‌های غدیری در کشور هستند.

* آیا احساس نکردید با سایر مجموعه‌های غدیری موازی‌کاری صورت می‌گیرد؟
متأسفانه دریافتیم که مسئله غدیر یا متولی ندارد و یا اگر دارد، مجموعه خسته‌ای است و روی اقدامات دیگران حساب باز کرده‌اند. سایر مجموعه‌ها هم بیشتر روی امر تبلیغ و مبلغ کار می‌کردند و با عموم سر و کار داشتند و کاری با نخبگان نداشتند؛‌ بنابراین در سال 90 با همین انگیزه مجموعه‌ای را با نام "کانون خورشید" تأسیس کردیم.

امام علی (ع) , غدیر خم | عید غدیر خم ,

* چرا نام "کانون خورشید" را انتخاب کردید؟
از این جهت که در روایاتمان امام را به مثابه‌ی خورشید معرفی کرده‌اند. امام رضا علیه‌السلام در روایتی فرمود «اَلإمامُ کَالشَّمسِ الطّالِعَةِ المُجَلَّلَةِ بِنُورِها لِلعالَمِ وَ هِىَ فِى الاُفُقِ بحیث لا تَنالُها الاَیدى وَ الاَبصارُ، اَلاِمامُ البَدرُ المُنیرُ وَ السِّراجُ الزاهِرُ وَ النُّورُ السّاطِعُ»؛ یعنی امام مانند خورشید فروزان است که نورش عالم را فراگیرد و خودش در افق (اعلا) قرار دارد به گونه‌‏اى که دست‏‌ها و دیدگان به آن نرسد، امام ماه تابان، چراغ روشن و نور درخشان است.

* کار خود را از چه زمانی آغاز کردید؟
کار خود را از سال 91 آغاز کردیم. پس از جلسات متعددی که داشتیم، مقرر شد در 5 محور کار کنیم که شامل آموزشی، پژوهشی، رسانه‌ای،‌ فرهنگی و اجرایی بود. پشتوانه کارمان رسانه بود. ایده ما این بود که اکنون از کتاب‌ها اشباع شدیم، اما آیا این کتب به دست مخاطب خود رسیده است؟ بنابراین کار رسانه‌ای را به عنوان اصل خروجی کار خود قرار دادیم. برای ورود به کار رسانه‌ای، مجموعه‌ای پژوهشی را ایجاد کردیم. حجج الاسلام کاشانی و موحدی در تأسیس واحد پژوهشی نقش زیادی داشتند. سه سال ابتدایی را به پژوهش اختصاص دادیم، چرا که کار رسانه، مشت پر می‌خواهد. همزمان در صدا و سیما برنامه‌ای سه دقیقه‌ای را در اختیار گرفتیم و با کارشناسانی که معرفی کردیم شروع به تولید کردیم. اما اساس کارمان در این سه سال، صرفاً تمرکز بر "الغدیر" علامه امینی بود و تولیداتمان در همین راستا قرار داشت. 

11 هزار فیش رسانه‌ای با محوریت الغدیر تولید کردیم

* علت اینکه "الغدیر" را محوریت کار خود قرار دادید چیست؟
رهبر معظم انقلاب دغدغه خاصی روی الغدیر دارند. ایشان سال 76 الغدیر را مهجور دانستند و فرمودند این کاخ عظیم علامه امینی یک جا باید عرضه شود و یا جزوه جزوه تمام اقطار زمین را پر کند. ایشان به شدت مشرف به الغدیر است و مدت‌ها بود از مهجوریت این کتاب سخن می‌گفتند. همچنین رهبر معظم انقلاب فرمود مسئله غدیر، مسئله جهان اسلام نیست، این خط روشن برای بشریت است. ما سعی کردیم این خلأ را پر کنیم. در این راستا حدود 11 هزار فیش رسانه‌ای آماده کردیم؛ در واقع کل الغدیر را در قالب این فیش‌ها احصاء کردیم. اما نکته اینجاست که فیش‌ها به صورتی بود که اگر کسی خواست تئاتر، رمان، جزوه و فضای آموزشی رقم بزند، بتواند به راحتی این کار را انجام دهد. این 11 هزار فیش در قالب سایت اکمال به آدرس ekmal.ir قرار گرفت.  سال 96 سایت ما در جشنواره رسانه‌های دیجیتال اول شد. همچنین وزارت ارشاد جشنواره‌ای تحت عنوان «رسانه علوی» شکل داد. سایت ابلاغ و اکمال هر دو رتبه آوردند.

امام علی (ع) , غدیر خم | عید غدیر خم ,

* شما در جایی درباره ارتباطتان با فرزند علامه امینی صحبت کرده بودید. در این باره توضیح می‌دهید؟

از همان ابتدا با شیخ احمد امینی فرزند بزرگوار علامه در ارتباط بودیم. فیش‌ها را به ایشان ارائه دادیم. عجیب بود که همه فیش‌ها را خواند و برای اولین بار تأییدیه کتبی دادند که مطالب سایت اکمال را دیدم و مورد تأیید بنده به عنوان مسئول مکتبةالإمام امیرالمؤمنین علیه‌السلام است. اکنون هم ارتباطمان را حفظ کرده‌ایم.

رهبر انقلاب تأکید کردند نماز عید غدیر مردمی اداره شود

* درباره سایر محورها مثل فرهنگی و آموزشی چه اقداماتی داشتید؟
درباره فرهنگ غدیر، 5 فرهنگ غدیری را رصد کردیم و از همان سال 91 برای هر کدام از اینها نشریه تخصصی چاپ کردیم.
محور اول، موضوع نماز عید غدیر به جماعت بود. بحث فقهی مفصلی می‌طلبید. مستندات آن را به دفتر مقام معظم رهبری در قالب 200 صفحه ارسال کردیم. آخر ماه مبارک تأییدیه آن را گرفتیم، اما معظم له تأکید داشتند این مسئله مردمی جلو برود. در این باره مجله‌ای تحت عنوان «قنوت خورشید» در دو شماره منتشر کردیم و مستندات نماز عید غدیر را در آنجا آوردیم. از مراجع استفتاء شد، آیت‌الله صافی گلپایگانی فرمود مستحب بلکه واجب است. آیت‌الله سیستانی آن را احتیاط مستحب دادند. آیت‌الله علوی گرگانی این نماز را مطلوب دانستند. در نهایت اکنون در سطح کشور نزدیک به 10 هزار مکان نماز عید غدیر خوانده می‌شود.

محور دوم، زیارت غدیریه امام هادی علیه‌السلام است. یکی از منابعِ به شدت مستحکم و متقن از جهت سندی که بارها سندش از خطبه غدیر قوی‌تر است، همین زیارتنامه است. ابتدا سند خطبه غدیر را به چالش کشیدیم. در این راستا کتابی با عنوان ناگفته‌های اسناد خطبه غدیر منتشر کردیم. این مسئله را در سطح نخبگانی مطرح کردیم، نه عموم مردم. در این راستا مجله‌ای با عنوان «زیارت خورشید» منتشر کردیم. این زیارتنامه به زبان انگلیسی در آمد و اکنون قصد داریم به زبان اردو هم چاپ کنیم.

محور سوم،‌ اطعام غدیر است. مجله‌ای با عنوان «مائده خورشید» منتشر کردیم. در آن سال، رادیو معارف قم را به عنوان پایگاه قرار دادیم. در هر استانی ستادی تشکیل دادیم. هر روز در دهه ولایت، از طریق رادیو معارف به ما گزارش می‌دادند. تعداد اطعام بسیار بالا بود به طوری که تنها در شهر رشت حدود 20 هزار غذا اطعام شد. از آن زمان به بعد موضوع اطعام غدیر در سطح کشور به راه افتاد.

چهارم، غدیریه‌سرایی بود.ما در زمان ائمه علیهم السلام شعر و شاعر را به عنوان مهم‌ترین رسانه می‌شناسیم. از امام صادق علیه‌السلام روایت است که فرمود «عَلِّموا أولادَكُم شِعرَ العَبدِيِّ.» عبدی کوفی یک غدیر سرا است. جالب است میرزای شیرازی را که ما با نهضت تنباکو می‌شناسیم، هر ساله شعرا را از سراسر دنیا دعوت می‌کرد تا برای غدیر شعر بسرایند. ایشان برای شعرا لیره هدیه می‌داد. ما هم به حسب این پشتوانه روایی و سیره علما مجله "شعر خورشید" را منتشر کردیم. تمام شعراء را در فرهنگسرای اندیشه دعوت کردیم و مجاب شدند درباره غدیر شعر بنویسند.

محور پنجم، آداب غدیر بود. در این باره مجله‌ای به نام «رسم خورشید» منتشر کردیم. حدود 40 آداب طبق روایات در این باره پیدا کردیم. در واقع ما روز عید و شادی‌مان باید منطبق بر همین رویدادهای آیینی باشد. جالب است که 18 ذی‌الحجه سال 10 هجری قمری که رویداد غدیر در آن اتفاق افتاد، مطابق با روز 28 اسفند سال دهم هجری شمسی یعنی نزدیک به عید نوروز بود. جالب است که تمام مناسک عید نوروز با غدیر یکی است؛‌ ما حرفمان این است که سالگرد شمسی غدیر، نوروز است و قصد نداریم بگوییم عید نوروز را برداریم بلکه ما به عنوان کشور شیعه می‌توانیم اعیاد باستانی خود را سمت و سویی معرفتی دهیم و متذکر رویدادهای عظیمی مثل غدیر باشیم.

انتهای‌پیام/

منبع : خبرگزاری تسنیم


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار فرهنگی

«یک کندو عسل» برای آنها که دنبال تجربه یک کلاس مداحی مکتوب را تجربه کنند

«یک کندو عسل» برای آنها که دنبال تجربه یک کلاس مداحی مکتوب را تجربه کنند
2024-10-31T15:07:17+03:30
کتاب کندوی عسل که در بخش محتوای کاربردی مهرواره هوای نو شایسته تقدیر شناخته شده به موضوع مداحی جوانان و نوجوانان پرداخته است.

«درسنامه آداب و اسرار زیارت معصومین (ع)» منتشر شد

«درسنامه آداب و اسرار زیارت معصومین (ع)» منتشر شد
2024-10-31T14:53:57+03:30
کتاب «درسنامه آداب و اسرار زیارت معصومین (ع)» در ۲۴۰ صفحه و قطع وزیری توسط نشر مشعر منتشر شد.

کتاب مدیریت مساجد در ایران؛ ذهنیت‌شناسی و خط مشی‌ها منتشر شد

کتاب مدیریت مساجد در ایران؛ ذهنیت‌شناسی و خط مشی‌ها منتشر شد
2024-10-31T14:00:38+03:30
کتاب مدیریت مساجد در ایران؛ ذهنیت‌شناسی و خط مشی‌ها هشتمین اثر منتشرشده از اولین «همایش مسجد و نظم اجتماعی در ایران» است که توسط حسین عباسی نوذری تألیف شده است.

مدیریت فضای مجازی، نیازمند دانش فلسفه است/فضای مجازی، فضای ماندگاری در عالم خیال

مدیریت فضای مجازی، نیازمند دانش فلسفه است/فضای مجازی، فضای ماندگاری در عالم خیال
2024-10-31T14:00:38+03:30
صلواتی در نشست «خیال به مثابه ساحت وجودی و فضای مجازی» گفت: بیشتر افرادی که در حوزه مدیریت و حکمرانی فضای مجازی زحمت می‌کشند کسانی هستند که از اهالی فلسفه نی...

مسجد رسول اکرم (ص) در ایام فاطمیه میزبان شیخ حسین انصاریان می‌شود

مسجد رسول اکرم (ص) در ایام فاطمیه میزبان شیخ حسین انصاریان می‌شود
2024-10-31T13:47:17+03:30
مراسم عزاداری فاطمیه اول در مسجد رسول اکرم (ص) با سخنرانی شیخ حسین انصاریان به مدت ۱۰ شب برگزار می‌شود.

هر کسی دعای کمیل را قرائت کند مورد آمرزش و رحمت الهی قرار می‌گیرد

هر کسی دعای کمیل را قرائت کند مورد آمرزش و رحمت الهی قرار می‌گیرد
2024-10-31T13:47:17+03:30
همه انسان‌ها باید عملاً تلاش کنند تا همرنگ با رحمت الهی شوند و چنانچه این نشود و انسان عمری را با تلخی و عصبانیت زندگی کند نمی‌تواند انتظار داشته باشد که خدا...

مداحان و رسانه‌ای ها برای کمک به جبهه مقاومت فوتبال بازی می‌‎کنند

مداحان و رسانه‌ای ها برای کمک به جبهه مقاومت فوتبال بازی می‌‎کنند
2024-10-31T09:33:58+03:30
مسابقه فوتبال دوستان بین جمعی از مداحان و فعالان رسانه ای روز جمعه ۱۱ آبان برگزار می شود.

هفتمین اجلاسیه با موضوع «قرآن، فرهنگ، هنر و رسانه» برگزار می‌شود

هفتمین اجلاسیه با موضوع «قرآن، فرهنگ، هنر و رسانه» برگزار می‌شود
2024-10-31T09:33:58+03:30
معاون پژوهشی مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث المصطفی گفت: هفتمین اجلاسیه گنگره بین‌الملی اندیشه‌های قرآنی با عنوان قرآن، فرهنگ، هنر و رسانه اواخر آبان برگزار می...

نشست آغاز مقاومت ۲ برگزار می‌شود

نشست آغاز مقاومت ۲ برگزار می‌شود
2024-10-31T09:33:58+03:30
نشست آغاز مقاومت ۲ به همت موسسه امام موسی صدر شنبه ۱۲ آبان برگزار می‌شود

نقش راویان زیدی در روایات/ جریان زیدیه بر گفتمان سیاسی خاص بنا شد

نقش راویان زیدی در روایات/ جریان زیدیه بر گفتمان سیاسی خاص بنا شد
2024-10-31T09:33:57+03:30
نشست علمی نقش راویان زیدی در روایات مهدوی با محوریت منابع حدیث شیعه برگزار شد.

ماجرای نمازی که «شیخ مرتضی انصاری» با لب تشنه اقامه کرد/سکوتِ به جا، مؤمن را خسته نمی‌کند

ماجرای نمازی که «شیخ مرتضی انصاری» با لب تشنه اقامه کرد/سکوتِ به جا، مؤمن را خسته نمی‌کند
2024-10-31T08:27:19+03:30
مومن اگر تشخیص داد، وظیفه‌اش این است که باید در جایی سکوت کند، از سکوت کردن خسته نمی‌شود البته گاهی انسان تکلیف دارد که حرف بزند؛ در این صورت اگر سکوت کند، ...

مرحوم آیت الله شاه آبادی در شجاعت کم نظیر بود/کلید حل همه مشکلات عمل به آیات و روایات است

مرحوم آیت الله شاه آبادی در شجاعت کم نظیر بود/کلید حل همه مشکلات عمل به آیات و روایات است
2024-10-30T14:47:17+03:30
انصاریان گفت:بدحجابی را انگلیس در زمان رضاخان به کشور تحمیل کرد، رعایت مسأله حجاب تاکید یک مرجع یا روحانی و آخوند نیست بلکه آیات صریح آن در قرآن بیان شده است.

سه‌شنبه‌های‌ مهدوی در مرکز اسلامی مسکو برگزار شد

سه‌شنبه‌های‌ مهدوی در مرکز اسلامی مسکو برگزار شد
2024-10-30T11:27:16+03:30
سه‌شنبه‌های مهدوی در مرکز اسلامی مسکو با برپایی کلاس‌های آموزشی جهت تربیت کودکان مهدوی برگزار شد.

«محفل» در جزیره ایرانی ابوموسی برپا می شود

«محفل» در جزیره ایرانی ابوموسی برپا می شود
2024-10-30T11:13:56+03:30
 محفل این‌بار در جزیره ایرانی ابوموسی و با حضور میزبانان برنامه‌ی تلویزیونی محفل و هنرمندان کشورمان برپا می‌شود.

مرحوم شاه آبادی در شجاعت کم نظیر بود/کلید حل همه مشکلات عمل به آیات و روایات است

مرحوم شاه آبادی در شجاعت کم نظیر بود/کلید حل همه مشکلات عمل به آیات و روایات است
2024-10-30T11:13:56+03:30
انصاریان گفت:بدحجابی را انگلیس در زمان رضاخان به کشور تحمیل کرد، رعایت مسأله حجاب تاکید یک مرجع یا روحانی و آخوند نیست بلکه آیات صریح آن در قرآن بیان شده است.

استحکامات نرم‌افزارانه استحکام اصلی محور مقاومت است

استحکامات نرم‌افزارانه استحکام اصلی محور مقاومت است
2024-10-30T11:00:37+03:30
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: کاری که محور مقاومت در یک سال اخیر انجام داد، دو ستون «مظلوم‌نمایی» و «جلب یهودیان به قدس» را متزلزل کرد و رو به ویرانی نهاد .

پنجاه و دومین جلسه هیئت اندیشه ورز ادیان و مذاهب اسلامی برگزار شد

پنجاه و دومین جلسه هیئت اندیشه ورز ادیان و مذاهب اسلامی برگزار شد
2024-10-30T10:47:17+03:30
پنجاه و دومین جلسه هیئت اندیشه ورز ادیان و مذاهب اسلامی با حضور اندیشمندان و اساتید برجسته فعال این زمینه در اداره تبلیغات اسلامی شهر قم برگزار شد.

سیر تکوین علوم اجتماعی در ایران بررسی می‌شود

سیر تکوین علوم اجتماعی در ایران بررسی می‌شود
2024-10-30T10:47:16+03:30
نشست سیر تکوین علوم اجتماعی در ایران با تاکید بر انسانی شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

پیام تبریک دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به شیخ نعیم قاسم 

پیام تبریک دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به شیخ نعیم قاسم 
2024-10-30T10:33:56+03:30
 حجت‌الاسلام شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی طی پیامی انتخاب حجت الاسلام والمسلمین شیخ نعیم قاسم را به عنوان دبیرکل حزب الله لبنان تبریک گفت. 

نامه‌هایی که دشمن هم آن را الگوی حکمرانی می‌ دانست/جاه طلبی اجازه نمی دهد انسان به باور قلبی عمل کند

نامه‌هایی که دشمن هم آن را الگوی حکمرانی می‌ دانست/جاه طلبی اجازه نمی دهد انسان به باور قلبی عمل کند
2024-10-30T08:20:36+03:30
معاویه در مواجهه با جبهه حق، یقین دارد حق با حضرت امیر(ع) است اما جاه طلبی اش اجازه نمی‌داد آنچه قلبش باور دارد را عمل کند.

اسامی برگزیدگان شانزدهمین دوره آزمون «ترنم وحی»اعلام شد

اسامی برگزیدگان شانزدهمین دوره آزمون «ترنم وحی»اعلام شد
2024-10-29T15:40:36+03:30
اسامی برگزیدگان شانزدهمین دوره آزمون سراسری حفظ کل قرآن همراه با ترجمه، تدبر و تفسیر «ترنم وحی» در سال ۱۴۰۳، ویژه حافظان کل عضو مهد قرآن از سراسر کشور اعلام شد.

ادله دیدگاه نافیان علم بومی خدشه پذیر است/پروژه های انجام شده به دیسیپلین علمی نمی رسند

ادله دیدگاه نافیان علم بومی خدشه پذیر است/پروژه های انجام شده به دیسیپلین علمی نمی رسند
2024-10-29T15:40:36+03:30
حجت الاسلام سیدحسین حسینی گفت:روند ما در مجامع و گروه‌هایی که درباره علم دینی کار کردند موفقیت آمیز نبوده چون این پروژه‌ها بر مبانی بار شدند که مخدوش هستند و...

تلاوت قرآن انفکاک‌پذیر از ستایشگری اهل بیت (ع) نیست/ماجرای تنظیم استودیویی آثار محمود کریمی

تلاوت قرآن انفکاک‌پذیر از ستایشگری اهل بیت (ع) نیست/ماجرای تنظیم استودیویی آثار محمود کریمی
2024-10-29T14:53:57+03:30
اولین نشست از فصل پنجم سلسله نشست‌های تخصصی آهات با حضور محمود کریمی، سعید حدادیان، ساعد آذری، مصطفی منتظری به همت مرکز تخصصی احیا امر برگزار شد.

جزئیات برنامه‌های دومین روز برگزاری رویداد «مسجد ره بر»

جزئیات برنامه‌های دومین روز برگزاری رویداد «مسجد ره بر»
2024-10-29T14:13:58+03:30
برنامه‌های دومین روز برگزاری رویداد ارکان قرارگاه راهبری مسجد با عنوان «مسجد ره بر» اعلام شد.

سمینار بین‌المللی قرآن و عقلانیت در اندونزی برگزار شد

سمینار بین‌المللی قرآن و عقلانیت در اندونزی برگزار شد
2024-10-29T13:47:17+03:30
سمینار بین‌المللی تحت عنوان قرآن و عقلانیت با سخنرانی حجت الاسلام محمدعلی رضایی اصفهانی و حجت الاسلام  سید جعفر موسوی‌زاده در کالج اسلامی صدرا در اندونزی برگ...

تجربه‌گرایی و تجربه ستیزی توامان در علوم انسانی ایران وجود دارد

تجربه‌گرایی و تجربه ستیزی توامان در علوم انسانی ایران وجود دارد
2024-10-29T12:27:18+03:30
خرمشاد گفت:یکی از موانع تولید علم، عدم توانمندی محققان علوم انسانی به مسائل به شیوه روشمند است چون شیوه محققان ما روشمند نیست نمی‌توانند محتوای مناسب و جذاب ...

دعوای علم بومی نقطه مقابلش علم جهانی است/بومی سازی علوم انسانی ابهام مفهومی دارد

دعوای علم بومی نقطه مقابلش علم جهانی است/بومی سازی علوم انسانی ابهام مفهومی دارد
2024-10-29T12:13:59+03:30
سیدعبدالامیر نبوی گفت:بومی سازی علوم انسانی بسیار مهم است اما همچنان ابهام مفهومی دارد و نیاز به بررسی عمیق‌تر است.

نیازمند تمیزکاری فکری هستیم/تولید علوم اجتماعی در جهان بومی است

نیازمند تمیزکاری فکری هستیم/تولید علوم اجتماعی در جهان بومی است
2024-10-29T12:13:58+03:30
به همت دبیرخانه جشنواره بین‌المللی فارابی و با همکاری پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی نشست تخصصی «کارنامه علم بومی در بوته نقد» برگزار شد.

جشنواره مقاومت به همت آستان امامزاده قاضی الصابر برگزار می شود

جشنواره مقاومت به همت آستان امامزاده قاضی الصابر برگزار می شود
2024-10-29T11:47:19+03:30
این جشنواره روز جمعه ۱۱ آبان از ساعت ۱۵ الی ۱۷ در آستان مقدس امامزاده قاضی الصابر به نشانی میدان ده ونک، خیابان شیخ بهایی برگزار می‌شود.

نگاه رهبر معظم انقلاب به «مسجد» راهبردی است/احساس تعلق به مسجد را نباید از مردم گرفت

نگاه رهبر معظم انقلاب به «مسجد» راهبردی است/احساس تعلق به مسجد را نباید از مردم گرفت
2024-10-29T11:47:18+03:30
حجت الاسلام قمی گفت: مسجد جایی است که مردم احساس تعلق می‌کنند و آن را برای خود می‌دانند، این تعلق را نباید از مردم گرفت.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)